blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ο Βασιλιάς Ήλιος κάνει τα μαγικά του!

 
Τα άστρα σήμερα! Ο Βασιλιάς Ήλιος κάνει τα μαγικά του!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012.

Επιτέλους… οι Ουρανοί στέλνουν σήμα …Ανάπαυσις!!! Ε… πείτε μας τώρα καλοκαίρι είναι, δικαιούμαστε να περάσουμε και λίγο καλά, χωρίς σκοτούρες και χωρίς να νιώθουμε πως θα μας έρθει ο Ουρανός στο κεφάλι! Τόσο ωραίες παραλίες, υπέροχα ηλιοβασιλέματα, παρέες, έρωτες …αυτό είναι το σκηνικό της εποχής, κι εμείς να τρωγόμαστε με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα; Λοιπόν, σας λέω πως αυτή η εβδομάδα θα μας θα μας αποζημιώσει για τις ταλαιπωρίες που περάσαμε! (όχι όλες, αλλά τις περισσότερες!).

 Έχουμε και λέμε λοιπόν… Ο Ήλιος στον Λέοντα, ένας γενναιόδωρος βασιλιάς που αγαπά πολύ τον λαό του και δεν θέλει να τον βλέπει να υποφέρει και να στενοχωριέται. Γι’ αυτό φροντίζει να στέκεται κοντά του και να προσφέρει τις ευεργεσίες του, δίνοντας μια άλλη οπτική στην καθημερινότητα…

Ποια ζώδια ευνούνται περισσότερο.

Εκείνη η μαγική σκόνη που πετά γύρω μας ευθύνεται για την αλλαγή στην διάθεσή μας! Πασπαλίζει τις ζωές των Κριών, Διδύμων, Λιονταριών, Ζυγών, Τοξοτών και Υδροχόων με μπόλικη δόση αισιοδοξίας και ονείρου, βοηθώντας τους έτσι να δουν την άλλη πλευρά της ζωής, αυτήν τη φωτεινή και γενναιόδωρη που μόνο ένας Βασιλιάς μπορεί να φτιάξει.

Έχει και τους υπηκόους του… Τον πρώτο τον λένε… Ερμή και αυτήν την εβδομάδα, παρόλο που είναι ανάδρομος, έχει να μας φέρει πολλές εκπλήξεις (αγγελιοφόρος είναι άλλωστε). Έτσι για τους Κριούς φέρνει έρωτες παλιούς και καινούργιους, στους Διδύμους καλές ειδήσεις, για τους Λέοντες φίλους αλλά και οικονομικές ευκαιρίες, για τους Ζυγούς ταξίδια ή διασκέδαση, για τους Τοξότες νέα ενδιαφέροντα αλλά και νέες σχέσεις ή σχέσεις από το παρελθόν και για τους Υδροχόους ανανέωση της προσωπικής και ερωτικής τους ζωής! Τέτοιες εντολές έχει πάρει…

Γεγονός είναι πως αυτήν την περίοδο όλοι ή οι περισσότεροι υποκλίνονται στον Βασιλιά Ήλιο, αφού ακόμα και το ‘’βαρύ επιτελείο’’ των Ουρανών όπως ο Άρης, ο Κρόνος, ο Ουρανός, όχι μόνο δεν μπορούν να του φέρουν αντιρρήσεις αλλά συναινούν στις διαταγές του. Και μάλιστα τις υποστηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο, μια και τους συναντά κάτω από πολύ καλές γωνίες που λειτουργούν άκρως ενισχυτικά στα αιτήματα του αρχηγού!

Οι δύο “ζόρικοι” του επιτελείου του, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, δεν υποτάσσονται στις εντολές του και δημιουργούν μια μικρή “αναρχία”, αλλά όχι τόσο σημαντική ώστε να ανατρέψουν τα αιτήματα του… Μόνο τον προβληματίζουν λίγο... Ωστόσο επειδή ο Ουρανός και ο Ερμής βρίσκονται σε ανάδρομη φορά, ας μην βιαστούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.  

Έτσι κι αλλιώς θα έχουμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουμε, τα οποία δεν χρειάζεται να τα βάλουμε στη ζυγαριά. Απλά να τα απολαύσουμε… Το “Βασίλειο των Ουρανών” μας δίνει “άδεια” για χαλάρωση και καλοπέραση… Ας το ευχαριστηθούμε λοιπόν!


Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
 
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Πηγή: Myastro.gr

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-07-2012 00:00:00