blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Είναι Πανσέληνος απόψε κι είναι ωραία...

 
Τα άστρα σήμερα! Είναι Πανσέληνος απόψε κι είναι ωραία...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012.

Σήμερα είναι μια από τις πιο όμορφες μέρες του Αυγούστου, αφού ένα από τα ομορφότερα φεγγάρια του χρόνου θα φωτίσει τον Ουρανό, συνοδεύοντας τα όνειρά μας, πασπαλίζοντας τις ζωές μας μ’ εκείνη την μαγική νεραϊδόσκονη, που θα μας κάνει να θέλουμε να βγούμε έξω, στις πλατείες, στις παραλίες, για να πάρουμε μια γερή δόση ρομαντισμού και ονείρου. Μόνοι μας ή με παρέα, δεν έχει σημασία, μιας και το ονειροπόλημα δεν προϋποθέτει απαραίτητα συντροφιά! Και μην ξεχνάτε: στο τέλος του Αυγούστου θα έχουμε και δεύτερη Πανσέληνο, οπότε τα όνειρα έχουν και… συνέχεια!

Ο Έρωτας κυριαρχεί!

Η αποψινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, οπότε μας παραπέμπει σε ό,τι ταιριάζει να ζήσουμε ένα βράδυ με φεγγάρι: τον Έρωτα! Τα φώτα (Ήλιος και Σελήνη) σε ευνοϊκή όψη με τον Θεό Δία, έρχονται να συντροφέψουν τα όνειρά μας και να τους δώσουν λίγο από το μαγικό χρώμα, που φέρνει στη ζωή και στην καρδιά μας ένα μικρό, φτερωτό αγγελάκι. Τα συναισθήματα παίρνουν φωτιά, οι καρδιές επίσης και όλοι ζούμε κάτω από το μοναδικό φως αυτής της Σελήνης, που μας βγάζει έξω από την πραγματικότητα και μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο ονειρικό, βγαλμένο λες από τα παραμύθια! Η διάθεσή μας θέλει ακριβώς αυτό: Να ζήσει το δικό της παραμύθι!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Πανσέληνο.

Λέοντες και Υδροχόοι ταξιδέψτε, είτε πραγματικά είτε νοητικά! Επιτρέψτε στ’ άστρα να σας δείξουν το δικό τους δρόμο, εκείνον που όλοι θέλουμε να διαβούμε, αλλά ίσως δεν έχουμε βρει τον τρόπο! Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες (ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά) είστε από τους ευνοημένους των ουρανών, τώρα μπορείτε να ελπίζετε σ αυτό που λέγεται τύχη και να εξαργυρώσετε το λαχείο, που επάνω έχει την εκπλήρωση της δικής προσωπικής επιθυμίας…
 
Ένα είναι σίγουρο! Αυτό το φεγγάρι του Αυγούστου, θα μας κάνει όλους να νιώσουμε… Άλλοι γιατί το έχουν ανάγκη, άλλοι γιατί θα τους τύχει, όλοι όμως θα έχουν μια θέση στο Αυγουστιάτικο όνειρο!
 
 

  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-08-2012 00:00:00