Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα 8 ως 10 Αυγούστου 2014 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο: Ώρα για ξεκαθαρίσματα...

 
Τα άστρα 8 ως 10 Αυγούστου 2014 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο: Ώρα για ξεκαθαρίσματα...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 8 ως 10 Αυγούστου 2014 με Πανσέληνο στον Υδροχόο

Τα άστρα έως 10 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Δυνατές οι εξελίξεις το τριήμερο που ακολουθεί, έρχονται να μας υποβάλουν σε ένα είδος δοκιμασίας, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα, που μπορεί να μας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Όμως, ό,τι διαδραματίζεται τώρα, φαίνεται να αποκτά και έναν πιο οριστικό χαρακτήρα.
 
Πολλές οι όψεις που σχηματίζονται στο πλανητικό σκηνικό, με κυρίαρχη την δύσκολη Πανσέληνο στον Υδροχόο, την ημέρα της Κυριακής, που έρχεται να κλείσει (ίσως και οριστικά) κάποιους κύκλους στις σχέσεις ή τις συνεργασίες μας, που φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα να φύγουν από τη ζωή μας.

Κρόνος σε τετράγωνο με Ήλιο κι Ερμή

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, αλλά και το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, δημιουργούν καταστάσεις, οι οποίες έχουν ένα πολύ έντονο χρώμα. Συχνά θα μας φέρουν μπροστά σε επιλογές του παρελθόντος, που τώρα οφείλουμε να δούμε με πιο ξεκάθαρο βλέμμα, σε σχέση με το κατά πόσο τελικά μας εκφράζουν ή όχι!
 
Και βεβαίως, καλούμαστε να πάρουμε θέση στο τι θα κρατήσουμε τελικά και τι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας… Δύσκολη επιλογή, απαραίτητη και αναγκαία όμως, μια και το τοπίο έχει την ανάγκη του ξεκαθαρίσματος. Τόσο τα πρόσωπα, όσο και οι καταστάσεις, μπορεί να δημιουργούν ένα πολύ δύσκολο φορτίο, το οποίο καλό είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα να το ξεφορτώνουμε από τις πλάτες μας, για να νιώθουμε πιο ανάλαφροι, πιο ξεκάθαροι και, βεβαίως, πιο απελευθερωμένοι!
 
Ωστόσο, αυτό το ξεκαθάρισμα δε γίνεται εύκολα, μια και υπάρχουν συγκρούσεις, εντάσεις και ένα κλίμα διόλου εύκολα διαχειρίσιμο για τους περισσότερους από εμάς.

Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό

Παράλληλα, την ημέρα του Σαββάτου, το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό, δημιουργεί την ανάγκη να τινάξουμε από πάνω μας οτιδήποτε χρωματίζει με γκρίζα χρώματα τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας. Θέλουμε να απελευθερωθούμε, να ανοίξουμε τα φτερά μας και να πετάξουμε προς άγνωστους ορίζοντες, προς άγνωστες κατευθύνσεις και να δούμε τη ζωή από μια άλλη οπτική, πιο ανάλαφρη… Και βεβαίως, πιο ελεύθερη!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από της όψεις του τριημέρου

Τη μεγαλύτερη δυσκολία συναντούν τα ζώδια του σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Η εποχή αυτή μπορεί να σας δυσκολέψει, όμως αναλαμβάνοντας την ευθύνη να ξεκαθαρίσετε τα… αγριόχορτα από το λιβάδι τη ζωή σας, θα νιώσετε αφενός μια πολύ μεγάλη ελάφρυνση, αφετέρου θα δώσετε χώρο στο νέο, το καινούργιο, να εκδηλωθεί! Και βεβαίως, θα νοιώσετε πολύ καλά με τον εαυτό σας και θα μπορέσετε να πάρετε τα πράγματα και τις καταστάσεις στα χέρια σας… Μια και η ζωή μας είναι αποκλειστικά και μόνο ευθύνη δική μας!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Αυγούστου 2014.
Η Πανσέληνος του Αυγούστου και ο έρωτας. Ένα ελπιδοφόρο φεγγάρι. Απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 4 ως 10 Αυγούστου, μ' ένα τραγούδι.

Ευχές για… συναρπαστικές εξελίξεις! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα έως 10 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Τα άστρα έως 10 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-08-2014 20:00:00