blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Ιουλίου 2014. Βάδισε σταθερά προς στην κατεύθυνση των ονείρων σου!

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Ιουλίου 2014. Βάδισε σταθερά προς στην κατεύθυνση των ονείρων σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 21 ως 27 Ιουλίου

Τα ζώδια έως 27 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Το ερώτημα για την εβδομάδα που θα ακολουθήσει είναι: Τα πράγματα αλλάζουν από μόνα τους, ή επειδή εμείς αλλάζουμε οπτική απέναντι στα πράγματα;

Ερμής σε αντίθεση με Πλούτωνα

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται την ημέρα της Τρίτης, μπορεί να ανοίξει εκείνες τις δύσκολες διαδρομές του μυαλού, τις οποίες δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε, και να φέρει αποκαλύψεις, που για κάποιους μπορεί να λειτουργήσουν καθοριστικά. Όμως, η εβδομάδα στην συνέχειά της κρύβει εκπλήξεις…
 
Άφησε το βλέμμα σου να περιπλανηθεί, ακολουθώντας τη διαδρομή ενός κύματος και ταξίδεψε πάνω σε αυτό το όνειρό σου, όποιο και αν είναι…Και πίστεψέ το: το μεγαλείο του θαύματος κρύβεται μέσα σου και μόνο! Δεν έχεις παρά να το ζητήσεις με όλη τη δύναμη που κρύβει η καρδιά σου και να το νιώσεις να υλοποιείται εδώ και τώρα!

Ήλιος στον Λέοντα

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα την ημέρα της Τετάρτης, σηματοδοτεί την περίοδο της ξενοιασιάς, της χαράς και της δημιουργίας. Παράλληλα, η πρώτη συνάντηση του Ήλιου στη διαδρομή του, είναι η σύνοδος με τον Διά την ημέρα της Πέμπτης, μια όψη που σε κάνει να πιστέψεις πως αφενός τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις, αφετέρου μπορείς να περιμένεις πως η επιθυμία σου, εκείνη η πολύ βαθιά, είναι εδώ, μπροστά σου, ολοζώντανη, τόσο που μπορείς να την αγγίξεις!
 
Ξέχνα ό,τι κι αν έχεις μάθει μέχρι σήμερα, πως η ζωή είναι σκληρή, άδικη, και πως δεν μας δίνει ποτέ αυτό που ευχόμαστε! Ξέχνα τα όλα αυτά, οι ημέρες έρχονται να μας θυμίσουν πως η ζωή είναι ένα μεγάλο Δώρο! Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται μέσα στο κουτί και τώρα, για κάποιους έρχεται τυλιγμένο με μια κατακόκκινη κορδέλα!
 
Και… ναι, θα πάρεις ακριβώς αυτό που σου αξίζει… Γιατί αξίζεις, και μάλιστα πολλά! Να το θυμάσαι πάντα αυτό! Οι ευκαιρίες που ανοίγονται τώρα μπροστά σου είναι αυτές που μπορεί να περίμενες ακόμα και ολόκληρη τη ζωή σου, είναι αυτές που οραματιζόσουν συχνά τις νύχτες μόνος σου στο μαξιλάρι σου… Είναι αυτές που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Βέβαια, από το σκηνικό δεν μπορεί να λείπει ο έρωτας, είναι πανταχού παρών! Και φυσικά, σκηνικό χωρίς έρωτα, δεν μπορεί να έχει ευτυχία… Και τον ρόλο αυτόν φυσικά τον έχει αναλάβει η Αφροδίτη, σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την ημέρα της Πέμπτης, που ανοίγει τις πύλες του ονείρου και μας προσκαλεί, σε μια μαγική πανδαισία φωτός, χρωμάτων, αισθήσεων και σκιρτημάτων…
 
Μας θυμίζει πως ο έρωτας είναι δικαίωμα όλων! Λειτουργεί καλύτερα και ολοκληρώνεται μέσα από την καθαρή ενέργεια της καρδιάς, την ανιδιοτελή, την αγνή, την ξεκάθαρη, αυτήν που δεν θα διστάσει να δώσει στον άλλον ό,τι κι αν κρατούσε μέχρι τώρα για τον εαυτό της, δεν θα σκεφτεί, δεν θα αναρωτηθεί! Θα ακολουθήσει το δρόμο της, κρατώντας σφιχτά το χέρι του συντρόφου της, για να πορευτεί σε ένα άγνωστο τόπο, που το μόνο που της δίνει ασφάλεια είναι οι χτύποι που ακούγονται από την καρδιά της, αλλά και την καρδιά του συντρόφου της!
 
Άφησε λοιπόν, στην άκρη όλα τα πρέπει και τους περιορισμούς, που μπορεί εσύ ο ίδιος να βάζει στον εαυτό σου, και ακολούθησε τον έρωτα, που σε καλεί χωρίς να θέτει όρους κι όρια… Ζήσε, νοιώσε, απόλαυσε, αντάλλαξε ενέργεια, συναισθήματα, φιλιά! Μπες στην πεμπτουσία της ζωής και άφησε το πραγματικό νόημα της να σε κατακλύσει… Μόνο ο έρωτας μπορεί να σε γεμίσει πραγματικά!

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό και τρίγωνο με Κρόνο

Μπορεί παρακάτω ο Ερμής να παίζει τα δικά του παιχνίδια, αφού το τετράγωνό του με τον Ουρανό θα ανακατέψει για μια ακόμα φορά την πλανητική τράπουλα, δημιουργώντας εκείνες τις περίεργες συνθήκες και καταστάσεις του μυαλού, που πολύ πιθανόν να οδηγήσουν και σε ακρότητες τις συμπεριφορές. Από την άλλη μεριά, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο την ημέρα της Παρασκευής έρχεται να βάλει μια τελική σφραγίδα σε κάποιους, που έχουν προσπαθήσει πολύ για να κατακτήσουν τους στόχους τους!

Νέα Σελήνη στον Λέοντα και Άρης στον Σκορπιό

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που πραγματοποιείται την ημέρα του Σαββάτου, έχει τη δυναμική εκείνη, που πολλές φορές θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.
 
Ο νέος κύκλος που ξεκινά τώρα, έχει μέσα του την δύναμη του Άρη στο Σκορπιό! Εκείνη την αρχέγονη ενέργεια, που μπαίνει στο παιχνίδι που ξεκινάει τώρα, για να δημιουργήσει τις δικές της εξελίξεις με ένα μοναδικό, έντονο και παθιασμένο τρόπο, που θα ανεβάσει πάρα πολύ τους τόνους της καθημερινότητας, των σχέσεων, των συνεργασιών, αλλά παράλληλα θα δώσει νέο ενδιαφέρον, νέα δυναμική, νέα ώθηση, νέες πρωτοβουλίες και δεν θα σταματήσει πριν κατακτήσει ολοκληρωτικά αυτό που θέλει!
 
Δεν είναι ένας εύκολος κύκλος, είναι όμως ένας κύκλος που θα πριμοδοτήσει τους τολμηρούς, αυτούς που δεν φοβούνται να ρισκάρουν, να αλλάξουν και τελικά να προχωρήσουν στην κατεύθυνση των ονείρων τους…
 
Αυτή την εβδομάδα μην ξεχάσετε να κάνετε μια βόλτα από το… πηγάδι των επιθυμιών, να ρίξετε ένα μαγικό κέρμα στα βαθιά νερά του και να ευχηθείτε με όλη τη δύναμη της καρδιάς σας αυτό που θέλετε… Κλείστε τα μάτια και πιστέψτε το! Να ξέρετε πως όταν τα ανοίξετε, η επιθυμία σας θα είναι ολοζώντανη μπροστά σας!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Είναι δικό μου αυτό το παραμύθι;
Νοιώσε όλη την ομορφιά που αναδύεται από μέσα σου και έρχεται να πλημμυρίσει με φως τη ζωής σου… Είναι η διάθεσή σου που αλλάζει, ανανεώνεται, ομορφαίνει, και μαζί της ομορφαίνεις κι εσύ! Είναι η ομορφιά της δημιουργίας, της ευχαρίστησης, της χαράς που έρχεται τώρα στη ζωή σου και βεβαίως, η ομορφιά του έρωτα, που αλλάζει τελείως το τοπίο της προσωπικής του ζωής το διάστημα που ακολουθεί! Όλα περνούν σε έναν νέο κύκλο, όλα αλλάζουν κι εσύ είσαι που θα κινήσεις τα νήματα των εξελίξεων! Τα πάντα είναι στα χέρια σου! Η περίοδος που ακολουθεί έρχεται να σε πριμοδοτήσει με τα δώρα της και δεν είναι λίγα αυτά που θα σου δοθούν! Ο έρωτας θα γράψει με τα δικά του φωτεινά γράμματα την ιστορία του, αυτή που εσύ θα επιλέξεις να ζήσεις… Όλο το προηγούμενο διάστημα το μέσα σου ταλαιπωρήθηκε, πάλεψε, σμιλεύτηκε από όλες εκείνες τις καταστάσεις, που σε έκαναν συχνά να χάνεις ακόμα και τον ύπνο σου! Μα τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης, της ανταμοιβής! Η ώρα της χαράς, η ώρα να αρπάξεις τη ζωή απ’ τα μαλλιά, και να της πεις: ''Φύγαμε, μικρή μου, είμαι μαζί σου''!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα η ιστορία που θα γράψετε είναι πολύ φωτεινή, πολύ αισιόδοξη και θα σας ταξιδέψει σε άλλους κόσμους, μαγικούς και άκρως ερωτικούς… Με τον Σκορπιό ένας κύκλος πάθους σε συναρπάζει και ανεβάζει την αδρεναλίνη στις κόκκινες γραμμές! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Εγώ κυνηγάω το όνειρό μου… ή το όνειρό μου κυνηγά εμένα;
Είναι όλα αυτά που έχεις ποθήσει, όλα αυτά τα οποία εδώ και καιρό μπορεί να σκέφτεσαι και σου φαινόταν ένα μακρινό όνειρο… Τώρα, ήρθε η ώρα η δική σου, αυτή που μπορεί να κάνει όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα! Ο κύκλος αυτός, που ξεκινάει τώρα, σε βάζει σε μια διαδρομή που τίποτα δεν μοιάζει το ίδιο με πριν, μια και η δική σου διάθεση είναι διαφορετική. Βεβαίως, συχνά-πυκνά μπορεί να υπάρξουν εμπλοκές οι οποίες, προσωρινά τουλάχιστον, να σε κάνουν να νιώσεις ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα ήθελες. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Λέοντες που έχουν μια μόνιμη δέσμευση στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις, ακόμα και ανατροπές, ικανές να δυναμιτίσουν επικίνδυνα τη σχέση σου… Όμως, μην πτοηθείς, μην κάνεις πίσω… Συνέχισε σταθερά να βαδίζεις στην κατεύθυνση των ονείρων σου, μια και αυτό που ανοίγεται τώρα μπροστά σου, σε οδηγεί κατευθείαν εκεί!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό τα πράγματα μπορεί να γίνουν έκρυθμα και το σκηνικό γύρω σας πεδίο μάχης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπροστά σου ανοίγεται ένας φωτεινός ορίζοντας!
Είναι οι εμπειρίες που ποθούσες να ζήσεις και δεν κατάφερες μέχρι τώρα, τα σχέδια που έκανες νυχθημερόν μέσα στο μυαλό σου, αλλά δεν κατάφερες να τα πας παραπέρα, τα πρόσωπα που πόθησες, μα δεν ήρθαν τόσο κοντά σου, όσο θα ήθελες… Τώρα όμως, ο κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά σου και δεν έχεις παρά να απλώσεις το χέρι σου και να πιάσεις όλα αυτά, τα οποία ονειρεύτηκες! Ίσως και άλλα, που δεν τόλμησες καν να ονειρευτείς! Αν και στο διάστημα που ακολουθεί, συχνά θα νιώσεις πως οι σχέσεις σου, οι πολύ προσωπικές, ζορίζουν επικίνδυνα ή μπορεί να σε φέρουν μπροστά σε συμπεριφορές, οι οποίες έχουν απρόβλεπτο, ίσως και εκρηκτικό χαρακτήρα… Μα εσύ πρέπει να ‘χεις πολύ βαθιά ριζωμένη μέσα σου την πεποίθηση πως ο δρόμος που ανοίγεται τώρα μπροστά σου, μπορεί να έχει δυσκολίες, μπορεί να έχει πράγματα που σε κάνουν συχνά να υπερβαίνεις τον εαυτό σου, έχει όμως πολύ μαγεία και, βέβαια, έχει καινούργιες εμπειρίες, που θα κάνουν τη διαδρομή σου συναρπαστική, αλλά και ταξίδια, απ’ αυτά που πάντα σε γοήτευαν και ίσως δεν μπόρεσες να φανταστείς ότι θα πραγματοποιήσεις!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα ο κύκλος που ανοίγεται μπροστά σας έχει μαγεία, γοητεία και πολύ… έρωτα! Με τον Σκορπιό υπάρχει ένα παρασκήνιο, που μπορεί να αφορά και σε μια μυστική, παράνομη σχέση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα ζώδια έως 27 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ερωτισμός παντού!
Άφησε την γλύκα που έχεις μέσα σου να αγκαλιάσει όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και να τα φέρει πιο κοντά σου… Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις όλες τις σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο μαζί τους, ιδιαίτερα με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που φαίνεται πως οι χτύποι της καρδιάς του το φέρνουν και πάλι στη ζωή σου… Αλλά και νέα πρόσωπα, που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, σου ανοίγουν άλλες προοπτικές, άλλους ορίζοντες… Από αυτούς που αγγίζουν κατευθείαν το συναίσθημά σου και σου δίνουν εκείνη την αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς που χρειάζεσαι για να λειτουργήσεις, για να είσαι καλά! Βεβαίως, από την άλλη μεριά μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με συμπεριφορές, που σκοπό έχουν να σου επιβάλουν την άποψή τους με το δικό τους, απόλυτο τρόπο και να σε πιέσουν πολύ… Όμως, η ερωτική σου ζωή περνά σε μια άλλη φάση, όπου το συναίσθημά σου θα παίξει κυρίαρχο ρόλο, θα γίνει πιο έντονο και θα διεκδικήσει εκ νέου ό,τι νιώθει πως του ανήκει. Από την άλλη, τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, μιλούν για εκείνες τις συγκινήσεις, που σίγουρα δεν ζεις κάθε μέρα…
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ, ο κύκλος που ανοίγει από την αρχή, φαίνεται ιδιαίτερα οικείος και ερωτικός, ωστόσο μη βιαστείς να τον εμπιστευτείς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκπτώσεις… τέλος!
Ασυγκράτητος, ορμητικός, σαν ένα χείμαρρος έτοιμος να ξεχυθεί στην ατελείωτη θάλασσα, χωρίς να μπορεί τίποτα και κανείς να τον συγκρατήσει… Ναι, νοιώθεις μια εσωτερική δύναμη, που σε κάνει να ''σαρώνεις'' τα πάντα στο πέρασμά σου και να διεκδικείς τις θέσεις σου και τις αξίες σου με πολύ μεγάλη δυναμική, χωρίς να υποχωρείς μπροστά σε κανέναν και για κανένα λόγο! Και βεβαίως, αυτό μπορεί συχνά να γίνει η αιτία έντονων αντιδράσεων με τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου… Ο κύκλος που ανοίγει τώρα, φέρνει μια πληθώρα εξελίξεων στα ζητήματα της επαγγελματικής σου ζωής, με σκοπό να σε αναβαθμίσει! Ωστόσο, μην φανταστείς πως είναι εύκολο, μια και θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες και αρκετές ευθύνες. Ωστόσο, αν οργανωθείς σωστά, θα τα καταφέρεις περίφημα… Η ερωτική σου ζωή σε… νέες περιπέτειες, σε φέρνει αντιμέτωπο και με παρελθοντικά πρόσωπα, που ο κύκλος του μεταξύ σας δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί ακόμα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες επανεκκίνησης, ίσως ακόμα και μέσα από ένα ταξίδι, που θα σας φέρει κοντά και θα σας δώσει τη δυνατότητα να νοιώσετε και πάλι όλα εκείνα τα μοναδικά συναισθήματα, που σας έκαναν να ερωτευτείτε την πρώτη σας φορά… Αλλά και νέα πρόσωπα έρχονται να προστεθούν στο… ερωτικό μενού, δίνοντάς σας τη δυνατότητα της επιλογής ή δημιουργώντας διλήμματα, που θα σε δυσκολέψουν από την μια, από την άλλη όμως δίνουν ένα ξεχωριστό νόημα στην περίοδο που ακολουθεί… Ίσως και ένα πρόσωπο μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο να ανεβάσει την αδρεναλίνη κατακόρυφα! Το ερωτικό παιχνίδι αρχίζει να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ ο κύκλος του μεταξύ σας όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά επανέρχεται με μεγαλύτερη ένταση και ορμή… Με έναν άλλο Σκορπιό, το παιχνίδι αγριεύει πολύ! Αλλά και με τον Καρκίνο φαίνεται πως το συναίσθημα δεν αφήνει κανέναν από τους δύο αδιάφορο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Δεν είμαι σίγουρος για το πού θέλω να πάω!
Το νέο αυτό φεγγάρι έρχεται να σε φορτώσει με ευθύνες, υποχρεώσεις και τρέξιμο, κάτι που θα σε βγάλει από την ροή της καθημερινότητας σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με πολύ περισσότερα πράγματα, που ίσως σε πιέσουν και ψυχολογικά, μια και η διάθεσή σου είναι άκρως καλοκαιρινή και… ευμετάβλητη! Και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αρκετή αναστάτωση το διάστημα αυτό με τις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου και τον ερωτικό σου σύντροφο, αφού φαίνεται πως για κάποιο λόγο, το κλίμα στο μεταξύ σας δεν είναι όπως ήταν και τώρα να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές, τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν συγκρούσεις ή ακόμα και ρήξεις στο μεταξύ σας! Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δεν θα μείνεις παραπονεμένος… Απ’ ό,τι φαίνεται, το σκηνικό ευνοεί πολύ κάποιες προηγούμενες σχέσεις σου, απ’ τις οποίες η σκέψη σου δεν μπορεί να ξεκολλήσει… Και είναι αυτά τα συναισθήματα, που σε σπρώχνουν να χτυπήσεις για μια ακόμα φορά την πόρτα ενός προσώπου, που σε έχει συγκινήσει βαθιά. Το σκηνικό γύρω σου άκρως ερωτικό, η διάθεσή σου επίσης και για σένα ανοίγεται ένας νέος κύκλος ερωτικών συγκινήσεων! Δεν αποκλείεται και η έλευση νέων προσώπων στο σκηνικό της ζωής σου και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο! Άλλωστε, αυτό το καλοκαίρι θα έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, που θα σε ξεσηκώσουν… Δεν έχεις παρά να τις απολαύσεις!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο, οι αναμνήσεις ζωντανεύουν το παρελθόν και σας φέρνουν πιο κοντά… σας δίνεται μια ακόμα ευκαιρία, να το ζήσετε σε μια νέα έκδοση! Με τον Παρθένο, προσοχή στις εντάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα ζώδια έως 27 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πηγαίνω όπου φυσάει ο άνεμος που με ευχαριστεί!
Η περίοδος αυτή θυμίζει εκείνες τις καλοκαιρινές δροσερές νύχτες, που φυσά ένα πολύ όμορφο αεράκι και καθαρίζει το τοπίο από κακές σκέψεις, από πρόσωπα που μας έχουν ταλαιπωρήσει, από κακή διάθεση! Αυτό είναι το χρώμα της περιόδου που ακολουθεί, παρόλο που συχνά θα νιώθεις τον εσωτερικό σου εαυτό να γίνεται απρόβλεπτος και να αντιδρά με έναν τρόπο, που συχνά δεν θα μπορείς να καταλάβεις! Τώρα, ό,τι σε έχει πιέσει, ό,τι σε έχει ταλαιπωρήσει, θέλεις να το πετάξεις από πάνω σου, σαν ένα ρούχο που το ‘χεις φορέσει πολλές φορές και πια δεν το θέλεις άλλο! Και οι αντιδράσεις απέναντι στα πρόσωπα που νιώθεις ότι σε πιέζουν, συχνά μπορεί να έχει εκείνα τα απρόβλεπτα χαρακτηριστικά, ακόμα και μιας κίνησης του να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις σε άγνωστη κατεύθυνση! Ναι, έχει και τέτοια γεγονότα η περίοδος που ακολουθεί, έχει όμως και ευχάριστες εκπλήξεις! Στα θέματα της επαγγελματικής ζωής υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να πετύχεις κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, για το οποίο ενδεχομένως να έχεις παλέψει πολύ και τώρα θα μπορέσεις να εισπράξεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου! Παράλληλα, οι νέες προτάσεις που μπορεί να πέσουν στο τραπέζι, δείχνουν να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Από την άλλη, η ερωτική σου ζωή παρουσιάζει μια έντονη δραστηριότητα, αφού τα νέα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου, ανοίγουν έναν νέο ορίζοντα, που φαίνεται να έχει πολύ όμορφες αποχρώσεις και εξελίξεις…
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα ο κύκλος που ανοίγει τώρα στο μεταξύ σας έχει πολύ φως, από αυτό που θα ζεστάνει τις καρδιές και των δύο σας! Με τον Κριό αλλά και τον Αιγόκερω, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί πολύ εύκολα οι σχέσεις να γίνουν εκρηκτικές! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Η εποχή του χαμόγελου!
Αυτό που δημιουργεί την μεγαλύτερη ισορροπία σε σένα, είναι οι άνθρωποί σου, τα πρόσωπα που θέλεις να βρίσκονται κοντά σου, να σε αγαπούν, να μοιράζεσαι μαζί τους τις στιγμές σου, την καθημερινότητά σου, το συναίσθημά σου, την αγάπη σου! Και βεβαίως, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής σου είναι φίλοι σου! Αυτό είναι και το δώρο σου, για την περίοδο που ακολουθεί! Μια και τώρα θα νιώσεις όλη τη ζεστασιά, τη φροντίδα, τη συμπαράσταση, την αγάπη, που παίρνεις και δίνεις στους αγαπημένους σου φίλους, που έρχονται κοντά σου, σου ανοίγουν την αγκαλιά τους αλλά και εσύ τη δική σου… Οι σχέσεις ομορφαίνουν, ανθίζουν! Και δεν αποκλείεται καθόλου κάπου εκεί, ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα, να ανακαλύψεις και έναν ακόμα θησαυρό: Έναν έρωτα, που μπορεί να υπάρχει εδώ και καιρό κρυμμένος μέσα στα βλέμματα και τα ξαφνικά, δήθεν τυχαία αγγίγματα, και τώρα εκδηλώνεται… παίρνει σάρκα και οστά και μπαίνει στη ζωή σου, για να δρομολογήσει τις δικές του εξελίξεις! Ίσως να είναι και ένα νέο πρόσωπο, που μπαίνει τώρα στον φιλικό κύκλο σου, τραβά το ενδιαφέρον σου… και η ιστορία αρχίζει! Όμως, πέρα από τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, είναι πολύ πιθανό την περίοδο αυτή να έρθεις πιο κοντά σε ένα όνειρο, σε μια ιδέα, σε ένα σχέδιο! Να ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες του… οι πόρτες που μπορεί να έχεις χτυπήσει εδώ και καιρό, αλλά αυτές παρέμεναν ερμητικά κλειστές… Τώρα ανοίγουν με ένα απαλό άγγιγμα και σε βάζουν σε έναν κόσμο, που ούτε καν είχες ονειρευτεί!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα η μαγεία γράφεται με μεγάλα, φωτεινά γράμματα και η μεταξύ σας ιστορία κάνει μια εντυπωσιακή αρχή… Αλλά και με τον Καρκίνο μία ιστορία που μπορεί να διαδραματίζεται στο χώρο της δουλειάς σου, διόλου απίθανο να σας φέρει πιο κοντά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο κύκλος των ευκαιριών!
Ίσως από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς που διανύεις! Έρχεται να σου ανοίξει ένα παράθυρο στο φως, στην ελπίδα, στην αισιοδοξία, παρόλο που συχνά θα νιώσεις ότι το κλίμα μπορεί να μην έχει εκείνη την ισορροπία που θα ήθελες. Η περίοδος που ξεκινάει τώρα, έχει έναν βαθμό δυσκολίας, που σχετίζεται περισσότερο με τα επαγγελματικά σου θέματα, αλλά και με την κοινωνική σου ζωή. Μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις, οι οποίες θα λειτουργήσουν μέσα από πολύ μεγάλη φόρτιση ή ένταση, την οποία ομολογουμένως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς! Όμως, οι ευκαιρίες που φέρνει μαζί της η νέα αυτή Σελήνη είναι μοναδικές και έρχονται να ανοίξουν έναν κύκλο που τα έχει όλα: νέες επαγγελματικές προτάσεις, νέα ξεκινήματα, καινούργια διάθεση, πιο ορμητική, πιο διεκδικητική… Ναι, τα θέλεις όλα και τα θέλεις τώρα! Αυτό είναι το μήνυμα της περιόδου που ακολουθεί και να ξέρεις πως θα έχεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι, για να ολοκληρώσεις ό,τι κι αν έχει ξεκινήσει ή ό,τι και αν πρόκειται να ξεκινήσεις! Εντυπωσιακός και ο κύκλος που ανοίγει στην προσωπική σου ζωή, έρχεται να σου φέρει νέες γνωριμίες, νέα πρόσωπα, νέους έρωτες, από αυτούς που θα αλλάξουν τελείως το σκηνικό της ζωής σου και θα σου δώσουν νέα πνοή και νέα οπτική, αισιόδοξη και γεμάτη ελπίδα!
 
ΥΓ. Ο κύκλος που ανοίγει τώρα με τον Λέοντα, έχει όχι μόνο πολλά να σου πει, αλλά και πολλά να σου δώσει… Και πάνω απ’ όλα, να σε γεμίσει συναισθήματα και παρά πολύ αισιόδοξη διάθεση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα ζώδια έως 27 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Όχι άλλες αναβολές, μόνο δράση!
Γεγονός είναι πως δεν μπορείς να μείνεις πλέον αμέτοχος σε ό,τι διαδραματίζεται γύρω σου, μια και τα γεγονότα σε καλούν στον αναλάβεις σημαντικές πρωτοβουλίες και να περάσεις στη δράση… Στη δράση, που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες σε όλα αυτά που μπορεί μέχρι τώρα να σκέπτεσαι, να μεθοδεύεις, άλλα να μην έχεις τολμήσει να τα βάλεις σε εφαρμογή! Ο Άρης απέναντί σου σηματοδοτεί μια περίοδο που έρχεται να αλλάξει σημαντικά το πεδίο των σχέσεών σου. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα βρεθείς ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά, στις συμπεριφορές εκείνες, που σκοπό έχουν αφενός να σε κάνουν να δεις την πραγματικότητα από μια άλλη οπτική, πιο ξεκάθαρη ίσως, και από την άλλη, να σε κινητοποιήσουν στο να αλλάξεις ό,τι δεν μπόρεσες μέχρι τώρα! Το όλο θέμα έχει να κάνει με το δικό σου χειρισμό και τώρα δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς αν είσαι έτοιμος ή όχι… Πρέπει να μπει στο παιχνίδι, αυτή είναι η απαίτηση των ουρανών. Και είναι πολύ πιθανό, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, να υπάρξουν οι διαδικασίες εκείνες, που θα σε κάνουν να αλλάξεις τα δεδομένα που μπορεί να υπάρχουν μέχρι τώρα στο μεταξύ σας… Μπορεί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, την στάση σου, αλλά και τη γνώμη σου για το πρόσωπο αυτό. Ο τομέας της οικογένειας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τώρα. Ενδεχομένως να νιώσεις ότι κάποια πρόσωπά της αντιστέκονται στην εξέλιξή σου, σε αυτά που θέλεις να κάνεις, σε αυτά που επιθυμείς, και αυτό να δημιουργήσει ένα πεδίο εντάσεων στην οικογενειακή ζωή! Όμως μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να κινηθείς με το σωστό τρόπο… Οι ευκαιρίες θα υπάρξουν, να είσαι σίγουρος! Η διάθεσή σου το διάστημα αυτό έχει άκρως ερωτικό χαρακτήρα. Βγαίνεις, μιλάς, επικοινωνείς και κάπου εκεί, μέσα στα πρόσωπα τα οποία έρχονται στη ζωή σου το διάστημα αυτό, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει η επαναφορά ενός προσώπου από το παρελθόν, προκειμένου να ανοίξει ένας νέος ερωτικός κύκλος στο μεταξύ σας. Ίσως ακόμα, ένα νέο πρόσωπο να κάνει την είσοδό του στη ζωή σου, που σου ξυπνά πολύ έντονα συναισθήματα… Απ’ αυτά που τροφοδοτούν την ψυχολογία σου, χρωματίζοντάς την με τα υπέροχα χρώματα, που μόνο ο έρωτας μπορεί να ζωγραφίσει…
 
ΥΓ. Μεγάλη προσοχή με τον Σκορπιό. Το κλίμα στο μεταξύ θα μπορεί να ανατραπεί κάθε ώρα και στιγμή, και να δημιουργήσει έκρυθμες καταστάσεις στη σχέση σας! Με τον Καρκίνο αλλά και με τον Ιχθύ το συναίσθημά σου γαληνεύει, ηρεμεί και σε ταξιδεύει σε κείνα τα καταγάλανα νερά ενός καλοκαιρινού έρωτα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλο το παιχνίδι το κάνουν τα συναισθήματα!
Άκρως εσωτερικός ο κύκλος που ανοίγει τώρα. Είναι τα συναισθήματά σου, που άλλες φορές γίνονται μια άγρια θάλασσα που σε πνίγει και άλλες φορές μια ήρεμη λίμνη, που πάνω της μπορείς να ταξιδέψεις τα όνειρά σου… Δεν είναι εύκολο να ισορροπήσεις όλη αυτή την εσωτερική διακύμανση που γίνεται μέσα σου και πολύ πιθανόν αυτό να βγει και στη συμπεριφορά σου, η οποία στο διάστημα που ακολουθεί γίνεται πιο εριστική ίσως και πιο επιθετική, προκαλώντας έντονες αναταράξεις στο περιβάλλον όσο και στην επικοινωνία σου! Ωστόσο, φαίνεσαι αποφασισμένος να κατακτήσεις όλα εκείνα, τα οποία το προηγούμενο διάστημα αναβλήθηκαν, καθυστέρησαν, εμποδίστηκαν για κάποιο λόγο και τώρα περνούν σε έναν νέο κύκλο, στον οποίο εσύ θα κινήσεις τα νήματα των εξελίξεων… Είναι πολλές οι επιθυμίες που θα τριγυρίζουν στην ψυχή σου στο διάστημα αυτό, τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να βγάλεις προς τα έξω, ούτε να εκφράσεις στα κατάλληλα πρόσωπα και ίσως θα σε πιέσει περισσότερο… Από την άλλη, η ερωτική σου ζωή περνά σε μια πιο σύνθετη φάση, που από τη μια μεριά έρχεται να σε πριμοδοτήσει με μία σχέση, ενδεχομένως από το παρελθόν σου, όπου θα υπάρξουν ακόμα πολλές εξελίξεις. Διόλου απίθανο και το σενάριο του μετασχηματισμού μιας φιλικής σχέσης σου, που μέχρι τώρα κινήθηκε στο παρασκήνιο, σε πιο προσωπική και… άκρως ερωτική! Επίσης, δεν αποκλείεται ό,τι κι αν ξεκινήσει το διάστημα αυτό, να έχει το χαρακτήρα του παράνομου, που πάντα προσθέτει στις σχέσεις αυτές μια μεγαλύτερη ένταση και γοητεία…
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω, αλλά και τον Κριό, οι συγκρούσεις μεταξύ σας είναι αναπόφευκτες, όμως είναι αυτές που αναζωπυρώνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον σου! Με τον Ιχθύ μια ιστορία από το παρελθόν επανέρχεται, για να σου δημιουργήσει νέες συγκινήσεις. Αλλά και με τον Καρκίνο το μεταξύ σας έχει μια ιδιαίτερη γοητεία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η γοητεία του απροσδιόριστου!
Είναι όλα αυτά τα συναισθήματα που θα νιώσεις το διάστημα που ακολουθεί, που θα καθορίσουν τις εξελίξεις της περιόδου… οι οποίες ομολογουμένως δεν είναι ούτε απλές, ούτε εύκολες! Το σίγουρο είναι πως η ερωτική επιθυμία πρωταγωνιστεί. Είναι η δική σου ένταση, που έλκει τα πρόσωπα και τις καταστάσεις γύρω σου, για να ανοίξει έναν κύκλο έντονα ερωτικό, όπου το παιχνίδι θα παίζεται στο ημίφως… κάτω από μισόκλειστα βλέμματα, γεμάτα επιθυμία και το πόθο… και το σμίξιμο θα εκτονώνει όλα αυτά τα συναισθήματα, που νιώθεις να ξεχειλίζουν από μέσα σου… Έχει έντονα ερωτικές εμπειρίες η περίοδος που θα ακολουθήσει, από αυτές που θα γράψουν με ιδιαίτερα γοητευτικό τρόπο τη δική τους ιστορία στις σελίδες του βιβλίου σου, αναβαθμίζοντας πλήρως την ερωτική, αλλά και την συναισθηματική σου ζωή, μια και είναι πολύ πιθανό ένα νέο πρόσωπο να γίνει η αφετηρία των εξελίξεων… Μπορεί τα γεγονότα να εξελίσσονται σε ένα κλίμα, το οποίο είναι ιδιαίτερα ασαφές και απροσδιόριστο, κάτι που πηγαίνει ενάντια στη φύση σου, μια και όλα θέλεις να έχεις κάτω από το δικό σου έλεγχο… Αυτό πολλές φορές να γίνεται και η αιτία εντάσεων ή συγκρούσεων με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου, όμως αν αφεθείς στη ροή των εξελίξεων και τις αφήσεις να σε παρασύρουν, το σίγουρο είναι ότι θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο η έλξη στο μεταξύ σας είναι αδιαμφισβήτητη, με τον Λέοντα παρασύρεσαι σε ένα παιχνίδι των αισθήσεων που σας απογειώνει! Αλλά και με το Σκορπιό, η ερωτική έλξη είναι αυτή που κάνει τη διαφορά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-07-2014 00:00:00