blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 16 ως 18 Μαΐου 2014 με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία: Τα χαμόγελα επιστρέφουν στα χείλη!

 
Τα άστρα το τριήμερο 16 ως 18 Μαΐου 2014 με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία: Τα χαμόγελα επιστρέφουν στα χείλη!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 16 ως 18 Μαΐου 2014 με τις όψεις της Αφροδίτης

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία απο την αστρολόγο Σουζάνα

Μετά τις αναταράξεις που δημιούργησε το δύσκολο πλανητικό σκηνικό των προηγούμενων ημερών, τόσο με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, όσο και οι όψεις της Αφροδίτης, το τριήμερο που ακολουθεί έρχεται να μας χαλαρώσει και να μας δώσει τη δυνατότητα να πάρουμε μια απόσταση από τα πράγματα και να τα δούμε μέσα από μια πιο χαλαρή οπτική…

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία

Η Αφροδίτη βεβαίως συνεχίζει να σχηματίζει τις όψεις της, με τον Δία αυτή τη φορά, σε ένα τετράγωνο που θα ξεσηκώσει τις διαθέσεις… Είναι και η ανάγκη να αποφορτιστούμε από ό,τι μπορεί να μας έχει δυσκολέψει και να το ρίξουμε λίγο έξω, να απολαύσουμε τις μικρές ή τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής, όπως είναι η παρέα με τους φίλους μας ή ακόμα και ένα καλό φαγητό! Άλλωστε, όταν μιλάμε για Αφροδίτη και Δία, η απόλαυση είναι σε πρώτη προτεραιότητα!
 
Βέβαια, ίσως εδώ υπάρχει και η τάση να μην θέλουμε να κάνουμε τίποτα, παρά μόνο αυτά που μας δίνουν χαρά, ακόμα κι αν δίπλα μας υπάρχουν θέματα που δείχνουν να είναι σημαντικά! Μια και η όψη της Αφροδίτης με τον Δία κρύβει μια διάθεση για λίγο περισσότερη τεμπελιά και μία έλλειψη διάθεσης του να ασχοληθούμε ακόμα και με σοβαρά ζητήματα!
 
Και βέβαια είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και πάσης φύσεως υπερβολές που θα συνοδεύσουν αυτή η χαλαρότητα. Από το να ξεφύγουμε σε αυτά που τρώμε, μια και η συγκεκριμένη όψη πάντα έχει την τάση να μας δίνει κάποια επιπρόσθετα κιλά, όσο και το να ξεφύγουμε και στα οικονομικά θέματα, αφού εδώ το ουσιαστικό δεν μετριέται με το χρήμα, αλλά με την απόλαυση που παίρνουμε από αυτά που κάνουμε… Γι’ αυτό και τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανόν να ξεφύγουμε και στα χρήματα που ξοδεύουμε, προκειμένου να απολαύσουμε το οτιδήποτε επιθυμούμε!
 
Και βέβαια, Αφροδίτη και Δίας χωρίς έρωτα, δεν υπάρχουν… Η όψη ενισχύει πάρα πολύ και τα θέματα της ερωτικής μας ζωής, ενεργοποιεί τα συναισθήματα και μας δίνει και τη δυνατότητα να περάσουμε ένα τριήμερο, όπου η κύρια ενασχόλησή μας μπορεί να είναι… η συνύπαρξή μας με… το άλλο μας μισό, μια και το κλίμα είναι ιδανικό για να αξιοποιήσουμε τέτοιου είδους διαθέσεις και ευκαιρίες!
 
Από την άλλη, μια όψη Αφροδίτης-Δία για κάποιους μπορεί να σημαίνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, που αφορούν σε οικονομικά θέματα. Ενδεχομένως να είναι μια λύση που θα εξυπηρετήσει ή μια πολύ σημαντική οικονομική πρόταση, που ενδεχομένως να τους αλλάξει και τη ζωή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, σας δίνεται μια πολύ σημαντική ευκαιρία αποφόρτισης! Ταυτόχρονα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρείτε κάτι πολύ σημαντικό το διάστημα αυτό, μια ευκαιρία για παράδειγμα, η οποία αφορά τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών ή οικονομικών ενδιαφερόντων σας, που ενδεχομένως να σας κάνει να χαμογελάσετε πολύ πλατιά και να ανανεώσει τελείως το τοπίο στη ζωή σας!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 

Να έχετε όλοι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.
 
Download Video as MP4

Σχετικά άρθρα
Πανσέληνος στον Σκορπιό και Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Τα επικίνδυνα άκρα του έρωτα!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό και προβλέψεις απο τη μέντιουμ Σμαρώ

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό και προβλέψεις απο τη μελλοντολόγο Κατίνα

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό απο την αστρολόγο Σουζάνα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-05-2014 00:00:00