Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα 15 ως 17 Αυγούστου 2014, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Ευκαιρίες, που μας φέρνουν πιο κοντά στα όνειρά μας!

 
Τα άστρα 15 ως 17 Αυγούστου 2014, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Ευκαιρίες, που μας φέρνουν πιο κοντά στα όνειρά μας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 15 ως 17 Αυγούστου 2014, με Ερμή στην Παρθένο

Ο Ερμής στην Παρθένο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Ένα τριήμερο με αρκετά έντονο χρώμα ακολουθεί, καθώς δύο πλανητικά γεγονότα διαμορφώνουν το σκηνικό των ημερών που ακολουθούν.
 
Το πρώτο είναι η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου την ημέρα του Σαββάτου. Μια θέση που ευνοεί πολύ τον πλανήτη, αφού τον βοηθά να εκφράζεται και να οργανώνει πολύ καλύτερα τη σκέψη μας και τα σχέδιά μας. Ο Ερμής στην Παρθένο εξυπηρετεί πολύ καλύτερα τις πρακτικές μας ανάγκες, συχνά δίνοντας λύσεις σε θέματα, που μέχρι τώρα μπορεί να μας είχαν απασχολήσει.

Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Το δεύτερο γεγονός του τριημέρου είναι το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μια έντονα ενεργειακή όψη που δίνει ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα στις διαθέσεις, αλλά και στις εξελίξεις! Ιδιαίτερα τα ζητήματα της επαγγελματικής μας ζωής, τις ημέρες αυτές αποκτούν νέα δεδομένα, μέσα από δυναμικές διεκδικήσεις, που δημιουργούν ενδιαφέρουσες προοπτικές.
 
Τα γεγονότα που τώρα έρχονται στη ζωή μας δεν είναι εύκολα, χρειάζεται να πάρουμε πολύ δυναμική θέση απέναντί τους και να δουλέψουμε σκληρά, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε… Όμως, είναι αυτά που θα μας δώσουν την αναγνώριση και την επιβράβευση στο έργο που έχουμε κάνει και που για κάποιους, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ σημαντικά!
 
Και την ερωτική ζωή έρχεται να ανακινήσει η όψη, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα, έντονες καταστάσεις με πολύ πάθος, που τις ημέρες αυτές είναι ανεξέλεγκτο! Και εδώ το παιχνίδι των διεκδικήσεων θα διαμορφώσει τις δικές του εξελίξεις στο ερωτικό σκηνικό, συχνά και μέσα από ακραίες κινήσεις απέναντι στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις ημέρες αυτές μπορεί να έχετε σημαντικές εξελίξεις, τις οποίες καλείστε όμως να διαχειριστείτε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Και πάνω απ’ όλα, να δουλέψετε πολύ για να κατακτήσετε το όνειρό σας!
 
Έντονες οι εξελίξεις και στην προσωπική σας ζωή, μιας και μπορεί να υπάρξουν έντονες καταστάσεις που συχνά θα λειτουργήσουν αποπροσανατολίζοντάς σας και δημιουργώντας έκρηξης συναισθημάτων!
 
Σε γενικές γραμμές πάντως, η μέρα της Παρασκευής φροντίζει για την καλή μας διάθεση και ανοίγει ένα παράθυρο εξελίξεων μέσα από την επικοινωνία, που λειτουργεί πολύ ενισχυτικά, ιδιαίτερα στις απογευματινές ώρες της ημέρας. Μας δίνει τη δυνατότητα να μιλήσουμε είτε για πράγματα που μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε, είτε για την προσωπική μας ζωή, που κινείται σε ιδιαίτερα αρμονικούς τόνους και ρυθμούς.
 
Πιο δύσκολες οι μέρες του Σαββάτου και της Κυριακής, μια και πολύ εύκολα μπορεί να ανοίξει… το κουτάκι των διαφωνιών και να πέσουν στο τραπέζι εκείνα τα πιο δύσκολα συναισθήματα, που εγείρουν εντάσεις, διαφωνίες και τσακωμούς, ιδιαίτερα στις απογευματινές και βραδινές ώρες του Σαββάτου και τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής.
 
Τα ζώδια του σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, καλό είναι να φροντίσουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, γιατί το κλίμα μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανατραπεί…

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 11 ως 17 Αυγούστου 2014.
Αστρολογικές προβλέψεις για την περίοδο 11-20 Αυγούστου 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 11 ως 17 Αυγούστου, μ' ένα τραγούδι.

Ευχές για ένα υπέροχο, καλοκαιρινό τριήμερο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Ο Ερμής στην Παρθένο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ο Ερμής στην Παρθένο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-08-2014 20:00:00