blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 13 ως 19 Ιανουαρίου 2014.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 13 ως 19 Ιανουαρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

“Οι κερασιές θα ανθίσουν και φέτος… θα γεμίσουν γλυκούς καρπούς, άνθη και φύλλα και μοσκοβόλια.
Και όλα θα γίνουν όπως πάντα.
Όπως το περασμένο, όπως το περσινό κι όπως το τωρινό καλοκαίρι… και όπως κάθε καλοκαίρι, όσο θα υπάρχουν στον κόσμο καλοκαίρια και κερασιές!
Και τα στόματα θα επιθυμούν τον έρωτα, όσο θα υπάρχουν στον κόσμο κόκκινα στόματα!”
Μ. Λουντέμης.
 
Την εβδομάδα αυτή στεκόμαστε κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι του Γενάρη, αυτό που θα ανάψει τα ερωτικά πάθη και θα φουντώσει ξανά τα συναισθήματα… Και πάλι ο κύκλος του Άρη και της Αφροδίτης ανοίγειΟ αιώνιος κύκλος του αρσενικού και του θηλυκού, που ευθύνεται για τα πάντα από καταβολής κόσμου! Αυτός που εμπεριέχει μέσα του την ομορφιά ή την πτώση… Και τα δύο, μέρη της ίδιας ιστορίας, και στα δύο μέρη το ίδιο πάθος, αυτό που μπορεί να σε ανεβάσει στον ουρανό… ή να σε ρίξει στο πιο βαθύ σκοτάδι! Τα σκηνικά του έρωτα ανανεώνονται, οι καρδιές γεμίζουν επιθυμία, τα σώματα αναζητούν την ένωση και τα σενάρια αρχίζουν…
 
Έντονα ερωτικός ο κύκλος αυτός της Σελήνης. Μα πάντα το φεγγάρι δεν είναι εκείνο που τροφοδοτεί το συναίσθημά μας; Και τώρα έρχεται να ανακατέψει και πάλι το πλανητικό σκηνικό, για να δώσει αυτές τις μοναδικές ιστορίες, που μόνο το σύμπαν ξέρει να γράφει και να ενώνει!
 
Οι εραστές στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με τις δικές τους εντάσεις και τα δικά τους πάθη, αυτά που θα κυριαρχήσουν όλο το επόμενο διάστημα στις ψυχές μας και είναι αυτά που θα οδηγήσουν τις εξελίξεις… Και βέβαια, ο έρωτας σκηνοθετεί το έργο! Ολόκληρο το σύμπαν ζει και κινείται στις δικές του εντολές, πόσο περισσότερο εμείς!
 
Μοναδικές οι ιστορίες του κύκλου αυτού. Θα έρθουν και πάλι στο φως ερωτικές ιστορίες (συχνά και από το χρονοντούλαπο της ιστορίας), που θα ανοίξουν και πάλι καινούργιους δρόμους στους εραστές και θα διαλύσουν με το φως τους τα σκοτάδια που υπάρχουν στις καρδιές… Θα τροφοδοτήσουν και πάλι την ελπίδα, για να αρχίσει ο τροχός είναι να γυρίζει… Και για να πάρει ο έρωτας για μια ακόμα φορά τη θέση που του αξίζει, αυτή του άρχοντα… Διαβάστε τι θα συμβεί στα ζώδια, και μην ξεχνάτε να διαβάζετε καθημερινά την επιρροή των αστρικών διελεύσεων, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σας, στις προσωπικές σας προβλέψεις.

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Νέος κύκλος ή… παλιός, οι συγκινήσεις δεν θα σου λείψουν!
Ο έρωτας στον κύκλο αυτόν μπορεί να έχει πρόσωπα από το παρελθόν, που έρχονται να ανοίξουν ένα καινούριο κεφάλαιο, μια και οι επιθυμίες δεν έχουν ακόμα τραφεί αρκετά… Όμως, και τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, είναι ικανά να ξεσηκώσουν συναισθηματικές θύελλες… Η διάθεσή σου είναι αυτή του να παραδοθείς σε οτιδήποτε κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά! Αυτή η επιθυμία σου σε οδηγεί σε κείνες τις αγκαλιές, που σου προσφέρουν ζεστασιά (ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους του δεύτερου δεκαήμερου). Το σίγουρο είναι ότι ο κύκλος που ανοίγει τώρα, έχει να σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις με τον ένα η τον άλλο τρόπο!
 
ΥΓ. Ο Αιγόκερως πλέον θεωρείται σταθερή αξία στη ζωή σου, αλλά και με τον Ζυγό το θερμόμετρο ανεβαίνει απότομα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νέες ευκαιρίες σε παλιά πρόσωπα!
Εντυπωσιακές οι εξελίξεις της εβδομάδας, μια και η αδρεναλίνη φτάνει στο κατακόρυφο… Οι επιθυμίες κυριαρχούν, τόσο από εσένα όσο και από την άλλη πλευρά, μια και το άλλο πρόσωπο πολύ πιθανό να ανήκει σε ένα προηγούμενο ερωτικό κύκλο, που τώρα ανοίγει ξανά, για να σου προσφέρει νέες συγκινήσεις! Ο παλμός της ερωτικής ζωής γίνεται πιο δυνατός και ιδιαίτερα για σένα που ανήκεις στους Παρθένους του δεύτερου δεκαήμερου, ανοίγει μια νέα εποχή, που θα σε φέρει πιο κοντά στα όνειρα σου. Αυτά, που μπορεί να είχες συντηρήσει πολύ καιρό μέσα σου και τώρα έχει έρθει η ώρα να αποζημιωθείς, αλλά και η ευκαιρία να διεκδικήσει εκ νέου ό,τι νοιώθεις πως επιθυμείς βαθιά, με εκείνη τη δύναμη που δεν σε αφήνει να ξεφύγεις! Είναι η ευκαιρία σου, εκμεταλλεύσου την για να ζήσεις το όνειρο σου! Είναι εδώ!
 
ΥΓ. Αιγόκερως και Ταύρος είναι τα φαβορί για την περίοδο που ακολουθεί και που πάντα έπαιξαν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βήματα με διλήμματα!
Συνεχίζεις να κρατάς τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μια και οι εξελίξεις δεν θα σε αφήσουν σε καμία περίπτωση ούτε να ησυχάσεις, αλλά ούτε και να ηρεμήσεις! Ο έρωτας, κυρίαρχος στη ζωή σου, όλο αυτό το διάστημα συνεχίζει να σε κρατάει σε εγρήγορση, συχνά μέσα από όχι εύκολες καταστάσεις, μια και όλα γύρω σου έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, ικανό να ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Και συχνά το παλιό μπλέκεται με το καινούργιο, δημιουργώντας διλήμματα, τα οποία δεν σε αφήνουν εύκολα να ησυχάσεις! Όμως, είναι αυτές οι συγκινήσεις που σου δίνουν ζωή… και κάνουν τον σφυγμό σου να χτυπάει πιο δυνατά! Και το ενδιαφέρον σου κορυφώνεται… Όχι, δεν είναι μια εύκολη κατάσταση, είναι όμως άκρως ερωτική και ενδιαφέρουσα!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο το κοινό παρελθόν σας είναι και αυτό που σας δένει πολύ συναισθηματικά, με το Ζυγό η ένταση κορυφώνεται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παλιές αγάπες - νέες ευκαιρίες!
Όσο περνάει ο καιρός, θα νιώθεις πως μέσα σου τα συναισθήματα γίνονται όλο και πιο έντονα, σαν μια φωτιά, η οποία δυναμώνει και είναι πολύ εύκολο να γίνει ανεξέλεγκτη! Οι επιθυμίες σου είναι αυτές που οδηγούν και τα βήματά σου! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν εγείρει… συναισθηματικές θύελλες, που σε κάνουν να μην μπορείς να ησυχάσεις πουθενά! Και πολύ συχνά θα νιώσεις το δίλημμα που δημιουργούν οι διπλές καταστάσεις και δεν θα ξέρεις ποιο δρόμο να ακολουθήσεις, της λογικής ή της καρδιάς σου (περισσότερο οι Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου) και ιδιαίτερα αν έχεις μία μόνιμη σχέση ή γάμο! Πολλά τα διλήμματα, πολλές και οι συγκινήσεις! Αλλά για σένα του πρώτου δεκαημέρου, υπάρχουν και πολλές ξαφνικές εκπλήξεις, που έρχονται τώρα στη ζωή σου με… νέο υλικό, νέα πρόσωπα και νέο έρωτα!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό το παιχνίδι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 
ΖΥΓΟΣ
Δύσκολα… ναι, αλλά και άκρως ερωτικά!
Όχι, δεν είναι μια εύκολη περίοδος, είναι όμως μία ενδιαφέρουσα εποχή, που σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε όλα αυτά, τα οποία έχεις επιθυμήσει, έχεις φανταστεί, έχεις θελήσει! Όμως, να ξέρεις πως ο πόλεμος ανάμεσα στην καρδιά και τη λογική δεν θα σε αφήσει εύκολα να ησυχάσεις! Είναι πολλά τα διλήμματα που θα σε ταλαιπωρήσουν αυτό το διάστημα (ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου), και πολύ συχνά θα σε κάνουν να μην μπορείς να ευχαριστηθείς αυτό που έχεις, αφού από τη μια τα βήματά σου θα σε οδηγούν μπροστά, στην αγκαλιά του προσώπου που σ’ ενδιαφέρει και αγαπάς, και από την άλλη θα σε τραβάνε προς τα πίσω, σε ένα άτομο από το παρελθόν (ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο). Όμως να ξέρεις πως δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από το πάθος, είναι πάντα πιο δυνατό! Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, ένα νέο, απροσδόκητο, ανέλπιστο, και… άκρως συναρπαστικό πρόσωπο, φαίνεται να μπαίνει στη ζωή σου το διάστημα αυτό και να σε ξεσηκώνει!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το μεταξύ σας αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι πρέπει… Με τον Υδροχόο ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εμπειρίες παρασκηνίου!
Είναι το μέσα σου που σε ταλαιπωρεί… τα διλήμματα που γεννά η ψυχή σου, αλλά και αυτό το πρόσωπο, που υπάρχει στη ζωή σου κλεισμένο σε κείνα τα σκοτεινά δωμάτια των επιθυμιών σου και της καρδιάς σου… Γεγονός είναι πως όταν ο έρωτας είναι μυστικός και κινείται στο παρασκήνιο, έχει πάντα πολύ μεγαλύτερη ένταση, αλλά και πολύ μεγαλύτερη ενοχή… Αυτό είναι που τον κάνει και πιο ισχυρό! Αυτό ζεις λοιπόν σε όλο το επόμενο διάστημα (και περισσότερο οι Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, που το παρασκήνιο στη ζωή τους γίνεται ακόμα πιο ισχυρό και τα πάθη τους ανεξέλεγκτα)… Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, κάτι καινούριο και άκρως συναρπαστικό φαίνεται να έρχεται προς τη μεριά σου, για παράδειγμα ένας έρωτας με την πρώτη ματιά!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό το παρασκήνιο δείχνει συναρπαστικό… με τον Κριό ο έρωτας είναι πάντα κεραυνοβόλος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Δύσκολα, ναι, αλλά με πολύ ενδιαφέρον και ερωτισμό!
Τα πράγματα μπορεί να έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, έχουν όμως και ερωτισμό, και πάθος, και ζωή! Τα βασικά συστατικά της ύπαρξης… αυτά που χρειάζεται η πύρινη φύσης σου, αυτά που σου δίνουν λόγο ύπαρξης! Και είναι αυτό το πρόσωπο από το παρελθόν σου, που διεγείρει και τις αισθήσεις σου αλλά και το μυαλό σου, κάνοντας το συνδυασμό αξεπέραστο… και τον έρωτα ακόμα πιο δυνατό! Όχι, δεν μπορείς να ξεφύγεις, το πάθος είναι πάντα πιο ισχυρό! Είναι αυτό που κινεί όλα τα νήματα, είναι αυτό που οδηγεί τα βήματά σου έξω από την πόρτα του, είναι αυτό που δυναμώνει την επιθυμία σου… Θα το ζήσεις! Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου, να ξέρεις πως ό,τι και να κάνεις, σου είναι αδύνατον να ξεφύγεις από αυτό! Για σένα του πρώτου δεκαημέρου, πολύ πιθανόν μια φιλία σου να μετασχηματιστεί σε σχέση πιο… προσωπική… και είναι αυτό που θα εκτινάξει το συναίσθημά σου και θα θελήσει να το ζήσεις σε όλο του το μεγαλείο!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω η ένταση είναι τόσο μεγάλη όσο και το πάθος, ενώ με τον Ζυγό η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 
ΛΕΩΝ
Νέα ερωτικά δεδομένα!
Γεγονός είναι πως δεν θα μπορείς να σταθείς εύκολα σε ένα μέρος το διάστημα αυτό, θα υπάρχει κάτι εσωτερικό, το οποίο θα σε σπρώχνει σε μια διαρκή αναζήτηση… Και είναι αυτή σου η ανάγκη που θα φέρει κοντά σου ακόμα και πρόσωπα από το παρελθόν, με τα οποία πολύ πιθανόν κάτι να έχεις να ανταλλάξεις. Όμως, δεν είναι σίγουρο ότι αυτό που θα σου δώσουν, είναι και αυτό που ζητάς και αυτό μπορεί και να σε απογοητεύσει (περισσότερο για τους Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου). Ωστόσο, εκείνο που φαίνεται συναρπαστικό είναι το καινούριο, που έρχεται τώρα στη ζωή σου απρόσμενα, από κει που δεν το περιμένεις, και σου ανοίγει μια νέα ευκαιρία στον έρωτα, ιδιαίτερα για τα λιοντάρια του πρώτου δεκαημέρου. Αυτό είναι που σε συνεπαίρνει και, βεβαίως, σου δίνει νέες προοπτικές!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο ο έρωτας λειτουργεί…ακαριαία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλα είναι πιθανά!
Τα συναισθήματα σου, σαν μια φουρτουνιασμένη θάλασσα, δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις πουθενά και σε βάζουν στη διαδικασία να αναζητήσεις το αντικείμενο του πόθου σου… αυτό που σε έχει διεγείρει βαθιά, σε έχει ξεσηκώσει, σε έχει αναστατώσει! Πολύ πιθανόν ο κύκλος των φιλικών σου προσώπων να είναι μια πηγή τροφοδοσίας του έρωτά σου, ένα πρόσωπο, με το οποίο οι σχέσεις σας μέχρι τώρα υπήρχε σε φιλικό επίπεδο! Τώρα επαναπροσδιορίζεται και αποκτά μια άλλη διάσταση, πιο προσωπική και άκρως ερωτική (περισσότερο για τους Τοξότες του δευτέρου δεκημέρου)… Ναι, στον κύκλο αυτόν έρχεσαι πιο κοντά σε ό,τι έχεις επιθυμήσει πιο πολύ, σε όποια ματιά έχει ανάψει την εσωτερική σου φλόγα! Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, ο έρωτας κρύβεται στην καθημερινότητά σου, στα πρόσωπα με τα οποία έρχεται σε επαφή κάθε μέρα! Παρατήρησε και θα καταλάβεις… Το άγγιγμα, το χαμόγελο, είναι πολύ δυνατές τις ενδείξεις… αυτού που θα σε πάει παραπέρα και που θα έρθει στη ζωή σου απροσδόκητα και ξαφνικά!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό είναι πολύ πιθανό η φιλία σας να πυροδοτήσει έναν πολύ φλογερό έρωτα. Με τον Υδροχόο και τον Κριό, το καινούργιο δείχνει πάντα πολύ συναρπαστικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το… ξύπνημα των αισθήσεων!
Και πάνω που λες ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει να ηρεμούν, ανοίγει ένας νέος κύκλος, που θα πυροδοτήσει και πάλι έντονες καταστάσεις, έντονα συναισθήματα, αλλά και νέους έρωτες, που κάνουν την εμφάνισή τους αλλάζοντας τελείως τη ροή των δεδομένων σου! Όχι πως στο σκηνικό δεν θα υπάρχει και η επιστροφή εκείνων των προσώπων που σε έχουν αγγίξει βαθιά (περισσότερο για τους Καρκίνους του δεύτερου δεκαήμερου), μα υπάρχει και κάτι νέο, ολοκαίνουργο, που αιωρείται στην ατμόσφαιρα και έρχεται για να ανοίξει ένα νέο κύκλο στην ερωτική σου ζωή, έντονο και παθιασμένο! Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ησυχάσεις και πάλι, μια και πυροδοτούνται όλα εκείνα τα συναισθήματα, που σε κάνουν να θέλεις να τα ζήσεις όλα! Ιδιαίτερα οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου έρχονται αντιμέτωποι με εκείνη την ξαφνική ματιά, που θα ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις τους και είναι πολύ πιθανό να ζήσουν μια ερωτική εμπειρία υψηλού επιπέδου!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω αναβιώνεις ένα πολύ δυνατό παρελθόν σας, με τον Υδροχόο όμως, κινείσαι σε άλλα επίπεδα ερωτισμού και φαντασίας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέος κύκλος… παλιά πρόσωπα!
Νέος κύκλος, νέα δεδομένα, παλιά πρόσωπα! Αυτό είναι το σύνθημα της περιόδου, που έρχεται να σου δώσει καινούριες εμπειρίες στην ερωτική σου ζωή, καινούργια ξεκινήματα, μέσα από μια νέα οπτική… Αυτή που θα σε κάνει να δεις με άλλο βλέμμα όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, αλλά και το πρόσωπο από το παρελθόν σου, το οποίο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου για μια ακόμα φορά… και σε κάνει να ανοίξεις πάλι την πόρτα σου, μια και αυτό που νιώθεις είναι πολύ ισχυρό! Όμως (και περισσότερο για τους Σκορπιούς του δεύτερου δεκαήμερου), εσύ δεν είσαι ο ίδιος! Έχεις καταλάβει πως σε ό,τι έχει διαδραματιστεί μεταξύ σας μέχρι τώρα, υπάρχει και η δική σου ευθύνη, που έχει οδηγήσει τα πράγματα μέχρι εδώ, και πλέον η προοπτική σου είναι τελείως διαφορετική… Βεβαίως, κανείς δε σου υπόσχεται αρμονία και ομαλότητα, το αντίθετο! Όλα κινούνται πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί. Και είναι οι δικοί σου χειρισμοί, που θα επιτρέψουν την όποια λειτουργία στο μεταξύ σας… Ωστόσο, τα δύσκολα πάντα σε γοητεύουν!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο είναι ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει ποτέ, αλλά και με τον Αιγόκερω το πάθος είναι ανεξέλεγκτο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ερωτικές… εμπειρίες!
Έντονο ενδιαφέρον, σε ένα παιχνίδι αισθήσεων και συναισθημάτων… που πυροδοτούνται όλο και περισσότερο και σε βάζουν σε έναν κύκλο άκρως ερωτικό, όπου ο κύριος οδηγός του είναι η βαθιά σου επιθυμία, αυτή τη συνύπαρξη και της ένωσης! Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται (περισσότερο για τους Ιχθύες του δεύτερου δεκαήμερου) και είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο, που μέχρι σήμερα η σχέση σου μαζί του βρισκόταν σε πολύ φιλικά επίπεδο, να αλλάξει ροή και κατεύθυνση και να πάρει ένα χαρακτήρα αφενός πιο προσωπικό, αφετέρου έντονα αισθησιακό, ανοίγοντας έναν κύκλο ερωτικών εμπειριών, που θα σε απογειώσει… Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, το πρόσωπο του έρωτα έχει έναν μυστικό και παρασκηνιακό χαρακτήρα, απ’ αυτόν που διεγείρει έντονα τα πάθη και ξυπνά όλες εκείνες τις αισθήσεις σε ένα μοναδικό, ερωτικό παιχνίδι! Βεβαίως, ξυπνά και τα διλήμματα, αλλά… ποιος έχει χρόνο γι’ αυτά;
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το παιχνίδι των αισθήσεων είναι άκρως σαγηνευτικό… με τον Ζυγό χάνεσαι σε ένα ερωτικό παραλήρημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-01-2014 00:00:00