blank
 
blank

Ο Άρης στον Τοξότη. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Άρης στον Τοξότη. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 8 Οκτωβρίου, ο κόκκινος πλανήτης, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό οι πνευματικές επιθυμίες, οι περιπέτειες, οι φιλοσοφίες της ζωής, η θρησκεία, τα ταξίδια, η εκπαίδευση και ο αθλητισμός θα μας απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και, καθώς ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο ιδιαίτερα ενθουσιώδες, αφού κυβερνάται από τον Δία, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, που θα μας εξάψει το ενδιαφέρον.

Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγουμε ωστόσο, είναι η υπερβολή κάθε είδους, στην οποία μας ωθεί ο Δίας. Ίσως είναι προτιμότερο να επικεντρωθούμε στις πραγματικές επιθυμίες, που πηγάζουν από μια εσωτερική ανάγκη έκφρασης, και να αποφύγουμε εγωιστικά κίνητρα που μπορεί να συνδέονται με υλιστικές επιδιώξεις.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, ενώ τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς), θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε να έχουν θετικά αποτελέσματα.
Sponsored Links

Πώς επηρεάζει ο Άρης στον Τοξότη τα δώδεκα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, το πέρασμα του κυβερνήτη σου Άρη στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη από τις 7/10 και μέχρι τις 17/11, είναι πιθανό να αλλάξει ριζικά κάποια πιστεύω και πεποιθήσεις σου και να σου δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία για τη ζωή. Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να ασχοληθείς περισσότερο με την δουλειά σου και τις επαγγελματικές ανησυχίες σου και αν αναζητάς μια νέα επαγγελματική πορεία να μη διστάσεις να ζητήσεις συμβουλές και πληροφορίες από τα κατάλληλα άτομα. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα σπουδών, ή να ταξιδέψεις προκειμένου να αναζητήσεις μια καλύτερη τύχη, αυτή η περίοδος είναι η πιο κατάλληλη. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου ζωή, όπου αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα σου προσφέρει ευχάριστες εμπειρίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, στις 7 του μήνα, ο Άρης περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17/11. Το διάστημα αυτό, δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο για σένα, κυρίως αν έχεις οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ρυθμίσεις τις οφειλές σου και να τακτοποιήσεις τυχόν φορολογικές εκκρεμότητες. Ο όγδοος οίκος ωστόσο συνδέεται και με την σεξουαλικότητα, και αυτό το διάστημα μπορείς πραγματικά να αναγεννηθείς σ’ αυτό τον τομέα μέσα από μια καινούργια σχέση, με την οποία θα νιώσεις μεγάλη οικειότητα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος, πρόσεξε τους ερωτικούς πειρασμούς που θα βρεθούν στον δρόμο σου και που μπορεί να σε μπλέξουν σε άσχημες περιπέτειες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, η είσοδος του Άρη στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7/10 ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου. Μέχρι και τις 17/11 που θα παραμείνει εκεί, θα διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου στον σύντροφό σου, και θα πρέπει να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα καλό κλίμα και να αποφύγεις εντάσεις και προστριβές που μπορεί να προκαλέσει ο «πολεμοχαρής» Άρης. Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου και να διατηρήσεις τις ισορροπίες, θα δεις ότι θα υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις που θα σας επιτρέψουν να κάνετε ξανά κοινά όνειρα και να βάζετε κοινούς στόχους. Αν μάλιστα «δουλέψεις» προκειμένου να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα, η αρμονία στη σχέση σας είναι δεδομένη. Ωστόσο, αν νιώθεις ότι η σχέση σου είναι ένα καζάνι που βράζει και δεν υπάρχει καμία διάθεση συμβιβασμού, ίσως ο χωρισμός είναι η μόνη σου επιλογή.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Άρη στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητά σου, στην υγεία και στην δουλειά σου. Μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου που θα παραμείνει σ’ αυτόν τον τομέα, οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά αυξημένες και θα πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σου ή και στον τρόπο ζωής σου, προκειμένου να ανταποκρίνεσαι καλύτερα στα καθήκοντά σου και να έχεις τα βέλτιστα αποτελέσματα. Η προθυμία σου να αναλαμβάνεις υποχρεώσεις και να τις διεκπεραιώνεις με τον καλύτερο τρόπο, μπορεί να προκαλέσει τη ζήλια των συναδέλφων σου και γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους για να μην χαλάσεις την διάθεσή σου. Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου, σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή προκειμένου να διατηρήσεις μια καλή φυσική κατάσταση.
 
ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, στις 7 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τον οποίο σε γεμίζει όρεξη για ζωή και παράλληλα σου προσφέρει άφθονη τύχη. Μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου που θα παραμείνει εκεί, η δημιουργικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς στις αγαπημένες σου δραστηριότητες με μεγάλο ζήλο. Και επειδή μια από τις αγαπημένες σου δραστηριότητες είναι και το φλερτ και ο έρωτας, σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές γνωριμίες και να επιλέξεις αν θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση, ή να πειραματιστείς για λίγο καιρό με διάφορες περιπέτειες, μέχρι να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει πραγματικά. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να αναζητήσεις κάτι καινούργιο, αφού φαίνεται να είσαι τόσο καλυμμένος από τη σχέση σου που δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο της επισημοποίησης.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, από τις 7 Οκτωβρίου ο Άρης ξεκινάει την πορεία του στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που θα ολοκληρωθεί στις 17 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό το σπίτι και η οικογένειά σου θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία, και ίσως αφιερώσεις πολύ χρόνο προκειμένου να ασχοληθείς προσωπικά με κάποιες βελτιώσεις ή και ανακαινίσεις του προσωπικού σου χώρου. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες με τα μέλη της οικογένειάς σου, δεν θα λείψουν, αφού όπως ξέρεις ο Άρης σπέρνει ζιζάνια στο πέρασμά του, αν όμως ενδιαφερθείς περισσότερο για τις επιθυμίες τους, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Το ίδιο διάστημα θα πρέπει να δείξεις ενδιαφέρον και για την υγεία των γονιών σου και καλό θα είναι να αρχίσεις να τους επισκέπτεσαι συχνότερα.
 
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, η νέα θέση του Άρη στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Οκτωβρίου, είναι θετική για σένα, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πιο αποφασιστικά με άτομα τα οποία θα σε παροτρύνουν να πάρεις πρωτοβουλίες και να δραστηριοποιηθείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου, η διαπραγματευτική σου ικανότητα και η πειθώ σου είναι αυξημένες και μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα προσόντα σου προς όφελός σου. Ανάλογα όμως, μπορεί και να «ξεστομίσεις» λόγια που δεν πρέπει και να πληγώσεις κάποια άτομα χωρίς να το θέλεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις πολύ. Η σχέση σου με τα αδέλφια σου το ίδιο διάστημα μπορεί να κλονιστεί, κυρίως αν είστε και οι δυο επίμονοι και ισχυρογνώμονες και δεν υποχωρείτε πουθενά. Τέλος, μια ερωτική γνωριμία που θα προκύψει αυτό το διάστημα μπορεί να αντέξει στο χρόνο, αν καταφέρεις να αποφύγεις κάποιες προστριβές που θα δημιουργηθούν στην αρχή.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να σε απασχολούν σοβαρά από τις 7 Οκτωβρίου με την είσοδο του παραδοσιακού σου κυβερνήτη Άρη στον Τοξότη. Μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου που θα παραμείνει εκεί, η υλική σου ασφάλεια θα σε απασχολήσει περισσότερο και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις κάποιες αποφάσεις ώστε να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Παρόλο που μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να «αντιδράσεις» γρήγορα και βιαστικά προκειμένου να προλάβεις κάποιες ευκαιρίες, η βιασύνη δεν ενδείκνυται αυτή τη στιγμή και θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφική, ιδιαίτερα αν σκέφτεσαι να δημιουργήσεις μια νέα επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι θα πρέπει να κάνεις αργά και σταθερά βήματα και να αποφύγεις τις τάσεις υπερβολής που βγάζει το ζώδιο του Τοξότη.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου από τις 7 Οκτωβρίου, είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για σένα, αφού συμβαίνει μόνο κάθε δύο χρόνια και σου δίνει την απαραίτητη δύναμη και ενέργεια και να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Μέχρι τις 17 Νοεμβρίου λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δραστηριοποιηθείς και να εργαστείς σκληρά - τώρα που τα επίπεδα της ενέργειάς σου είναι αυξημένα. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει ακόμα και βίαιη, προκειμένου να καταφέρεις να επιβληθείς στους γύρω σου. Να ξέρεις ότι μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, χωρίς να καταφύγεις σε τέτοιες μεθόδους. Το ίδιο διάστημα η σεξουαλικότητά σου θα είναι αυξημένη, με αποτέλεσμα – αν είσαι ελεύθερος – να ενδώσεις σε ένα ερωτικό πειρασμό.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, τα τελευταία δυόμισι – τρία χρόνια έχεις δουλέψει όσο κανείς άλλος για να πετύχεις την επαγγελματική σου καταξίωση και να φτάσεις στο αποτέλεσμα που επιθυμούσες. Τώρα είναι καιρός να απολαύσεις τις επιτυχίες σου και να ξεκουράσεις τον οργανισμό σου που σαφώς έχει ταλαιπωρηθεί. Η είσοδος του Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Οκτωβρίου συνιστά να εγκαταλείψεις για λίγο τα σχέδιά σου και να περιορίσεις τις δραστηριότητές σου. Μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου που θα παραμείνει εκεί, μπορείς να αξιολογήσεις τα επιτεύγματά σου και την μέχρι τώρα πορεία σου ή ακόμα και να «εντοπίσεις» τα άτομα που προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο σου, ώστε να τα κατατάξεις στους κρυφούς εχθρούς σου και να ξέρεις από πού να φυλάγεσαι στο μέλλον. Μπορεί πραγματικά να εκπλαγείς όταν βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και συνειδητοποιήσεις κάποιες «πισώπλατες» ενέργειες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, στις 7 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό, οι στόχοι σου, οι φιλοδοξίες σου αλλά και το φιλικό σου περιβάλλον θα τεθούν υπό αμφισβήτηση, αφού θα νιώσεις την επιθυμία να αφήσεις πολλά πράγματα πίσω σου και να καταβάλεις προσπάθειες για νέα επιτεύγματα. Η τύχη μάλιστα θα στείλει στο δρόμο σου τους κατάλληλους ανθρώπους, που θα σου δείξουν το σωστό δρόμο και θα κατευθύνουν τις προσπάθειές σου, ώστε να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Στις αναζητήσεις σου είναι πιθανό να ανακαλύψεις νέες επαγγελματικές μεθόδους, που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα αποτελεσματικές και κερδοφόρες. Παράλληλα, μέσα από τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα προκύψει μια ιδιαίτερη φιλία που σύντομα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, η είσοδος του Άρη στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Οκτωβρίου, θα αποδειχθεί μεν δύσκολη, μπορεί όμως να σου προσφέρει μεγάλη κοινωνική και επαγγελματική άνοδο αν το επιδιώξεις. Μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου μπορείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορούν να εξασφαλίσουν την πρόοδό σου. Καθώς ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας και της δράσης, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου και παράλληλα να αυξήσεις τα έσοδά σου, αφού ο Άρης κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σου. Η επιμονή και η υπομονή θα αποτελέσουν τα κλειδιά της επιτυχίας σου, γι’ αυτό είναι βασικό να μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειές σου με την πρώτη «αναποδιά». Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις προστριβές με ανωτέρους σου που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-10-2012 00:00:00