blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 4 – 7 Φεβρουαρίου 2019: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 4 – 7 Φεβρουαρίου 2019: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 4 έως 7 Φεβρουαρίου. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

H Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Η ανεξαρτησία πρώτα απ’ όλα!

Τη Δευτέρα 04-02-2019 στις 11.03μμ έχουμε τη Νέα Σελήνη στην 15η μοίρα του Υδροχόου.

Κάθε Νέα Σελήνη είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια δυναμική επανεκκίνηση. Μπορείς να επιλέξεις και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις και δράσεις σου, να ανανεώσεις τον ορίζοντα των στόχων και των επιθυμιών σου και να βρεις τις κατάλληλες συνθήκες για να δράσεις.

Έχοντας αφήσεις πίσω του το ζώδιο του Αιγόκερω, ο Ήλιος συνεχίζει την εξελικτική του πορεία, ανοίγοντας έναν καινούργιο κύκλο με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο.

Κάτω από αυτήν την όψη, το “παιχνίδι” αποκτά ένα άλλο πρόσωπο, με περισσότερο δυναμισμό και με καμία διάθεση συμβιβασμού απέναντι στα πρέπει που σου επιβάλλονται από τους γύρω σου.

Ψάξε βαθιά μέσα σου και ανακάλυψε ποια είναι τα βαθύτερα “Θέλω” σου, ποιες είναι οι επιθυμίες που έχεις κρύψει και λαχταράς να τις δεις να έρχονται στο φως.

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που ταυτίζεται με το μέλλον, με την αυγή της Νέας Εποχής, αυτής που σε βγάζει έξω από τις συνηθισμένες κινήσεις και δράσεις σου και σου ανοίγει την πύλη των ευκαιριών, έξω από τους συμβιβασμούς και τα πρέπει.

Σε καλεί τώρα, περισσότερο από ποτέ, να συνειδητοποιήσεις πως είσαι πολίτης αυτού του κόσμου και πως η δική σου θέση ή οι κινήσεις επηρεάζουν και τους γύρω σου. Σε καλεί να κατανοήσεις τη σύνδεση που έχουμε όλοι με όλους και με όλα, και να κινηθείς, όχι μόνο με γνώμονα το δικό σου συμφέρον, αλλά αυτό που προάγει το κοινό καλό. Να συνειδητοποιήσεις και να σεβαστείς την ομορφιά που έχει η διαφορετικότητα και να μάθεις μέσα από αυτήν. Γιατί όλοι και όλα μπορούν και πρέπει να συνυπάρχουν ισότιμα και με σεβασμό, για να μπορέσουμε να εξελιχτούμε και σαν άτομα, αλλά και σαν ανθρωπότητα. Ο Υδροχόος είναι ο “κεραστής” του κλασικού ζωδιακού κύκλου, εκείνος που ρίχνει το νερό και συμβολίζει το βάπτισμα της ανθρωπότητας στην συλλογική συνείδηση.

O Ουρανός μοντέρνος κυβερνήτης του Υδροχόου, που ανακαλύφτηκε το 1781 από τον Σερ Ουίλιαμ Χέρσελ, Βρετανό αστρονόμο και μουσικό, γερμανικής καταγωγής, βρίσκεται ορθόρδομος στην 28η μοίρα του Κριού. Οι όποιες αλλαγές γίνονται τώρα, έχουν την μορφή του ξαφνικού και του απροσδόκητου. Πρόκειται για γεγονότα που προετοιμάζονταν εδώ και πολύ καιρό, από την περίοδο του Ιουλίου του 2017, (όταν δηλαδή ο Ουρανός βρέθηκε για πρώτη φορά στην 28η μοίρα του Κριού) και τώρα εκδηλώνονται για μια τελευταία φορά προκειμένου να ολοκληρωθούν (κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών) .

Την επανάληψη των γεγονότων δίνει πολύ εμφατικά και το γεγονός πως αυτή η νέα αυτή Σελήνη ενεργοποιεί την μοίρα της σεληνιακής έκλειψης της 7ης Αυγούστου 2017. Θυμήσου: Πως ήταν τότε η ζωή σου; Ποια γεγονότα λάμβαναν χώρα την περίοδο αυτή; Πως είχαν εξελιχθεί τα γεγονότα; Πως προετοίμασες τις επόμενες κινήσεις σου;

Στον κύκλο αυτόν τα φώτα (Ήλιος- Σελήνη) είναι σε όψη εξαγώνου με τον Δία.

Οι όποιες ευκαιρίες προκύψουν είναι αυτές για τις οποίες εσύ θα έχεις ανοίξει τον δρόμο για να υλοποιηθούν. Γι’ αυτό χρειάζεται οργάνωση και συγκεκριμένη στόχευση σε ό,τι θέλεις να πετύχεις.

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Κρόνος σε ένα ακριβές εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

Το μήνυμα των δύο πλανητών είναι πως ο δρόμος για την πραγματικότητα ξεκινά από τα όνειρα σου, τα οποία μπορείς να υλοποιήσεις, αρκεί να έχεις προετοιμάσει πολύ καλά το επόμενο βήμα σου.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη (κυβερνήτης του ωροσκόπου αυτής της Νέας Σελήνης για την Αθήνα), περνά στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι την 1η Μαρτίου.

Το διάστημα αυτό, γίνεσαι πιο συγκεκριμένος στο τι θέλεις να συμβεί και στο πως θέλεις να γίνει, χωρίς ιδιαίτερους συναισθηματισμούς. Είναι, λοιπόν, πιθανό να γίνεις εξαιρετικά αυστηρός και απέναντι στον εαυτό σου και απέναντι στους τρίτους. Δεν θα αρκείσαι στα μεγάλα λόγια, αλλά θα ζητάς συγκεκριμένα πράγματα και αποδείξεις για ό,τι λέγεται ή σε ό,τι επιδιώκεις.

Σε κάθε σου βήμα, σε κάθε σου στόχο, ακόμα και σε ότι αφορά τον τομέα των σχέσεων σου, θα έχεις την ανάγκη να λειτουργείς μέσα από το κίνητρο της απόκτησης και της διατήρησης.

Η Αφροδίτη στο “μελαγχολικό” ζώδιο του Αιγόκερω, θέλει να νιώθει σίγουρη και ασφαλής και αυτό θα φανεί στις συμπεριφορές απέναντι στους φίλους, στη δουλειά και στις σχέσεις. Δεν αντέχει το ξόδεμα, δεν της αρέσουν τα παιχνίδια, αλλά, αντίθετα, προτιμά την σταθερότητα. Στον κύκλο αυτόν, λοιπόν, νιώθεις την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον, μέσα στο οποίο θα μπορέσεις και κινηθείς και να αναπτυχθείς καλύτερα.

Είναι μια περίοδος που ευδοκιμούν πολύ οι οργανωμένες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που μπορεί να δώσουν ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Είναι μια περίοδος που θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς επίσης και με θέματα του παρελθόντος και να τα επιλύσεις, μιας και αυτό θα είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις παρακάτω και να εξελιχθείς.

Ο κύκλος αυτός θα διαρκέσει έως την επόμενη Πανσέληνο, στις 19 του μηνός. Επηρεάζει κυρίως τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαήμερου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που έχουν τώρα την ευκαιρία να θέσουν νέους στόχους και να παλέψουν για την ολοκλήρωσή τους.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του δευτέρου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι μια εποχή που μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα, που όμως χρειάζονται προσοχή και κυρίως όχι βιασύνη στην λήψη αποφάσεων ή στις κινήσεις που θα κάνετε. Καλό είναι να σκέπτεστε και να εξετάζετε το κατά πόσο μπορείτε να ανταποκριθείτε σε ότι τώρα προκύπτει και να είστε προετοιμασμένοι να δουλέψετε σκληρά για να εξασφαλίσετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-02-2019 19:00:00