blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 24 ως 30 Δεκεμβρίου.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 24 ως 30 Δεκεμβρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις και έρωτας αυτή την εβδομάδα.

Τα χρώματα στο τοπίο του Ουρανού αλλάζουν και πάλι, γίνονται πιο σκοτεινά, περισσότερο μελαγχολικά, και το ‘‘κοσμικό εξπρές’’ ακολουθεί διαδρομές μυστικές, καταδύεται στα βάθη της ύπαρξης, εκεί που δύσκολα φτάνει το φως της ημέρας, εκεί που είναι φυλαγμένα τα βαθύτερα μυστικά, αυτά που μπορεί να ανατρέψουν όλη την λειτουργιά του ‘‘είναι’’ και ταξιδεύει στον άγνωστο κόσμο της εσωτερικής πραγματικότητας, για να τον γνωρίσει, να τον ανατρέψει και… να τον αλλάξει!
 
Στις 26 έχουμε την αποχώρηση του Άρη από τον Αιγόκερω και την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ παράλληλα την ίδια ημέρα, έχουμε και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Κύματα ενέργειας θα κατακλύσουν τις ζωές μας, με εκείνο τον μοναδικό τρόπο που μόνο οι πλανήτες ξέρουν, ανατρέποντας νόμους, κανόνες, δεδομένα και γενικότερα ό,τι μέχρι τώρα κινούταν πάνω σε μια, φαινομενικά τουλάχιστον, σταθερή βάση. Με εκείνο τον μοναδικό, ανατρεπτικό τρόπο του Ουρανού, αλλάζει, μετουσιώνεται, μετασχηματίζεται, αφήνοντας πάντα πίσω του ένα μεγάλο ερωτηματικό ζωγραφισμένο στα πρόσωπα… ‘‘Τώρα πως έγινε αυτό;’’ θα είναι η απορία πολλών, που θα ζήσουν την ένταση της όψης, αφού από μια και μόνη κουβέντα μπορεί να ανοίξει ο ασκός των δύο… γιγάντων και πραγματικά να ζήσουμε την πλήρη ανατροπή και το μεγαλείο της!
 
Στις 27 το εξάγωνο του Κρόνου με τον Πλούτωνα θα μας υποχρεώσει να ταξιδέψουμε στα βάθη του είναι μας, για να ανακαλύψουμε ό,τι είναι κρυμμένο βαθιά και να επιτρέψουμε να αναδυθούν από μέσα μας νέες αλήθειες, που πιθανόν να μας οδηγήσουν σε άλλα δεδομένα και να αλλάξουν τις προτεραιότητες που είχαμε μέχρι σήμερα… Είναι μια εποχή που η ανάγκη να στηριχτούμε σε ό,τι μπορεί να έχει ουσία και αξία, θα μας κάνει να πετάξουμε από πάνω μας παλιά μοντέλα που είχαμε μέχρι σήμερα και να περάσουμε σε μια άλλη εποχή… Όχι περισσότερο εύκολη, αλλά με άλλες προτεραιότητες…
 
Μια πανίσχυρη Πανσέληνος στις 28 δίνει το σύνθημα όλων αυτών των αλλαγών που έπονται, πιθανόν με ένα σκληρό τρόπο, αλλά ανοίγει ένα σημαντικό κεφάλαιο της επόμενης περιόδου, δίνοντας κυριολεκτικά μια γροθιά στο όποιο σύστημα δεν μας εξυπηρετεί και πρέπει για κάποιο λόγο να απομακρυνθεί από κοντά μας. Δύσκολα και με πόνο, όμως καμία αλλαγή δεν είναι ουσιαστική, αν δεν γκρεμίσει ολοκληρωτικά το προηγούμενο μοντέλο!
 
Ναι, έχει δυσκολία το φεγγάρι τούτο του Δεκεμβρίου, μια και η πλοκή γίνεται όλο και πιο δύσκολη κι εκείνο που θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα κινήσει όλο τον μηχανισμό δεν είναι άλλο, παρά το συναίσθημα. Αυτός ο πανίσχυρος μοχλός, που μπορεί να μετακινήσει βουνά και προκειμένου να βρει την ασφάλεια που θέλει, δεν θα διστάζει να διαψεύσει, να ακυρώσει και να τερματίσει ό,τι το αναστατώνει ή δεν του δημιουργεί την υποδομή που χρειάζεται, για να είναι ήρεμο και ισορροπημένο…
 
Για να πάμε στις 30, στην σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα κι εδώ να γραφτεί το… φινάλε σε όλα κείνα τα παιχνίδια εξουσίας, που μας ταλαιπωρούν και επιμένουν να ισχυρίζονται πως νικά πάντα ο πιο δυνατός… Όμως, ποιός τελικά είναι ο πιο δυνατός, αυτός που μένει ή αυτός που φεύγει; Μια και κάποιος θα γράψει με ανεξίτηλα γράμματα ένα οριστικό τέλος και θα γυρίσει την πλάτη σε όλα εκείνα, που μεθοδικά του ασκούν πίεση και τον υποχρεώνουν να μπαίνει σε καταστάσεις, που δεν του είναι αρεστές!
 
Και βεβαίως, η εβδομάδα έχει βαθμό δυσκολίας, όμως επιλέγουμε να είμαστε συνειδητοί και να βαδίζουμε, έχοντας για πυξίδα αυτό που μας ορίζει η ψυχή και η καρδιά μας. Μόνο τότε μπορούμε να ελπίζουμε στο θαύμα!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Η μοιραία πλευρά του Έρωτα!
Έντονη εβδομάδα, έντονα συναισθήματα ξεχειλίζουν από την ψυχή σου, όλα μοιάζουν να κινούνται στους δικούς τους ρυθμούς κι εσύ, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις στην θέση του παρατηρητή! Είσαι από αυτούς που θα βγουν από την δοκιμασία της εβδομάδας με τις λιγότερες απώλειες, αν και συχνά πυκνά θα νοιώσεις πως το καμπανάκι του μυαλού σου χτυπάει κόκκινο (ειδικά εσύ των πρώτων ημερών), μια και ο έρωτας ετοιμάζει πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια για την καρδιά σου! Είναι πολύ πιθανό, κάτι που ήδη υπάρχει στη ζωή σου να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, που θα σε κάνουν να μην μπορείς να ελέγξεις το συναίσθημά σου και να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου με ιδιαίτερο πάθος και ένταση! Αν είσαι μόνος, μια ερωτική ιστορία που μπαίνει τώρα στη ζωή σου, και μάλιστα μέσα από κάποιον χώρο που εκτονώνεις τις δημιουργικές σου ανησυχίες ή πιθανόν με κάποιο πρόσωπο τελείως διαφορετικό από τα μέχρι τώρα δεδομένα σου (ίσως με μεγάλη διαφορά ηλικίας, η με άλλη κουλτούρα), να ανατρέψει τον μέχρι τώρα τρόπο που έβλεπες τα πράγματα και να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη… Αν ‘‘παίζει’’ κάποιο ταξίδι για σένα αυτήν την εποχή, είναι πολύ πιθανό να γίνει τόπος συνάντησης μιας σχέσης, που όπως όλα δείχνουν έχει το χαρακτηριστικό της μοιραίας!
ΥΓ. Με έναν Αιγόκερω παθιάζεσαι, ενώ με ένα Λιοντάρι οδηγείσαι στα άκρα!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολογοι μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άσε με να σε λέω κόκκινο!
Η καρδιά σου, το μυαλό σου, η ψυχή σου δονούνται σε ένα συγκεκριμένο παλμό… αυτόν του έρωτα, που έρχεται με απειλητικές διαθέσεις, έτοιμος να σε κατακτήσει ολοκληρωτικά! Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι, μια και όλο σου το είναι βρίσκεται παραδομένο στην σφοδρή διάθεση της επιθυμίας σου… Να κατακτήσεις και να κατακτηθείς… και όλα, μα όλα κινούνται γύρω από αυτό! Ο φιλικός σου κύκλος είναι ένα πρόσφορο έδαφος για να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα, όχι εύκολα, μια και ό,τι μπαίνει τώρα στη ζωή σου, έχει ένα αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, που όμως αυτό θα είναι που θα σε εξιτάρει και θα ζητήσεις να το κατακτήσεις ολοκληρωτικά! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση, να ξέρεις πως θα είναι πολλά αυτά που θα πρέπει να ξεπεράσεις και να δουλέψεις με τον σύντροφό σου, μια και θα νοιώθεις ανικανοποίητος από όλα! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου (ακόμα), η κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις είναι μια και αδιαπραγμάτευτη: Πάθος και ερωτική ένταση εκτός όρων και εκτός ορίων… Επικίνδυνα πράγματα, αλλά σίγουρα γοητευτικά!
ΥΓ. Με ένα Αιγόκερω συναντάς το άλλο σου μισό, ενώ με ένα Καρκίνο, το παιχνίδι παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γύρω γύρω όλοι, στην μέση… Εσύ!
Είσαι από τους κύριους πρωταγωνιστές του σκηνικού, οι σχέσεις σου μπαίνουν τώρα σε πρώτο πλάνο και σε καλούν σε ένα μεταμορφωτικό παιχνίδι εξελίξεων! Είναι πολύ πιθανό τώρα, αν ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση που για κάποιο λόγο νοιώθεις πως έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια σου μαζί της, να θελήσεις να αποστασιοποιηθείς και να δώσεις ένα οριστικό τέλος, σε κάτι που όπως όλα δείχνουν δεν έχει κάτι άλλο να σου προφέρει και να του δώσεις… Και ξέρεις κάτι; Μπορεί προσωρινά να νοιώσεις την απώλεια του άλλου προσώπου, όμως είναι κάτι που πραγματικά έχει φθαρεί και μάλλον κούραση σου έφερνε, παρά χαρά… Και από την άλλη μεριά, μέσα στην δίνη των εξελίξεων, ‘‘παίζει’’ πολύ κάτι νέο, μεταμορφωτικό και άκρως ερωτικό, που θα σε ξεσηκώσει και μάλιστα ίσως γίνει και ο λόγος του τερματισμού της παλαιότερης κατάστασης (πάντα χρειάζεται ένα ισχυρό κίνητρο για να φύγεις και το βρίσκεις)…  Τώρα αν η νέα κατάσταση είναι καλύτερη, αυτό θα το δείξει η πορεία, σίγουρα όμως είναι μια ιστορία των άκρων… Με πολλές εντάσεις, ανατροπές και πάθος, που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη… Και αφού δεν θα μπορέσεις να το αποφύγεις… το ζεις με όλο το μεγαλείο που σου προσφέρεται!
ΥΓ. Με ένα Σκορπιό αρχίζει η πλήρης μεταμόρφωσή σου, ενώ με ένα Καρκίνο παίζεις με την φωτιά!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βήματα με διλλήματα!
Εκείνο που φαίνεται την εβδομάδα αυτή, είναι πως για σένα έχει έρθει η ώρα των αποφάσεων και αυτό, όπως και να το κάνουμε, είναι κάτι που θα σε δυσκολέψει αρκετά! Περισσότερο πρέπει να στραφείς στο εσωτερικό σου κομμάτι και να ψάξεις το δίλλημα που σε βασανίζει… Τι είναι αυτό που σε οδήγησε μέχρι εδώ; Ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες, τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά; Αυτά τα ερωτήματα θα ζητήσουν απεγνωσμένα απαντήσεις, που θα κληθείς να δώσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό ένα ζόρισμα το έχει, ιδιαίτερα για εσένα, που έχεις μάθει στα δύσκολα να… βγάζεις όποιον από τους δυο εαυτούς σου σε βολεύει για την απάντηση… Είναι σημαντικό να δεις κατάματα την αλήθεια σου και να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις, με όποιο τίμημα… Μια και ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα, ίσως εδώ και καιρό, κι εσύ του ανοίγεις το… παράθυρο! Ανέλαβε την ευθύνη και προχώρα… Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να κρύβει για σένα το ταξίδι στο άγνωστο… Ναι, μπορεί να έχει και γκρεμούς, έχει όμως και υπέροχα ηλιοβασιλέματα!
ΥΓ. Με έναν Τοξότη ξεσηκώνεσαι, ενώ με ένα Υδροχόο παίρνεις φωτιά!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΖΥΓΟΣ

Με λογική και σύνεση!
Το σίγουρο είναι πως η εβδομάδα αυτή δεν είναι και από τις πιο εύκολες, μια και θα κληθείς να επιλέξεις ποιόν δρόμο τελικά θα ακολουθήσεις! Αυτό συνεπάγεται πως κάτι πρέπει να αφήσεις πίσω σου και με κάτι καινούργιο να πορευτείς παρακάτω… Ιδιαίτερα στον τομέα της οικογενειακής σου ζωής, που όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αλλαγές. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, οι κλυδωνισμοί δεν θα λείψουν και είναι στο χέρι σου το πώς θα χειριστείς την όλη κατάσταση, μια και θα νοιώσεις πως ο σύντροφός σου γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικός από εσένα και να νοιώσεις ασφυκτικά… Οι ήπιοι τόνοι επιβάλλονται και το μέτρο θα πρέπει να γίνει οδηγός σου σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν αισθανθείς πως τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα. Ο έρωτας δεν θα λείψει από την ζωή σου (πως θα μπορούσε άλλωστε!) μόνο που τώρα μπαίνει σε μια άλλη τροχιά, γίνεται πιο έντονος και, αν είσαι μόνος, τα πράγματα αποκτούν μια πιο ‘‘άγρια’’ μορφή! Μια ιστορία, πιθανόν και από το παρελθόν, θα σε συνεπάρει και θα σου δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα πάθους και έντασης, που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου… Τα παιχνίδια εξουσία δεν θα λείψουν και τα όρια ανάμεσα στο θέλω και την λογική, γίνονται δυσδιάκριτα… Προσοχή στους χειρισμούς!
ΥΓ. Ένας Υδροχόος μπαίνει στο παιχνίδι και το ζωηρεύει, ενώ με έναν Καρκίνο τα πράγματα είναι δύσκολα!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφάσεις; Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!
Νέος κύκλος ανοίγει, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή, με μια διάθεση διφορούμενη… Από τη μια, θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου και να μην δεις κανέναν και από την άλλη, μια διαρκής αναστάτωση θα σε βγάζει έξω και θα σε κάνει να ζητάς συνεχώς το παιχνίδι που σου προσφέρει το καινούργιο… Η καθημερινότητά σου κινείται σε… ασφυκτικούς ρυθμούς και νοιώθεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από ό,τι σε πιέζει… Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, οι εντάσεις δεν θα λείψουν και είναι ένας από τους λόγους, που εσύ θα ζητάς κάτι άλλο να εκτονώσεις όλη αυτή την συσσωρευμένη ενέργεια… Πάντως, καλό είναι να αποφύγεις την οποιαδήποτε απόφαση, μια και κάτω από την εσωτερική πίεση των ημερών, δεν σου εξασφαλίζει κανείς πως δεν θα το μετανιώσεις παρακάτω… Αν είσαι μόνος, παίξε σε χαλαρούς ρυθμούς (όσο αυτό γίνεται), μια και ο έρωτας την εβδομάδα αυτή έχει πολλά πρόσωπα και πάνω απ’ όλα’ σου δείχνει την πολύ έντονη μορφή του, αυτήν που μπορεί να σε τρελαίνει όταν εμφανίζεται μπροστά σου. Όμως, εδώ το πράγμα θέλει προσοχή, μια και υπάρχουν και παγίδες… Πολλές…
ΥΓ. Ένας Αιγόκερως σου ξυπνά συναισθήματα που έχεις πολύ καιρό να νοιώσεις, ενώ με ένα Λιοντάρι ζεις ένα κρυφό πάθος!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Πίεση αλλά και ευκαιρίες!
Αντιμέτωπος με την πραγματικότητα έρχεσαι την εβδομάδα αυτή, αλλού θα είναι η επιθυμία σου να βρεθείς, αλλού θα βρίσκεσαι και αυτό, όπως και να το κάνεις, μια μορφή πίεσης την έχει… Οι πολύ προσωπικές σου σχέσεις περνάνε ένα… τεστ και το οικογενειακό περιβάλλον δείχνει να μην καταλαβαίνει τις ανάγκες σου… Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, οι συγκρούσεις στο μεταξύ σας θα γίνουν… καθημερινότητα, μια και οι απαιτήσεις σου θα είναι πολλές και η ευαισθησία σου αυξημένη. Ωστόσο, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να μην τεντώσεις τα πράγματα περισσότερο, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της… έκρηξης, η οποία μπορεί να εκδηλωθεί με πραγματικά ασήμαντες αφορμές! Παίζει ακόμα, μια νέα σχέση που έχει μπει στη ζωή σου και την έχει διχάσει, να είναι και αυτή πηγή έντασης, μια και το συναίσθημά σου είναι ανεβασμένο στις κόκκινες, επικίνδυνες γραμμές! Αν πάλι είσαι από τους μοναχικούς του ζωδίου, που δεν έχουν ενδώσει ακόμα σε κάποια δέσμευση, ο φιλικός σου κύκλος ανοίγει ένα πολύ πρόσφορο έδαφος, που θα σου δώσει δυνατές συγκινήσεις, αυτές που χρειάζεται η έντονη και φλογερή φύση σου!
ΥΓ. Με έναν Καρκίνο υπάρχει μια μόνιμη πηγή έντασης μεταξύ σας, ενώ με έναν Αιγόκερω περνάς την κόκκινη γραμμή!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΛΕΩΝ

Σ’ αγαπάω, αλλά…
Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς και να ζητήσεις καταφύγιο σε εκείνο το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού σου, όπου θα μπορέσεις με την ησυχία σου να ξαναδείς εκ νέου τις ανάγκες σου, τι χρειάζεσαι πραγματικά και τι θέλεις να αφήσεις πίσω σου… Και, παρόλο που οι προκλήσεις γύρω σου θα είναι πολλές και όλο θα σε προσκαλούν να πάρεις μέρος στο παιχνίδι τους, η τάση σου για συγκέντρωση και ενδοσκόπηση θα είναι μεγαλύτερη. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, η καθημερινότητα λειτουργεί με ασφυκτικό τρόπο απέναντί σου και σου δημιουργεί όλα εκείνα τα δύσκολα συναισθήματα, που είναι ικανά να δώσουν στη σχέση ένα εκρηκτικό χαρακτήρα και να κάνουν τους δύο συντρόφους να στραφούν ο ένας μακριά από τον άλλον. Μην εξάπτεσαι, μην πιέζεσαι, μην μιλάς με έντονους τόνους, μην προκαλείς και μην ‘‘τσιμπάς’’ σε προκλήσεις του συντρόφου σου, μια εύκολα μπορεί το κλίμα να γίνει εκρηκτικό! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, θα έχεις ευκαιρία για φλερτ και παιχνίδι! Άλλωστε, αυτή είναι η κύρια πηγή της ενέργειας… που δεν εγκαταλείπεις ποτέ!
ΥΓ. Με έναν Τοξότη μπορείς να αναστρέψεις την όποια δυσκολία, ενώ μ’ έναν Υδροχόο φουντώνει η… ένταση, αλλά και το πάθος!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέλω πολύ και τώρα!
Το γέλιο σου έχει… θεραπευτικές ιδιότητες και αυτό είναι που πρέπει να επιστρατεύσεις τώρα, μαζί με την μοναδική σου ικανότητα να ξεφεύγεις από τις παγίδες! Γιατί, παρόλο που τα δύσκολα αυτής της εβδομάδας δεν σε αφορούν και πολύ, χρειάζεσαι τις μοναδικές σου ιδιότητες θάρρους και αισιοδοξίας, μια και συχνά-πυκνά οι εντάσεις, ιδιαίτερα στην επικοινωνία, δεν λείπουν και μπορεί να νοιώσεις πως το περιβάλλον σου αρνείται να σε καταλάβει… Εκείνο όμως που θα λειτουργήσει θεαματικά, είναι η λίμπιντο σου, που οι δείκτες της την εβδομάδα αυτή ανεβαίνουν κατακόρυφα, παρασύροντάς σε στον ξέφρενο χορό της ικανοποίησής της! Το ερωτικό παιχνίδι γύρω σου γίνεται όλο και πιο έντονο (το προκαλείς, είναι η αλήθεια!) με αποτέλεσμα να έχεις αρκετές επιλογές… Το κρεβάτι σου γίνεται ένα πεδίο εκτόνωσης της ερωτικής σου έντασης και προκαλεί μοναδικούς κραδασμούς στο σύντροφό σου ή σε… όποιον τυχαίνει να έρθει κοντά σου… Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, θα έχεις τα κίνητρα και τις αφορμές που χρειάζεσαι, για να εκτονώσεις την σεξουαλική φύση σου… Για τα υπόλοιπα, βλέπουμε…
ΥΓ. Με ένα Καρκίνο απογειώνεσαι ερωτικά, ενώ ο Υδροχόος σε εξιτάρει απίστευτα!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είπα εγώ ποτέ πως θα κάνω ό,τι θέλεις;
Έτσι κι αλλιώς, όποτε γίνεται Πανσέληνος είσαι από αυτούς που θα επηρεαστούν περισσότερο από κάθε άλλον, μια και ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη, είναι αυτή που εμπλέκεται πάντα. Πολύ περισσότερο τώρα, η διάθεση σου θα έχει κάτι από… ασανσέρ, σκαμπανεβάσματα δηλαδή, που δεν θα μπορείς να προσδιορίσεις την αιτία τους… Οι πολύ προσωπικές σου υποθέσεις βγαίνουν στο προσκήνιο, συχνά απαιτώντας λύσεις, που εσύ ίσως να μην είσαι σε θέση να δώσεις και αυτό σου δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο στρεσάρισμα. Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση (ειδικά εσύ του πρώτου δεκαημέρου), οι σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο και συχνά γίνονται πηγή εντάσεων και διαφωνιών… Κράτησε χαμηλούς τόνους και την ψυχραιμία σου, γιατί μπορεί πολύ εύκολα τα πράγματα να εξωθηθούν στα άκρα και να πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, για τις οποίες δεν είσαι και πολύ σίγουρος… Επίσης, είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις πως ο σύντροφός σου προσπαθεί με κάποιο τρόπο να σου επιβληθεί κι αυτό να εντείνει την κατάσταση ακόμα περισσότερο… Κι επειδή όλα τώρα είναι εξαιρετικά εύκολα να ανατραπούν, το νου σου στις ισορροπίες, όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες! Αν είσαι μόνος, οι εντάσεις δεν θα λείψουν, αλλά μπορείς να εκτονώσεις την κατάσταση με άφθονο και θεραπευτικό σεξ! Τις ευκαιρίες θα τις έχεις!
ΥΓ. Με ένα Κριό το παιχνίδι έχει πολλές εντάσεις και ανατροπές, ενώ με έναν Αιγόκερω εκτονώνεις την σεξουαλικότητα σου!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέλω… απόλυτα και ολοκληρωτικά!
Οι Ουρανοί συμβαδίζουν με την ακραία φύση σου και δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό που χρειάζεσαι, για να εκτονώσεις τα βαθύτερα ένστικτα σου… Το ερωτικό παιχνίδι γίνεται παθιασμένο, ανατρεπτικό, με όλα κείνα τα συναισθήματα της διεκδίκησης και της κτητικότητας, που ξυπνούν την θάλασσα που κρύβεις μέσα σου και διεγείρουν τις αισθήσεις σου… Ναι, θα παθιαστείς και θα αναζητήσεις τις συγκινήσεις, που σου προσφέρει το ερωτικό παιχνίδι όταν γίνεται απόλυτο… ‘‘Τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα’’ είναι το σύνθημα της εβδομάδας και, όπως όλα δείχνουν, οι αντιστάσεις των γύρω σου δεν θα παίξουν κανένα ρόλο μπροστά στην θυελλώδη φύση σου, που παρασύρει με την δύναμη ενός τυφώνα ό,τι θέλει να κατακτήσει… Οι ανατροπές είναι μέρος του παιχνιδιού και είναι αυτές που θα σε διεγείρουν ακόμα περισσότερο! Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, χρειάζεται πολύ προσοχή στο πόσο απαιτητικός μπορεί να γίνεις από τον σύντροφό σου και πόσο εύκολο σου είναι να ξεπεράσεις τα όρια… Αν πάλι είσαι μόνος, το παιχνίδι έχει απ’ όλα: έρωτες, πάθη, αναστάτωση… Και βέβαια, πολύ αισθησιακό και παθιασμένο σεξ, μετά την ένταση που έχει προηγηθεί… Το καλύτερο!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω γράφετε την δική σας ιστορία μοναδικής έντασης και δυναμικής, ενώ με ένα Λιοντάρι ζεις την πλήρη ανατροπή!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΙΧΘΕΙΣ

Μυστικά, ψέματα και αποκαλύψεις!
Ερωτικές ιστορίες για γερά… νεύρα και δυνατούς παίκτες, γράφει για σένα η εβδομάδα αυτή και με τους δείκτες της καρδιάς σου να χτυπάνε κόκκινο! Οι εκπλήξεις που θα παίξουν, έχουν να κάνουν περισσότερο με την αποκάλυψη προσώπων και πραγμάτων, τα οποία ανατρέπουν πολλά από αυτά πίστευες μέχρι τώρα, για τα πρόσωπα που κινούνται περισσότερο στο φιλικό σου κύκλο… Πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια νέα ή αποκαλύψεις, που θα σε αφήσουν άφωνο! Παίζει ακόμα το σενάριο, οι αποκαλύψεις να έχουν να κάνουν με τα αισθήματα που τρέφει ένα πρόσωπο για εσένα και να είναι κάτι που δεν μπορούσες να το φανταστείς στα όνειρά σου… Αν βρίσκεσαι ήδη σε μόνιμη δέσμευση, πρόσεξε λίγο την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου και μη εξωθείς τα πράγματα στα άκρα!!! Παίζει πολύ και η αποκάλυψη ενός παρασκήνιου. Αν ο έρωτας στην ζωή σου έχει… δυο πρόσωπα, ένα νόμιμο και ένα παράνομο, προσοχή γιατί οι αποκαλύψεις μπορεί να έχουν και τέτοιο χαρακτήρα! Αν πάλι είσαι μόνος, είναι προς όφελος σου να εκμεταλλευτείς την κατάσταση και να περάσεις καλά… Πολύ καλά!
ΥΓ. Με ένα Αιγόκερω ανεβαίνει η ερωτική ένταση στα ύψη, ενώ ένας Καρκίνος σου αποκαλύπτει τα μυστικά του!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
…Και στην τελική, δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα… Το να επιλέγεις όμως να είσαι καλά, είναι στάση ζωής!!! Καλή εβδομάδα σε όλους!
 
Σχετικά άρθρα και θέματα:

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-12-2012 00:00:00