blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Η εβδομάδα κάνει την είσοδο της θεαματικά στη μεγάλη αυλαία των Ουρανών. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης ετοιμάζονται πυρετωδώς να βγουν στην σκηνή: Ήλιος, Σελήνη, Ουρανός, Αφροδίτη Κρόνος Άρης, Πλούτωνας και Guest Star o Ερμής, που επιτέλους μπαίνει σε ορθή πορεία, διευκολύνοντας τις εξελίξεις και επαναφέροντας την τάξη… του χάους, σε ένα πλανητικό σκηνικό, που το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μας κάνει να βαρεθούμε!

 

Η παράσταση ξεκινά στις 26, με Ήλιο και Ουρανό να βγαίνουν πρώτοι στην σκηνή, σε ένα θεαματικό τρίγωνο που έρχεται να ανατρέψει πολλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα μας και να επιβάλλει με τον δικό του τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, τελείως διαφορετικά από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Ο έρωτας εισβάλλει στην ζωή, στο μυαλό και στη καρδιά μας, φλογερός, προκλητικός και ασυμβίβαστος, παίζει το παιχνίδι του “όλα η τίποτα” και καταλαμβάνει ολοκληρωτικά και απόλυτα το είναι μας!

 

Οι επόμενοι πρωταγωνιστές που βγαίνουν στην σκηνή στις 27, είναι η Αφροδίτη σε κόντρα ρόλο, που καλείται να συμπρωταγωνιστήσει με τον “παππού” Κρόνο, αλλά και ό Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, δίνουν στην ημέρα μια ιδιαίτερη δυναμική… Το σίγουρο είναι πως όλοι… ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, θα έρθουμε αντιμέτωποι με τις επιλογές μας, και θα καταλάβουμε πολύ καλά το ρητό… “όλα εδώ πληρώνονται”! Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο προσκήνιο και καλούν σε… ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές που κινούνται παρασκηνιακά, δηλαδή… τις παράνομες! Η όψη ζορίζει πολύ όσους έχουν μια σχέση η οποία για κάποιο λόγο παίζει backstage και πιθανόν τα πράγματα να πάρουν μια τέτοια τροπή, που να κληθούν να αποφασίσουν για την τύχη της… Η άλλη εκδοχή είναι η άνθιση μια τέτοιας σχέσης, λόγω μια ασφυκτικής πίεσης που πιθανόν δέχονται τα άτομα, (περιβάλλον καθημερινότητα προβλήματα κλπ) και το στρέφει σαν ένα μέσο εκτόνωσης σε μια αγκαλιά η οποία είναι ακατάλληλη για αυτό, όμως βλέπει πως είναι η μόνη του διέξοδος… Ο Άρης-Πλούτωνας είναι μια όψη εκπληκτικής δυναμικής, που μπορεί να μας ωθήσει τόσο στο καλό όσο και στο κακό, εξαρτάται από την προσωπικότητα του καθενός μας… Το σίγουρο είναι πως γεννά παθιασμένους έρωτες, που τρέφονται από τα άκρα, που επιβάλουν και τους επιβάλλονται! Ο… “μικρός” του ζωδιακού, ο Ερμής, που μπαίνει σε ορθή πορεία την ίδια μέρα, επαναφέρει στο προσκήνιο σχέσεις και έρωτες, που για κάποιο λόγο στο πρόσφατο παρελθόν δεν βρήκαν το έδαφος που χρειάζονταν για να προχωρήσουν και τώρα επανέρχονται ντυμένες με το “μοιραίο” της όψης, για να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και να σφραγίσουν με την παρουσία τους τις ζωές μας, με τον ένα η τον άλλο τρόπο.

 

Στις 27 το σκηνικό της Ουράνιας παράστασης έχει ‘‘έκτακτο έργο’’, με πρωταγωνιστές Ήλιο- Σελήνη σε μια εντυπωσιακή Πανσέληνο, που συνοδεύεται με έκλειψη Σελήνης στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων. Η αλλαγή σκέψης είναι πλέον επιβαλλόμενη και από τους Ουρανούς, μια και φωτίζει το κομμάτι τόσο του τρόπου με τον οποίο έχουμε μάθει να παίρνουμε τις αποφάσεις μας, όσο και το πώς τις λειτουργούμε… Σαφώς κάποια κομμάτια ή πρόσωπα μένουν αναγκαστικά στην σκιά της λήθης και του παρελθόντος, για να δώσουν την θέση τους σε νέα δεδομένα, που παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας, μια και τα γεγονότα θα ακολουθούν μια πολύ έντονη ροή εξελίξεων μέσα από ειδήσεις ή πληροφορίες, που θα μας έρχονται και που θα είναι αρκετά δύσκολο να τις ταξινομήσουμε. Η Αφροδίτη συμπρωταγωνιστής των εξελίξεων την ίδια ημέρα, σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μιλά για ευκαιρίες οικονομικού χαρακτήρα, που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, μια και μέσα στην σωρεία των πληροφοριών μπορεί να περάσουν χωρίς να τις καταλάβουμε ή να τους δώσουμε την πρέπουσα σημασία, και που είναι πιθανό να ανοίγουν σημαντικά κεφάλαια προς εκμετάλλευση. Και βέβαια, η όψη μιλά για τον Έρωτα… Αυτόν που εισβάλει στην ζωή σου και την αλλάζει πιθανόν και για πάντα!

 

Μεγάλο φινάλε στην εβδομάδα κάνουν, ποιοι άλλοι; Ο Άρης και η Αφροδίτη στις 30, σε ρόλους που αντιπροσωπεύουν πλήρως την φύση τους… αυτούς των εραστών, σε ένα μεγαλοπρεπές εξάγωνο κάνουν τα μαγικά τους, για να φέρουν κοντά και να ενώσουν τις ψυχές και τις ενέργειες στον αέναο κύκλο του ‘Έρωτα… Του δίνουν εκείνο το μαγικό χρώμα, που αλλάζει τα πάντα γύρω του, τα κάνει να φαίνονται πιο όμορφα, πιο λαμπερά, γεμάτα από φώς και μαγεία. Οι σκηνές από τις χίλιες και μία νύχτες, γεμάτες από αραχνοΰφαντα πέπλα, σκεπάζουν τις νύχτες μας και στο κρεβάτι μας ο μεγαλύτερος των θεών… Αυτός, που με ένα βέλος του περνά τα πάντα σε άλλη διάσταση!

 

Η αυλαία πέφτει με τους δύο πρωταγωνιστές να στροβιλίζονται πάνω στην σκηνή, σε ένα μοναδικό αισθησιακό ταγκό, κλείνοντας τον κύκλο της ουράνιας παράστασης και ανοίγοντας έναν άλλο… αυτόν της καρδιάς μας!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυσκολίες αλλά και ευκαιρίες!

Μπορεί η έκλειψη να πλανιέται πάνω από το κεφάλι σου και ένα ζόρι στις σχέσεις σου να το περάσεις, όμως και θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο και θα ξέρεις ποιοι τελικά είναι κοντά σου και ποιοι όχι, ειδικά εσύ των πρώτων ήμερών! Ειδικότερα πάντως, οτιδήποτε σε έχει προβληματίσει τον τελευταίο καιρό μπαίνει στη θέση του κι εσύ ετοιμάζεσαι ολοταχώς για ολοκληρωτικές αλλαγές… Από τον τρόπο που σκέπτεσαι, μέχρι και τη επιλογή των ανθρώπων που έχεις κοντά σου! Ο έρωτας μπαίνει σε μια άλλη διάσταση, γίνεσαι περισσότερο απαιτητικός κι εσύ από αυτόν και αυτός από εσένα… Θα διεκδικήσεις και θα σε διεκδικήσουν, θέτοντας σε δράση ολόκληρο το σύστημα συναγερμού σου… Και το πάθος θα φουντώνει όλο και περισσότερο. Και είναι αυτό που θα σε κάνει να παραδοθείς χωρίς όρους, χωρίς όρια, μια και το μόνο που θέλεις είναι να χαθείς μέσα στην αγκαλιά του… Για να ταξιδέψετε μαζί στον κόσμο της ηδονής… Μια και το απαγορευμένο, είναι πάντα και πιο δυνατό…

ΥΓ. Με ένα Τοξότη τα παίζεις όλα για όλα, και ένας Αιγόκερως σου ξυπνά την άγρια και παθιασμένη φύση σου.

ΖΥΓΟΣ

Άσπρο – Μαύρο (αλλά και Κόκκινο)!

Πολλές εναλλαγές έχει για σένα η εβδομάδα και ενώ από τη μία μπορεί να πετάς στα σύννεφα, απ’ την άλλη να προσγειώνεσαι απότομα, χωρίς να ξέρεις τι συμβαίνει… Μάλλον ξέρεις, και πολύ καλά μάλιστα, αφού τώρα ό,τι άφηνες να σε προσπεράσει χωρίς να του δίνεις και πολύ σημασία, ήρθε η ώρα να κάνεις τον απολογισμό σου και ή να το διώξεις οριστικά ή να το κρατήσεις, αλλά με νέους όρους και νέα δεδομένα… Ναι, γίνεσαι πιο σκληρός στις διαπραγματεύσεις σου με τις άλλους και δεν δέχεσαι με τίποτα και για κανέναν να κάνεις εκπτώσεις, ούτε σε αυτά που θέλεις ούτε και σε αυτά που νιώθεις… Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, επαναδιαπραγματεύεσαι εκ νέου τα δεδομένα της, όμως τώρα είσαι αποφασισμένος να τα παίξεις όλα για όλα! Και θα κερδίσεις, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, και επί της ουσίας θα έχεις κάνει ένα τεράστιο βήμα στο να είσαι πραγματικά καλύτερα! Οι πειρασμοί πάντως δεν λείψουν από το παιχνίδι, που και θα σε ανανεώσουν και θα σε βάλλουν σε διλλήματα… Αν πάντως είσαι μόνος, ετοιμάσου για δυνατές συγκινήσεις, χωρίς περιορισμούς!

ΥΓ. Με έναν Υδροχόο ταξιδεύετε μέχρι τα αστέρια, ενώ ένας Κριός σου γεννά τον πόθο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας με την πρώτη ματιά;

Μια πολύ μεγάλη ανάσα σου δίνει η αρχή της εβδομάδας, η οποία αφορά σε κάτι το οποίο επιθυμείς πολύ, μια είδηση ή κάτι για το οποίο είχες προσπαθήσει να το φέρεις κοντά σου με κάποιο τρόπο, τώρα σου ανοίγει την πόρτα και σου χαρίζεται απλόχερα… Πιθανόν και ένα φιλικό πρόσωπο να παίξει τον ρόλο του και να σου δώσει σημαντική βοήθεια που την χρειάζεσαι… Δώρο! Αλλά επίσης δώρο μπορεί να είναι κι ένας ξαφνικός έρωτας, που σε υποδέχεται την εβδομάδα αυτή φορώντας τα καλά του! Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, θα προβληματιστείς για το τι πρέπει να κάνεις, μια και η ασυγκράτητη φύση σου δεν έχει μάθει να αντιστέκεται στις προκλήσεις! Ίσως ο έρωτας συναντάται στο πρόσωπο μιας φιλικής σχέσης, που αλλάζει ρόλο και σε προκαλεί. Αν είσαι μόνος, τα διλλήματα μπορεί να αφορούν το πρόσωπο ή… τα πρόσωπα, που θα έρθουν κοντά σου κι εσύ θα νοιώσεις μπερδεμένος, μια και στο καθένα θα βρίσκεις κάτι διαφορετικό. Όπως και να έχει πάντως, το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον… Ετοιμάσου!

ΥΓ. Ένα Λιοντάρι ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη, ενώ ένας Αιγόκερως οργανώνει το πώς θα σε κατακτήσει…

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Το πάθος ζει και βασιλεύει ξανά!

Το γαϊτανάκι των εξελίξεων στην αισθηματική σου ζωή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο κι εσύ νοιώθεις πως έχεις αρχίσει να μην μπορείς να τα παρακολουθήσεις όλα… Πάντως, την εβδομάδα αυτή μπαίνεις στην διαδικασία ενός γερού ξεκαθαρίσματος με τα πρόσωπα τόσο των φιλικών σου σχέσεων όσο και των επαγγελματικών σου, αλλά και της προσωπικής σου σχέσης… Δύσκολο, θα πεις! Ναι είναι, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δώσεις θέση στα καινούργια πράγματα, που σε περιμένουν παρακάτω… Γιατί στην συνέχεια, ένα πάθος έρχεται να σε ξεσηκώσει και να σε ταξιδέψει και να σε… απογειώσει, μια και θα νοιώσεις πως θέλεις το πρόσωπο αυτό να υπάρχει στην ζωή σου και για την συνέχεια. Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, η εσωτερική σου αναστάτωση δεν θα σε αφήσει να ησυχάσεις και θα σε πιέζει να διαλέξεις. Αν πάλι είσαι μόνος, θα αφεθείς σε έναν ερωτικό παροξυσμό, που κανείς δεν ξέρει που θα σε οδηγήσει…

ΥΓ. Με ένα Σκορπιό χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου, ενώ με έναν Αιγόκερω παρασύρεσαι στην ερωτική δίνη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έπεσε… έρωτας!

Εντάξει, μπορεί τα πράγματα να μην εξελίσσονται όπως τα περίμενες, όμως για σκέψου πόσο έχεις συμμετάσχει κι εσύ σ’ αυτό! Όλα περνούν από την αυστηρή κριτική σου την εβδομάδα αυτή, κάτι που μπορεί να σε ζορίσει αρκετά, αλλά μην σε ανησυχεί, γιατί οι εκπλήξεις είναι αυτές που θα σε κάνουν να τα ξεχάσεις όλα!!! Και όταν μιλάμε για εκπλήξεις, εννοούμε ερωτικές, αφού αυτό που πρωτοστατεί είναι δυνατός, κεραυνοβόλος, παθιασμένος και ανατρεπτικός Έρωτας!!! Το σκηνικό γίνεται άκρως αισθησιακό, η λίμπιντο ανεβαίνει κατακόρυφα και τώρα διεκδικείς με πολύ έντονο τρόπο το αντικείμενο του πόθου σου, αφού όλα επάνω σου, το μυαλό, η καρδιά, το κορμί σου φωνάζουν ένα όνομα: τo δικό του! Ενός προσώπου που ή έχει μπει πρόσφατα στην ζωή σου και την έχει αλλάζει ή μπαίνει τώρα και της χαρίζει απλόχερα την ερωτική του μαγεία, ξεσηκώνοντας τις αισθήσεις σου σε χορό και την καρδιά σου σε παραλήρημα! Ερωτεύεσαι τρελά, απόλυτα και εξουσιαστικά, και αυτό πρέπει να το ζήσεις! Οπωσδήποτε!!!!

ΥΓ. Ενός Αιγόκερως σε παρασύρει με τον αισθησιακό του χορό, ενώ ένας Τοξότης σε ξυπνά πρωτόγνωρα συναισθήματα με εντάσεις!!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτικό Πανδαιμόνιο!

Το παιχνίδι και σοβαρεύει και αγριεύει! Το συναίσθημά σου είναι σαν αγριεμένη θάλασσα, που σαρώνει τα πάντα το πέρασμα της… Ναι, είναι δύσκολο να διαχειριστείς όλη αυτήν την ενέργεια και βεβαίως, σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό προκαλείται από τα ερωτικά σου, που τώρα έχουν πάρει φωτιά κυριολεκτικά! Και βεβαίως θα νοιώσεις πίεση, και βεβαίως δεν θα ξέρεις ποιό δρόμο να ακολουθήσεις, και βεβαίως τα διλλήματα θα κάνουν φωλιά στο μυαλό και στην καρδιά σου, όμως ο θεός του Έρωτα θα σου δώσει την δύναμη εκείνη, που χρειάζεσαι για κάνεις τις αλλαγές που έχεις ονειρευτεί… Όχι εύκολα, αλλά ουσιαστικά και πραγματικά, μπορείς να ζήσεις ό,τι, μα ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου! Στα χέρια σου κρατάς εκείνη την δύναμη, που μπορεί να σε μεταμορφώσει και να βάλει σε άλλη βάση την προσωπική σου ζωή… Πάντως, είναι εύκολο να παρασύρεις και να παρασυρθείς, στον αέναο κύκλο των παθών σου, που εισβάλλουν ορμητικά στην ζωή και… στο κρεβάτι σου, εξουσιάζοντας το μυαλό και το σώμα σου! Αφήσου, άρπαξε την ευκαιρία και προχώρα… ζήσε το σήμερα, το τώρα, σε ένα ερωτικό πανδαιμόνιο που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο!

ΥΓ. Η σχέση ή το απωθημένο με έναν Σκορπιό σε κάνει να μην μπορείς να κοιμηθείς, ενώ με ένα Δίδυμο το κρεβάτι σου παίρνει φωτιά

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Πήρα κόκκινα γυαλιά

Κι όλα γύρω σινεμά τα βλέπω...

Ναι, έχεις μπει σε τροχιά, ερωτική τροχιά, αυτήν που σε κάνει να τα βλέπεις όλα μέσα από εκείνα τα κόκκινα γυαλιά! Το μυαλό και η καρδιά σου τελούν… υπό κατάληψη κι όλα γύρω σου έχουν ένα πρόσωπο κι ένα όνομα… Την εβδομάδα αυτή, το τηλέφωνό σου παίρνει φωτιά και η καρδιά σου επίσης. Αν το προηγούμενο διάστημα είχες κάποια μορφή εκκρεμότητας με το… πρόσωπο ή κάτι είχε ξεκινήσει, που όμως δεν έχει ολοκληρωθεί, θα έχεις την δυνατότητα να του δώσεις την θέση που του αξίζει στη ζωή σου και να περάσεις σε μια άλλη φάση, να ζήσεις επιτέλους αυτό που ποθεί η καρδιά σου! Ο έρωτας εμφανίζεται με όλη του την μεγαλοπρέπεια στη ζωή σου, παρασύροντάς σε στον κόσμο της ηδονής και της απόλαυσης, που θα το ζήσεις με όλες σου τις αισθήσεις και, παρόλο που θα υπάρξουν πράγματα για τα οποία θα ζοριστείς και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις, ο έρωτας που βρίσκεται δίπλα σου αυτόν τον καιρό θα σου δώσει την λύση για να προχωρήσεις! Αν πάλι δεν είσαι από αυτούς που δεν έχουν μπει στο ερωτικό παιχνίδι ακόμα (λίγο δύσκολο για σένα αυτήν την περίοδο), είναι θέμα χρόνου να ενδώσεις, μια και η πολιορκία είναι στενή… Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, το σίγουρο είναι πως το ερωτικό παιχνίδι έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή σου… Μετά από αυτό, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο…

ΥΓ. Με ένα Σκορπιό το παιχνίδι γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό, ενώ ένας Λέων σε αναστατώνει και παρασύρει…

ΛΕΩΝ

Τα καλύτερα θα ’ρθούν, μάτια μου δεν ανησυχώ

Φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ…

Η εβδομάδα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με τις μέχρι τώρα επιλογές σου, ιδιαίτερα μέσα στον χώρο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, και αυτό, όπως και να το κάνουμε, να σε ζορίσει αρκετά, μια και θα κληθείς να πάρεις θέση. Όμως, από την άλλη μεριά, όλα δείχνουν πως μια ερωτική ιστορία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς! Η εισβολή της στην ζωή σου γίνεται μ’ εκείνο τον μαγικό τρόπο, που μόνο ο έρωτας ξέρει να οργανώνει, μυστικά και απροσδόκητα, πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις!!! Έρωτας κόκκινος, καυτός, εισβάλει στην ζωή σου και, αν βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση, σου δημιουργεί διλλήματα και ερωτηματικά (οι πιέσεις που λέγαμε…) για τον δρόμο που θα ακολουθήσεις: Αυτόν του ‘‘Πρέπει’’ ή αυτόν του ‘‘Θέλω’’… Μάλλον ξέρεις την απάντηση, αφού η φύση σου δεν είναι από αυτές που ακολουθούν νόμους και κανόνες! Το φως του έρχεται στην ζωή σου και την ζεσταίνει με τις χρυσές ακτίνες του, που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις ολόκληρο τον μέχρι τώρα κόσμο σου… Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου (δύσκολο για σένα, αυτόν τον καιρό ειδικά) προετοιμάσου για τα καλύτερα… Γιατί θα έρθουν, αυτό είναι σίγουρο.

ΥΓ. Με έναν Τοξότη παίζεις ατελείωτα, και με ένα Ιχθύ χάνεσαι στους δρόμους της ηδονής…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περιπέτεια… συνεχίζεται!!!

Το σίγουρο είναι πως το σκηνικό που διαμορφώνεται την εβδομάδα αυτή, δεν θα σε αφήσει σε ησυχία ούτε λεπτό! Στα κόκκινα κινείσαι πάλι, λίγο το μέσα σου, που μια αναστάτωση την έχει, λίγο το έξω σου, που γίνεται χαμός από κόσμο που περιδιαβαίνει στη ζωή σου, την ησυχία σου την χάνεις… και τον ύπνο σου επίσης! Δεν είναι και λίγα τα γεγονότα που θα βγουν την επιφάνεια και που κατά βάση, έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου, οι οποίες ένα crash –test το περνούν και μαζί τους κι εσύ! Ένας έρωτας που υπάρχει ή εμφανίζεται στην ζωή σου, ακολουθεί υπόγεια και μυστική διαδρομή, αυτή του παρασκηνίου, που τον κάνει πιο μυστηριώδη και αναστατώνει την εξερευνητική φύση σου, που έχει περιέργεια να τα γευτεί όλα… Αν ήδη υπάρχει μια μόνιμη δέσμευση, θα ζοριστείς από τα διλλήματα που θα γεννηθούν στην καρδιά και το μυαλό σου, αφού οτιδήποτε μπαίνει τώρα στη ζωή σου θα σε διεκδικήσει με τρόπο ολοκληρωτικό και απόλυτο και θα ξυπνήσει ανάγκες σου για παιχνίδι και περιπέτεια, που μέχρι τώρα μπορεί να βρίσκονταν στο πίσω μέρος του μυαλού σου! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, άνοιξε την πόρτα της καρδιά σου! Έχεις… επισκέψεις!

ΥΓ. Με έναν Δίδυμο ζεις το πάθος, ενώ με έναν Κριό την αμαρτία!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξελίξεων… συνέχεια!

Και παρόλο που τον τελευταίο καιρό οι εξελίξεις στον ερωτικό σου τομέα δεν σε αφήνουν σε ησυχία και μπορεί να έχεις βγει έξω από τα… νερά σου, το γαϊτανάκι των εξελίξεων δεν σταματά ούτε αυτήν την εβδομάδα, και μάλιστα σε ρίχνει σε ακόμα πιο βαθιά νερά, ειδικά εσένα του πρώτου δεκαημέρου! Ο έρωτας γίνεται πιο απαιτητικός, διεκδικείς σθεναρά το αντικείμενο του πόθου σου, μέσα από φορτισμένες συναισθηματικά καταστάσεις και συναισθήματα… Τα θέλεις όλα στο Εδώ και στο Τώρα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες και το πόσο μπορεί να σου στοιχήσει κάτι τέτοιο. Η εσωτερική σου φωνή γίνεται όλο και πιο δυνατή και σε προτρέπει σε υπερβάσεις, που ίσως να κάνεις για πρώτη φορά! Ενδιαφέρον ακούγεται όλο αυτό, μια και η σχέση που μπαίνει τώρα στη ζωή σου, ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο, που έχει όλα τα εχέγγυα για να σε πάει παρακάτω. Και μάλλον αυτό το νοιώθεις κι εσύ έντονα, γι’ αυτό έχεις χάσει τον ύπνο σου… Πάλεψέ το, ζήσε το, παθιάσου, νοιώσε όλη την ένταση, που έχει να σου δώσει ο έρωτας! Μόνο αυτός μπορεί να σε εξυψώσει και να σε κάνει να ανέβεις στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου… Εκεί που υπάρχει το απόλυτο, και αυτό που κάποιοι το ονομάζουν ευτυχία!

ΥΓ. Ένας Σκορπιός επιμένει να σου προκαλεί ερωτικές εντάσεις, ενώ με έναν Αιγόκερω παθιάζεσαι πολύ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Blue Velvet…

Ένα χαμόγελο διακρίνει όποιος σε κοιτάξει, μυστηριώδες και… πονηρό! Από αυτό που δεν τολμάς να ομολογήσεις ούτε στον εαυτό σου, αλλά η καρδιά σε προδίδει! Μάλλον κάπου έμπλεξες ή θα μπλέξεις στο παρακάτω, μια και οι ιστορίες της περιόδου αυτής έχουν κάτι απροσδιόριστο, που πλανιέται στον αέρα και που μπορεί να μην σου δίνουν ακόμα σαφείς ενδείξεις (ή σου δίνουν,αλλά εσύ κάνεις πως δε τις βλέπεις, γιατί σου αρέσει το παιχνίδι)… Το μυστήριο, αυτό που εξάπτει την φαντασία σου και φουντώνει τα συναισθήματα σου, δημιουργώντας αυτό το μοναδικό κλίμα μυστήριου απ’ το οποίο τρέφεσαι, ξυπνώντας όλον εκείνο τον πόθο, για το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου και που, όταν το κοιτάς, η ματιά σου έχει κάτι από μυστήριο του Μπλε Βελούδου… Κανείς δεν ξέρει τι κρύβει από πίσω! Θα αφεθείς να το ζήσεις, μια και το χρώμα στις νύχτες σου έχει αλλάξει και τα όνειρά σου κρύβουν πειρασμούς, που θα θελήσεις να τους γευτείς. Άλλωστε το απαγορευμένο είναι αυτό που σε τροφοδοτεί πάντα, μια και η φύση σου δεν έχει μάθει στα εύκολα… Και το πάθος φουντώνει περισσότερο με τις δυσκολίες, αυτές που πρέπει κάθε φορά να ξεπερνάς, για να πηγαίνεις παραπέρα! Πάντως τώρα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν… στο κρεβάτι σου!

ΥΓ. Ένας Κριός μπλέκεται στο μυστηριώδες σύμπαν σου κι ένας Αιγόκερως εμφανίζεται ξαφνικά και σε απογειώνει…

ΙΧΘΕΙΣ

Το έργο της εβδομάδας έχει έντονη δράση, ανατροπές, μυστήριο και πολύ συναίσθημα, τόσο, όσος και ο ωκεανός που κολυμπάς… Ενδιαφέρον δεν ακούγεται; Και είναι πολύ περισσότερο όταν το ζεις και βεβαίως όταν έχεις και πρωταγωνιστικό ρόλο! Η ερωτική σου ζωή αποκτά μεγαλύτερη ένταση και ο φιλικός σου κύκλος αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μια και ένα πρόσωπο που κυκλοφορεί ανάμεσα του, σε ξεσηκώνει και σε διεκδικεί απαιτητικά! Πιθανόν να ‘‘έπαιζε’’ και κάτι απροσδιόριστο στο μεταξύ σας, που τώρα αποκτά σάρκα και οστά, γίνεται περισσότερο έντονο και δεν σε αφήνει να αναπνεύσεις, αν δεν ενδώσεις! Βεβαίως, έχεις την μοναδική ικανότητα να ξεγλιστράς και να πηγαίνεις ανάλογα το κατά που σε βολεύει το κύμα… Όμως εδώ, δεν ξέρουμε τι πιθανότητες έχεις… Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, τα πράγματα δυσκολεύουν, μια και στο μυαλό σου έχει μπει το μικρόβιο του έρωτα, απ’ το οποίο δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγεις! Αν πάλι είσαι μόνος, ξεκινάς για νέες περιπέτειες, αυτές που θα σου δώσουν την ένταση και το συναίσθημα που χρειάζεσαι για ξεφύγεις, να ταξιδέψεις, να ερωτευτείς!

ΥΓ. Με έναν Αιγόκερω παθιάζεσαι πολύ και με έναν Παρθένο ζεις το διαφορετικό!

 

Έντονη εβδομάδα, έντονα συναισθήματα, που πλημμυρίζουν την καρδιά μας. Αξίζει να δοκιμάσουμε! Να είστε όλοι καλά και να ζείτε με πάθος!

 

Σχετικά άρθρα και θέματα:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-11-2012 00:00:00