blank
 
blank

Τα άστρα 23 ως 25 Μαΐου 2014 με την Σελήνη στον Κριό και τον Δία σε τρίγωνο με Κρόνο: Ανακαλύπτοντας τις ευκαιρίες!

 
Τα άστρα 23 ως 25 Μαΐου 2014 με την Σελήνη στον Κριό και τον Δία σε τρίγωνο με Κρόνο: Ανακαλύπτοντας τις ευκαιρίες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 23 ως 25 Μαΐου 2014 με την Σελήνη στον Κριό

Η Σελήνη στον Κριό και προβλέψεις από την αστρολόγο Αλισέ

Έχουμε και λέμε: Το τριήμερο που ακολουθεί η Σελήνη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο του Κριού, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο δράσης και πρωτοβουλιών, και χαρίζοντας μια ορμητικότητα, που μας δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε αρκετές από τις άμεσες επιδιώξεις μας. Συχνά, ωστόσο, με ένα συγκεκριμένο κόστος ή τίμημα, μια και την ημέρα του Σαββάτου οι όψεις της Σελήνης έχουν έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, γι’ αυτό το λόγο και εφιστούν την προσοχή μας στον τρόπο που διεκδικούμε αυτά που θέλουμε από τους γύρω μας.
 
Η Κυριακή είναι εκείνη που δίνει μια μεγαλύτερη ανάσα και τη δυνατότητα της εξομάλυνσης των καταστάσεων… Η ένταση δεν θα λείπει από το σκηνικό, αλλά η ημέρα προσφέρει μια μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία και δημιουργεί περισσότερες εξισορροπητικές τάσεις στις σχέσεις.

Δίας σε τρίγωνο με Κρόνο

Ωστόσο, ένα σημαντικό πλανητικό γεγονός λαμβάνει χώρα την ημέρα του Σαββάτου και είναι το τρίγωνο Δία με Κρόνο, το οποίο έρχεται να δώσει μια νέα προοπτική, καταρχήν σε ό,τι θεωρούμε σταθερό στη ζωή μας, αλλά που το διάστημα αυτό νοιώθουμε πως έχει κλονιστεί.
 
Είτε αφορά στις σχέσεις μας, είτε σε καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στον επαγγελματικό μας τομέα, είτε σε οικονομικά ζητήματα, τα οποία προβληματίζουν τις ζωές μας όλο το τελευταίο διάστημα, που βρίσκεται ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία, τώρα μας δίνεται η δυνατότητα της εξισορρόπησης των δυσκολιών. Ίσως ακόμα να προκύψει μια διευκόλυνση, ένα άνοιγμα ή μια ευκαιρία, που έρχεται να δώσει νέες προοπτικές, αλλάζοντας συχνά το μέχρι τώρα καθεστώς και δημιουργώντας καινούργιες βάσεις και νέα δεδομένα!
 
Βεβαίως, η όψη μιλάει και για νέες ευκαιρίες, οι οποίες αφορούν επαγγελματικά και οικονομικού τύπου θέματα. Ταυτόχρονα, ενισχύει και τα ζητήματα των σχέσεων και της προσωπικής μας ζωής, τα οποία δείχνουν να κυλούν σε μια πιο αισιόδοξη κατάσταση. Εξομαλύνονται σχέσεις, που είχαν ταλαιπωρηθεί στο προηγούμενο διάστημα, και επανασυνδέονται τα πρόσωπα, που για κάποιο λόγο απομακρύνθηκαν μέσα από τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν το διάστημα που προηγήθηκε.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Δία-Κρόνου

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να ξέρετε πως τώρα έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που σας ταλαιπώρησαν και τις ταλαιπωρήσατε, βρίσκοντας μια χρυσή τομή στην επαναφορά τους. Αλλά και κάποια οικονομικά ζητήματα φαίνεται πως βρίσκουν λύσεις την περίοδο αυτή. Η όψη έρχεται με κάποιο τρόπο να εξυγιάνει λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος, αλλά να δημιουργήσει και νέες ευκαιρίες, με νέες προοπτικές που πολλές φορές μπορεί να είναι και σωτήριες!
 
Στο παιχνίδι επίσης είναι οι Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, που και αυτοί με τη σειρά τους έχουν να εισπράξουν… έξτρα μπόνους από τα οφέλη της όψης! Ενδεχομένως την περίοδο αυτή να έχουν και τα ερεθίσματα, υπό τη μορφή ανοιγμάτων ή ευκαιριών, που θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξή τους!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο τριήμερο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms ή καλέστε στο 14788.
 

Η Σελήνη στον Κριό και προβλέψεις από το μέντιουμ Μανώλη

Η Σελήνη στον Κριό και προβλέψεις από το μέντιουμ Τιτίκα

Η Σελήνη στον Κριό και προβλέψεις από την αστρολόγο Ροδούλα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-05-2014 00:00:00