blank
 
blank

Τα άστρα 5 ως 7 Σεπτεμβρίου 2014, με Αφροδίτη στην Παρθένο και Σελήνη στον Υδροχόο: Συναίσθημα εναντίον λογικής!

 
Τα άστρα 5 ως 7 Σεπτεμβρίου 2014, με Αφροδίτη στην Παρθένο και Σελήνη στον Υδροχόο: Συναίσθημα εναντίον λογικής!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 5 ως 7 Σεπτεμβρίου 2014 με Αφροδίτη στην Παρθένο

Τα ζώδια έως 7 Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Το κυρίαρχο πλανητικό γεγονός του τριημέρου, είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, που εγκαταλείποντας το ζώδιο του Λέοντα, ανοίγει έναν πιο δύσκολο κύκλο σε ό,τι αφορά στις σχέσεις μας. Στο διάστημα αυτό, οι σχέσεις περνούν από το μικροσκόπιο της λογικής, χάνοντας σημαντικά κομμάτια συναισθήματος. Οι ανάγκες τακτοποιούνται μέσα στα κουτάκια μιας εκλογικευμένης αντίληψης, που ωστόσο δεν ταιριάζει με τον έρωτα…
 
Σε γενικές γραμμές ωστόσο, το τριήμερο κινείται σε σχετικά ήπιους τόνους, μια και η απουσία πλανητικών όψεων επιτρέπει τη χαλάρωση και την ανασύνταξη των δυνάμεών μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να το ρίξουμε και λίγο έξω, απολαμβάνοντας την αύρα του καλοκαιριού, που ακόμα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα.

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω την ημέρα της Παρασκευής, σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Κρόνο στις πρωινές ώρες της ημέρας, αλλά και ένα δυναμικό εξάγωνο με τον Άρη τις απογευματινές ώρες, αφενός μας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουμε τα πρακτικά μας ζητήματα, τις εκκρεμότητες μας, αλλά αφετέρου να αναλάβουμε και πρωτοβουλίες, σχετικά με τα θέματα που μας ενδιαφέρουν ή ακόμα και απλά για να περάσουμε καλά.

Σελήνη στον Υδροχόο

Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου τα ξημερώματα του Σαββάτου, ανοίγει ένα διήμερο που τον κύριο λόγο έχουν οι συναναστροφές, οι παρέες, η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Ιδιαίτερα στις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή επιτρέπει την πολύ καλή επικοινωνία, φέρνει ευχάριστες ειδήσεις ή μηνύματα και μας προτρέπει να οργανώσουμε τη βραδιά μας έτσι, ώστε να απολαύσουμε ένα όμορφο Σαββατόβραδο, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μια και στις βραδινές ώρες της ημέρας, η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί μια έντονη τάση για καλοπέραση, που θα χρειαστεί να εκτονώσουμε, οπότε καλό είναι να φροντίσουμε να δημιουργήσουμε και τις συνθήκες!

Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο και Άρη

Πιο δύσκολη η μέρα της Κυριακής, μια και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται τις πρωινές ώρες της ημέρας, δημιουργεί μια αίσθηση μοναξιάς, απαισιοδοξίας και μια βαριά ατμόσφαιρα, την οποία δεν είναι εύκολο να προσπεράσεις… Ενδεχομένως να δημιουργήσει και μια ψυχρότητα στις σχέσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο, μόνο και μόνο από μια κακή ψυχολογία.
 
Αλλά και στις βραδινές ώρες της Κυριακής, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη έρχεται να ανάψει μία σπίθα και να πυροδοτήσει καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να επεκταθούν πολύ εύκολα, αν δεν το προσέξουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Υδροχόο

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, μπορείτε να δημιουργήσετε τις συνθήκες εκείνες που επιθυμείτε, ιδιαίτερα στην ημέρα του Σαββάτου, για να κάνετε πράγματα που αγαπάτε και που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τροφοδοτήσετε την ψυχολογία σας με πολύ γενναίες δόσεις αισιοδοξίας και χαράς!
 
Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, την ημέρα της Κυριακής ιδιαίτερα, φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά στις σχέσεις σας και δώστε χρόνο στην όποια κατάσταση σας φορτίζει ψυχικά. Το κλίμα είναι αρκετά έκρυθμο και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να δημιουργηθούν καταστάσεις, που θα ανατρέψουν και την εσωτερική, αλλά και την εξωτερική σας ισορροπία…

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Σεπτεμβρίου 2014.
Τα ζώδια τον Σεπτέμβριο 2014, στη θάλασσα των αλλαγών! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Οι στόχοι, οι επιτυχίες και οι εξελίξεις των ζωδίων, για το φθινόπωρο του 2014.

Ευχές για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα ζώδια έως 7 Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Τα ζώδια έως 7 Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-09-2014 20:00:00