blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Λέοντα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια. Από τη Ρένα Μεντάκη.

 
Η Αφροδίτη στον Λέοντα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια. Από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 6 Σεπτεμβρίου, στις 17.48, η Αφροδίτη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Καρκίνου και περνάει στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα. Σ’ αυτή την θέση η Αφροδίτη θα παραμείνει μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, και το διάστημα αυτό οι έρωτες, τα παιδιά και οι διασκεδάσεις θα πρωτοστατήσουν. Θέματα επίσης που σχετίζονται με τον αθλητισμό, την ενημέρωση και την παιδεία θα βρεθούν στο προσκήνιο.

Η ανάγκη μας να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματά μας και να «παρουσιάσουμε» τον δεσμό μας στους φίλους μας και γενικότερα στον κύκλο μας, θα είναι πιο έντονη κι έτσι αυτό το διάστημα πολλοί δεσμοί θα επισημοποιηθούν. Είναι επίσης πολύ πιθανό να ακούμε περισσότερο για σχέσεις μεταξύ «διασήμων», που βγαίνουν στο φως και απασχολούν τα ΜΜΕ. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).
Sponsored Links

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, η είσοδος της Αφροδίτης στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 6 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε ευχαριστεί και να απολαύσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον έρωτα. Αν διατηρείς μια σχέση, μέσα σ’ αυτό το μήνα, θα καταφέρεις να βγάλεις στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα του συντρόφου σου, και δεν αποκλείεται να δεχτείς και μια πρόταση γάμου με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγεις και να διασκεδάσεις, καθώς είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσεις έναν έρωτα που θα ομορφύνει τη ζωή σου. Όσοι Κριοί είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, τώρα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν την πελατεία τους και να κερδίσουν περισσότερα χρήματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στις 6 Σεπτεμβρίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Έτσι, μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σ’ αυτούς τους τομείς και να βελτιώσεις την σχέση σου με κάποια μέλη της οικογένειάς σου που δυσανασχετούν με την πολύωρη απουσία σου. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις την διαρρύθμιση του σπιτιού σου, να μετακομίσεις, ή να πραγματοποιήσεις μια αγοραπωλησία, τώρα είναι η πιο κατάλληλη εποχή. Επιπλέον, μπορείς να ξεκινήσεις μια εργασία μέσα από το σπίτι σου, η οποία θα σου εξασφαλίσει ένα σταθερό εισόδημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 6 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί τον τομέα που σχετίζεται με την επικοινωνία σου, τα ταξίδια και τους συγγενείς σου. Έτσι μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, μπορείς να κάνεις κάποιες σημαντικές συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν στο κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίες, αλλά και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τα αδέλφια σου ή άλλα συγγενικά σου πρόσωπα με τα οποία έχεις απομακρυνθεί. Η περίοδος αυτή προσφέρεται επίσης για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου, ενώ θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και στην αισθηματική σου ζωή. Γι’ αυτό αν είσαι ελεύθερος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί μια νέα γνωριμία υπόσχεται άριστες προοπτικές.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα των οικονομικών σου από τις 6 Σεπτεμβρίου, θα αποτελέσει μια ιδιαίτερα θετική επιρροή σ’ αυτό που σε «καίει» περισσότερο αυτή τη στιγμή. Τα έσοδά σου! Μέχρι και τις 2/10 οι συνθήκες θα σε ευνοήσουν σημαντικά με αποτέλεσμα να έχεις αυξημένα εισοδήματα που θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Είναι πιθανό επίσης το διάστημα αυτό να κλείσεις κάποιες σημαντικές συμφωνίες από τις οποίες θα αποκομίσεις σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Επιπλέον έσοδα είναι πιθανό να προκύψουν και από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου σου. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή ίσως αυτό το διάστημα γίνεις περισσότερο κτητικός προς τον σύντροφό σου, γι’ αυτό φρόντισε να ελέγχεις τον εαυτό σου.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 6 Σεπτεμβρίου, είναι εξαιρετικά θετική επιρροή, καθώς σου προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη μαγνητισμό και σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Έτσι, μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, θα νιώσεις έντονα το ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών πάνω σου και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις βρεθείς σε δίλημμα για το αν πρέπει να «ενδώσεις» σε μια περιπέτεια ή όχι. Αν ήδη έχεις μια σοβαρή σχέση, καλό θα είναι να διατηρήσεις την σοβαρότητά σου και να μην ξεκινήσεις περιπέτειες που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα αργότερα. Αν όμως είσαι ελεύθερος, μπορείς να «πειραματιστείς» μέχρι να κατασταλάξεις στο άτομο που σου ταιριάζει περισσότερο. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα υπάρξουν και στην δουλειά σου, αφού για έναν ολόκληρο μήνα θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να κατακτήσεις μια ανώτερη θέση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα από τις 6 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνεις έναν απολογισμό – ιδιαίτερα όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή – και να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά των σχέσεών σου. Ίσως διαπιστώσεις ότι πέρασαν από τη ζωή σου κάποια άτομα τα οποία άξιζαν περισσότερη προσοχή από αυτή που τους έδειξες, και θελήσεις να επανορθώσεις. Οποιαδήποτε σχέση αποκατασταθεί αυτό το διάστημα, θα μπει σε γερές βάσεις στο μέλλον. Ωστόσο, αν προκύψει η δημιουργία μιας παράνομης σχέσης ίσως θα πρέπει να προσέξεις πολύ γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγει στο φως και να σε φέρει σε δύσκολη θέση.
 
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 6 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Οι συλλογικές εργασίες σε ευνοούν αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται να σου ανοίξουν πόρτες για μια νέα επαγγελματική σταδιοδρομία. Εύνοια φυσικά υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, μέσα από μια φιλική συναναστροφή. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τον επόμενο μήνα θα έχεις την ευκαιρία να δεθείς ακόμα περισσότερο με τον σύντροφό σου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σου από τις 6 Σεπτεμβρίου, εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για την επαγγελματική σου πορεία που θα ολοκληρωθεί στις 2 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό, πέρα από τις δικές σου προσπάθειες, θα υπάρξουν τα κατάλληλα άτομα που θα σε υποστηρίξουν και θα φροντίσουν να μεσολαβήσουν για να σου εξασφαλίσουν μια καλύτερη θέση. Η έντονη γοητεία σου μάλιστα, είναι πιθανό να προσελκύσει κάποιον ανώτερό σου, που θα φροντίσει να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να σε κατακτήσει. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις όμως, είναι να μην εμπλακείς σε παράλληλες σχέσεις που αν αποκαλυφθούν θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, στις 6 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, από όπου θα σου ρίχνει τις θετικές ακτίνες της μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό μπορείς να προγραμματίσεις σχέδια που όσο δύσκολα κι αν σου φαίνονται, θα ολοκληρωθούν με ιδιαίτερη ευκολία και θα σου ανοίξουν το δρόμο για μια καλύτερη ζωή. Αν τα σχέδιά σου σχετίζονται με το εξωτερικό ή με την έναρξη ενός επαγγελματικού σεμιναρίου, θα πρέπει να τα βάλεις αμέσως σε εφαρμογή, αφού τώρα έχεις την εύνοια της τύχης. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία με άτομο που σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό πρόκειται να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 6 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, πρόκειται να αυξήσει τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητά σου. Έτσι για έναν περίπου μήνα, θα ξανα-ανακαλύψεις το πάθος που νιώθεις για τον σύντροφό σου, ή – αν είσαι ελεύθερος - θα νιώσεις μια πρωτόγνωρη έλξη για ένα άτομο που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα. Όσοι Αιγόκεροι, έχετε εκκρεμότητες με το παρελθόν και θέλετε να αναζωπυρώσετε μια σχέση, θα πρέπει να προσπαθήσετε τώρα που έχετε την εύνοια της τύχης. Η νέα θέση της Αφροδίτης όμως ευνοεί και τα οικονομικά σου, και είναι κατάλληλη για να κάνεις επενδύσεις οι οποίες θα σου αποφέρουν μεγάλη κέρδη στο άμεσο μέλλον.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη θα περάσει στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 6 Σεπτεμβρίου και θα σου δώσει την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου μπορείς να επαναφέρεις την αρμονία σε σχέσεις που έχουν κλονιστεί, να δημιουργήσεις μια νέα ενδιαφέρουσα σχέση ή να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία, που εγγυάται θετικές προοπτικές. Πολλοί Υδροχόοι ίσως αποφασίσουν να επισημοποιήσουν μια σοβαρή σχέση, ή να κάνουν μια δοκιμαστική συμβίωση με τον αγαπημένο τους, που θα τους οδηγήσει σύντομα στο γάμο. Τέλος, οι πιο τολμηροί Υδροχόοι ίσως σκεφτούν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή σε μια άλλη χώρα.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, η είσοδος της Αφροδίτης στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον χώρο της εργασίας σου αλλά και στην καθημερινότητά σου γενικότερα. Μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, μπορείς να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που θα διευκολύνει κατά πολύ τη ζωή σου, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να είσαι περισσότερο παραγωγικός στη δουλειά σου και παράλληλα να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία που θα γίνει σε επαγγελματικό περιβάλλον, θα εξελιχθεί σύντομα πολύ σοβαρά και θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Τέλος αν είσαι άνεργος και ψάχνεις μια νέα εργασία, αυτό το διάστημα θα βρεις μια δουλειά που θα ανταποκρίνεται στα προσόντα σου και θα σου παρέχει μια ικανοποιητικότατη αμοιβή.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-09-2012 00:00:00