blank
 
blank

Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία φέρνει το παρελθόν στη ζωή μας. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 
Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία φέρνει το παρελθόν στη ζωή μας. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 10 Μαρτίου, νωρίς το πρωί στις 5:37, σχηματίζεται το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Δία.

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του από τους Ιχθείς, γεγονός που θα φέρει στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος, τα οποία έχουν συσσωρευτεί και ζητούν λύσεις. Οι υποσχέσεις που θα δοθούν αυτές τις μέρες θα βασίζονται στην υπερβολή και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν, ακόμα και αν το θέλουμε. Από την άλλη, ίσως θα πρέπει να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε υποσχέσεις που έχουμε δώσει στο παρελθόν, είτε σε τρίτα πρόσωπα είτε στον ίδιο μας τον εαυτό. Καλό θα είναι επίσης να είμαστε περισσότερο δύσπιστοι σε αυτά που ακούμε, ακόμα κι αν πρόκειται για ειδήσεις, αφού το πιθανότερο είναι να είναι αβάσιμες. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να ξεκινήσουμε νομικές διαδικασίες ή να προγραμματίσουμε ένα ταξίδι είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, αφού τελικά μπορεί να ακυρωθεί ή να μην μας ικανοποιήσει. Η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί εποικοδομητικά αυτή η όψη.
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή – Δία

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 26/2, 29/5, 31/8 και 30/11.

Το τετράγωνο Ερμή – Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από όπου τονίζει το επικοινωνιακό σου χάρισμα και σου ανοίγει το δρόμο για ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Από τη θέση αυτή, στις 10 του μήνα, σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, γεγονός που χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες. Θα πρέπει λοιπόν για τις επόμενες δυο – τρεις ημέρες να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να μην ακολουθήσεις προγράμματα εξοντωτικά που θα καταβάλλουν τον οργανισμό σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις πολλές μετακινήσεις, και αν πρέπει να πας κάπου, σιγουρέψου ότι έχεις κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες της διαμονής σου, ώστε να μην βρεθείς προ απροόπτου. Είναι πιθανό επίσης τις προσεχείς μέρες να επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, τα οικονομικά σου έχουν υποστεί πολλές διακυμάνσεις το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας του πλανήτη Δία που βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Όσο λοιπόν κι αν προσπαθείς να ελέγξεις τον αυθορμητισμό σου και να αποφύγεις τις σπατάλες, ο Δίας – σαν πλανήτης της υπερβολής – πολλές φορές σε ωθεί να ενδώσεις στις επιθυμίες σου χωρίς να σκεφτείς τις μελλοντικές συνέπειες. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις ακόμα περισσότερο τις επόμενες μέρες, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας με τον ανάδρομο Ερμή στις 10 του μήνα, μπορεί να σου δημιουργήσει τόσο ευχάριστα συναισθήματα που να αρχίσεις να ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματά σου. Προσοχή και στο φιλικό σου περιβάλλον που είναι πολύ πιθανό να σε παροτρύνει σε διασκεδάσεις που δεν συνάδουν με το πορτοφόλι σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, γεγονός που ήδη σου δημιουργεί αρκετά προβλήματα και εμπόδια, και στις 10 του μήνα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες καλό θα είναι να προσέχεις περισσότερο τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς είναι πιθανό είτε να ενδώσεις στην αδράνεια, είτε να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από όσες αντέχεις και να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η ευφορία που θα σου δημιουργήσει η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σε «ρίξει» σε παγίδες, αν την αφήσεις να σε παρασύρει και δεν βάλεις τη λογική σου να δουλέψει. Τυχόν εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει ολοκληρωθούν χωρίς άλλη αναβολή. Τέλος, υπάρχει και η θετική εκδοχή αυτής της όψης που είναι να επιστρέψουν παλιοί πελάτες που εκτιμούν τη δουλειά σου, με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα κέρδη σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται σε μια ευνοϊκή προς το ζώδιό σου θέση, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 10 του μήνα και παρόλο που η συγκεκριμένη όψη δεν θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, ίσως πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα ώστε να αποφύγεις πιθανά προβλήματα. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις ή έστω να πας μια μακρινή βόλτα ενόψει του Σαββατοκύριακου, θα πρέπει να έχεις φτιάξει ένα πρόγραμμα ειδικά αν πρόκειται να διανυκτερεύσεις. Καλό θα είναι επίσης να μην αφήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και να έχεις ενημερώσει για την απουσία σου, άτομα που πιθανόν να σε χρειαστούν. Επίσης αν οδηγείς θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να αποφύγεις παραβάσεις που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ο Δίας που βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μέχρι τώρα σου έχει δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες σου και να κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις. Παρόλο που η εύνοια αυτή συνεχίζεται, στις 10 του μήνα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας με τον ανάδρομο Ερμή, χρειάζεται προσοχή, αφού μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα κυρίως από δική σου αμέλεια. Αν μάλιστα υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που θα έπρεπε να έχουν τακτοποιηθεί προ πολλού, ίσως πάρεις μια είδηση που θα σε προβληματίσει. Αν έχεις δανείσει ο ίδιος χρήματα σε φιλικά σου πρόσωπα, καλό θα είναι να τα ζητήσεις όσο πιο ευγενικά γίνεται, ώστε να μην τα χάσεις οριστικά. Τέλος, τις επόμενες μέρες, είναι πιθανό να αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ο δικός σου κυβερνήτης ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, διαμορφώνει τετράγωνο με τον Δία στις 10 του μήνα. Η όψη αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις την επαγγελματική σου πορεία, καθώς επίσης και την σχέση σου με τον σύντροφό σου. Ωστόσο, ακόμα κι αν νιώθεις έντονα την ανάγκη να πάρεις κάποιες αποφάσεις, καλό θα είναι να μη βιαστείς, αφού η κρίση σου δεν είναι σωστή αυτό το διάστημα. Αν αναβιώσουν κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν, όπως για παράδειγμα να σε καλέσουν σε μια παλιά σου δουλειά ή να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν, θα πρέπει να το σκεφτείς καλά προτού επιστρέψεις και να εξασφαλίσεις ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος. Τέλος, οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτές τις ημέρες, δεν είναι απαραίτητα αρνητικές, αντίθετα μπορεί να είναι μοιραίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ανήκεις κι εσύ στους τυχερούς, αφού ο Δίας βρίσκεται εδώ και καιρό στο πλευρό σου από όπου υποστηρίζει κάθε σου προσπάθεια, και δεν σε δημιουργεί προβλήματα ούτε ακόμα και όταν σχηματίζει αρνητικές όψεις. Έτσι, το τετράγωνο που θα διαμορφώσει με τον ανάδρομο Ερμή στις 10 του μήνα, το μόνο που μπορεί να σου «φέρει» είναι ακόμα περισσότερη δουλειά και αυξημένα καθήκοντα που θα περιορίσουν τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν κάποιες καινούργιες ιδέες, ή επαφές με σημαντικά άτομα που μπορεί να προέρχονται και από το εξωτερικό, και τα οποία θα δώσουν μια νέα ώθηση στην εργασία σου και θα αυξήσουν την πελατεία σου. Δεν αποκλείεται ακόμα –αν είσαι ελεύθερος- να προκύψει ένας νέος έρωτας ή να αναβιώσει μια παλιά σχέση που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Δία στις 10 Μαρτίου, χρειάζεται αρκετή προσοχή, καθώς θα επηρεάσει τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να σου φέρει κάποιες απώλειες. Το γεγονός βέβαια ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, σημαίνει ότι κατά κάποιο τρόπο είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτό και φυσικά ευθύνεσαι ο ίδιος για την διαχείριση που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Οι πλανήτες που βρίσκονται εδώ και καιρό στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων, σου δημιουργούν την διάθεση να βγαίνεις πιο συχνά, να διασκεδάζεις και να ξοδεύεις αλόγιστα, κι αυτό όπως είναι φυσικό αργά ή γρήγορα θα σου δημιουργούσε πρόβλημα. Έστω και τώρα μπορείς να αναλογιστείς τις ευθύνες σου, να αλλάξεις τακτική και να σταματήσεις τις διαρροές. Στον αισθηματικό τομέα μπορείς να αναζωπυρώσεις μια παλιά σχέση, ή να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το τετράγωνο που διαμορφώνει ο ανάδρομος Ερμής με τον κυβερνήτη σου Δία στις 10 του μήνα, θα σε φέρει αντιμέτωπο με οικογενειακές υποχρεώσεις που ζητούν λύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια και κάποια προβλήματα από το παρελθόν. Αν υπάρχουν οικιακές βλάβες που πρέπει να αποκατασταθούν, θα πρέπει να τις δρομολογήσεις καθώς φαίνεται ότι δεν μπορούν να πάρουν άλλη αναβολή, ενώ αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις, μπορείς να αρχίσεις να αναζητάς ένα νέο ακίνητο, καλό θα είναι όμως να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι τις 18/3 για να πάρεις την οριστική σου απόφαση. Όσον αφορά στις σχέσεις σου, καλό θα είναι να προσέχεις την συμπεριφορά σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Ωστόσο, είναι πιθανό να αποκατασταθεί και μια παρεξήγηση που είχε συμβεί στο παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 10 Μαρτίου ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μια αυξημένη αισιοδοξία σχετικά με ζητήματα που αφορούν στην εργασία σου αλλά και στην καθημερινότητά σου γενικότερα. Τις επόμενες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι έχεις την ευχέρεια να ολοκληρώνεις πιο γρήγορα τις υποχρεώσεις σου και να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στις προσωπικές σου δραστηριότητες. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην αρχίσεις να καταστρώνεις σχέδια και να «φορτώσεις» το πρόγραμμά σου, γιατί το πιθανότερο είναι ότι αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκέσει για πολύ. Επιφυλακτικός θα πρέπει να είσαι και σε τυχόν συμφωνίες που θα γίνουν αυτές τις ημέρες, οι οποίες μπορεί να ανατραπούν, ενώ αυξημένη προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, στις 10 Μαρτίου ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και παρά το γεγονός ότι ο Δίας βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου. Τις επόμενες μέρες είναι πιθανό να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται ή να σου επιστραφούν κάποια χρήματα που σου οφείλονται, και από τη χαρά σου να αρχίσεις τις σπατάλες που σύντομα θα σου δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα. Αν έχεις δημιουργήσει πρόσφατα μια σχέση, καλό θα είναι να αποφύγεις τις γενναιοδωρίες και τα ακριβά δώρα, και να συγκρατήσεις την επιθυμία σου για έξοδα που δεν χρειάζονται. Φυσικά, μπορείς να λειτουργήσεις αυτή την όψη θετικά και να εκμεταλλευτείς ένα δημιουργικό σου ταλέντο προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο και στις 10 του μήνα σχηματίζει τετράγωνο με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία. Το φαινόμενο αυτό συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς τις επόμενες μέρες θα δεις τις υποχρεώσεις σου προς το οικογενειακό σου περιβάλλον να αυξάνονται, γεγονός που θα σου δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην ξεσπάς σε άτομα που δεν σου φταίνε και διοχέτευσε την ενέργειά σου σε δραστηριότητες που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα προβλήματά σου. Αν σκέφτεσαι να ανοίξεις το σπίτι σου για να δεχτείς κάποιους φίλους σου, φρόντισε να μην το παρακάνεις με τις δουλειές του σπιτιού, ώστε να μην εξαντλήσεις τον οργανισμό σου. Τέλος, αν σκέφτεσαι μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, ίσως είναι καλύτερα να κάνεις κάτι που ήδη ξέρεις ότι σου πηγαίνει, παρά να υιοθετήσεις ένα νέο look που μπορεί να μην σε ικανοποιήσει τελικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2013 00:00:00