blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 5 ως 11 Αυγούστου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 5 ως 11 Αυγούστου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Συντονιζόμαστε με την χαρά, την αισιοδοξία, το καλοκαίρι, τον Έρωτα… Γιορτινό το Νέο Φεγγάρι του Αυγούστου, βασιλικό, μεγαλόπρεπο, έρχεται να μας εισάγει στο βασίλειο του διαφορετικού, του αλλιώτικου! Ξεχάστε ό,τι είχατε μέχρι τώρα στο μυαλό σας και ετοιμαστείτε για εμπειρίες νέες, από αυτές που θα αλλάξουν, θα ομορφύνουν και ναι θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να πάμε παραπέρα, αρκεί να το θελήσουμε…

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και το τρίγωνο με τον Ουρανό

Την Τρίτη 6 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό… και όλα μπορούν να συμβούν! Κυρίαρχος ο έρωτας, φορά τα γιορτινά του και βγαίνει στους δρόμους να μας υποδεχτεί…
 
Θα τον συναντήσουμε παντού… Θα μας βρει όπου και να πάμε, μια και το βασικό αίτημα των ουρανών στον κύκλο αυτόν είναι ένα: Ερωτευτείτε, αφεθείτε, γιορτάστε, ζήστε μοναδικά, έντονα, βγάλτε από μέσα σας όλη την σκόνη του χειμώνα, αφεθείτε στην μαγεία του πιο ερωτικού φεγγαριού του Καλοκαιριού!
 
Κι εδώ, το δίδαγμα είναι σαφές: Το να είσαι καλά, είναι στάση ζωής! Ναι, σίγουρα η ζωή έχει απρόβλεπτα, δυσκολίες, και θα έχει πάντα… Το ζήτημα είναι εσύ πόσο μακριά έχεις αποφασίσει να πας! Θα μείνεις προσκολλημένος σε μια μίζερη πραγματικότητα, εγκλωβισμένος μέσα στο εγώ σου, ψάχνοντας κάποιες μικρές φωτεινές διεξόδους, ή θα επιτρέψεις στη ζωή να σου αποκαλύψει και τα υπόλοιπα μυστικά της; Το μήνυμα της Νέας Σελήνης στον Λέοντα είναι το να ανακαλύψουμε το εσωτερικό φως της ψυχής! Είναι το μόνο που μπορεί να φωτίσει το σκοτάδι, είναι το μόνο που μπορεί να ξορκίσει τους Δαίμονες, με τους οποίους ο καθένας από εμάς παλεύει καθημερινά, σε μια μάχη άνιση και εκ των πρότερων χαμένη, μια και κινείται στα σκοτάδια της ύπαρξης!
 
Ας αναδυθούμε στο φως και ας παραδοθούμε στην εκτυφλωτική λάμψη της Ζωής, που πάντα και για τον καθέναν από εμάς κρύβει μοναδικά δώρα και εκπλήξεις… Μ’ αυτό το φεγγάρι συμπορευόμαστε τον Αύγουστο…

Η αντίθεση Δία-Πλούτωνα

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, ο Δίας σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και για κάποιους, το να φτάσουν τον στόχο τους θα γίνει αυτοσκοπός, όποιος και αν είναι ο στόχος αυτός… Δεν θα σταματήσουν μπροστά σε κανένα εμπόδιο, θα ξεπεράσουν ακόμα και τον ίδιο τους το εαυτό και θα καταστρατηγήσουν όρους και όρια, προκειμένου να γευτούν την κατάκτηση… Δύσκολο το σκηνικό, μα για κάποιους το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό, αφού η ανταμοιβή στις περισσότερες περιπτώσεις της όψης αυτής, είναι μια και μόνη: Χρήμα!

Ο Ερμής στον Λέοντα

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου, η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα μιλά για ακόμα μια νέα και άκρως δημιουργική οπτική, από αυτές που μπορούν να δουν το ποτήρι που τους προσφέρεται μισογεμάτο και όχι μισοάδειο… Και αυτό θα είναι η αρχή, το εφαλτήριο μιας σημαντικής αλλαγής…

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο

Και μπορεί η εβδομάδα να κάνει μια θεαματική είσοδο, όμως δεν είναι το ίδιο θεαματικό και το κλείσιμο, μια και το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο την Κυριακή μιλά για ένα εσωτερικό κλείσιμο στον δικό μας μικρόκοσμο και στις δικές μας δύσκολες και απαισιόδοξες σκέψεις…
 
Κι εδώ, ας αναλογιστούμε πριν μπούμε σε αυτήν την διαδικασία… Πόσο κακό θα κάνουμε στο μυαλό και στη ψυχή, αν επιτρέψουμε την είσοδο στο κόσμο της απαισιοδοξίας; Όταν μπροστά σου έχεις ένα τέτοιο δώρο που λέγεται “Ζωή”, το να σπαταλάς τον χρόνο σου σε αρνητικά και δυσοίωνα σενάρια, όπου σε οδηγεί ο… κακός σου εαυτός, άραγε σε τι μπορεί να σε ωφελήσει;
 
Ας ακολουθήσουμε το μήνυμα της Νέας Σελήνης του Λέοντα: Το να είσαι καλά είναι στάση ζωής!!! Σκεφτείτε το!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Άσε με να σε λέω κόκκινο
όπως το χρώμα της φωτιάς
όπως το αίμα της καρδιάς
και η ματιά η μεθυσμένη τα μεσάνυχτα…
Εντυπωσιακό τούτο το φεγγάρι για σένα, ανοίγει όλα εκείνα τα μύχια των επιθυμιών σου, αυτά που μιλούν για το έρωτα τον φλογερό και τον παθιασμένο, κατά πως ταιριάζει στην έντονη φύση σου… Αυτό είναι και το δώρο σου για το επόμενο διάστημα, ιδιαίτερα για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου: Κόκκινος, ασυγκράτητος, ορμητικός έρωτας, γι’ αυτούς που πραγματικά ξέρουν να ζουν την ζωή στα όρια… και να τα ξεπερνούν, βεβαίως!
ΥΓ. Λέων το άλλο σου μισό… Για πάντα θα καίγεστε μέσα στη μοναδική φλόγα του πάθους σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου, τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΛΕΩΝ
Δυνατά… δυνατά
Γίναν όλα δυνατά τα αδύνατα!
Μοναδική εποχή, όμοια με εκείνο το γεμάτο χρώματα όνειρο των παιδικών σου χρόνων… Ό,τι θέλεις, ό,τι επιθυμήσεις είναι εδώ! Δεν έχεις παρά να απλώσεις το χέρι σου και να το πάρεις... μα πάνω από όλα να το πιστέψεις! Γιατί… ναι, συμβαίνουν και θαύματα, όπως ό έρωτας που έρχεται τώρα στη ζωή σου, νέος, ξαφνικός, απρόσμενος, απρόβλεπτος, ανατρεπτικός (ιδιαίτερα για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου), αυτός που μπορεί να μετατρέψει όλο το σκηνικό σε… όαση, όχι από αυτές που βρίσκονται έξω σου ή δίπλα σου… μα αυτές που υπάρχουν στην καρδιά σου!
ΥΓ. Αμοιβαία η ένταση με τον Κριό… και η συγκίνηση και το καρδιοχτύπι, αλλά και το φιλί… άκρως διεγερτικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου, τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πόσο ακόμα…
Για των ματιών σου το χρώμα…
Όπου και αν βρίσκεσαι, είτε σε περίοδο διακοπών, είτε ακόμα και αν συνεχίζεις τους καθημερινούς σου ρυθμούς, το ταξίδι, η φυγή, η απόδραση είναι μέσα στο μυαλό σου! Η διάθεσή σου για το διαφορετικό, το αλλιώτικο, θα σε κάνει να αναζητήσεις τις εμπειρίες εκείνες, που θα σε κάνουν να ζήσεις μοναδικά, έντονα αυτό το καλοκαίρι… και θα σε ταξιδέψει μέσα σε ένα βλέμμα, που θα είναι όλες οι θάλασσες και οι ωκεανοί μαζί… Μια και ο Έρωτας έχει ανοίξει τα πανιά του και έχει βάλει πλώρη για το δικό σου λιμάνι (ιδιαίτερα για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου)! Ετοίμασε βαλίτσες… δεν θα χρειαστείς τίποτε άλλο παρά μόνο το συναίσθημά σου! Είναι το μόνο που θα σου χρειαστεί!
ΥΓ. Με τον Κριό το ταξίδι προβλέπεται συναρπαστικό, ενώ με τον Λέοντα η διαδρομή έχει πολύ έντονες στιγμές και νύχτες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου, τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
…Φίλα με να μην φοβάμαι
Πάρε με αγκαλιά και πάμε…
Νέος κύκλος επαφών, νέα πρόσωπα και βέβαια, νέο παιχνίδι… ζωντανό, γρήγορο και γεμάτο εξελίξεις, ανοίγει αυτό το νέο φεγγάρι για εσένα… Είναι πολλά τα πρόσωπα που θα το πλαισιώσουν, τόσο μέσα από την καθημερινότητά σου, που τώρα γίνεται πιο πλούσια και πιο ενδιαφέρουσα, όσο και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, που ανοίγει και αυτός και σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες, τόσο για να περάσεις καλά, όσο και να γνωρίσεις το πρόσωπο εκείνο, που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά! Ξαφνικά, ανέλπιστα και άκρως συναρπαστικά… μπορεί να αλλάξουν όλα σε μια στιγμή… Μια και μόνη στιγμή…
ΥΓ. Με τον Λέοντα η ένταση θα είναι αρκετά μεγάλη, το παιχνίδι όμως ατελείωτο! Με τον Κριό ωστόσο αρκεί μια σπίθα και όλα παίρνουν πολύ εύκολα φωτιά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου, τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΖΥΓΟΣ
Το μηδέν θα κάνω κύκλο
Κι εκεί μέσα θα χορεύω
Κι ας μην ξέρω που πηγαίνω
Κι ας μην ξέρω τι γυρεύω
Την ζωή μου μηδενίζω
Πάει να πει πως ξαναρχίζω
Την ζωή μου μηδενίζω
Πίσω δεν ξαναγυρίζω…
Επιτέλους, καιρός για χαλάρωση… Άσ’ τα όλα πίσω σου και άφησε το καλοκαιρινό αεράκι να πετάξει από πάνω σου όλο το γκρίζο του χειμώνα… Είτε μείνεις εδώ, είτε θελήσεις να δραπετεύσεις σε έναν άλλο προορισμό, να ξέρεις πως το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο καλό για εσένα, μια και οι προϋποθέσεις υπάρχουν και θα σου δοθούν! Δεν έχει σημασία που θα βρεθείς, οι καλοκαιρινές νύχτες έχουν εκπλήξεις, όπως εκείνο το βλέμμα που παίζει προκλητικά με τα μάτια σου στο απέναντι τραπέζι και σε κοιτάζει όλο νόημα… Νιώθεις να σου ξυπνά κάτι μέσα σου; Κι ακόμα δεν έχεις δει… τα καλύτερα!
ΥΓ. Με τον Κριό το πράγμα γίνεται πολύ έντονο και το παιχνίδι σε παρασύρει σε ένα ξέφρενο ερωτικό χορό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου, τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άγιος ο Έρωτας, άγιος καημός
δικός μου και ο Αύγουστος
με τις μεγάλες μνήμες.
λέω μάτια μου κι αστράφτει κεραυνός
θέλω θάλασσα κι ανοίγει ουρανός.
Πάνω από την θάλασσα, στη μεριά του ανέμου
στα μαύρα ντύνεσαι κι ανοίγεις το σκοτάδι
σηκώνεις τα άστρα σε χορό
και το κορμί μου σ' άγριο ποτάμι.
Έντονο φεγγάρι, γεμάτο αλλαγές, γεμάτο ανατροπές, γεμάτο εκπλήξεις, από όπου θα προβάλουν νέοι ορίζοντες και νέες προοπτικές… Οι σχέσεις ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο τώρα, μια και θα υπάρξουν τα πρόσωπα εκείνα, που θα σου δώσουν το έναυσμα των αλλαγών… Ακόμα και αν δεν το έχεις κατά νου ή δεν το έχεις σκεφτεί, οι συγκυρίες θα σε φέρουν εκεί που πρέπει να είσαι. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, μια και το κυρίαρχο γεγονός του Αυγούστου μιλά για έρωτα, νέο, ξαφνικό, αναπάντεχο, σαν ένα κύμα που έρχεται να σε χαϊδέψει… να σε φρεσκάρει, να σε ανανεώσει… Έχεις να ζήσεις πολλά και έντονα γεγονότα, μια και η ερωτική σου ζωή μπαίνει στην διαδικασία της αλλαγής (ιδιαίτερα για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου) και ένας έρωτας μεγάλος, καλοκαιρινός, φαίνεται να χτυπά την πόρτα της καρδιάς σου… Ετοιμάσου!
ΥΓ. Όλα για τον Λέοντα ή τον Κριό… Έτσι κι αλλιώς και οι δύο είναι πρωταγωνιστές στην καρδιά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου, τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω
Κάθε πληγή να απαλύνω
Που σε πονά…
Τα βλέφαρα μου να κλείνω
Να με φιλάς και να σβήνω
Θέλω κοντά σου να μείνω
Παντοτινά!
Ναι, είναι η καρδιά σου που διψά να δώσει, να πάρει, να μοιραστεί… αυτά τα πολύ βαθιά πράγματα, που μόνο μέσα από την ένωση μπορείς να εισπράξεις… Βεβαίως, όλο το προηγούμενο διάστημα όλο και κάτι φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα για εσένα, μα τώρα ο κύκλος που ανοίγει, έχει να κάνει περισσότερο με την οικογένεια και τα θέματα που σε απασχολούν… Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, το μεταξύ σας δείχνει και πιο ήρεμο και πιο τρυφερό, θα υπάρξουν αρκετές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν, που θα σας γλυκάνουν ακόμα περισσότερο… Αν στο πρόσφατο παρελθόν έχεις μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να την δεις να εξελίσσεται και μάλιστα να σου αρέσει και πολύ! Αν ανήκεις στου αδέσμευτους Ταύρους και σε αυτούς που έχουν γεννηθεί 8 και 9 Μαΐου, έχεις πολλές πιθανότητες να πέσεις πάνω σε ένα πρόσωπο, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να μοιραστείς πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι… Σε αναμονή των εξελίξεων…
ΥΓ. Με τον Λέοντα ξαναβρίσκεις τις χαμένες ισορροπίες, όμως με τον Παρθένο τα πράγματα συνεχίζουν να εξελίσσονται σε πολύ καλό κλίμα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου, τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο
 Myastro Facebook App.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εδώ να μείνεις… εδώ να μείνεις
Της καληνύχτας τα φιλιά μην μου τα δίνεις…
Έντονο φεγγάρι, που θα το νοιώσεις περισσότερο στο μέσα σου, καθώς μια εσωτερική αναστάτωση θα την έχεις και συχνά ίσως να μην μπορείς να προσδιορίσεις τι φταίει… Είναι οι επιθυμίες σου, που σε κάνουν συνεχώς κάτι ν’ αναζητάς… Όχι όμως πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, το αντίθετο… Είναι και ο έρωτας, που τώρα μάλλον σου δείχνει το… σκοτεινό του πρόσωπο, μια και υπάρχει το ενδεχόμενο το πρόσωπο, που είτε υπάρχει ήδη είτε τώρα μπαίνει στη ζωή σου, να μην είναι και τόσο ξεκάθαρο, αλλά ούτε και εσύ απέναντί του, και αυτό να σας αναγκάζει να κινηθείτε περισσότερο σε μια πιο μυστική κατάσταση… Πράγμα καθόλου άσχημο, βέβαια, μια και ό,τι είναι μυστικό, είναι σίγουρα και περισσότερο διεγερτικό…
ΥΓ. Ο Ταύρος είναι για εσένα μια ιδιαίτερα ερωτική κατάσταση, που η χημεία μαζί του σας απογειώνει… Αλλά και ο Λέων που μπαίνει τώρα στο παιχνίδι, σου διεγείρει τις αισθήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου, τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα… η ζωή μου όλη σήμερα…
Χτες αλλιώτικα σκεπτόμουνα
Τ’ αύριο ονειρευόμουνα…
Είναι το συναίσθημα σου ορμητικό, σε κατακλύζει, σε παρασύρει, σε μεθά… Το πάθος θα σε οδηγήσει να διεκδικήσεις όλα εκείνα που νοιώθεις να σου ανήκουν, όλα εκείνα που τόσο καιρό θέλεις να βγάλεις από μέσα σου, αλλά δεν έχεις καταφέρει… Είναι έντονο το φεγγάρι αυτό, μια και θα σε σπρώξει σ’ εκείνες τις αγκαλιές όπου θα νιώσεις όλη εκείνη την ένταση και την ορμή, που κρύβει επιμελώς η άκρως ερωτική φύση σου… Και είναι η ένωση εκείνη που θα σε ταξιδέψει και θα φουντώσει ακόμα περισσότερο την εσωτερική σου φλόγα… Οι νύχτες σου θα σου δείξουν τον δρόμο, μια κι εκεί ανάμεσα στο βλέμμα και το φιλί, όλα φεύγουν από την πραγματική τους διάσταση και περνούν στην διάσταση, που έχουν μόνο οι αισθήσεις…
ΥΓ. Με τον Παρθένο η ερωτική σας ζωή απογειώνεται και ταξιδεύετε στου δρόμους της ηδονής. Και ο Καρκίνος όμως σου ανεβάζει την αδρεναλίνη… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου, τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με το βλέμμα στους περαστικούς
Να ‘χα χίλιες σιωπές να ακούς…
Θέλω… επιθυμώ… είναι τα ρήματα που θα σε απασχολήσουν περισσότερο στον κύκλο αυτό του φεγγαριού, μια και οι ανάγκες σου είναι πολύ έντονες και σε οδηγούν σε μια τάση να περάσεις καλά, να ξεφύγεις, να αλλάξεις στάση και τρόπο ζωής… Και βεβαίως, θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και θα κάνεις πράγματα πιο ασύμβατα με τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής σου… Όπως το να το ρίξεις περισσότερο έξω, χωρίς να σκεφτείς το μετά, ή ακόμα να βγεις και από το συνηθισμένο σου μέτρο σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, ορμώμενος από τη διάθεσή σου να το κάνεις, γιατί απλά… έτσι θέλεις! Ή να κοιτάξεις στα μάτια μια… ψυχή και να της εκφράσεις την επιθυμία σου, χωρίς τις γνωστές σου αναστολές και ανασφάλειες… Κάνε ό,τι θέλεις και ό,τι σου δίνει χαρά, έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα σου απαντήσει το άλλο πρόσωπο… Άλλωστε, με τον ερωτισμό που εκπέμπεις, το πιο πιθανό είναι να ανταποκριθεί… Τόλμησε ό,τι νοιώθεις, λοιπόν!
ΥΓ. Με τον Σκορπιό ενδέχεται αναθεωρήσεις πολλά για το μεταξύ σας και να θελήσεις να αναθερμάνεις την σχέση. Και ο Παρθένος όμως σου δίνει προοπτικές… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου, τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσα η αγάπη ονειρεύεται
Τα αφήνει όνειρα η ζωή…
Εκείνο που θα παίξει πολύ έντονα το επόμενο διάστημα, είναι οι εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, που προχωρά με πυρετώδεις ρυθμούς καθώς δρομολογούνται σημαντικά σου σχέδια. Παρόλα αυτά, η ερωτική σου ζωή μόνο αδιάφορη δεν θα είναι, μια και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, βρίσκεις χρόνο και να παίξεις λίγο περισσότερο, να φλερτάρεις, αλλά και να ασχοληθείς γενικότερα με τα γεγονότα της ερωτικής σου ζωής… Ο φιλικός σου κύκλος θα σου δώσει ευκαιρίες, τόσο για να έρθουν πιο κοντά σου κάποια πρόσωπα, όσο και για να ανοίξει ο δρόμος και για κάτι, που μπορεί να έχει μπει στην ζωή σου πρόσφατα, αλλά τώρα περνά σε μια άλλη φάση, πιο στενή… Όπως και να έχει, θα περάσεις καλά, μια και το έδαφος το έχεις ήδη προετοιμάσει!
ΥΓ. Με τον Παρθένο το κλίμα γίνεται πιο στενό και έρχεστε πιο κοντά… αλλά και με τον Καρκίνο έχεις πολλά να μοιραστείς και να ανταλλάξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου, τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Μου ‘ταξες ταξίδι να με πας
Όσο μακριά ό κόσμος φτάνει
Πού αλλού καρδιά μου να με πας
Πήγα στον παράδεισο και φτάνει…
Παρόλο που ο κύκλος αυτός ενεργοποιεί περισσότερο ζητήματα που αφορούν στα εργασιακά σου, στην ερωτική σου ζωή συνεχίζονται οι ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Μάλιστα, μια γνωριμία του πρόσφατου παρελθόντος δείχνει να προχωρά με αρκετά ικανοποιητικούς και ζεστούς ρυθμούς. Ωστόσο, η πίεση της καθημερινότητας δεν θα σε αφήσει εύκολα να ανασάνεις, μια και συχνά θα βρίσκεσαι μπροστά σε πράγματα που θα απαιτούν πολύ από τον χρόνο σου και το μυαλό σου θα έχει πολλά ζητήματα προς επίλυση… Ωστόσο, και μια νέα γνωριμία φαίνεται πως έρχεται τώρα στη ζωή σου και ιδιαίτερα για εσένα, του δευτέρου δεκαημέρου, που θα σε απασχολήσει αρκετά…
ΥΓ. Με τον Παρθένο έχεις πολλά και να ανταλλάξεις και να μοιραστείς, αλλά και ο Καρκίνος που πρόσφατα έχει μπει στη ζωή σου, σε τροφοδοτεί πολύ συναισθηματικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου, τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια όμορφη εβδομάδα!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-08-2013 00:00:00