blank
 
blank

Ο Δίας στον Λέοντα, τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 14 ως 20 Ιουλίου 2014.

 
Ο Δίας στον Λέοντα, τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 14 ως 20 Ιουλίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Δίας στον Λέοντα τον Ιούλιο 2014

Ο Δίας στις 16 Ιουλίου 2014 αλλάζει ζώδιο και περνά σε αυτό του Λέοντα, φέρνοντας μια μεγάλη ανακούφιση στην Πύρινη Τριπλότητα, αλλά και στην Αέρινη. Η ενέργειά του έρχεται να ανανεώσει το περιβάλλον στις ζωές αυτών των ζωδίων, μια είναι αυτοί που θα λάβουν τις μεγαλύτερες ευεργεσίες του και θα βαδίσουν σε νέες λεωφόρους ευκαιριών, που θα ανοίξουν μπροστά τους για να τους αλλάξουν ακόμα και ολόκληρη τη ζωή τους!

Ναι, είναι μια άλλη εποχή πλέον… Μπορούμε να το πούμε και επίσημα, μια και όταν μετακινούνται οι αργοί πλανήτες, οι ενέργειες αλλάζουν, διαφοροποιούνται αισθητά, το περιβάλλον ανανεώνεται. Μια νέα δυναμική να διαφαίνεται στον ορίζοντα, που τροφοδοτεί εκ νέου το συναίσθημα και την αισιοδοξία μας, μια και γι’ αυτά τα δύο είναι υπεύθυνος ο Δίας!

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Την ημέρα της Παρασκευής, η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο γλυκαίνοντας την ατμόσφαιρα και δημιουργώντας τα συναισθήματα εκείνα, που μπορούν να εξισορροπήσουν τις σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, ανοίγουν και νέους διαύλους επικοινωνίας, που πια γίνεται κατευθείαν μέσα από την καρδιά, μέσα από την ψυχή… Άλλωστε, ό,τι είναι αληθινό, έχει και ουσία και την ικανότητα να ανατρέψει τα γεγονότα!

Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Το μυαλό ταξιδεύει την εβδομάδα αυτή, αναζητά εκείνη την όαση που θα το ξεδιψάσει… Τα όνειρα απλώνονται, παίρνουν μια άλλη υπόσταση, πιο πραγματική, πιο χειροπιαστή, μια και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που σχηματίζεται την ημέρα του Σαββάτου, ανοίγει πύλες στην σκέψη, την απελευθερώνει, τη διευρύνει πέρα από τα όρια, πέρα από το κανονικό, πέρα από τον τρόπο με τον οποίο έχει μάθει να λειτουργεί μέχρι τώρα! Τις ημέρες αυτές ακολουθούμε περισσότερο την εσωτερική μας φωνή, τον εσωτερικό οδηγό… Άλλος το λέει ένστικτο, άλλος διαίσθηση… όπως και αν το πει κανείς, είναι πολύ σημαντικό να του δώσετε την πρέπουσα σημασία! Το σίγουρο είναι πως μπορεί να σας οδηγήσει κατευθείαν εκεί που πρέπει να πάτε, εκεί που πρέπει να βρεθείτε, για κάποιο λόγο που μπορεί να μην γνωρίζετε τώρα, αλλά το σύμπαν ξέρει καλύτερα…

Ήλιος σε τετράγωνο με Άρη

Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη, που κορυφώνεται στην ημέρα του Σαββάτου επίσης, ανακατεύει για τα καλά την πλανητική τράπουλα… Οι σχέσεις περνούν από αρκετές αναταράξεις για μια ακόμα φορά, μια και το συναίσθημα πυροδοτεί συμπεριφορές πιο νευρικές, πιο απόλυτες, ικανές να δημιουργήσουν εκρήξεις!

Κρόνος σε ορθή πορεία

Την Κυριακή έχουμε τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού, να περνά σε στάση, για να μπει πλέον σε ορθόδρομη πορεία, επαναφέροντας όλες εκείνες τις σταθερές που νιώσαμε να κλονίζονται το προηγούμενο διάστημα… Γιατί τελικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι αξίες που κουβαλάμε μέσα μας, αλλά και οι σταθερές που δημιουργούμε… και βεβαίως, πάντα μιλάμε για τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας και που είναι ο τι πιο πολύτιμο υπάρχει στη ζωή μας!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
It's a new life, baby!
Με τον Δία στον Λέοντα, μπορείς να φορέσεις το καλό σου χαμόγελο, εκείνο που έρχεται κατευθείαν μέσα της καρδιά σου…Την εβδομάδα αυτή ανοίγει ένας πολύ σημαντικός κύκλος στη ζωή σου, που έρχεται να σε τροφοδοτήσει με ό,τι νοιώθεις ότι στερήθηκες όλο το διάστημα που προηγήθηκε: χαρά, αισιοδοξία, διασκέδαση και βέβαια πολύ, μα πολύ έρωτα! Είναι μια διαδρομή, που το σίγουρο είναι πως θα την ευχαριστηθείς, μια και έρχεται να σε γεμίσει δώρα και να σου φέρει μοναδικές ευκαιρίες, από αυτές που είναι ικανές να αλλάξουν τη ζωή σου, πίστεψέ το! Ωστόσο, για σένα του τρίτου δεκαημέρου, επειδή ο Άρης απέναντί σου συνεχίζει να παίζει τα δικά του παιχνίδια και να δημιουργεί εκείνες τις άγριες ιστορίες στην καθημερινότητά σου, την εβδομάδα αυτή μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με αρκετή ένταση… Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Κριούς που έχουν μια μόνιμη σχέση με τη ζωή τους, δεν αποκλείεται καθόλου να είσαι κι εσύ αυτός που θα την προκαλέσει, μια και τα πράγματα ακόμα δείχνουν να έχουν αρκετές δοκιμασίες, που βεβαίως πρέπει και επιβάλλεται να ξεπεράσεις… Παρακάτω, ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά σου έχει πολλά καινούργια πράγματα να φέρει κι εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος να τα δεχτείς… και πάνω απ’ όλα ξεκάθαρος!
 
ΥΓ. Μεγάλη προσοχή στη σχέση σου με τον Καρκίνο… Το μεταξύ σας είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει και να προκληθούν πολύ μεγάλες αναταραχές! Νέα εποχή με τον Λέοντα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Βαδίζω σταθερά στην κατεύθυνση των ονείρων μου!
Ναι, είναι αλήθεια! Με τον Δία στον Λέοντα ήρθε η δική σου εποχή, η δική σου σειρά, αυτή που θα σηματοδοτήσει έναν καινούριο κύκλο προσωπικής ανάπτυξης και επέκτασης σε ό,τι κι αν έχεις θελήσει, σε ό,τι και αν έχεις ονειρευτεί ή έχει επιθυμήσει πολύ η καρδιά σου… Είναι η καλή σου… νεράιδα, που με το μαγικό της ραβδί θα αναμορφώσει τα πάντα γύρω σου! Όμως μην ξεχνάς πως πρέπει να βάλεις και εσύ το χεράκι σου. Και πάνω απ’ όλα, να είσαι συνειδητός και να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις, για να μπορείς και να επιλέξεις! Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή τα πράγματα έχουν έναν περίεργο χαρακτήρα, που μπορεί να γεννήσει ίσως και κάποια συναισθήματα, που δεν θα μπορέσεις να εκφράσεις. Ίσως ακόμα, μια σχέση με έναν μυστικό χαρακτήρα (ή και παράνομο) να ανοίξει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου από δω και πέρα… Όσο για σένα του τρίτου δεκαημέρου, είναι η συναισθηματική φόρτιση που νιώθεις και που πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργήσει αναταράξεις στη σχέση σου και την ερωτική σου ζωή, μια και η ένταση που νιώθεις, εύκολα μπορεί να πυροδοτήσει το λόγο σου, την έκφρασή σου, και να γίνεις πιο επιθετικός ή να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές, οι οποίες έχουν έναν πιο έντονο χαρακτήρα, και όλο αυτό να δυναμιτίσει δύσκολες εξελίξεις… Το νου σου!
 
ΥΓ. Μεγάλη προσοχή με τον Ζυγό αλλά και τον Καρκίνο… Δεν είναι αυτά που λέτε, που σας κρατάν σε απόσταση, μάλλον αυτά που δεν λέτε και που παίζουν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για τη σχέση σας! Καλύτερα είναι να μιλήσετε ανοιχτά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ναι, μπορείς να ζήσεις αυτό που ονειρεύεσαι!
Είσαι από τους τυχερούς, από αυτούς που θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους εξελίξεις, έτσι όπως τις έχουν σκεφτεί… Ο Δίας στον Λέοντα θα σου δώσει μια πολύ σημαντική επέκταση και θα διευρύνει σημαντικά τους ορίζοντές σου, αλλά και τον τρόπο που μέχρι χτες αντιμετώπιζες τα πράγματα. Νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, νέα σχέδια, είναι κάποια από τα δώρα που έχει στην λίστα του για εσένα. Και βεβαίως, νέες εμπειρίες, ίσως και κάποια ταξίδια που τόσο αγαπάς, ίσως και πιο μακρινά, να προσθέσουν κάτι ακόμα στη ζωή σου. Όμως, δεν αποκλείεται και ένας έρωτας να αλλάξει τελείως το τοπίο που υπήρχε μέχρι τώρα στην καρδιά σου! Για την εβδομάδα αυτή, κάποιες ερωτικές εμπειρίες που έρχονται στη ζωή σου, φαίνεται να έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, πιο φευγάτο, πιο ονειρικό, πιο παράξενο και βεβαίως, πιο γοητευτικό… Ωστόσο, εσύ του τρίτου δεκαημέρου, να προσέξεις καλά τις σχέσεις και με τα φιλικά σου πρόσωπα, αλλά και με τον ερωτικό σύντροφό σου, γιατί η ένταση μπορεί να βγει από κει που δεν το περιμένεις!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο το παιχνίδι που παίζεται στο μεταξύ σας, σας απογειώνει και τους δύο… Προσοχή με τον Ζυγό αλλά και με τον Καρκίνο, γιατί τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν και να υπάρξει αρκετή ένταση, δημιουργώντας παράλληλα και αρκετή ψυχρότητα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικονομική, αλλά και ερωτική αναβάθμιση!
Με τον Δία στον Λέοντα, το κεφάλαιο των οικονομικών σου ζητημάτων αναβαθμίζεται σημαντικά το διάστημα που θα ακολουθήσει και θα σου δώσει τη δυνατότητα μιας μεγαλύτερης ισορροπίας στον τομέα αυτόν, αλλά και της εύρεσης σημαντικών λύσεων, σε θέματα που σε ταλαιπώρησαν μέχρι τώρα…Επίσης, την εβδομάδα αυτή, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σου και φέρνοντας πιο κοντά σου πρόσωπα, με τα οποία μπορεί το προηγούμενο διάστημα να περάσατε δύσκολα στο μεταξύ σας. Παράλληλα, σου δίνει και τη δυνατότητα νέων γνωριμιών. Δεν αποκλείεται καθόλου το επόμενο διάστημα ένας νέος έρωτας να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου, και μάλιστα ένας έρωτας, με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά! Τις ημέρες αυτές πολύ πιθανό να ζήσεις μια εμπειρία διαφορετική, μια εμπειρία που θα αγγίξει το μυαλό, το συναίσθημα, αλλά και τις αισθήσεις σου! Και βεβαίως, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα ιστορία, που θα έχει όλα εκείνα τα χρώματα που σε κάνουν να νιώθεις οικειότητα, για να λειτουργήσεις και να εκφραστείς. Ωστόσο, και περισσότερο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα μπορεί πολύ εύκολα να πυροδοτήσουν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Καρκίνους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, θα έχεις πολλούς λόγους να νιώσεις πιεσμένος και προβληματισμένος, και αυτό μπορεί εύκολα να εκδηλωθεί τόσο στη συμπεριφορά σου, όσο και στη συμπεριφορά του συντρόφου σου… Είναι ίσως ο τελευταίος κύκλος εντάσεων που περνάς, μια και ο Άρης πολύ σύντομα εγκαταλείπει το ζώδιο του Ζυγού, για να σε βοηθήσει να ανακτήσεις και πάλι τις δυνάμεις σου, αλλά να ανοίξει κι έναν νέο ορίζοντα στην ερωτική σου ζωή!
 
ΥΓ. Και πάλι προσοχή με τον Ζυγό αλλά και τον Κριό, γιατί εδώ και καιρό υπάρχει πολλή ένταση στο μεταξύ σας, η οποία λειτουργεί αθροιστικά και πολύ εύκολα μπορεί να γίνει η σταγόνα, που θα ξεχειλίσει το ποτήρι… Με έναν άλλο Καρκίνο ωστόσο, μπορεί να νιώσεις πολύ μεγάλη ταύτιση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νοιώθεις δυνατός και είσαι!
Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Σκόρπιους που δουλεύουν πάνω σε κάτι συγκεκριμένο και το οποίο θέλουν να εξελίξουν, ο Δίας στον Λέοντα έρχεται να σου ανοίξει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και, γιατί όχι, να τα κάνεις πραγματικότητα… Αλλά και για εσένα που κινείσαι σε μια πιο ασαφή ή ρευστή κατάσταση επαγγελματικά, το σίγουρο είναι ότι η επόμενη χρονιά θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσεις εκείνες τις σταθερές που χρειάζεσαι, για να νιώσεις ψυχική ηρεμία και ανάταση… Αλλά και στην κοινωνική σου ζωή ανοίγονται νέοι ορίζοντες κι έρχονται κοντά σου τα πρόσωπα εκείνα, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπορεί να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως το συναίσθημά σου περνά από πολύ ιδιαίτερες διεργασίες και πολύ συχνά χτυπάει… κόκκινο, εγείροντας πολύ έντονες καταστάσεις, ενδεχομένως και μέσα από κάποιες νέες γνωριμίες, που θα έχουν ένα πολύ φευγάτο και πολύ ιδιαίτερο χρώμα! Παράλληλα όμως, φαίνεται πως το διάστημα που θα ακολουθήσει μια παλιά ιστορία, που σε ταλαιπώρησε αρκετά, επανέρχεται,. Ίσως βέβαια δεν έκλεισε ποτέ, ωστόσο τώρα θα πάρει έναν πιο οριστικό χαρακτήρα στη ζωή σου!
 
ΥΓ. Καλό είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο τις σχέσεις με τον Ζυγό, αλλά και με τον Κριό, γιατί το παρασκήνιο δημιουργεί τις δικές του εξελίξεις, τις οποίες αφενός δε γνωρίζεις, αφετέρου μπορεί να γίνουν η αιτία για ένταση στο μεταξύ σας. Με τον Αιγόκερω ένας κύκλος ανοίγει ξανά! Αλλά και με τον Καρκίνο κάτι φαίνεται πως σας φέρνει πολύ κοντά την εβδομάδα αυτή… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αισιόδοξοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σου!
Μπορεί να προσγειωθείς λίγο απότομα με την νέα θέση του Δία, που μέχρι τώρα σε τροφοδότησε με αρκετή χαρά, αισιοδοξία και ξενοιασιά, αλλά τώρα σε βάζει στα δύσκολα… Βεβαίως, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στο να επαναπροσδιορίσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου και θα σου δώσει μια σημαντική ώθηση, για να πετύχεις αυτά που έχεις σχεδιάσει. Παράλληλα, θα βοηθήσει να αποκτήσει η δουλειά σου και μεγαλύτερη αναγνώριση, ίσως και από τους ανωτέρους σου ή από τους συνεργάτες σου, και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για την αναβάθμισή σου τη χρονιά που θα ακολουθήσει… Την εβδομάδα αυτή (και ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου) προβλέπεται να περάσεις ιδιαίτερα έντονες καταστάσεις, γεμάτες συναίσθημα, αυτό που χρειάζεσαι σαν κινητήριο δύναμη για να λειτουργήσεις… Είναι πολύ πιθανό στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου να έρθετε πιο κοντά και να ανανεώσετε την ενέργειά σας, μια και το κλίμα είναι ιδανικό. Παράλληλα, δεν αποκλείεται για εσένα που είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία να φέρει ένα νέο αέρα στην ερωτική σου ζωή… Εσύ του τρίτου δεκαημέρου, καλό είναι να προσέξεις πάρα πολύ το πώς μιλάς στο σύντροφό σου, γιατί η ένταση μπορεί να ανεβεί σε πάρα πολύ υψηλούς τόνους. Αυτό, βεβαίως, μπορεί να διεγείρει έντονα και τις αισθήσεις σας και να ζήσετε ερωτικές εμπειρίες πολύ υψηλού επιπέδου, γεμάτες πάθος… Τίποτα δεν αποκλείεται!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο επικοινωνείτε και αυτό σας κάνει να λειτουργείτε μοναδικά, όταν είστε ήρεμα και στην καλή σας φάση… Προσοχή με τον Ζυγό, γιατί τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ έντονα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ευκαιρία στην επικοινωνία…
Με τον Δία στον Λέοντα, έρχεται εκείνο το δροσερό αεράκι που θα φυσήξει, για να ανανεώσει την καθημερινότητά σου, την επικοινωνία σου, τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι, τη σκέψη σου, τα σχέδιά σου. Και παράλληλα, να ξεκαθαρίσει συχνά το τοπίο σε θέματα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει σε κάποιες σχέσεις σου, δίνοντάς σου μια άλλη δυναμική, με την οποία θα διεκδικήσεις τα πράγματα που νοιώθεις πως θέλεις. Πολλές μετακινήσεις, ίσως και πολλά ταξίδια, μικρά αλλά άκρως αναζωογονητικά, προστίθενται στο σκηνικό της επόμενης περιόδου για εσένα, καθώς και μια εκτόξευση της κοινωνικής σου ζωής, που θα φέρει καινούρια πρόσωπα κοντά σου, με τα οποία σίγουρα θα έχεις να ανταλλάξεις πολλά! Το σκηνικό της εβδομάδας ωστόσο, πολύ πιθανόν να έχει να σου προσφέρει ίσως κάποιες ξαφνικές εμπνεύσεις, που όμως έρχονται να δώσουν μια σημαντική ανάσα σε ένα προσωπικό θέμα που σε απασχολεί, ίσως και σε οικονομικά ζητήματα, που φαίνεται πως με κάθε τρόπο διευκολύνονται, ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Για σένα ωστόσο του τρίτου δεκαημέρου, ενδεχομένως την εβδομάδα αυτή να υπάρξουν οικονομικές πιέσεις, που φαίνεται πως καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Ίσως ακόμα και με τον ερωτικό σου σύντροφο να υπάρξει ένα έντονο ανέβασμα στους τόνους των συζητήσεών σας και αυτό να δημιουργήσει ένα στρεσάρισμα ή ακόμα και μια ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Είναι στο χέρι σου να μπορέσεις να το κρατήσεις σε μια ισορροπία, λειτουργώντας με τη γνωστή ευελιξία που σε διακρίνει…
 
ΥΓ. Ένας Καρκίνος μπορεί να ανανεώσει και την ψυχολογία σου και την καθημερινότητά σου, αλλά με τον Ζυγό καλό είναι να φροντίσεις να ρίξεις τους τόνους, γιατί πολύ εύκολα τα πράγματα μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Επιτέλους, ήρθε η… άνοιξη!
Με τον Δία στον Λέοντα ήρθε η δική σου ώρα πλέον, να περάσεις στην επόμενη φάση και να αφήσεις πίσω σου όλα όσα μπορεί να σε προβλημάτισαν, να σε πίεσαν ή να σε πόνεσαν το προηγούμενο διάστημα… Που ομολογουμένως δεν ήταν και λίγα! Τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, για να σε ταξιδέψει στη χώρα των ονείρων σου, των επιθυμιών σου, όλων αυτών που μέχρι τώρα μπορεί να κράταγες κλεισμένα στην καρδιά σου… Ήρθε η ώρα όλα αυτά να πάρουν σάρκα και οστά! Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι φίλοι σου, που στηρίζουν τις επιθυμίες, τα σχέδιά σου και γενικά, στέκονται πολύ περισσότερο κοντά σου. Αλλά και νέα πρόσωπα προστίθενται, μεγαλώνοντας τον κύκλο των ανθρώπων της καρδιάς σου… Ο έρωτας θα γράψει τη δική του ιστορία για μια ακόμα φορά στη ζωή σου, είτε ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε φέρνοντας στη ζωή σου νέες ερωτικές ιστορίες, πολύ πιθανόν και με πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που τώρα η σχέση σας γίνεται πιο προσωπική και πλαισιώνεται από κείνη τη γνωστή οικειότητα, που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά… Ωστόσο, για την εβδομάδα αυτή περνάς μια ακόμα τελευταία δοκιμασία, ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου, μια και οι καταστάσεις που θα διαμορφωθούν τώρα, θα σε φέρουν αντιμέτωπο με πρόσωπα και συμπεριφορές, που θα σε αναγκάσουν να πάρεις θέση. Θέση, που πολλές φορές δεν φαίνεται να είναι εύκολη, είναι όμως αυτή που χρειάζεται, για να ξεκαθαρίσεις επιτέλους πράγματα που σε πιέζουν και δεν σου πάνε… Και βέβαια, οι καταστάσεις μπορεί να αφορούν τόσο σε συνεργασίες στην επαγγελματική σου ζωή, όσο και στην προσωπική. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ζυγούς που έχουν μια μόνιμη σχέση ή γάμο, είναι το τελευταίο στάδιο, που ενδεχομένως να κλείσει και οριστικά κάποιες σχέσεις, που στο πέρασμα του χρόνου έχουν πλέον φθαρεί… Κρατάς, ωστόσο, το γεγονός πως η άνοιξη που ονειρεύεσαι, είναι πια πολύ κοντά σου!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα θα γράψετε τις δικές σας, μοναδικές ιστορίες, αυτές της καρδιάς που μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά τις ζωές σας… Με τον Καρκίνο πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ ευαίσθητες πλέον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρχεται η αλλαγή που περίμενες!
Με τον Δία στον Λέοντα έρχεται η αποζημίωση για όλα αυτά που πέρασες και σε ταλαιπώρησαν την προηγούμενη περίοδο… Το νέο κεφάλαιο που ανοίγει τώρα, είναι ίσως από τα πιο σημαντικά τη ζωή σου! Είναι αυτό που θα φέρει κοντά σου όλα εκείνα τα πρόσωπα που χρειάζεται να έχεις στη ζωή σου, για να προχωρήσεις έτσι όπως θέλεις εσύ, όπως έχεις επιλέξει. Η επαγγελματική σου ζωή περνά σε μια άλλη εξελικτική φάση. Ίσως κάποια πρόσωπα να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο τώρα στην εξέλιξή σου και να σου ανοίξουν σημαντικές πόρτες, τις οποίες καλείσαι να εκμεταλλευτείς… Σε ότι αφορά στην ερωτική σου ζωή, πολύ πιθανόν να εμφανιστεί το πρόσωπο εκείνο, με το οποίο θα συμπορεύεσαι για πολύ μαζί του! Το σίγουρο είναι ότι και έχεις να ζήσεις πολλά και να εξελίξεις ακόμα περισσότερο τη ζωή σου, μέσα από μια σειρά σημαντικών γεγονότων, που οργανώνονται με μεγάλη μαεστρία, για να σου δώσουν ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Βεβαίως, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου δημιουργήσει ένα σχετικό πονοκέφαλο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα εργασιακά σου ζητήματα, που ενδεχομένως να περάσουν από αρκετούς σκοπέλους, γιατί οι σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς φαίνεται να μη σε εξυπηρετούν ή να μη σε βρίσκουν σύμφωνο κι αυτό να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης. Ίσως και κάποιες ειδήσεις ,κάποια νέα που μαθαίνεις, να μην είναι κι ό,τι καλύτερο περιμένεις να ακούσεις… Είναι πολύ εύκολο πάντως να ανεβούν οι τόνοι στην επικοινωνία σου, μια και γίνεσαι περισσότερο νευρικός ή ευέξαπτος τις ημέρες που ακολουθούν. Γι’ αυτό, καλό είναι να μην επιλέξεις να ανοίξεις μέτωπα, τα οποία και δεν θα σε εξυπηρετήσουν και μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Κράτησε ωστόσο το γεγονός πως η περίοδος που ανοίγει τώρα, είναι φορτωμένη με δώρα… Ειδικά για εσένα!
 
ΥΓ. Μεγάλη προσοχή στις σχέσεις σου με τον Ζυγό, αλλά και με τον Καρκίνο, γιατί τα πράγματα πολύ εύκολα μπορεί να εκτροχιαστούν! Με το Λέοντα το κεφάλαιο που ανοίγει στο μεταξύ σας είναι πολύ ιδιαίτερο… Μαζί του, θα υπάρξουν εξελίξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ανανέωση ατμόσφαιρας!
Με τον Δία στον Λέοντα, αυτό που πρόκειται να βελτιωθεί αισθητά στο επόμενο διάστημα, έχει να κάνει αφενός με ότι αφορά το σπίτι, την οικογένειά, τις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα ή ακόμα και με το μόνιμο σύντροφό σου. Τα πράγματα περνούν σε μια πολύ καλύτερη φάση, αφού κι εσύ ταλαιπωρήθηκες πολύ το τελευταίο διάστημα. Τώρα ο Δίας έρχεται να σου δώσει μια σημαντική ανάσα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα, αλλά και να διευρύνεις τα σχέδια και τους ορίζοντές σου, μια και οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν, μιλάνε για μια σημαντική επέκταση, που μπορεί να αφορά το σπίτι σου… Τα σενάρια είναι πολλά και διόλου απίθανο να αλλάξεις σπίτι, να μετακομίσεις σε ένα μεγαλύτερο. Ίσως επίσης κι ένας γάμος να σε κάνει να αλλάξεις το σπίτι που ζεις… Είναι πολλά και σημαντικά τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν το επόμενο διάστημα και στον επαγγελματικό τομέα, όπου μπορεί να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, μέσα από ευκαιρίες που στόχο έχουν την εξέλιξή σου! Βλέποντας τις καταστάσεις που θα διαμορφωθούν την εβδομάδα αυτή, για εσένα το κλίμα έχει έναν μικτό χαρακτήρα. Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να έχει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, που αφορούν στην επικοινωνία σου και στις συναλλαγές σου. Ίσως και μια σημαντική συμφωνία να προκύψει τις ημέρες αυτές, που πιθανόν να επεδίωκες εδώ και καιρό… Δεν αποκλείεται επίσης να αποκαταστήσεις μια σχέση, που ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα. Για εσένα του τρίτου δεκαήμερου όμως, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο ευχάριστα, μια και η επικοινωνία σου φαίνεται να κινείται σε ένα πολύ νευρικό και έντονο κλίμα, που πολλές φορές μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με πρόσωπα ή καταστάσεις άκρως εριστικές και οι τόνοι πολύ εύκολα μπορεί να ανεβούν και να ξεφύγουν… Αυτό μπορεί να αφορά και τον εργασιακό χώρο, καθώς το κλίμα φαίνεται να είναι έκρυθμο και οι σχέσεις τεταμένες! Γενικότερα πάντως, με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, το διάστημα αυτό θα υπάρξουν πολλοί λόγοι που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον και τη διάθεσή σου, μια και οι σχέσεις σου ανανεώνονται και αρκετά νέα πρόσωπα έρχονται τώρα στη ζωή σου, που κάτι παραπάνω έχω να σου πουν!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο αλλά και τον Ζυγό, το κλίμα στο μεταξύ σας μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγει, γι’ αυτό καλό είναι να μη λειτουργήσεις απόλυτα και να αποφύγεις να ανοίξεις μέτωπα, τα οποία δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ανανέωση έρχεται πάντα από μέσα μας!
Είναι ο εσωτερικός σου θησαυρός, τον οποίο καλείσαι να ανακαλύψεις στο διάστημα που θα ακολουθήσει, με την νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Λέοντα. Όλη την ομορφιά που κρύβεις μέσα σου, αυτήν επεξεργάζεσαι και ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου, τα οποία μπορεί να μην είχες ιδέα ότι υπάρχουν… Ανακαλύπτεις βεβαίως και πράγματα, για κάποια πρόσωπα που φαίνεται πως ούτε λειτούργησαν, ούτε λειτουργούν με τόσο θετική διάθεση απέναντί σου. Αυτά τώρα έρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να ξέρεις, να καταλάβεις, από ποιους μπορείς να φυλαχτείς… Παράλληλα όμως, είναι και μια περίοδος προετοιμασίας, μια και όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο σου, θα σου δώσει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις όλ’ αυτά τα σχέδια, τα οποία έχεις προετοιμάσει επιμελώς και με κάθε λεπτομέρεια! Στην εβδομάδα που θα ακολουθήσει, οι σχέσεις σου κινούνται σε ένα κλίμα πιο συναισθηματικό… Οι φιλίες ανανεώνονται, ενώ η ερωτική σου ζωή, σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν σου, με την οποία μπορεί να υπήρξε μια απομάκρυνση ή μια ψυχρότητα. Τώρα, μια συζήτηση από καρδιάς όχι μόνο ισορροπεί τα πράγματα, αλλά ανοίγει και νέους ορίζοντες για τη σχέση αυτή… Περισσότερο για σένα του πρώτου δεκαημέρου, γιατί για εσένα του τρίτου, τα πράγματα λειτουργούν αντίστροφα! Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια εμπλοκή ή ένας τσακωμός με ένα φιλικό πρόσωπο ή ακόμα και με τον ερωτικό σου σύντροφο, καθώς το κλίμα μεταξύ σας είναι αρκετά τεταμένο τις μέρες αυτές… Είναι στο χέρι σου βεβαίως, να μην τραβήξεις τα άκρα και να μην βγάλεις στην επιφάνεια, εκείνο δύσκολο, επικριτικό εαυτό σου, που συνηθίζει να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα απ’ ό,τι είναι! Πάντως, με την Αφροδίτη, η οποία περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχεις τη δυνατότητα να ισορροπήσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό τις σχέσεις γενικότερα, αφού το κλίμα γίνεται πιο συναισθηματικό και η επικοινωνία πιο ειλικρινής!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο αλλά και τον Ζυγό, είναι πολύ εύκολο να υπάρξει τριβή και ένταση, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις τις συγκρούσεις, δίνοντας χρόνο στην όποια διαφωνία μπορεί να υπάρξει την περίοδο αυτή… Με τον Ιχθύ κάτι πολύ καλό προετοιμάζεται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οικονομικές ευκαιρίες, αλλά και νέα ερωτικά σκιρτήματα!
Ο νέος κύκλος που ανοίγει με την είσοδο του Δία στον Λέοντα, έρχεται να σε εξυπηρετήσει σημαντικά σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου και να σου βρει λύσεις, για προβλήματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό, ενώ έχεις προσπαθήσει πολύ γι’ αυτά… Τώρα φαίνεται να ανοίγουν πόρτες ,τις οποίες και δεν περίμενες και δεν φανταζόσουν, και σου λύνουν ίσως και ως διά μαγείας, τα προβλήματά σου! Οι επιθυμίες σου γίνονται πιο ισχυρές, πιο έντονες, και πιο ερωτικές… Οι διαθέσεις σου είναι αυτές που θα έλξουν τα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία φαίνεται ότι θα μοιραστείς πολύ έντονες ερωτικές ιστορίες την περίοδο που θα ακολουθήσει… Για την εβδομάδα αυτή, μια σημαντική δοκιμασία (ίσως όμως και η τελευταία αυτού του δύσκολου κύκλου) έρχεται να ταράξει για μια ακόμα φορά τις ευαίσθητες ήδη ισορροπίες των σχέσεων σου, μια και σε φέρνει αντιμέτωπο με συμπεριφορές, που έχουν έντονα προκλητικό χαρακτήρα απέναντί σου, τόσο σε ό,τι αφορά στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Αιγόκερους του τρίτου δεκαήμερου, που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους. Για εσένα ωστόσο του πρώτου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και ίσως το διάστημα αυτό να πετύχεις μια συμφωνία, την οποία μπορεί να μεθόδευες εδώ και πολύ καιρό. Το επόμενο σενάριο είναι η αποκατάσταση μιας σχέσης, με την οποία έχεις για κάποιο λόγο απομακρυνθεί ή ψυχρανθεί. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να εξισορροπήσεις το μεταξύ σας, μια και το κλίμα είναι ιδανικό για συζητήσεις, που θα λειτουργήσουν επιβοηθητικά στην όλη κατάσταση, και γιατί όχι… να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση, που φαίνεται πως η φλόγα της είναι πολύ ζωντανή μέσα σου…
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο όση απόσταση και αν υπάρχει μεταξύ σας μπορεί να εκμηδενιστεί… Με τον Ζυγό προσοχή, γιατί πολύ εύκολα το κλίμα μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-07-2014 00:00:00