blank
 
blank

Έκλειψη Ηλίου στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού, στις 3 Νοεμβρίου 2013. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Έκλειψη Ηλίου στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού, στις 3 Νοεμβρίου 2013. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Έκλειψη Ηλίου στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού

Με την έκλειψη της 3ης Νοεμβρίου ολοκληρώνεται και ο τελευταίος κύκλος των εκλείψεων για την χρονιά του 2013. Είναι αυτή η χρονιά που κατέγραψε ιστορικές στιγμές, που περισσότερο στη χώρα μας είναι τώρα εμφανείς, και ίσως αυτό να αποκαλύψει στο εγγύς μέλλον η Ηλιακή έκλειψη στην 11η μοίρα στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού σχετίζεται με τις κτήσεις, τις οικονομικές απολαβές σε προσωπικό επίπεδο, το κεφάλαιο και κατά συνέπεια το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Σύντομα λοιπόν, θα έρθει η ώρα που θα αποδειχθεί ότι, οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτό τον πλανήτη, έστω και στο πιο απόμακρο σημείο του, θα βρει τρόπο να επεκταθεί, προκειμένου να γίνει κατάσταση, που θα αφορά τους περισσότερους.
 
Πάντα όμως όταν μιλάμε για τον Σκορπιό, και δη τον κυβερνήτη του, τον Πλούτωνα, μιλάμε για δύο πράγματα ταυτόχρονα. Για θάνατο, αλλά και αναγέννηση. Είναι αυτή η νομοτελειακή διαδικασία, όπου το ένα δεν μπορεί να λειτουργήσει δίχως το άλλο.
 
Σημαντική αυτή η εποχή, παρότι τα γεγονότα ξεπερνούν την υπομονή μας, πάντα όμως βαθιά μέσα τους οι άνθρωποι γνωρίζουν, (γι’ αυτό εξ άλλου μπορούν και να αντέχουν μέχρι το τέλος) ότι το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν από το ξημέρωμα. Και αυτό είναι το μήνυμα της Ηλιακής έκλειψης. Και μάλιστα στην 11η μοίρα του Σκορπιού, όπου μέσα από την φιλοσοφία της αστρολογίας, δίνεται η εξής ερμηνεία: “Ένας λαγός, καθισμένος έξω από τη φωλιά του. Πίσω του υψώνεται το φεγγάρι. Μοίρα της ανασφάλειας. Είναι αυτή η κατάσταση που ζούμε τώρα. Βγήκαμε από τη φωλιά μας, γιατί κάποιος έπρεπε να μας ξεβολέψει, ώστε ο καθένας από μας να έρθει αντιμέτωπος με την ανασφάλειά του, υλική και συναισθηματική, βιώνοντας τον τρόμο που προσπαθεί το κεφαλαιοκρατικό σύστημα να σπείρει στην Ελλάδα και σιγά-σιγά, σε όλο τον πλανήτη. Πάντα όμως, ακόμα και στο πυκνό σκοτάδι υπάρχει το φως του φεγγαριού, για να δώσει την υπόσχεση της αυριανής ημέρας που ξημερώνει. Η πλανητική αναγέννηση, βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης. Το σημαντικό όμως είναι ότι όσο πιο σύντομα βιώσουμε την προσωπική μας, μέσα από βαθιά ενδοσκόπηση, τόσο οι αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο θα είναι εμφανείς και κατά συνέπεια βιώσιμες.
 
Απελευθέρωση ενέργειας. Τίποτε παραπάνω από αυτό δεν σημαίνει η κάθε έκλειψη. Στο ζώδιο του Σκορπιού, εκτός των άλλων σημαίνει και απελευθέρωση σεξουαλικής ενέργειας. Εγκλωβισμένοι οι περισσότεροι άνθρωποι στα κατώτερα ένστικτά τους, θεωρώντας το χρήμα και το σεξ ό,τι πιο σημαντικό σ’ αυτήν την ζωή, όλοι θα πάρουμε το μήνυμα, έστω και σε ασυνείδητο επίπεδο, ότι η ενέργεια πρέπει να βρει νέες διεξόδους προς τα ανώτερα κέντρα, προκειμένου να απελευθερωθούμε από την κυριαρχία των κατωτέρων ενστίκτων και, κατά συνέπεια, την κυριαρχία αυτών που θέλουν να επιβάλλουν τον έλεγχο. Σε κοσμικό, πολιτικό, κοινωνικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Και η μόνη ασφαλής διέξοδος είναι μέσα από το φως, την αλήθεια δηλαδή, και αυτό δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από την έκφραση και την διακίνηση της ποιοτικότερης ενέργειας, της ενέργειας της αγάπης.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την έκλειψη Ηλίου

Οι Σκορπιοί που είναι γεννημένοι στις τελευταίες μοίρες του πρώτου δεκαημέρου και στις αρχές του δευτέρου, είναι αυτοί που θα επηρεαστούν από την έκλειψη, και τα υπόλοιπα όμως του σταθερού σταυρού, Υδροχόοι, Ταύροι και Λέοντες στις ίδιες μοίρες.

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό και προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Εσείς οι παρορμητικοί του ζωδιακού, που έχετε την τάση αυτό που θέλετε να το θέλετε άμεσα και με τον τρόπο που εσείς ορίζετε, ίσως αυτές οι ημέρες να σας αποδείξουν ότι τον χρόνο δεν μπορείτε να τον ορίσετε, ειδικά όταν στις επιθυμίες σας υπάρχου κι άλλοι μέσα. Όταν δηλαδή αυτό που θέλετε να ζήσετε για τον εαυτό σας, εξαρτάται και από κάποιον άλλον. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βιώνουν έντονα πάθη αυτή την εποχή και έρχεται τώρα η έκλειψη να τα κάνει ακόμα πιο δύσκολα, όσον αφορά στη διαχείρισή τους. Αυτό που κυρίως θα σας διακατέχει είναι το αίσθημα της κτητικότητας, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις σχέσεις σας. Βρείτε άλλους, πιο ανώδυνους τρόπους για να εκφράσετε την επιθυμία και τα συναισθήματά σας. Και ίσως σε αυτήν την φάση, ο καλύτερος τρόπος για να έλξετε αυτό που θέλετε, είναι η αδιαφορία. Σκεφτείτε το! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Οι δεσμευμένοι Ταύροι (και ειδικά αυτοί που βρίσκονται σε σχέση γάμου), καλό θα είναι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να αποφύγουν τις συνέπειες της έκλειψης. Τι σημαίνει αυτό; Εντάσεις, προστριβές, ανταγωνισμός. Και όλα αυτά μαζί, σημαίνουν “Παιχνίδι επικράτησης του Ισχυρού”. Ευτυχώς για σας και δυστυχώς για τους άλλους, έχετε τον τρόπο να αποδείξετε και πάλι την ισχύ σας, μέσα από τη ψυχρότητα, την απάθεια και γιατί όχι, την απαξίωση, σε περίπτωση που αισθανθείτε τα όριά σας να παραβιάζονται. Μήπως όμως, ειδικά σ’ αυτήν την φάση του Κρόνου, καλείστε να αναθεωρήσετε τις παγιωμένες απόψεις και αντιλήψεις σας και να δείτε έστω και λίγο πιο βαθιά στα πράγματα; Μήπως μέσα από την ανάγκη του άλλου καθρεφτίζεται η δική σας ανάγκη για μία πιο ανθρώπινη και συναισθηματική ανταλλαγή; Μάλλον ήρθε η ώρα να περάσετε σε μία νέα θεώρηση των πραγμάτων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Δύσκολα βιώνετε αυτό το διάστημα τον επαγγελματικό σας τομέα, και αυτό φαίνεται να σας δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια, με συνέπειες αρνητικές για την ψυχική σας υγειά (και για κάποιους και για την σωματική). Ορισμένοι από εσάς αναζητάτε διεξόδους μέσα από την ερωτικο-σεξουαλική ανταλλαγή και κάποιοι άλλοι, μέσα από ανθυγιεινές συνήθειες, όπως είναι το φαγητό, το ποτό, κ.α. Γενικά η κατάσταση που επικρατεί μέσα σας, σας κάνει να θέλετε να βιώνετε το αυτοκαταστροφικό κομμάτι του εαυτού σας, βγάζοντας προς το έξω τον… Μίστερ Χάιντ. Αυτό το κακό κομμάτι, που δεν ησυχάζει μέχρι να ταλαιπωρήσει τόσο τους γύρω του, για να αποφασίσει να γίνει και πάλι Δόκτωρ Τζέκυλ. Η καλύτερη διέξοδος θα ήταν να βγείτε έξω και να τρέξετε. Προς ποια κατεύθυνση; Αυτό μόνον εσείς το γνωρίζετε, αφού έχετε πια το απαραίτητο στίγμα στη ζωή σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έκρηξη γίνεται στον τομέα των ερωτικο-συναισθηματικών σας. Εσείς που ήδη βρίσκεστε σε σχέση, αλλά καιρό τώρα φλερτάρετε με την ιδέα να την αποχαιρετήσετε, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε. Και με τις ευχές του Δία σίγουρα, αφού για κάτι άλλο σας έχει προορίσει. Εσείς όμως που είστε μόνοι, όλα αυτά που σε πλανητικό επίπεδο συμβαίνουν αυτή την εποχή, σας ανοίγουν τον χώρο για να περάσει αυτό που περιμένετε και έχετε ανάγκη. Το κατά πόσον θα αποδειχθεί και το πλέον κατάλληλο για σας, αυτό η προσωπική σας ιστορία θα το κρίνει, αρκετά όμως χρόνια αργότερα. Να ξέρετε πάντως, ότι φέτος, αλλά και την επόμενη χρονιά, θα θερίσετε ό,τι σπείρατε τα τελευταία 12 χρόνια. Ψυχραιμία όμως αυτές τις ημέρες, όλα συμβαίνουν στα πλαίσια του προσωρινού, και εννοούμε βέβαια τις δοκιμασίες. Γιατί τα καλά, έρχονται για να μείνουν. Πόσο; Όσο εσείς θέλετε! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
ΛΕΩΝ
Σ’ έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου ενεργοποιείται η έκλειψη. Στον τομέα που αφορά στην οικογένεια, είτε την πατρική, είτε την προσωπική. Κρίνεται σκόπιμο όμως να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να πάρετε θέση και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Συναισθηματικά, σίγουρα δεν είστε στην καλύτερή σας φάση, όμως σημασία έχει ότι γίνονται οι απαραίτητες εσωτερικές διεργασίες, για να συνειδητοποιήσετε τι είναι καλό για σας και τι όχι. Κάποιοι βέβαια, βάζουν βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και αυτό πονάει, ειδικά στις φάσεις που νιώθετε μόνοι ή και απροστάτευτοι ίσως. Είναι η ευκαιρία σας όμως για να εμπεδώσετε καλά πως δεν είστε παντοδύναμοι και ότι χρειάζεστε την στήριξη και την συμπαράσταση των άλλων. Το σίγουρο όμως είναι ότι με τον εαυτό σας θα πρέπει να έρθετε πιο κοντά αυτή την εποχή. Αυτόν έχετε παραμελήσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ριζικές αλλαγές, που καλείστε να κάνετε σε κάποιους τομείς, παίρνουν διαστάσεις ίσως και πρωτόγνωρες μέσα σας, αφού κάποιες αποφάσεις έχουν ωριμάσει στο μυαλό σας και γνωρίζετε πια ότι δεν έχετε και πολλά περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που εδώ και καιρό πιθανόν να στριφογυρίζουν σαν ιδέες. Παρότι δεν σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα, αυτή η εποχή κρίνεται ως η πλέον κατάλληλη για να συνειδητοποιήσετε ότι οι μεγάλες αποφάσεις παίρνονται σε δέκα λεπτά. Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζετε πως για την υλοποίηση θα χρειαστεί να περιμένετε, μέχρι να αποφορτιστεί το κλίμα γύρω σας και οι πλανητικές συνθήκες να γίνουν πιο ευνοϊκές. Προς το παρόν, μεθοδεύστε το σχέδιο δράσης, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή, να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
ΖΥΓΟΣ
Στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου δέχεστε την ισχυρή επιρροή της έκλειψης και ήδη έχετε αρχίσει να βλέπετε να αλλάζουν κάποια δεδομένα, όσον αφορά στα οικονομικά σας. Και συναισθηματικά όμως, κάποιοι από εσάς πιθανόν να βλέπετε διαφορετική ανταπόκριση από τον σύντροφο, κάτι που σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Κοιτάξτε όμως να μην επενδύσετε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται, μέχρι τουλάχιστον να αρχίσει να αποφορτίζεται το κλίμα από την έκλειψη. Ούτως ή άλλως, από τις αρχές του Δεκέμβρη, η ζωή σας μπαίνει σε νέα τροχιά, νέα δεδομένα αλλάζουν το γνώριμο τοπίο, κυρίως σε ό,τι αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Σε αυτήν την φάση ζωής που τώρα βρίσκεστε, καλείστε να αφήσετε χώρο το καινούργιο, όμως κανένα από τα μεγάλα ή και μικρά σχέδιά σας, δεν θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετοί από εσάς και ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι τέλος Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου, σε αυτήν την έκλειψη θα δείτε κάτι από το παλιό να πεθαίνει. Μπορεί αυτό να αφορά και σε ένα κομμάτι του εαυτού σας, αυτό που δεν σας επιτρέπει να βιώνετε τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, έτσι ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε πιο προστατευτικά για τον εαυτό σας. Δεν σας βοηθάει πια τόσο συναίσθημα, ειδικότερα όσον αφορά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το καινούργιο που γεννιέται μέσα σας, είναι αυτό που σας θέλει να περάστε σε άλλη θέση, αυτήν του να βάζετε τον εαυτό σας πρώτα από τους άλλους. Μόνον έτσι θα μπορείτε να εισπράττετε τον σεβασμό και την αναγνώριση, που εδώ και πολύ καιρό επιζητάτε από τους άλλους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρότι ζωδιακά δεν σας επηρεάζει η έκλειψη, λαμβάνει χώρα σ’ έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Στον οίκο που αφορά στις δυσκολίες, στις δοκιμασίες, στην υγεία, στα βαθιά κρυμμένα μυστικά μας και στην ανιδιοτελή αγάπη που προσφέρουμε στους άλλους. Προσέξτε όμως εσείς που έχετε λόγους του να θέλετε να περιφρουρήσετε κάποια πράγματα από τον εαυτό σας. Να είστε σε εγρήγορση και να μην εμπιστεύεστε εύκολα, τουλάχιστον μέχρι να περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να αισθάνονται εγκλωβισμένοι σε κάποια σχέση, από την οποία όμως δυσκολεύονται να απελευθερωθούν, λόγω του ότι βιώνουν αισθήματα εξάρτησης. Αφήστε τον χρόνο να πράξει για λογαριασμό σας, αφού έτσι κι αλλιώς αυτή η εποχή δεν σηκώνει μεγάλες δηλώσεις και αποφάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου ενεργοποιείται η έκλειψη στις 3 του μήνα. Στον οίκο που αφορά στους στόχους, στην φιλία κ.α. Σίγουρα δεν ανήκετε σε εκείνη την ζωδιακή κατηγορία που βάλλεται ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Το σίγουρο όμως είναι ότι τα πράγματα δεν προχωράνε με τον τρόπο που όλα έδειχναν πριν από λίγο καιρό. Και αυτό σας αποδιοργανώνει αρκετά, και σε ό,τι αφορά στην προσωπική σας σχέση, αλλά και στα άτομα με τα οποία έχετε οικονομικές συναλλαγές. Μακροπρόθεσμα όμως, να ξέρετε πως σας ευνοεί η έκλειψη της 3ης Νοεμβρίου. Κάτι έρχεται να σας αποκαλύψει: Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από την μία στιγμή στην άλλη, δημιουργώντας συνθήκες πολύ καλύτερες από αυτές που περιμένατε. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευτυχώς που η ένταση εκφράζεται μέσα στον τομέα που αφορά στην κοινωνική-επαγγελματική σας ζωή. Με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετός χώρος αυτή την εποχή, ώστε να κινείται η ενέργεια και να μπορείτε εύκολα να αποφορτίζεστε. Συναισθηματικά όμως, δουλεύει πολύ η ένταση μέσα σας και αυτό σας κάνει να γίνεστε ευέξαπτοι, νευρικοί και ενίοτε καταπιεστικοί σε άτομα που βρίσκονται στο οικείο σας περιβάλλον. Βρείτε το θάρρος που χρειάζεστε, για να μιλήσετε ξεκάθαρα σε εκείνους που κρατούν το κλειδί της συναισθηματικής σας ισορροπίας στα χέρια τους. Αυτό θα βοηθούσε, ώστε να βάλετε πολλά πράγματα μέσα σας σε τάξη, αλλά και να μπορέσετε να δείτε πιο ήρεμα τα πράγματα και, το πιο σημαντικό, πιο αισιόδοξα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχαιρετήσετε το παλιό, για να περιμένετε το καινούργιο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου η έκλειψη, στις 3 του Νοεμβρίου. Νομοτυπικές διαδικασίες, εξωτερικό, ταξίδια κ.α. Τι από αυτά σας αφορά, μπορεί τίποτα, μπορεί και όλα μαζί να συμβαίνουν αυτή την εποχή στην ζωή σας. Για εσάς που είστε γεννημένοι τέλος Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου, κάτι καλό επιφυλάσσει αυτή η έκλειψη, μπορεί κάτι έντονα ερωτικό, σε μακρινή από σας απόσταση. Ίσως ακόμα και κάτι, που τον τελευταίο καιρό έγινε μακρινό στην καρδιά σας, να ξαναγίνει πάλι κοντινό, για να αρχίσει και πάλι η καρδιά σας να χτυπάει με τους ρυθμούς που έχετε πολύ ανάγκη. Προσέξτε όμως, γιατί ποτέ οι συνθήκες δεν ξαναγίνονται ίδιες. Τώρα μπαίνετε στο παιχνίδι με άλλους όρους. Στο οποίο παιχνίδι αφενός δεν μπαίνετε μόνοι σας, αφετέρου αλλάζουν οι ρόλοι του νικητή και του χαμένου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-10-2013 00:00:00