blank
 
blank

Ο Ερμής και ο Ήλιος στον Υδροχόο. Ώρα για εξωστρέφεια και αναζήτηση νέων προοπτικών.

 
Ο Ερμής και ο Ήλιος στον Υδροχόο. Ώρα για εξωστρέφεια και αναζήτηση νέων προοπτικών.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 19 Ιανουαρίου, ο Ερμής στις 9:25 και ο Ήλιος στις 23:52 περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου. Εκεί θα παραμείνουν, ο μεν Ερμής μέχρι τις 5/2, ο δε Ήλιος μέχρι τις 18/2.

Στο ζώδιο αυτό ο Ερμής θεωρείται ότι βρίσκεται σε έξαρση, ενώ ο Ήλιος βρίσκεται σε πτώση. Έτσι παρά το γεγονός ότι θα είμαστε ιδιαίτερα ευφυείς, πρωτοποριακοί και ετοιμόλογοι, χρειάζεται ένα ομαδικό πνεύμα και μια συλλογική δουλειά για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε οτιδήποτε κάνουμε. Οι συγκεκριμένες διελεύσεις θα μας κάνουν περισσότερο φιλικούς και πιο εξωστρεφείς και το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας θα νικήσει κάθε εγωιστική τάση. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ουρανό, θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγούμε από κάθε περιορισμό και να αναζητήσουμε νέες προοπτικές, πιο προοδευτικές, που θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.
Sponsored Links

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο.

Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτές τις διελεύσεις είναι τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Ερμής και Ήλιος στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, στις 19 Ιανουαρίου, πρώτα ο Ερμής και στη συνέχεια ο Ήλιος περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνουν μέχρι τις 5/2 και 18/2 αντίστοιχα. Το διάστημα αυτό, θα ενδιαφερθείς ακόμα περισσότερο για την επίτευξη των φιλοδοξιών σου και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα όνειρά σου, τόσο με τις προσωπικές σου προσπάθειες, όσο και με την βοήθεια ισχυρών και έμπιστων φίλων σου. Με την αυξημένη λογική και πειθώ σου, μπορείς να κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών ατόμων και να μπεις σε κύκλους που θα σου ανεβάσουν το κύρος και την υπόληψή σου. Ένας έρωτας είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί αυτό το διάστημα και μάλιστα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, στις 19 Ιανουαρίου ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στον τομέα της καριέρας σου και σου δίνουν την ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητές σου αλλά και να αναλάβεις δραστηριότητες τέτοιες, που θα σε φέρουν στο φως των προβολέων. Η επαγγελματική σταθερότητα που σε απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό, μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα, ενώ αν αναζητάς μια νέα κατεύθυνση θα βρεις τον δρόμο σου μέσα από τυχαία γεγονότα και συμβάντα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στα οικονομικά σου, όπου θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις ένα επιπλέον έσοδο, ίσως μέσα από την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού σου στοιχείου. Επίσης η απόφαση να δημιουργήσεις οικογένεια, να συγκατοικήσεις με τον αγαπημένο σου, ή να ασχοληθείς με την διακόσμηση ενός νέου ακινήτου θα γεμίσει ευχάριστα τον χρόνο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, από τις 19 Ιανουαρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής αλλά και ο ζωοδότης Ήλιος περνούν στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που πρόκειται να σε ωφελήσει για έναν ολόκληρο μήνα. Έτσι, καλό θα είναι να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να «κυνηγήσεις» τα όνειρά σου, αφού όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, τώρα έχουν όλες τις πιθανότητες να επιτευχθούν. Στον αισθηματικό τομέα, η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης θα αποτελέσει το κύριο μέλημά σου, αφού θα αφιερώσεις όλο τον χρόνο σου σε διαδικαστικά θέματα, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια εκπαίδευση, ή να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 19 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου αλλά και με την ερωτική σου ζωή. Έτσι για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις εκ νέου τις υποχρεώσεις σου και τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους και να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά και πιο ανώδυνα. Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις χρήματα σε μια κερδοφόρα επιχείρηση, οι προοπτικές είναι πολύ καλές, αφού τα έσοδα που θα αποκομίσεις, θα είναι πολύ ικανοποιητικά. Τέλος, το ερχόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν που θα σου δώσει μεγάλη δύναμη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, στις 19 Ιανουαρίου, ο κυβερνήτης σου Ήλιος και ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής περνούν στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και στρέφουν το ενδιαφέρον στον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να αναπτύξετε μια ουσιαστική επικοινωνία που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας δέσει ακόμα περισσότερο. Αν μάλιστα, η σχέση σας δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, ίσως πάρεις την απόφαση να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή και να κάνεις το μεγάλο βήμα. Εύνοια θα υπάρξει και στον οικονομικό τομέα, και γι’ αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τυχόν ευκαιρίες που θα προκύψουν και που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, στις 19 Ιανουαρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής μαζί με τον Ήλιο περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνουν αντίστοιχα μέχρι τις 5 και τις 18/2. Το διάστημα αυτό τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές, και θα φροντίσεις να βρεις τρόπο να γίνεις πιο παραγωγικός και μάλιστα χωρίς να στερήσεις χρόνο από τις προσωπικές σου ανάγκες. Αντίθετα, με μια σωστή οργάνωση, θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις χρόνο για να ασχοληθείς με την υγεία και την υγιεινή σου, να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή και μια αθλητική δραστηριότητα. Εάν έχεις μια δική σου δουλειά, είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο προσωπικό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, στις 19 Ιανουαρίου ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν διαδοχικά στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτούν τα καλύτερα για την προσωπική σου ζωή. Για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, να βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα σου ή ακόμα και να εκμεταλλευτείς ένα χόμπι σου ώστε να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, τα κέρδη σου θα αυξηθούν κατακόρυφα αυτό το διάστημα. Εκεί όμως που υπάρχουν οι καλύτερες προοπτικές είναι η αισθηματική σου ζωή που θα σου δώσει μεγάλες χαρές. Ένας νέος έρωτας –αν είσαι ελεύθερος- η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ή η απόκτηση του πρώτου σου παιδιού θα σε ανανεώσουν ολοκληρωτικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, στις 19 Ιανουαρίου ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 5 και 18/2 αντίστοιχα. Το διάστημα αυτό θα ενδιαφερθείς περισσότερο για το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον και θα προθυμοποιηθείς να κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα αρμονικό κλίμα. Αν μάλιστα υπάρχουν προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, τώρα με τη λογική του Ερμή θα καταφέρεις να τα λύσεις μια για πάντα. Τα οικονομικά σου επίσης ευνοούνται από αυτή τη διέλευση και δεν αποκλείεται να βρεις τα απαραίτητα ποσά ώστε να αποπληρώσεις ένα χρέος σου. Πολλοί Σκορπιοί θα βρουν αυτό το διάστημα μια νέα κατοικία με πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, στις 19 Ιανουαρίου ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυξάνουν ιδιαίτερα το επικοινωνιακό σου χάρισμα. Για έναν ολόκληρο μήνα, η ζωή σου θα γίνει περισσότερο πολυάσχολη καθώς οι μετακινήσεις σου, τα σύντομα ταξίδια αλλά και οι πολλαπλές επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σου. Μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς την ευφυΐα σου και την ετυμολογία σου και να προσεγγίσεις άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους στόχους σου, ή να μεσολαβήσουν για να κατακτήσεις μια επαγγελματική θέση που ονειρεύεσαι. Οι σχέσεις με τα αδέλφια σου και άλλα συγγενικά σου πρόσωπα, θα είναι πιο θερμές αυτές το διάστημα, ενώ αν είσαι ελεύθερος ίσως προκύψει ένας έρωτας είτε μέσα από το συγγενικό σου περιβάλλον είτε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στις 19 Ιανουαρίου ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από όπου θα επηρεάσουν σημαντικά τα οικονομικά σου. Έτσι, για έναν ολόκληρο μήνα, έχεις την ευκαιρία να καταστρώσεις τον προϋπολογισμό σου και να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να αποταμιεύσεις χρήματα για τις δύσκολες ώρες, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα εισοδήματά σου θα αυξηθούν. Παρόλο που ανήκεις στα ζώδια που μπορούν να κοντρολάρουν τον εαυτό τους και τις επιθυμίες τους, καλό θα είναι να μην ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου και σπαταλήσεις χρήματα χωρίς λόγο, γιατί είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει μια τάση «επίδειξης». Αν έχεις προγραμματίσει το γάμο σου αυτό το διάστημα – πράγμα πολύ πιθανό – φρόντισε να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις σου κάνοντας τον γάμο που ονειρεύεσαι χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 19 Ιανουαρίου ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στο δικό σου ζώδιο στο οποίο και θα παραμείνουν μέχρι τις 5 και τις 18/2 αντίστοιχα. Το διάστημα αυτό η ζωή σου θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα, αφού η δημοτικότητά σου θα φτάσει στα ύψη και θα γίνεις περιζήτητος σε κάθε συντροφιά. Παρόλο που θα είσαι πολύ εξωστρεφής, ίσως είναι καλό να αποφύγεις να «αναλώνεσαι» χωρίς λόγο δεξιά και αριστερά, ώστε να μην εξαντλήσεις όλες τις δυνάμεις σου. Ίσως είναι καλύτερα να γίνεις πιο επιλεκτικός και να συμμετέχεις σε δραστηριότητες που πραγματικά σε ικανοποιούν. Τα ταξίδια –έστω και σύντομα- είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν αποκλείεται –αν είσαι ελεύθερος- να σου φέρουν και τον έρωτα που ονειρεύεσαι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στην σκιά του ηλιακού ωροσκοπίου σου, από τις 19 Ιανουαρίου, παρόλο που δεν θα σου φέρει τα θεαματικά γεγονότα που πιθανόν περιμένεις, θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο και να ανακαλύψεις εκ νέου τις επιθυμίες και τα όνειρα που έχεις για το μέλλον σου. Ίσως υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που θέλεις να πετύχεις και για κάποιο λόγο αυτή τη στιγμή νιώθεις τον χρόνο να κυλά αδυσώπητα και προσπαθείς να τον προλάβεις. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις ότι το βασικό είναι πρώτα να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και μετά να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου και σε καμία περίπτωση να μην ξεκινήσεις στα τυφλά και χωρίς πρόγραμμα. Η επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου είναι που θα σε αναγεννήσει φυσικά και πνευματικά και θα σε προετοιμάσει για να περάσεις στη δράση τον επόμενο μήνα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-01-2013 00:00:00