blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουλίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουλίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα, αυτά που μας έφερε η προηγούμενη ‘‘καυτή’’ εβδομάδα του Ιουλίου, και ανοίγουμε μια νέα σελίδα! Έχουμε καινούργια πράγματα να κάνουμε…

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο με το στίγμα του έρωτα

Νέα σελίδα με Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και η ελπίδα αναπτερώνεται, το χαμόγελο επιστρέφει και η αισιοδοξία βγάζει δειλά το κεφάλι από την κρυψώνα της… Έχει καλούς οιωνούς που συνοδεύουν το νέο φεγγάρι, μια και θα φέρει ευκαιρίες σε πολλούς τομείς, αλλά εκείνο που πραγματικά το χρωματίζει είναι το στίγμα του Έρωτα…
 
Ναι, ο πιο hot μήνας του καλοκαιριού έρχεται και μας υποδέχεται, όχι με μια απλή όψη που μας μιλά για έρωτα, αλλά με μια Νέα Σελήνη ερωτική, ανοίγοντας επίσημα τον κύκλο του καλοκαιριού! Η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα κρατήσει μέχρι της 22 Ιουλίου, που είναι η επόμενη Πανσέληνος.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Μέχρι τότε, περάστε καλά, βγείτε διασκεδάστε, αφεθείτε, αναπνεύστε, χαρείτε και πάνω απ’ όλα, ερωτευτείτε! Αυτή είναι η διαταγή των άστρων… Και πιστέψετε το, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες που χρειαζόμαστε… Απλά, θα έρθουν από εκεί που δεν μπορούμε να το φανταστούμε… Τα σενάρια που γράφει η Αφροδίτη, όταν συναντιέται σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό, είναι τα πιο απρόβλεπτα, τα πιο συναρπαστικά, τα πιο φευγάτα, τα πιο ξαφνικά, αλλά και από τα πιο μαγικά σενάρια που μπορείς να ζήσεις… Μην σκέπτεστε, μην προσπαθείτε να φανταστείτε και αφεθείτε στο ρυθμό που ορίζουν οι Ουρανοί… Μπορεί αυτό που θα σας δοθεί να είναι πολύ καλύτερο από αυτό που είχατε φανταστεί!

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή

Και ο Ήλιος την Τρίτη, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες για ενώσουν δύο πρόσωπα από το παρελθόν, που δεν έχουν κλείσει οριστικά τον ερωτικό τους κύκλο… Πολλές ιστορίες ή πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται για να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Άρης στον Καρκίνο

Και ο Άρης το Σάββατο περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, ενισχύοντας τον κύκλο του συναισθήματος, αλλά και την αναθεώρηση όλων εκείνων των προηγούμενων επιλογών και των προσώπων που μας έφεραν μέχρι εδώ, δίνοντας ακόμα μια ώθηση στον κύκλο των πρώην…
 
Αέναος ο κύκλος του Έρωτα, ποτέ δεν ξέρεις σε ποιο σταυροδρόμι θα σε συναντήσει… Κι εκεί που βρίσκεσαι μέσα σε μια ατελείωτη μοναξιά και προβληματισμό κι αναρωτιέσαι αν θα ερωτευτείς ξανά, φτάνει μόνο μια στιγμή… ένα δευτερόλεπτο, όσο κρατά ένα φευγαλέο βλέμμα, για να σε μεταμορφώσει από… ασχημόπαπο σε κύκνο…
 
Αυτή είναι και η μαγεία του Έρωτα… η μαγεία της στιγμής, αυτής που θα αλλάξει την ζωή σου για πάντα!!!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου
Καλοκαιρινά σ αγαπώ στην αμμουδιά…
Και… ναι, είσαι ο πρώτος που βγαίνει στην σκηνή… αυτός που ανοίγει την αυλαία! Ο πρωταγωνιστής του έργου και των ουρανών! Το έργο αρχίζει… και είσαι εσύ αυτός που θα γράψει το σενάριο κατά πώς το θέλει… Μια και η εβδομάδα αυτή σου δίνει την δυνατότητα να εστιάσεις σε ό,τι νοιώθεις πως χρειάζεσαι περισσότερο… και να το κυνηγήσεις, να το διεκδικήσεις… Ο έρωτας σου ανοίγει τον δρόμο για κάτι πραγματικά μεγάλο και σημαντικό. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου, έχεις όλες εκείνες τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι, είτε για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, είτε για να εδραιώσεις μια παλαιότερη σχέση σου σε μια πιο μόνιμη βάση. Αλλά και εσύ του δευτέρου δεκαημέρου, ανοίγεις το κεφάλαιο έρωτας αν αυτό είναι που ζητάς περισσότερο τώρα… Και πιθανόν με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου… Όλα είναι εδώ, όλες οι ευκαιρίες στα πόδια σου! Μένει να διαλέξεις…
ΥΓ. Θα γίνεις πόλος έλξης για πολλούς την περίοδο αυτή, μια και το ερωτικό παιχνίδι γίνεται όλο και πιο έντονο, με τον Αιγόκερω όμως είναι πολλά αυτά που έχουν μείνει στην μέση….Το πάθος όμως σου το αναζωπυρώνει ο Σκορπιός! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου
Στα μεγάλα νησιά τα ουρανού και του χάρτη σου!
Το τοπίο αλλάζει, γίνεται πιο… καλοκαιρινό, αλλά εκείνο που αλλάζει αισθητά, είναι η διάθεσή σου, που τώρα σε σπρώχνει να βγεις έξω, να μιλήσεις, να διασκεδάσεις να ανοιχτείς… Και βεβαίως να ζήσεις έντονα, πολύ έντονα την μαγεία του καλοκαιριού! Το πιο πιθανό είναι πως κάτι ετοιμάζεις ή, ακόμα και αν δεν έχεις τίποτα στο μυαλό σου, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να σου προκύψει… Ένα ταξίδι ας πούμε! Κοντινό ή πιο μακρινό, δεν έχει σημασία! Το σημαντικό είναι πως και θα αλλάξεις παραστάσεις και θα ανανεωθείς… Και βεβαίως, έρχεται… έρωτας, έντονος, παθιασμένος και θυελλώδης!!! Μια και το σκηνικό σε ευνοεί απόλυτα και σου ανοίγει τον δρόμο… Πολύ πιθανόν και σε να σε βρει στο ταξίδι που λέγαμε… Προετοιμάσου να τον υποδεχτείς!!!
ΥΓ. Με τον Λέοντα η διαδρομή είναι ενθουσιώδης και γεμάτη περιπέτεια… με τον Κριό όμως γίνεται συναρπαστική! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Να κρυφτώ μεσ’ τη σκιά σου
Να χαθώ στα βήματά σου…
Μαγικός ο κύκλος αυτός της Σελήνης… ανοίγει εκείνη την τρυφερή σελίδα της ερωτικής ζωής και την ντύνει με χιλιάδες χρώματα και συναισθήματα, από αυτά που κάνουν την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά και ανάβουν μια δυνατή φωτιά στην παραλία, που θα φουντώσει και το συναίσθημά σου… Ναι, ερωτεύεσαι έντονα, δυνατά και με πάθος. Και είναι ο έρωτας που θα μεταμορφώσει τις ημέρες, μα πολύ περισσότερο τις νύχτες σου, και θα δημιουργήσει μοναδικές συνθήκες, που θα σε κάνουν να ζήσεις το όνειρο… της καλοκαιρινής νύχτας! Γραμμένο απ’ την καρδιά σου κι απ’ τα άστρα… Πολύ πιθανόν και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που θα θελήσει να βρεθεί και πάλι κοντά σου, μια και το μεταξύ σας παραμένει δυνατό… Αφήσου, ζήσε κι όπου σε βγάλει! Αυτή είναι η μαγεία του ταξιδιού, αυτή είναι η μαγεία του έρωτα…
ΥΓ. Με τον Καρκίνο νοιώθεις ακριβώς το ίδιο συναίσθημα όταν κοιτάζεις την φωτιά που καίει στην παραλία, όμως με τον Σκορπιό το… παιχνίδι αγριεύει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ο έρωτας κι ο Ουρανός
Δεν είν’ στο χέρι κανενός
Μονάχα στο δικό σου…
Σου το ‘πα… παραδώσου!
Μεθυστικός ό έρωτας αυτό το καλοκαίρι, τόσο που αναρωτιέσαι: είναι αλήθεια αυτό που μου συμβαίνει; Σε παρασύρει, σε γοητεύει και σε οδηγεί σε κείνα τα μονοπάτια, που στ’ αλήθεια δεν σου έχει τύχει να εξερευνήσεις άλλοτε… Και που ο μόνος σου οδηγός είναι ο πόθος και το συναίσθημά σου! Μια και η γοητεία του ανεξερεύνητου είναι αυτή που σε συναρπάζει! Θα… χαθείς μέσα σε ένα βλέμμα, στη γοητεία της στιγμής, εκεί που η καρδιά χτυπά πιο γρήγορα και η ανάγκη για επαφή είναι τόσο έντονη, που είναι σαν να σε οδηγεί από μόνη της στο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις… Ζήσε το ακριβώς όπως σου δίνεται: Μεγαλειώδες και σε όλη του την ένταση!
ΥΓ. Ιδιαίτερα εσύ του δευτέρου δεκαημέρου, έχεις μοναδικές ερωτικές ευκαιρίες που θα σε απογειώσουν! Kαι βεβαίως ο Λέων έχει τον πρώτο λόγο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
…Και φαίνεται, του γυάλισα του ‘Έρωτα του άρχοντα…
Ναι, είναι μια εντυπωσιακή εβδομάδα για εσένα, μόνο που τώρα ανοίγει ένας περίεργος κύκλος, που κινείται περισσότερο σε μία πιο σκοτεινή πλευρά, αυτή των μυστικών, μια και ο έρωτας όλη αυτήν την περίοδο, μα ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα, μπαίνει σε… υπόγειες διαδρομές, κάνοντας το πάθος πιο ισχυρό, αφού είτε εσύ, είτε το άλλο πρόσωπο, που μπαίνει τώρα ή που υπάρχει στη ζωή σου, έχετε κάποιες δεσμεύσεις, που δεν σας επιτρέπουν να βγάλετε τον έρωτα σας στο φως… Από την άλλη μεριά, η κατάσταση αυτή γεννά μεγαλύτερες ερωτικές εντάσεις, που εκτοξεύουν τα συναισθήματα, μέσα από καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Χρειάζεται προσοχή, γιατί η φωτιά που καίει μέσα σου, μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να μην ξέρεις τι να κάνεις! Το επίσης σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι αυτό θα στιγματίσει με την μοναδικότητά του την καρδιά σου, μια και ο έρωτας βάζει τη δική του σφραγίδα. Αυτό είναι που θα σε κάνει να νοιώσεις τη ‘‘μαγική’’ μεταμόρφωση που συντελείται μέσα σου, αλλάζοντας μοναδικά το χρώμα στις καλοκαιρινές σου νύχτες!
ΥΓ. Το παιχνίδι με τον Κριό μπορεί να πάρει πραγματικά… ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ιδιαίτερα για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έτσι ξαφνικά
Σε είδα απέναντι μου
Έτσι ξαφνικά
Μπήκες στη ζωή μου
Έτσι ξαφνικά στάθηκες στην πόρτα
Είπα βιαστικά… μείνε λίγο ακόμα…
Όλα αλλάζουν ξαφνικά… Κι εκεί που η καθημερινότητα σου μοιάζει να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια σενάρια και οι επιθυμίες σου να είναι σαν… το λιοντάρι στο κλουβί, που αναζητά τον τρόπο να δραπετεύσει, οι ουρανοί έρχονται να σου χαρίσουν ένα από τα μεγάλα δώρα που μοιράζουν την εβδομάδα αυτή! Φυσικά, πρόκειται για τον έρωτα, ο οποίος χτυπά και την δική σου πόρτα… Και σου έρχεται πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις! Πολύ πιθανόν και μέσα από ένα πρόσωπο του παρελθόντος, με το οποίο υπήρχαν πολύ δυνατά συναισθήματα και από τις δύο πλευρές, κι επανέρχεται με άκρως διεκδικητικές διαθέσεις απέναντί σου… Οι μέρες αλλάζουν χρώμα και οι νύχτες σου παίρνουν… φωτιά, μέσα από άκρως αισθησιακές ενώσεις, σε ειδυλλιακές βραδιές, που πυροδοτούν πολύ έντονα συναισθήματα και καταστάσεις… Ετοιμάσου για περιπέτεια, ερωτική περιπέτεια! Το που θα φτάσεις άγνωστο, αλλά και τι σε νοιάζει; Το θέμα είναι πως η διαδρομή είναι… μοναδική !
ΥΓ. Ο Κριός λειτουργεί μαγνητικά και σε παρασύρει σε ένα παιχνίδι χωρίς όρους και χωρίς όρια… Άδραξε την στιγμή! Όσο για το παρελθόν, ακούει στο όνομα ενός Διδύμου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Να μείνεις εδώ…
Να φτάσουμε ως το τέρμα…
Να μείνεις εδώ…
Να γίνουμε ένα…
Είναι σαν να ανοίγουν οι πόρτες και ξαφνικά να μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι… Από εκεί που ένοιωσες (την προηγούμενη εβδομάδα) πως δεν μπορείς ελέγξεις όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, ξαφνικά όλα αντιστρέφονται! Αυτό βεβαίως λέγεται “Μαγεία” και είναι ένας από τους βασικούς τίτλους που διεκδικεί η ζωή! Το σκηνικό… αλλάζει και η καθημερινότητά σου κινείται σε άλλους ρυθμούς, πιο ευχάριστους, αλλά και πιο ανατρεπτικούς. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είναι πολύ πιθανό την έκπληξη να σου την κάνει ο σύντροφός σου και να νοιώσεις πως μπορείς να κερδίσεις το χαμένο έδαφος των προηγούμενων ημερών. Ακόμα και αν η σχέση σου πέρασε ένα δύσκολο στάδιο, θα έχεις την δυνατότητα να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες και να ξαναβρείς τους χαμένους ρυθμούς… Αν, από την άλλη μεριά, ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και μάλιστα με εντυπωσιακή είσοδο στη ζωή σου, δίνοντας χρώμα στις καλοκαιρινές σου νύχτες! Μην κάθεσαι ούτε λεπτό… Βγες έξω να τον συναντήσεις!
ΥΓ. Ο Λέων ντύνει με μοναδικό χρώμα τις νύχτες σου και την καρδιά σου… αλλά και ο Καρκίνος έρχεται να σε ανανεώσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλα με να μην φοβάμαι
Πάρε με αγκαλιά και πάμε…
Ανοίγει ένας νέος κύκλος, πιο χαρούμενος και πιο αισιόδοξος, που θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να κυνηγήσεις με μεγαλύτερο πείσμα το όνειρό σου… Μια και τώρα, θα υπάρξουν εκείνες οι συγκυρίες που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που είχες αφήσει πίσω σου, πρόσωπα, σχέδια, ιδέες, και θα θελήσεις να ξαναμπείς στο παιχνίδι πιο ενεργά! Μα θα υπάρχουν και οι κατευθυντήριες γραμμές, εκείνες που θα ανοίξουν τον δρόμο για το ταξίδι σου. Μην φοβηθείς και μην δειλιάσεις! Όχι μόνο μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά να πας και πιο πέρα από ό,τι είχες ονειρευτεί… Φρόντισε μόνο να εξετάζεις λεπτομερώς τα δεδομένα, να μην μπαίνεις σε πεδία που δεν γνωρίζεις, ούτε και να εμπιστεύεσαι ανθρώπους που δεν ξέρεις την ποιότητά τους… Και βεβαίως, εκείνο που ανανεώνεται είναι η ερωτική σου ζωή, αν και όλα δείχνουν πως υπάρχει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για το οποίο η καρδιά σου χτυπά με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα θελήσεις να το πλησιάσεις ξανά… Πολλές φορές, μια δεύτερη ευκαιρία αποδεικνύεται πολύ καλύτερη από την πρώτη!
ΥΓ. Με τον Καρκίνο το μεταξύ σας έχει πάντα μια γλυκεία οικειότητα, που δεν μπορείς να ξεχάσεις… Με τον Λέοντα όμως, ξυπνά ένα πολύ έντονο πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν μου τηλεφωνούσες…
Θάνατος η φωνή σου
Που δεν ξεχνώ ποτέ !
Έτσι που με φιλούσες
Λες και ήμουν ζωή σου
Σαν να λες σ’ όλα ναι…
Αν μου τηλεφωνούσες…
Έντονο καλοκαίρι, γεμάτο μυρωδιές και αρώματα, γεμάτο συναισθήματα, γεμάτο σκέψεις, πόθο, πάθος και συγκινήσεις μοναδικές! Συχνά το μυαλό σου γεμίζει με διλλήματα, μια και οι επιθυμίες σου θα σε οδηγήσουν σε διαδρομές που έχουν να κάνουν και με το παρελθόν σου, με τα πρόσωπα εκείνα που για κάποιο λόγο έχουν καρφωθεί στο μυαλό και στην καρδιά σου και δεν μπορείς να τα αποχωριστείς. Είτε γιατί ο κύκλος άνοιξε, μα έκλεισε πολύ σύντομα, είτε γιατί το μεταξύ σας δεν άνοιξε ποτέ και λειτουργεί τυραννικά στις σκέψεις και τις επιθυμίες σου! Ένας τέτοιος ερωτικός κύκλος ενεργοποιείται και αυτό το διάστημα, αλλά πολύ περισσότερο την εβδομάδα αυτή, που έρχεται να βάλει την τελική της υπογραφή στα πράγματα… Μην φοβηθείς να διεκδικήσεις ό,τι σε προστάζει η καρδιά σου, με όποιο κόστος ή τίμημα… Πρέπει να μιλήσεις γι’ αυτό που νοιώθεις… και να μην αφήσεις για ακόμα μια φορά τον… γνωστό σου εγωισμό ή τις γνωστές σου ανασφάλειες, να σε πάνε πίσω! Τώρα είναι η ευκαιρία να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα νοιώθεις, κι ας εκτεθείς… Ναι, αυτός είναι ο έρωτας, μιλάς και… κερδίζεις, ή μένεις και σε τρώει… Μήπως τώρα ήρθε η ώρα να περάσεις στην δράση; Ποτέ δεν ξέρεις ποια μπορεί να είναι η αντίδραση από την άλλη μεριά…
ΥΓ. Ο Σκορπιός είναι εδώ και πολύ καιρό η κρυφή σου φαντασίωση… Μήπως ήρθε ο καιρός να την κάνεις πραγματικότητα; Άλλωστε, τώρα έχεις και ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου: τα άστρα! Και με ο Καρκίνος μπορεί να σε ξαναγυρίσει σε παρελθοντικές καταστάσεις! Μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα ’θελα ξανά να με θες
Θα ’θελα αέρας να γίνεις
Να περνάω τις νύχτες που καις
Το πουκάμισο μου ν’ ανοίγεις…
Εκείνο που θα λειτουργήσει περισσότερο σαν οδηγός σου είναι οι… επιθυμίες σου, που θα σε σπρώχνουν να κάνεις πράγματα και πιθανόν… να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα όρια σου εαυτού σου. Συχνά μπορεί να οδηγείσαι από την υπερβολή, που τώρα σε κάνει να αναζητήσεις όλα αυτά που νοιώθεις να σου λείπουν, χωρίς να εξετάζεις τις συνέπειες… Όλα τα αντιλαμβάνεσαι μέσα από το δικό σου πρίσμα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι και το πιο… αντικειμενικό! Και επίσης, γεγονός είναι πως θα στραφείς σε παλαιότερες καταστάσεις ή πρόσωπα που κυριαρχούν στο μυαλό σου και που νοιώθεις πως ο κύκλος μαζί τους δεν έχει ακόμα κλείσει. Μάλιστα, αυτό μπορεί να γίνει και κάτω από μια σειρά… συμπτώσεων (ξέρεις πως λειτουργεί το σύμπαν όταν θέλει να οργανώσει κάτι…)! Θα σου το φέρει στο δρόμο σου σαν ένα τυχαίο, ξαφνικό γεγονός, θα σκοντάψει ό ένα πάνω στον άλλον… Μόνο τυχαίο δεν είναι βεβαίως, μα γίνεται η αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα! Άλλωστε… αυτό δεν ζήτησες;
ΥΓ. Στο… παλιό παίζει έντονα ο Καρκίνος, που όλα δείχνουν πως το μεταξύ σας είναι ακόμα ζωντανό… Στο καινούργιο, Ζυγός και Λέων έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι αυτοί, με τους οποίους ξεκινάς καινούργιες, έντονες, ερωτικές ιστορίες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Πέφτουνε τ' άστρα στη γη
Δεν ξέρω πώς και γιατί
Λένε πως είναι απλά
πέτρες που πήραν φωτιά
Μια φωτιά...
Είναι σαν να σκάνε πολλά πυροτεχνήματα μαζί και να φωτίζουν με την λάμψη τους τον ουρανό… Έτσι μοιάζει για εσένα η εβδομάδα, σαν μια μεγάλη γιορτή! Και θα είναι, μια και ο έρωτας έχει βαλθεί να μεταμορφώσει και τη δική σου ζωή… Ξαφνικά, αναπάντεχα και άκρως ανατρεπτικά, βγάζοντας εκείνη την έντονη πλευρά σου, που όταν βρεθεί μπροστά της αυτό που θέλει, θα κάνει τα πάντα για να το διεκδικήσει! Χάνεσαι μέσα στην μαγεία των ημερών και στη δίνη ενός πρωτόγνωρου πάθους, που σε κυριεύει. Περισσότερο εσύ του δευτέρου δεκαημέρου, έχεις εκείνες τις ευκαιρίες, που όλοι ονειρεύονται να τους συμβούν, μα συνήθως μένουν στην φαντασία… Εσύ έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις πέρα από κάθε φαντασία! Γιατί και ο έρωτας είναι πέρα από κάθε φαντασία, είναι μοναδικός και… όλος δικός σου!
ΥΓ. Κριός! Ζεστός, ανατρεπτικός χειμαρρώδης! Αλλά και Υδροχόος απρόβλεπτος, αιφνιδιαστικός, ερωτικός, με μοναδική ένταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας θα σε βρει όπου και να ’σαι!
Μπορεί να νοιώσεις ζορισμένος, μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα… εργασιακό πανικό και να μην προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα, μπορεί ο χρόνος σου να μην σου επιτρέπει να κάνεις τίποτα, όμως ο έρωτας έχει τους δικούς του νόμους και κανόνες! Δεν σταματά, δεν κολλάει πουθενά και πάντα μα πάντα, όταν είναι η ώρα να εμφανιστεί στη ζωή σου, θα έρθει, ακόμα και αν χρειαστεί να μπει από μια ξεχασμένη χαραμάδα… Και θα σε βρει στο δρόμο, στη δουλειά σου, σε μια έξοδό σου… θα σε ανακαλύψει! Μην ανησυχείς, θα το καταλάβεις μόλις σταθείς απέναντι από δύο μάτια που σε κοιτούν… Θα νοιώσεις όλον εκείνο τον ηλεκτρισμό, που γεννιέται στην ατμόσφαιρα όταν οι αύρες ανακαλύψουν η μια την άλλη (ιδιαίτερα εσύ του δευτέρου δεκαημέρου). Και ξαφνικά όλα αλλάζουν, αποκτούν άλλο χρώμα, γίνονται πιο φωτεινά! Ετοιμάσου για μια μεταμορφωτική εμπειρία, που θα σε αναστατώσει, θα σε ανανεώσει και θα σε παρασύρει εκεί, που πραγματικά λίγοι μπορούν να φτάσουν! Κι εσύ είσαι ένας από αυτούς!
ΥΓ. Με τον Λέοντα πάντα το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον! Τώρα όμως είναι περισσότερο έντονο, γεμάτο πάθος και ανατροπές! Επίτρεψέ του να σε παρασύρει, αφήσου, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-07-2013 00:00:00