blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Μαρτίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Μαρτίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 16 ως 22 Μαρτίου 2015

Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Ποσειδώνα

Σκέψου πως τα πάντα γύρω σου, είναι πληροφορίες! Από ένα χαμόγελο που σου χαρίζουν, ως τις βραδινές ειδήσεις των οκτώ! Όλοι εισπράττουμε την ενέργειά τους και τις επεξεργαζόμαστε μέσω των αισθήσεών μας, για να φιλτράρουμε αν είναι θετικές ή αρνητικές… Υπεύθυνος γι’ αυτές τις πληροφορίες είναι ο Ερμής, ο οποίος την εβδομάδα αυτή που βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο, μέσα από δύο δύσκολες όψεις που σχηματίζει, αυτή του τετραγώνου με τον Κρόνο την Δευτέρα και της συνόδου με τον Ποσειδώνα την Τετάρτη!
 
Λίγο η δική σου απαισιοδοξία, λίγο η έλλειψη λογικής, λίγο η συναισθηματική φόρτιση, λίγο αυτά που ακούς από τους γύρω σου, που ίσως να μην έχουν και τόσο ευχάριστο χρώμα, όλα αυτά μαζί είναι αρκετά όχι μόνο για να σε μπλοκάρουν, αλλά και να σε αποπροσανατολίσουν εντελώς από τις σκέψεις, τους στόχους ή τους σκοπούς σου!

Ουρανός σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Πολύ σημαντικό επίσης το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται για τελευταία φορά, αυτή την Τρίτη. Έρχεται να φορτίσει επικίνδυνα το τοπίο, τις διαθέσεις και την ατμόσφαιρα, που κάθε άλλο παρά ήρεμη είναι, διαμορφώνοντας συχνά ένα κλίμα έντασης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο!

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Όμως, το κυριότερο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας (αλλά και του μήνα), είναι η Νέα Σελήνη, που συνοδεύεται με την πρώτη Ηλιακή έκλειψη του χρόνου, στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων την ημέρα της Παρασκευής! Πρόκειται για μια πολύ σημαντική έκλειψη, μια και μιλά για το κλείσιμο ενός κύκλου και την μετάβασή μας σε μια Νέα Εποχή, πολύ πιο αισιόδοξη, πολύ πιο φωτεινή από την προηγούμενη, εστιασμένη περισσότερο στον άνθρωπο, διαμορφώνοντας ένα τοπίο πολύ καλύτερο και πολύ πιο ουσιαστικό!
 
Είναι μία έκλειψη, που στέλνει ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους: Αυτό της αλλαγής του εαυτού μας πρώτα, προκειμένου να διαμορφώσουμε κι έναν καλύτερο κόσμο γύρω μας!

Ήλιος στον Κριό

Η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, την ημέρα του Σαββάτου, μιλά για έναν νέο κύκλο εξελίξεων, έναν κύκλο με πολύ μεγαλύτερη δράση, με πολύ περισσότερη ορμητικότητα και διάθεση ανανέωσης, τόσο στην ψυχολογία μας, όσο και στην προσωπική ή την επαγγελματική μας ζωή! Όλα ζωντανεύουν, ανθίζουν, εξελίσσουν και εξελίσσονται, και μέσα από αυτά εξελισσόμαστε και εμείς!
 
Ας μην ξεχνάμε πως η είσοδος του Ήλιου στον Κριό ανοίγει επίσημα την περίοδο της άνοιξης, που θα φέρει περισσότερο φως στην καρδιά, στο μυαλό και στις σχέσεις, διαμορφώνοντας ένα πολύ καλύτερο κλίμα! Η πορεία του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού μπορεί να κρύβει δυσκολίες στην εφαρμογή των ζητημάτων που θέλουμε να υλοποιήσουμε, έχει όμως και σημαντικά ανοίγματα και ευκαιρίες, που για κάποιους ίσως είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται, για να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή τους!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να νιώσεις μπλοκαρισμένος, μπορεί να νιώσεις πως η επικοινωνία σου όχι μόνο δεν βοηθάει να εξελιχθούν οι καταστάσεις που δρομολογείς, αλλά βάζει και αρκετά εμπόδια, που δεν σε αφήνουν να δεις πίσω από αυτά! Δεν αποκλείεται επίσης και οι ειδήσεις ή τα μηνύματα που δέχεσαι τώρα, να έχουν έναν παραπλανητικό χαρακτήρα, να μην είναι αρκετά σαφή ή ακόμα να μην είναι και τόσο ευχάριστα!
 
Και βέβαια, δεν παύεις να είσαι από τους… “τυχερούς”, που έρχονται σε άμεση σύγκρουση με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, (ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου), που φαίνεται να δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό όποια σχέση θεωρείς σημαντική για τη ζωή σου, είτε αφορά τα επαγγελματικά θέμα σου, είτε την προσωπική σου ζωή! Είναι μια δοκιμασία, που έρχεται να μεταμορφώσει την καθημερινότητά σου και την ψυχολογία σου. Πολύ συχνά θα νιώθεις πως πιέζεσαι, προκειμένου να πάρεις αποφάσεις, τις οποίες πολύ πιθανά να τυραννάς εδώ και καιρό στο μυαλό σου, αλλά δεν έχεις καταφέρει να υλοποιήσεις!
 
Η έκλειψη τον Μάρτιου ανοίγει ένα πολύ σημαντικό παράθυρο και διευκολύνει ιδιαίτερα τα ζητήματα που σχετίζονται με επέκταση, με διεύρυνση των οριζόντων σου, των ιδεών σου, αλλά και των σχέσεών σου, που περνούν σε μια άλλη φάση, πιο ουσιαστική. Επίσης, διόλου απίθανο το σενάριο μιας νέας διαδρομής, που μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό!
 
Ιδιαίτερα για εσένα των τελευταίων ημερών, στην ερωτική σου ζωή μπορεί να υπάρξει ένα νέο άνοιγμα, που μπορεί να σχετίζεται είτε με την ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου, είτε με μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο, που έχει έντονη διαφορετικότητα από εσένα, όμως αυτός είναι και ένας λόγος, που δημιουργεί δυνατή έλξη στο μεταξύ σας!
 
ΥΓ. Ο τομέας των οικογενειακών σου συνεχίζει να αποτελεί εστία αντιπαραθέσεων και εντάσεων. Ωστόσο, καλό είναι την εβδομάδα αυτή να μην ανοίξεις μέτωπα διαφωνιών, καθώς τα πράγματα μπορεί να πάρουν και μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεσαι!
 
Με τον Ιχθύ το ταξίδι έχει… καλό καιρό και νέες, ανεξερεύνητες θάλασσες! Με ποιο άλλο ζώδιο ευνοείται η σχέση σας; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σου σε ελκύει σε διαδρομές έξω από τις συνηθισμένες… Είναι πολύ εύκολο την εβδομάδα αυτή να νιώσεις πως χάνεις την αίσθηση του μέτρου, των ορίων και της πραγματικότητας, να κινηθείς σε άλλες σφαίρες, πιο φανταστικές, που ακουμπούν έντεχνα τον συναισθηματικό σου κόσμο και τον φωτίζουν, πολλές φορές επικίνδυνα! Θέλεις να αφεθείς σε ό,τι νιώθεις… Σε έναν έρωτα, σε μια επιθυμία σου, που θα σε κάνει να βγεις από τα συνηθισμένα σου όρια και να ζήσεις το… παραμύθι που ονειρεύεσαι…
 
Ωστόσο, μην ξεχνάς πως όσο μεγαλύτερες προσδοκίες έχεις, τόσο περισσότερο μπορεί να απογοητευτείς! Αυτή είναι η μεγάλη παγίδα της εβδομάδας, αλλά και της περιόδου ολόκληρης! Γιατί η ερωτική σου ζωή περνά από έντονες διακυμάνσεις, που θα ανακατέψουν για τα καλά την ψυχολογία σου, αλλά και τις καταστάσεις που διαδραματίζονται τώρα στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κάποιο πρόσωπο, με το οποίο η χημεία μεταξύ σας σε κάνει να νιώθεις πολύ ιδιαίτερα, πολύ ζεστά, και φουντώνει την ελπίδα σου πως μαζί του έχεις να μοιραστείς κάτι σημαντικό! Και βεβαίως, μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ωστόσο πριν το μυαλό σου πετάξει, πριν η ελπίδα σου σε κάνει να φαντάζεσαι… θεαματικές εξελίξεις, φρόντισε να δώσει λίγο χρόνο, για να ξέρεις και πού πας, και τι μπορεί να περιμένεις (ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου)!
 
Ωστόσο, για σένα των τελευταίων ημερών είναι πολύ πιθανό το σενάριο μιας εντυπωσιακής γνωριμίας, που έχει πολλά να σου πει στο μυαλό και στην καρδιά σου!
 
ΥΓ. Είναι μια εποχή που τα εργασιακά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν έναν μεγαλύτερο πονοκέφαλο, όπως και οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να κινηθείς με χαμηλούς τόνους, να αποφύγεις εριστικές, προκλητικές ή δογματικές συμπεριφορές και να μην ανοίξεις μέτωπα, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις, για τις οποίες δεν είσαι προετοιμασμένος! Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, απόφυγε κάθε άνοιγμα ή ρίσκο, γιατί μπορεί και να απογοητευτείς!
 
Με τον Ιχθύ κάτι σημαντικό έχεις να ανταλλάξεις! Εμφανίζεται πρόσωπο από τα παλιά στη ζωή σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η λέξη “Θέλω!” σε εκφράζει περισσότερο από ποτέ την περίοδο αυτή και νιώθεις την ανάγκη να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, να τα προλάβεις όλα και να δρομολογήσεις με μια μεγαλύτερη σαφήνεια τα θέματα που σε απασχολούν, τόσο την προσωπική σου ζωή όσο και στα οικονομικά σου, που εδώ και λίγο καιρό έχουν περάσει σε πρώτη προτεραιότητα. Ωστόσο, εκείνο που φαίνεται να σε προβληματίζει περισσότερο την εβδομάδα αυτή, έχει να κάνει με τις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου, τους ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο για την ψυχική σου ισορροπία!
 
Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα, χρειάζεται να λειτουργήσεις με την γνωστή σου ευελιξία, για να αποφύγεις συγκρούσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε άλλα αποτελέσματα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου, ιδιαίτερα για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου. Επίσης, είναι σημαντικό να αποφύγεις δεσμεύσεις, τις οποίες δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να εξυπηρετήσεις, γιατί μπορεί η διάθεσή σου να λέει ναι, αλλά η πραγματικότητα να σε διαψεύσει!
 
Για σένα των τελευταίων ημερών, ένας νέος κύκλος έρχεται να φωτίσει τα θέματα που σε απασχολούν, να σου ανοίξει καινούργιες διαδρομές, να σου δώσει τη δυνατότητα να βάλεις σε μια πιο συγκεκριμένη βάση τα σχέδιά σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα… Έρχεται επίσης να ανανεώσει και το περιβάλλον των αισθηματικών σου ζητημάτων, αφού είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ένας νέος ερωτικός κύκλος, που φέρνει μαζί του και μια σειρά θετικών εξελίξεων, ενδεχομένως και μέσα από μια νέα γνωριμία, που έχει τις προϋποθέσεις να διατηρηθεί για πολύ…
 
ΥΓ. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή η περίοδος αυτή στα οικονομικά σου, που ήδη σε απασχολούν, αλλά μπορεί να σε προβληματίσουν ακόμα περισσότερο. Να ξέρεις πάντως, πως αν μεθοδεύσεις σωστά τις κινήσεις σου, μπορείς να κλείσεις οριστικά οτιδήποτε σε έχει προβληματίσει!
 
Με τον Καρκίνο μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες που χρειάζεστε. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Παρθένο, τον Δίδυμο και τον Τοξότη, μια και το κλίμα στο μεταξύ σας έχει πολλή ένταση! Πως θα αποφύγεις μία ρήξη με το άτομο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Είσαι ακριβώς ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση, που θα σου ανοίξει το δρόμο για μια νέα ζωή! Είναι πολύ πιθανό η έκλειψη αυτή να σε βρίσκει προβληματισμένο, γεμάτο διλήμματα και ερωτηματικά, που θέλεις να διαλευκάνεις, πριν κανείς το επόμενο βήμα σου… Όμως οι αποφάσεις έχουν παρθεί! Μέσα σου έχεις αποφασίσει πως θέλεις να αλλάξεις, θέλεις να αφήσεις πίσω σου ένα παρελθόν, το οποίο σε έφερε μεν μέχρι εδώ, όμως έχεις πάψει πια να σε εκφράζει! Όλα συντελούν σε αυτό, και κυρίως η διάθεσή σου, που είναι ορμητική, ασυγκράτητη, δεν επιτρέπει κανένα εμπόδιο να σταθεί μπροστά της! Είναι μια εποχή μετάβασης, ήρθε η ώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα και να επιτρέψεις στον εαυτό σου την απελευθέρωση! Ακόμα κι αν υπάρχει ένα παρασκήνιο, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και που σαφώς δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο, εσύ φαίνεται πως είσαι αποφασισμένος!
 
Στην ερωτική σου ζωή, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις επιπλέον βήματα, που θα σε κάνουν ευτυχισμένο και πιο ολοκληρωμένο, αφού είσαι πιο ξεκάθαρος σε ό,τι θέλεις, αλλά και πιο έτοιμος από ποτέ να το διεκδικήσεις!
 
Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί μία νέα, δυναμική και ουσιαστική εποχή αλλαγών, όπου βεβαίως είσαι απόλυτα υπεύθυνος για την εξέλιξή τους!
 
ΥΓ. Τα επαγγελματικά σου παρουσιάζουν μια μεγαλύτερη έξαρση την εβδομάδα αυτή, τόσο σε σχέση με συνεργάτες και συναδέλφους, όσο και γενικότερα στην καθημερινότητά σου, που φαίνεται να γίνεται πιο δύσκολη, δημιουργώντας συνεχώς ζητήματα που σε προβληματίζουν. Επίσης, πρόσεξε λίγο και τις εντάσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα, γιατί μια λάθος έκφραση ή μια πιο απότομη συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις…
 
Με τον Υδροχόο πρόσεξε λίγο, γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια θέματα, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο… Με τον Ιχθύ ο κύκλος που ανοίγει την περίοδο αυτή έχει έντονα μυστικό χρώμα! Ποια μυστική σου σχέση καλείσαι να αναθεωρήσεις; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΛΕΩΝ
Μπορεί όλα μα όλα να συνηγορούν υπέρ σου την περίοδο αυτή, όμως υπάρχει ένα κομμάτι που κρύβεις βαθιά μέσα σου και δεν σε αφήνει να χαρείς με αυτά που έχεις καταφέρει ή που καταφέρνεις το διάστημα αυτό… Είναι τα εσωτερικά σου διλήμματα, που γίνονται όλο και πιο έντονα, αλλά και οι επιθυμίες σου, που γίνονται πιο σφοδρές και σε ταλαιπωρούν αρκετά!
 
Βεβαίως, οι εξελίξεις δεν θα λείψουν. Ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή τα πράγματα κυλούν σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο σκηνικό, που σου επιτρέπει να ζεις πιο έντονα, να γνωρίζεις νέα πρόσωπα, ενισχύοντας την κοινωνικότητά σου. Αφήνεις πίσω σου την ταλαιπωρία του προηγούμενου διαστήματος, ανανεώνοντας την ψυχολογία σου, αλλά και τις σχέσεις γενικότερα. Παρόλα αυτά, και ιδιαίτερα για εσένα των τελευταίων ημερών, δεν αποκλείεται το διάστημα που θα ακολουθήσει, να περιλαμβάνει και την διακοπή μιας σχέσης, που δεν έχει κάτι άλλο να σου προσφέρει ή δεν εκφράζει πλέον τις ανάγκες σου… Ίσως είναι η εποχή, να κλείσεις τις παλιές ιστορίες, για να δώσεις χώρο σε νέα, πιο φωτεινά κι αισιόδοξα κεφάλαια στη ζωή σου!
 
Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως βρίσκεσαι σ’ ένα μεταίχμιο, απ’ όπου πρέπει να κάνεις ένα μικρό βήμα, για να ξεκινήσεις την καινούργια σου ζωή… Τώρα είναι η ευκαιρία σου, γιατί έχεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι από ανθρώπους, που στέκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν! Είναι μια περίοδος αλλαγών, κατά την οποία εσύ παίρνεις τις αποφάσεις κι εσύ αλλάζεις τα πάντα προς το καλύτερο!
 
ΥΓ. Η έκλειψη της περιόδου μπορεί να ενεργοποιήσει οικονομικά θέματα, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με τρίτους και φαίνεται να σε προβληματίζουν ιδιαίτερα το διάστημα αυτό. Όμως, να θυμάσαι πως ό,τι κι αν γίνει, θα έχεις την δυνατότητα να τα επιλύσεις αρκεί να μην βιαστείς και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Επίσης, απόφυγε ανοίγματα που εμπεριέχουν ρίσκο, καθώς και το να δανείσεις η να δανειστείς χρήματα.
 
Πάντως με τον Κριό, το πάρτι συνεχίζεται… Ποια παλιά ιστορία κλείνει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ας δούμε τα πράγματα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο… Είναι η εποχή που μπορείς να πιαστείς, για να κάνεις ένα βήμα που θα ανοίξει καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σου, στην καθημερινότητά σου και στις σχέσεις σου. Ωστόσο, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, λόγω της σαφώς καλύτερης ψυχολογίας, που σε χαρακτηρίζει το διάστημα αυτό… Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σε προσγειώσει στην πραγματικότητα, ίσως με έναν πιο απότομο τρόπο. Οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σου περνούν από αρκετές αναταράξεις, δημιουργώντας έντονους προβληματισμούς σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις… Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, στη σχέση με τον σύντροφό σου μπορεί πολύ εύκολα να ανέβουν οι τόνοι και να προκύψουν αρκετές συγκρούσεις ή να βγουν στο προσκήνιο θέματα, που σας είχαν απασχολήσει και το προηγούμενο διάστημα, όμως τώρα επανέρχονται δριμύτερα, δημιουργώντας αρκετή ένταση στην καθημερινότητά σας. Κι επειδή το παιχνίδι σαφώς βρίσκεται στο δικό σου γήπεδο, εσύ θα πρέπει να διαχειριστείς στις καταστάσεις με ευελιξία και υποχωρητικότητα, προκειμένου να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα!
 
Η έκλειψη αυτή έρχεται να δώσει και ένα οριστικό τέλος σε καταστάσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή και κάποιες σχέσεις σου, που σε ταλαιπωρούν η ταλαιπωρούνται, διευκολύνοντας τις εξελίξεις, ιδιαίτερα για σένα των τελευταίων ημερών.
 
Να θυμάσαι όμως πως ό,τι και αν γίνει, το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό ανοίγει έναν νέο κύκλο, που σίγουρα όχι μόνο μπορεί να σε αποζημιώσει, αλλά και να τροφοδοτήσει την ψυχολογία σου με καινούργιες πληροφορίες και εξελίξεις πιο αισιόδοξες και σαφώς πιο κοντά σε ό,τι εσύ επιθυμείς.
 
ΥΓ. Από την έκλειψη αυτή δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα που θα αφορούν στην καριέρα σου, τον επαγγελματικό σου χώρο ή και τους συνεργάτες σου. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις και πώς πρέπει να κινηθείς. Απόφυγε οριστικές κι απόλυτες θέσεις και χρησιμοποίησε τη διπλωματική οδό, για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες, ιδιαίτερα αν δεν είσαι προετοιμασμένος για ρήξεις.
 
Με τον Κριό και τον Λέοντα οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές! Τι εξελίξεις έρχονται σε μία σχέση σου που σε ταλαιπώρησε; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κύριος στόχος της περιόδου αυτής αφορά στα επαγγελματικά σου, που όπως και να το κάνουμε, θα βρίσκονται σε μια… αναταραχή το διάστημα που ακολουθεί, προκειμένου να γίνουν οι ζυμώσεις που απαιτούνται, για να μπορέσεις να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε κρατάει δεμένο στο παρελθόν, είτε είναι κατάσταση είτε πρόσωπο, για να λειτουργήσεις έτσι όπως θα ήθελες πραγματικά! Γι’ αυτό μην βιαστείς να απογοητευτείς ή να νιώσεις πιεσμένος. Σκέψου πως τώρα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις ένα βήμα παραπέρα και να αναλάβεις την πλήρη δράση και την ευθύνη σε ό,τι θέλεις να κάνεις. Άλλωστε, έχεις και σημαντικά στηρίγματα, τα οποία ενισχύουν την ψυχολογία σου, αλλά και την κοινωνικότητά σου, απ’ όπου φαίνεται πως αντλείς μεγάλα ποσοστά δύναμης και αισιοδοξίας. Το φλερτ λειτουργεί άκρως αναζωογονητικά στην καθημερινότητά σου, σε σχέση με ό,τι σε αγχώνει ή σε προβληματίζει.
 
Κι έτσι, ενώ από τη μια μεριά τα γεγονότα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας και σε φέρνουν αντιμέτωπο με τις μόνιμες σχέσεις τη ζωή σου, από την άλλη οι ανάσες που παίρνεις μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα δύσκολα!
 
ΥΓ. Δεν αποκλείεται να επηρεαστούν και τα θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το σύντροφό σου ή ακόμα και τους γονείς σου και τις σχέσεις σου μαζί τους. Όλα βρίσκονται σε μια περίεργη αναστάτωση, την οποία δεν μπορείς να αποφύγεις και πρέπει με κάθε τρόπο να διαχειριστείς. Όμως, είναι στο χέρι σου να στρέψεις τις καταστάσεις προς όφελός σου!
 
Με τον Κριό και τον Λέοντα ωστόσο, έχεις ένα χέρι βοήθειας, αυτό που χρειάζεσαι στα δύσκολα… Ποιο άλλο άτομο θα εμφανιστεί για να σταθεί δίπλα σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΖΥΓΟΣ
Σαφώς δεν είναι η πιο εύκολη η περίοδος που έχεις διανύσει, όμως είναι μια εποχή που σε βοηθάει να καταλάβεις με ποιους έχεις να κάνεις! Αυτό είναι μια σημαντική ευκαιρία για να μάθεις ποιους τελικά μπορείς να εμπιστευτείς και ποιους όχι! Η μετακίνηση του κυβερνήτη πλανήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Ταύρου στις αρχές της εβδομάδας, σου ανοίγει ένα νέο κύκλο, περισσότερο εσωτερικό. Θα δημιουργήσει πιο έντονες επιθυμίες, πάθη, διεκδικήσεις, αλλά και την ανάγκη να έρθεις στο πιο κοντά στο σύντροφό σου ή στο πρόσωπό που σε ενδιαφέρει. Ξεκινά μια περίοδος ιδιαίτερα ερωτική, όπου είναι η δική σου διάθεση που έλκει τις καταστάσεις και δημιουργεί ένα έντονα ερωτικό κλίμα στην ατμόσφαιρα…
 
Από την άλλη μεριά, η έκλειψη της περιόδου εστιάζει στα επαγγελματικά σου. Ιδιαίτερα για σένα των τελευταίων ημερών, είναι μια περίοδος γεμάτη με διλήμματα και συγκρούσεις. Ορισμένα θέματα, ενδεχομένως να προκαλέσουν αρκετές δυσκολίες στην καθημερινότητά σου και στις σχέσεις με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις. Από την άλλη μεριά, είναι ένας κύκλος που σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις και να αποτινάξεις από πάνω σου οτιδήποτε νιώθεις πως δεν εξυπηρετεί ή δεν εκφράζει τις δικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες, που ενδεχομένως να δυσκολέψουν τα πράγματα. Όμως, μπορείς να βάλεις τα όριά σου και να οχυρωθείς πολύ καλύτερα πίσω από αυτά!
 
ΥΓ. Μην ξεχνάς πως το τετράγωνο του ουρανού Πλούτωνα, που κορυφώνεται για τελευταία φορά την περίοδο αυτή, θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, για να μπορέσεις να περάσεις σε μια επόμενη φάση, πιο υγιή, πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη και σαφώς πολύ καλύτερη και στις σχέσεις η τις συνεργασίες σου. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια σου! Προχωρά με οδηγό την αλήθεια σου, που μπορεί να σε βγάλει από κάθε δυσκολία!
 
Προσοχή στη σχέση σου με τον Κριό, το κλίμα ακόμα στο μεταξύ σας είναι… έκρυθμο! Με τον Ταύρο ο αισθησιασμός ξεπερνά τα όρια! Τι αναστάτωση θα φέρει το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα στη σχέση σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι εξελίξεις δεν θα σου λείψουν, δημιουργώντας αρκετά θέματα, που άλλα θα σε προβληματίσουν και άλλα θα σε ανακουφίσουν! Στο στόχαστρο, με την έκλειψη αυτή, έρχονται τα οικονομικά σου, που ενώ το προηγούμενο διάστημα σε άφησαν για λίγο… ήσυχο, τώρα αρχίζουν να σε προβληματίζουν και πάλι, ενδεχομένως με θέματα, τα οποία δεν είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις. Εκείνο που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει, είναι η διαπραγματευτική ικανότητα που έχεις το διάστημα αυτό. Επίσης, κάποια άτομα από τον συγγενικό σου χώρο, είναι πολύ πιθανόν να σου δώσουν ένα σημαντικό χέρι βοήθειας, που θα σε διευκολύνει σημαντικά.
 
Το πέρασμα της Αφροδίτης την εβδομάδα αυτή στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στο χώρο του σπιτιού και αμβλύνει τα θέματα, που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και κάνει την οικογενειακή εστία μια πηγή χαλάρωσης για εσένα.
 
Και βέβαια, το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού σηματοδοτεί την έναρξη μιας εποχής συζητήσεων και διαπραγματεύσεων. Δεν αποκλείεται ένα πολύ σημαντικό ξεκίνημα, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου, αλλά και στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, ενώ θα αυξήσει την κοινωνικότητα σου, τις επαφές σου, τις γνωριμίες σου, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες συνθήκες στην ερωτική σου ζωή!
 
ΥΓ. Στα οικονομικά σου, να θυμάσαι πως η περίοδος αυτή σου δίνει τη δυνατότητα, έστω και μέσα από δυσκολίες, να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο, που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.
 
Με τον Κριό οι εξελίξεις συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον σου! Έρχεται νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Το τοπίο αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει και η θετική διάθεση επανέρχεται σταδιακά! Η καλή σου ψυχολογία θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά και να ξεπεράσεις τα διλήμματα που σε ταλαιπώρησαν! Υπεύθυνη για όλα αυτά είναι η Αφροδίτη, που περνά στο ζώδιό σου, αποκαθιστώντας τις ισορροπίες, αλλά και το κλίμα, που το προηγούμενο διάστημα ομολογουμένως ήταν πιο βαρύ. Θα ενισχύσει πάρα πολύ και τα θέματα των σχέσεών σου που ταλαιπωρήθηκαν, ενώ θα σε ξαναβάλει δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι, μέσα από το οποίο θα προκύψουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.
 
Η έκλειψη της περιόδου έρχεται να ενισχύσει τα σχέδιά σου, τις φιλοδοξίες σου, τις σχέσεις σου γενικότερα, αλλά ιδιαίτερα τις φιλικές, και να σε φέρει πιο κοντά σε κάποια πρόσωπα… Δεν αποκλείεται να ανθίσει μια καινούργια σχέση με ένα άτομο από τον φιλικό σου κύκλο, καθώς τώρα μπορεί να έρθετε πιο κοντά! Από την άλλη, δεν αποκλείεται να θελήσεις να κλείσεις τον κύκλο μιας φιλίας, που πλέον δεν σε εκφράζει. Πάντως, όλα δείχνουν σταδιακά να ηρεμούν και να εξελίσσονται υπέρ σου. Κάνε λίγη υπομονή… Τη συνέχεια του έργου θα την φτιάξεις όπως εσύ επιθυμείς!
 
ΥΓ. Βεβαίως, ο… εσωτερικός αναβρασμός δεν σταματά ακόμα, όμως αρχίζει να καταλαγιάζει και σε βοηθά να δεις καλύτερα κάποια πράγματα, κάποιες καταστάσεις ή κάποια πρόσωπα… Απλά, να έχεις στο μυαλό σου πως δε χρειάζεται να κρατάς απόλυτες ή δογματικές θέσεις. Δώσε χρόνο στις εξελίξεις, για να σε πάνε ακριβώς εκεί που πρέπει να βρεθείς!
 
Πάντως, με τον Ιχθύ κάτι φαίνεται να σε ενθουσιάζει και να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή! Με ποιο άλλο ζώδιο θα ευνοηθεί η σχέση σας; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων, μια και η έκλειψη απέναντί σου φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Συχνά φέρνει και ένα οριστικό τέλος σε όποιες από αυτές δεν εξυπηρετούν άλλο τις ανάγκες σου ή τα συναισθήματά σου. Και μπορεί αρχικά να νιώσεις ότι πιέζεσαι ή ότι δυσκολεύεσαι να πάρεις θέση ή αποφάσεις, όμως είναι αναγκαίο, προκειμένου να προχωρήσεις επιτέλους παρακάτω.
 
Γενικότερα, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σε φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν, επαναφέροντας θέματα, που σε έχουν απασχολήσει και παλαιότερα. Κάποια πρόσωπα, από την προσωπική ή και την επαγγελματική σου ζωή, ενδεχομένως να προσπαθήσουν να σου επιβάλουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείς, κάτι που σε βρίσκει αντίθετο και ενδεχομένως να προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ σας.
 
Ωστόσο, πριν βιαστείς να απογοητευτείς, να θυμάσαι πως η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σου Ταύρο, ανοίγοντας ένα κεφάλαιο επέκτασης, διεύρυνσης της σκέψης σου, των οριζόντων, των ενδιαφερόντων, αλλά και των σχέσεών σου. Σου προσφέρει σημαντικές βοήθειες, για να διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευελιξία οτιδήποτε μπορεί να προκύψει τώρα!
 
Και βέβαια, έρχεται να ενισχύσει και την ερωτική σου ζωή, προσφέροντάς σου όχι μόνο σημάδια βελτίωσης της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου, αλλά και νέες γνωριμίες, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…
 
ΥΓ. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν για λίγο ακόμα να σε απασχολούν. Καλείσαι να τα διαχειριστείς με τη μεγαλύτερη δυνατή ψυχραιμία και ευελιξία, προκειμένου να διεκπεραιώσεις τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν. Παράλληλα, καλό θα είναι να προσέχεις τα λόγια σου, γιατί συχνά η κριτική σου απέναντι στον ερωτικό σου σύντροφο μπορεί να γίνει πολύ καυστική!
 
Με τον Ιχθύ, πιθανόν ένας κύκλος να τελειώνει, με τον Ταύρο όμως, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στη ζωή σου…Ποια καινούρια γνωριμία έρχεται και πότε; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλό είναι, ακόμα και τώρα να συγκρατηθείς και να συγκρατήσεις την ορμή σου, αλλά και τη διάθεσή σου για αλλαγές! Είσαι σε μια φάση που θέλεις να αλλάξεις όλα, και πολύ συχνά μπορεί να σου δίνονται και οι ευκαιρίες να το πραγματοποιήσεις, όμως θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός και υποψιασμένος σε κάθε κίνηση που εμπεριέχει ρίσκο!
 
Πάντως η έκλειψη Ηλίου διευκολύνει πάρα πολύ την επικοινωνία σου και πολύ πιθανόν να σου δώσει και μια σημαντική συμφωνία, σε κάτι που μεθόδευες ή προσπαθούσες να πετύχεις εδώ και καιρό.
 
Επίσης, αναβαθμίζει και την κοινωνική σου ζωή, τις νέες γνωριμίες, αλλά και τις σχέσεις σου, που κινούνται σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα την περίοδο αυτή. Σε αυτό βοηθάει και η Αφροδίτη, που περνά στο ζώδιο του Ταύρου και βελτιώνει τη διάθεσή σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή, όπου φαίνεται πως ανοίγει έναν καινούργιο και πολύ πιο αισιόδοξο κύκλο το διάστημα που ακολουθεί!
 
ΥΓ. Πάντως, όταν νοιώθεις ότι προκαλείσαι από πρόσωπα ή καταστάσεις, φρόντισε να παίρνεις μια απόσταση και να σκέφτεσαι καλύτερα αυτό που θέλεις να πεις στον άλλον, γιατί την περίοδο αυτή δεν είναι δύσκολο να προκαλέσεις ρήξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες, για τις οποίες ενδεχομένως δεν είσαι προετοιμασμένος. Μην ξεχνάς πως είσαι στο στόχαστρο του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, που έρχεται να σου επιβάλλει μια αλλαγή, όχι εύκολη αλλά αναγκαία, προκειμένου να πας παρακάτω. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος στο τι θέλεις, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους!
 
Με τον Ταύρο πάντως, φαίνεται ένας καινούργιος κύκλος ανοίγεται στην ερωτική σου ζωή, ενώ με τον Ιχθύ υπάρχει πολύ συναίσθημα στο μεταξύ σας! Ποιο πρόσωπο θα ανανεώσει την ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-03-2015 15:51:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι