blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ο Ερμής σε ορθή πορεία ...τέρμα στην ταλαιπωρία.

 
Τα άστρα σήμερα! Ο Ερμής σε ορθή πορεία ...τέρμα στην ταλαιπωρία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Επιτέλους σήμερα, ο Ερμής κάνει μια… “στάση” και από αύριο, στις 8:40 το βράδυ, ξαναμπαίνει σε ορθή πορεία! Μετά την ταλαιπωρία που υπεστήκαμε όλοι, λίγο με τις καθυστερήσεις, την επικοινωνία που ήταν δύσκολη, τα μηνύματα που αλλού τα στέλναμε και αλλού πήγαιναν (μην μου πείτε ότι δεν σας έτυχε!), μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο, όπου μπορούμε να ξαναβρούμε τους χαμένους μας ρυθμούς.

Με την αναδρομή του, έχει γυρίσει στην πρώτη μοίρα του Λέοντα, οπότε ξαναπιάνουμε το νήμα από την αρχή… Τι είχε μείνει σε εκκρεμότητα, όταν ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του; Τώρα έρχεται ξανά στην επιφάνεια, για να μπορέσουμε να το ολοκληρώσουμε. Ακόμα και για όσους οι διακοπές αναβλήθηκαν, ακυρώθηκαν ή τέλος πάντων δεν μπόρεσαν να κανονίσουν κάτι, τώρα μπορεί να οργανώσουν καλύτερα το πρόγραμμα τους, τις παρέες τους και μάλιστα θα δουν πως το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ καλύτερο απ ότι περίμεναν!

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι ετοιμαστείτε για τα καλύτερα, μια και όλα αυτά για τα οποία παραπονιόσαστε τον τελευταίο καιρό, αντιστρέφονται και σας προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες να κάνετε ακριβώς ό,τι έχετε επιθυμήσει.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο.

Από την άλλη μεριά, η γλυκιά Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, δημιουργώντας μας την ανάγκη για αγάπη αγκαλιά και στοργή, ‘‘επενδύουμε’’ περισσότερο συναισθηματικά σε ό,τι μας προσφέρει ασφάλεια και μας κάνει να νιώθουμε πως ανήκουμε κάπου! Τώρα λειτουργούμε με περισσότερη διάθεση κατανόησης προς το περιβάλλον μας, αλλά και το περιβάλλον προς εμάς, οπότε μπορούμε και να έρθουμε πιο κοντά και να λύσουμε τις όποιες πιθανές διαφωνίες μπορεί να είχαμε!

Ποια ζώδια ευνοούνται.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την Διέλευση της Αφροδίτης στον Καρκίνο είναι οι Ταύροι, στους οποίους φέρνει συμφέρουσες οικονομικές συναλλαγές ή ευκαιρίες, οι Καρκίνοι, που θα βιώσουν έναν τρυφερό έρωτα ή ανανέωση της προσωπικής τους ζωής, οι Παρθένοι, που θα αποκτήσουν καινούριους φίλους, θα βελτιώσουν την κοινωνική τους ζωή και θα έχουν αρκετές ερωτικές ευκαιρίες. Στους Αιγόκερους φέρνει κάτι που έχουν πολύ ανάγκη: Σχέση! Όμορφη, ζεστή, καλοκαιρινή ή όχι, πιθανόν πάντως να είναι κάτι που διεκδικούσατε από καιρό και τώρα ήρθε η ώρα του… Για τους Σκορπιούς επιφυλάσσει κοντινά η μακρινά ταξίδια, και για τους Ιχθείς έντονες ερωτικές καταστάσεις, ιδιαίτερα αν βρίσκονται σε διακοπές, και όχι μόνο! Γεγονός είναι πως λίγο πολύ την ευεργετική επίδραση της Αφροδίτης τη δεχόμαστε όλοι…ας την αξιοποιήσουμε για να περάσουμε καλύτερα…κι εμείς και οι άλλοι!

  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-08-2012 00:00:00