blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη! Πώς επηρεάζει τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη! Πώς επηρεάζει τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 27 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη για άλλη μια φορά έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Άρη, που βρίσκεται “πανίσχυρος” στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο Σκορπιός, στην παραδοσιακή αστρολογία, ήταν το ζώδιο που κυβερνούσε ο Άρης, μέχρι την ανακάλυψη του Πλούτωνα. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα που σχετίζεται με τα παιδιά, τον έρωτα και την δημιουργία, δεν μπορεί παρά να “υποκύψει” στις βίαιες και παθιασμένες απαιτήσεις του Άρη και να του παραδοθεί “άνευ όρων”.

Το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο με την φύση και την συμπεριφορά του καθενός, αν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι τόσο αρνητικό. Το “χειρότερο” που μπορεί να συμβεί είναι η ζήλια, που σ' αυτές τις περιπτώσεις γίνεται ακόμα περισσότερο αισθητή και δημιουργεί προβλήματα τόσο σ' αυτούς που την ασκούν όσο και σ' αυτούς που την δέχονται. Τα ζώδια που “βάλλονται” περισσότερο από αυτή την όψη και θα πρέπει να προσέξουν είναι αυτά του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Άρη - προβλέψεις για το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, στις 27 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Άρη και στρέφει την προσοχή σου στην αισθηματική σου ζωή που φαίνεται ότι αντιμετωπίζει κάποια μικρά προβλήματα. Το γεγονός ότι νιώθεις περισσότερο ερωτευμένος από κάθε άλλη φορά, σε κάνει περισσότερο κτητικό και ζηλιάρη απέναντι στον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσάρεστες σκηνές που μπορούν ακόμα και να τον απομακρύνουν από κοντά σου. Φρόντισε λοιπόν να ελέγχεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου και να μην αντιδράς “σπασμωδικά” χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Προσοχή επίσης χρειάζονται και τα οικονομικά σου, καθώς αυτές τις ημέρες σε έχει πιάσει μια τάση σπατάλης που επίσης πρέπει να χαλιναγωγήσεις ώστε να μην ξεφύγεις εντελώς από τον προϋπολογισμό σου.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου σε παροτρύνει να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να καλλωπίσεις τον χώρο σου και να προγραμματίσεις κάποιες αλλαγές που θεωρείς σημαντικές. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ βασίζεσαι στην βοήθεια και την υποστήριξη του συντρόφου σου, μάλλον ο ίδιος δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις ανησυχίες σου, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια έντονη διαφωνία μεταξύ σας. Τα ζητούμενά σας είναι εντελώς διαφορετικά αυτή την περίοδο και γι' αυτό θα πρέπει να συζητήσετε σοβαρά, να ακούσετε ο ένας τον άλλον, και στη συνέχεια να βάλετε προτεραιότητες για τις οποίες θα δουλέψετε από κοινού.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που διαμορφώνεται στις 27 Σεπτεμβρίου μπορεί να σου δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα -κυρίως στο εργασιακό σου περιβάλλον, τα οποία όμως μπορείς να ξεπεράσεις με την κατάλληλη συμπεριφορά. Η Αφροδίτη σε μια θετική θέση προς το ζώδιό σου, σε βοηθά να προβάλλεις τα κατάλληλα επιχειρήματα και να υπερασπιστείς το δίκιο σου, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Το γεγονός ότι αυτή την στιγμή έχεις μια αυξημένη “πειθώ” μπορείς να το εκμεταλλευτείς και για άλλες υποθέσεις σου, όπως για παράδειγμα να προσεγγίσεις άτομα που μπορούν να μεσολαβήσουν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειές σου. Τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να νιώσεις και το ενδιαφέρον ενός ατόμου μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά θα πρέπει να το χειριστείς με διπλωματία.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη στις 27 Σεπτεμβρίου πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου, τα οποία για άλλη μια φορά θα σου δημιουργήσουν πίεση. Θα πρέπει λοιπόν τις επόμενες ημέρες να δώσεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που πρέπει να κάνεις, ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, αν σκέφτεσαι να “ρίξεις” χρήματα στη δουλειά σου προκειμένου να “προσελκύσεις” νέα πελατεία, μπορεί να κάνεις τώρα κάποια έξοδα, σίγουρα όμως θα δικαιωθείς στο άμεσο μέλλον. Στην προσωπική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις, καθώς ο σύντροφός σου φαίνεται να προβάλλει απαιτήσεις στις οποίες δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να του δώσεις κάποιες εξηγήσεις, ώστε να τον καθησυχάσεις.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στο δικό σου ζώδιο, στις 27 Σεπτεμβρίου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, με αποτέλεσμα να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα που υποβόσκουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες θα ξεσπάσουν ξαφνικά και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις τα “πνεύματα” παρά να ρίξεις κι άλλο λάδι στη φωτιά. Επίσης καλό θα είναι να αποφύγεις αυτές τις ημέρες να συζητήσεις θέματα που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία με συγγενικά σου πρόσωπα που μπορούν να προβάλλουν σοβαρές διαφωνίες. Ίσως είναι καλύτερα να διοχετεύσεις την αυξημένη σου ενέργεια σε χειρωνακτικές εργασίες ή στην τακτοποίηση του οικιακού σου χώρου, ώστε να αποφύγεις ρήξεις που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη στις 27 του μήνα, δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικό για σένα. Αντίθετα, μπορεί να σε βοηθήσει να σκεφτείς με περισσότερη ωριμότητα κάποιες καταστάσεις, να “φιλοσοφήσεις” κάποια γεγονότα και να περάσεις στην “επίθεση” με τόσο τρανταχτά επιχειρήματα που σίγουρα θα βγεις ωφελημένος. Η θετική -προς το ζώδιό σου- θέση του Άρη, σου χαρίζει ένα αυξημένο επικοινωνιακό ταλέντο το οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Επίσης ένα επιπλέον εισόδημα μπορεί να προστεθεί στον προϋπολογισμό σου αυτό το διάστημα και να σε βγάλει από αδιέξοδες καταστάσεις. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις μια νέα αξιόλογη γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει και μια παλιά σχέση.
 
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, η δική σου κυβερνήτης, η Αφροδίτη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 27 του μήνα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου. Οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για να επανεξετάσεις τα έσοδά σου και να προγραμματίσεις με “ακρίβεια” τα έξοδά σου, όσο γίνεται. Ένας σωστός προϋπολογισμός θα σε βοηθήσει να αποφύγεις περιττές σπατάλες και να φρενάρεις την καταναλωτική σου μανία για πολυτέλειες, που πολλές φορές γίνονται αιτία να στερηθείς άλλα, πιο απαραίτητα πράγματα. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές, που μπορεί να διαλύσουν μια σημαντική φιλία. Γι' αυτό απέφυγε καλύτερα να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, που δεν θα επιστραφούν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 27 του μήνα, και συνιστά να αυξήσεις την προσοχή σου -κυρίως στον τομέα της καριέρας σου. Σε μια εποχή που τα πάντα είναι ρευστά, θα πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να εξασφαλίσεις την διάρκεια σε ό,τι κάνεις. Φυσικά η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης που δεν μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα, ίσως όμως κάπου έχεις “επαναπαυτεί” και δεν καταβάλεις αρκετές προσπάθειες ώστε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Καλό θα είναι να προσέχεις και την συμπεριφορά σου και να κρατάς χαμηλούς τόνους, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις στις οποίες θα πρέπει να μείνεις αμέτοχος αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που διαμορφώνεται στις 27 του μήνα, δεν θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα αφού η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια πολυ ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σου. Αντίθετα, θα σε βοηθήσει να παρουσιάσεις πρόοδο σε τυχόν σπουδές ή μελέτες ή ακόμα και να λάβεις μια σημαντική διάκριση. Ωστόσο, αυτές οι θετικές εξελίξεις κάπου σε κάνουν να παραμελείς τον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκ μέρους του παράπονα που δεν θα πρέπει να πάρεις αψήφιστα. Αν πάλι έχει δημιουργηθεί πρόσφατα μια παρεξήγηση μεταξύ σας, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να την αποκαταστήσεις, αφήνοντας φυσικά στην άκρη πείσματα και εγωισμούς. Τέλος, αν κάνεις μια όμορφη γνωριμία αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να ξέρεις ότι μπορεί να εξελιχθεί σοβαρά αρκεί να της δώσεις τον απαραίτητο χρόνο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, το τετράγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη με τον Άρη στις 27 του μήνα, συνιστά να εντείνεις για άλλη μια φορά τις προσπάθειές σου στον επαγγελματικό τομέα, προκειμένου να κατακτήσεις ακόμα μεγαλύτερους στόχους. Η ανοδική σου πορεία δεν έχει ολοκληρωθεί και το γεγονός ότι ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που μπορούν να προσφέρουν κι άλλα, σε καθιστά τον πρώτο υποψήφιο για την κορυφή. Όσο λοιπόν κι αν νιώθεις να πιέζεσαι, γρήγορα θα καταλάβεις ότι αξίζει ο κόπος που καταβάλεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον οικονομικό τομέα, και αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες επενδύσεις αυτό το διάστημα, θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη ωριμότητα. Προσοχή επίσης και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς ο σύντροφός σου προσπαθεί να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο μαζί σου, γεγονός που φαίνεται ότι σου δημιουργεί πρόβλημα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που σχηματίζεται στις 27/9 συνιστά να αυξήσεις την προσοχή σου τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Για κάποιο λόγο φαίνεται να έχεις εγκαταλείψει τις προσπάθειες και να έχεις “αφεθεί” σε μια μοίρα, που πιστεύεις ότι δεν μπορεί να αλλάξει. Ίσως γι' αυτό ευθύνεται ο Πλούτωνας, που έχει “κατασκηνώσει” στον δωδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σου, είναι όμως καιρός να ξυπνήσεις από τον λήθαργο και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Το συγκεκριμένο τετράγωνο, θα σου δημιουργήσει προβλήματα και μάλιστα σοβαρά, κι αυτό θα συμβεί για να σε “ταρακουνήσει” και να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι έρμαιο των καταστάσεων. Ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει είναι ο ίδιος σου ο εαυτός και όταν το καταλάβεις αυτό, θα μπορέσεις να κερδίσεις ξανά ό,τι σου ανήκει.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, στις 27 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν ένα τετράγωνο που – ευτυχώς για σένα – δεν μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να προγραμματίσεις την καθημερινότητά σου έτσι ώστε να μπορείς να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου που φαίνονται αρκετά αυξημένες αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου ανοίγει καινούργιες επαγγελματικές πόρτες, ενώ ο Άρης σε βοηθάει να αυξήσεις τις αποδοχές σου. Για να επιτευχθούν όμως αυτά χρειάζεται προσωπική προσπάθεια και φυσικά χρόνος -τον οποίο μπορεί να διαθέτεις, αλλά δεν τον διαχειρίζεσαι σωστά, με αποτέλεσμα να μην σου φτάνει. Με έναν σωστό προγραμματισμό λοιπόν και φυσικά την καλή σου διάθεση, όλα θα κυλήσουν ομαλά.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-09-2012 00:00:00