blank
 
blank

Τα άστρα 13 ως 15 Ιουνίου 2014, με την Πανσέληνο στον Τοξότη: Μια Πανσέληνος για… γερά νεύρα και δυνατούς παίκτες!

 
Τα άστρα 13 ως 15 Ιουνίου 2014, με την Πανσέληνο στον Τοξότη: Μια Πανσέληνος για… γερά νεύρα και δυνατούς παίκτες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 13 ως 15 Ιουνίου 2014 με την Πανσέληνο στον Τοξότη

Η Πανσέληνος στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο του Ιουνίου, η οποία πραγματοποιείται στην 22.05 μοίρα του Τοξότη, στις 6.11 το πρωί. Η ενέργειά της θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 27 Ιουνίου, που έχουμε και την επομένη νέα Σελήνη στο ζώδιο του καρκίνου.
 
Ένα φεγγάρι, το οποίο έρχεται να μας μιλήσει ίσως και για την ανάπτυξη, για την επέκταση μιας ιδεολογίας ή μιας ιδέας, που φαίνεται να βγαίνει προς τα έξω τις μέρες αυτές που ακολουθούν. Και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες νέες τάσεις, νέες φιλοσοφίες ή ακόμα και νέες αντιλήψεις. Καινοτόμες που αγγίζουν όχι μόνο το συναίσθημα, αλλά πολύ περισσότερο τις ανάγκες του κόσμου, γι’ αυτό και εξαπλώνονται αρκετά γρήγορα, όπως φαίνεται. Στο προσκήνιο, επίσης, έρχονται θέματα που αφορούν εργασιακά ζητήματα ή ακόμα θέματα που μπορεί να αφορούν στην υγεία, στα οποία ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές.

Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο

Ωστόσο, η δυσκολία της Πανσελήνου αυτής έχει να κάνει με δύο σημαντικές όψεις, οι οποίες κορυφώνονται στη διάρκειά της. Η πρώτη είναι η αντίθεση Αφροδίτης με Κρόνο, μία σκληρή όψη η οποία έρχεται να ταράξει για τα καλά τα νερά. Είναι πολύ πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες, τις οποίες είτε δεν έχουμε διευθετήσει όπως θα έπρεπε, είτε έχουμε αφήσει στην άκρη. Τώρα έρχονται στο προσκήνιο με έναν μάλλον πιεστικό τρόπο, προκειμένου να ξεκαθαριστούν. Και βέβαια, στο προσκήνιο έρχεται και ο τομέας των σχέσεων μιας και είναι αυτές οι οποίες ταλαιπωρούνται περισσότερο. Οι επιλογές που έχουμε κάνει είναι και αυτές με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι το διάστημα που θα ακολουθήσει. Ό,τι δεν είναι υγιές, ό,τι δεν είναι αυτό που μας εκφράζει, είναι πολύ πιθανόν τώρα να θελήσουμε να το αφήσουμε πίσω μας, ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσουμε το τίμημα που επιβάλλεται στις περιπτώσεις αυτές. Είναι σαφώς μια δύσκολη επιλογή, αφού η Αφροδίτη εδώ είναι πολύ ισχυρή, δεν αφήνει εύκολα τα κεκτημένα της ή τα πρόσωπα τα οποία θεωρεί δικά της, ενώ ο Κρόνος πολύ αδύναμος για να υποστηρίξει τις θέσεις του και τις αξίες του. Έτσι, η σύγκρουση συχνά παίρνει και πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από τι μπορούμε να φανταστούμε.
 
Οι οικονομικές διεκδικήσεις είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, το οποίο όμως δυσκολεύει πάρα πολύ την διάλυση ή το κλείσιμο σχέσεων ή συνεργασιών την περίοδο αυτή. Ακόμα, μπορεί να οδηγήσει και σε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας.
 
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, απορροφούν τους περισσότερους κραδασμούς αυτής της πλανητικής ενέργειας. Είναι εκείνοι που θα έρθουν περισσότερο αντιμέτωποι με ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία καλούνται να διαχειριστούν σαφώς με τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία που διαθέτουν, ιδιαίτερα αν δεν είναι προετοιμασμένοι να υποστούν και τις συνέπειες. Άλλωστε, το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση για όλους μας, αλλά και περισσότερο για τον σταυρό των σταθερών ζωδίων είναι να ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και πώς μπορούμε να το διεκδικήσουμε! Η γνώση του εαυτού, είναι το μόνο που μπορεί να μας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις και να μας βοηθήσει να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να διεκδικήσουμε αυτό που νιώθουμε πως έχουμε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτό που μας ορίζει η εξωτερική τάξη πραγμάτων και τα… “πρέπει”.

Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, που κορυφώνεται παράλληλα την σημερινή μέρα, έρχεται να ενισχύσει τη συναισθηματική φόρτιση των ημερών. Πολλές φορές είναι εκείνη η όψη που θα πυροδοτήσει τις συμπεριφορές και τις εξελίξεις, μιας και μιλά για έντονες καταστάσεις, που συχνά μπορεί να έχουν και ακραίο χαρακτήρα! Ιδιαίτερη προσοχή και στα οικονομικά ζητήματα, περισσότερο αν αυτά έχουν έναν βαθμό ρίσκου, αλλά και σε αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες στο διάστημα αυτό, οι οποίες είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε διαμάχες που συχνά μπορεί να πάρουν πολύ μεγαλύτερη έκταση απ’ ό,τι φανταζόμαστε!
 
Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με ακραία καιρικά φαινόμενα, καθώς και μορφές βίας σε κοσμικό επίπεδο.
 
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, χρειάζεται να φροντίσουν να περιορίσουν τον παρορμητισμό τους, μια και είναι πολύ εύκολο τα πράγματα να εκτροχιαστούν και να πάρουν άλλον δρόμο από αυτόν που είχαν φανταστεί. Σε ό,τι αφορά στις σχέσεις τους και τις συνεργασίες τους, η ελαστικότητα και η ευελιξία είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις, που καλό είναι να έχουν στο μυαλό τους πριν κάνουν την οποιαδήποτε συζήτηση ή κίνηση, σε σχέση με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που προκύπτουν τώρα στη ζωή τους!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Ιουνίου 2014, με τις όψεις της Αφροδίτης.
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο. Μια όψη που βάζει σε δοκιμασία έρωτες και σχέσεις!
Ο ανάδρομος Ερμής, η Πανσέληνος του Ιουνίου 2014 και αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Να έχετε όλοι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Η Πανσέληνος στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Αλισέ
Η Πανσέληνος στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Ροδούλα
Η Πανσέληνος στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Βίβιαν
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-06-2014 00:00:00