blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 20
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015

Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Είναι μια εβδομάδα που εντείνει τις ανησυχίες και τα άγχη σου, στο ξεκίνημά της τουλάχιστον, αφού σε φέρνει αντιμέτωπο με τους φόβους σου, που σε κρατάνε δέσμιο σε μια πραγματικότητα που δεν σου αρέσει ή δεν σου ταιριάζει!

Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο

Ο Ήλιος τετράγωνο με τον Κρόνο τη Δευτέρα, ανοίγει τον κύκλο των επιλογών, των συναισθηματικών διλημμάτων και των συγκρούσεων με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου. Ενεργοποιεί και πάλι έναν μηχανισμό αλλαγών, που σκοπό έχει να βελτιώσει τελικά την ποιότητα της ζωής σου, τις σκέψεις σου και πολύ περισσότερο την συνειδητότητά σου! Όμως, κάθε αλλαγή περνά μέσα από σκληρές διαπραγματεύσεις, καταρχήν με την ίδια σου την ύπαρξη και μετά με τους γύρω σου.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο έρχεται να μαλακώσει τις ενέργειες και να δημιουργήσει ένα πολύ καλύτερο κλίμα από την Τρίτη και μετά, τόσο στις σχέσεις και τις συνεργασίες, όσο και στην ερωτική ζωή, που αρχίζει σταδιακά να περνά σε μια φάση πιο… διαπραγματευτική. Αιτία γι’ αυτό είναι η ανάγκη να νιώσουμε ασφαλείς με τα πρόσωπα που είναι κοντά μας, με τα πρόσωπα που αγαπάμε, με τα πρόσωπα που η αγκαλιά τους πάντα είναι ένα καταφύγιο στις φοβίες ή στις ανασφάλειές μας! Δεν αποκλείεται να επανενώσει και τα πρόσωπα εκείνα που ενδεχομένως απομακρύνθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Άρης σε τρίγωνο με Κρόνο και Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο την ημέρα της Πέμπτης, έρχεται να ενισχύσει αυτήν ακριβώς την ατμόσφαιρα τις ημέρες που ακολουθούν, ενώ παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις το όνειρό σου, τα σχέδια σου και ό,τι θέλεις να κατάκτήσεις!
 
Όμως, την ίδια μέρα η σύνοδος του Ηλίου με τον Ποσειδώνα ρίχνει μια… μαγική χρυσόσκονη στην ατμόσφαιρα, που φαίνεται να μπερδεύει τις αισθήσεις, τη λογική με το συναίσθημα, την φαντασία με την πραγματικότητα… Διαμορφώνει ένα περίεργο σκηνικό, δημιουργώντας συχνά την τάση της εξιδανίκευσης σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που ωστόσο πολύ εύκολα μπορεί να αποδομηθούν και να απογοητεύσουν… Και βέβαια, σε πρώτο πλάνο τα ερωτικά θέματα, μια και έρωτας χωρίς εξιδανίκευση δεν υπάρχει!

Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό και αντίθεση με Δία

Ο Ερμής σε πρωταγωνιστικό ρόλο την Κυριακής, με δύο σημαντικές όψεις! Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό έρχεται να ξεσηκώσει κυριολεκτικά τις διαθέσεις και να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη αύρα στην επικοινωνία. Με πολύ ξαφνικό, απρόβλεπτο τρόπο, προκύπτουν εκείνες οι συναντήσεις, οι ειδήσεις ή τα μηνύματα, που θα ενώσουν πρόσωπα, που για κάποιο λόγο απομακρύνθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Τώρα το σύμπαν τους προσφέρει την ευκαιρία μιας επαφής, που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε μια δεύτερη ευκαιρία μεταξύ τους!
 
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία την ίδια ημέρα, θα ανεβάσει τους τόνους στην επικοινωνία, δίνοντάς της μια μεγαλύτερη υπερβολή και μια διάθεση να περάσουμε καλά, να ευχαριστήσουμε τις αισθήσεις μας και να αφεθούμε στην πιο… χαλαρή πλευρά της ζωής, που όμως θα μας τροφοδοτήσει ψυχικά για το παρακάτω! Καλό είναι πάντως να κρατάμε μικρό καλάθι σε ό,τι ακούμε…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Το παιχνίδι είναι όλο στραμμένο επάνω σου! Εσύ βάζεις τους όρους και δίνεις την κατεύθυνση σε όλες τις εξελίξεις που διαδραματίζονται γύρω σου! καταλάβεις πως έχει έρθει η εποχή σου, που θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις το όνειρό σου, την επιθυμία σου, να δώσεις πιο επεκτατικό ορίζοντα στα σχέδιά σου!
 
Όμως, κάπου μέσα σου φωλιάζει ο σπόρος του διλήμματος, της αμφιβολίας, που μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με όλα αυτά που σκοπεύεις να διεκδικήσεις! Αυτό μπορεί να σε κάνει πιο ευάλωτο και ενδεχομένως να σε στρέψει σε μια άλλη κατεύθυνση… Πρόσεξέ το όμως αυτό, είναι παραπλανητικό! Αντιστάσου στις αρνητικές σκέψεις, μην τις αφήνεις να σε παρασύρουν!
 
Η ερωτική σου ζωή περνάει σε μια νέα φάση, όπου πλέον τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς! Τα πράγματα παίρνουν μια νέα πορεία, μια καινούργια κατεύθυνση, που εσύ θα ορίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου! Δεν αποκλείεται η επιστροφή σου σε μια σχέση σου από το παρελθόν, που σου ανοίγει νέους ορίζοντες και σου δίνει καινούργιες ευκαιρίες να συνεχίσεις! Αλλά και οι νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στη ζωή σου, δείχνουν να έχουν εκείνη τη στόφα της ασφάλειας και της ηρεμίας, που καταλαγιάζει τα έντονα ένστικτά σου!
 
Μια ξαφνική συνάντηση πάντως μπορεί να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου και να φέρει με ξαφνικό τρόπο στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο κάτι σημαντικό έχεις να ανταλλάξεις μαζί του!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή στα επαγγελματικά σου πρόσεξε το παρασκήνιο, που μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο πάνω σου.
 
Με τον Ζυγό και τον Τοξότη, κάτι φαίνεται να αναζωογονείται στο μεταξύ σας! Τι σου επιφυλάσσουν τα ευνοϊκά τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο; Μάθε από τώρα τις εξελίξεις στα ερωτικά σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Ας πιάσουμε το πράγμα από την αρχή ξανά! Και ενώ τα δύσκολα αρχίζουν σταδιακά να σε εγκαταλείπουν και να δίνουν τη θέση τους σε μια νέα πραγματικότητα, που φαίνεται να διαμορφώνει σενάρια, που πραγματικά λειτουργούν ιδιαίτερα υποστηρικτικά στις υποθέσεις σου, το ζόρισμα φαίνεται να μετατοπίζεται, στα οικονομικά σου την εβδομάδα αυτή. Το ενδεχόμενο μίας εκκρεμότητας, μιας δυσκολίας που παρουσιάζεται, μπορεί να λειτουργήσει σαν εμπόδιο στην επέκταση των σχεδίων σου και να δημιουργήσει επίσης καθυστερήσεις, μεταβολές ή αναβολές σε οτιδήποτε μπορεί να έχεις προγραμματίσει ή μεθοδεύσει, προκαλώντας και τις αντίστοιχες απογοητεύσεις! Για καλό και για κακό, απόφυγε την ανάληψη του οποιουδήποτε ρίσκου και γενικότερα επιχειρηματικών κινήσεων ή συμφωνιών, που το υπόβαθρό τους έχει οικονομικό χαρακτήρα. Επίσης, απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα.
 
Αυτά σε ό,τι αφορά τα δύσκολα σενάρια της εβδομάδας, γιατί παράλληλα, ένα γενικότερο ευχάριστο κλίμα έρχεται να λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου. Ιδιαίτερα τα θέματα της ερωτικής σου ζωής περνούν σε μια νέα φάση, που αφενός διευκολύνει τις σχέσεις σου, αφετέρου είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει και νέες εξελίξεις! Ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών δεν αποκλείεται η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν στη ζωή σου, αλλά και το ενδεχόμενο μιας νέας, ιδιαίτερα εντυπωσιακής γνωριμίας που σου κινεί το ενδιαφέρον!
 
ΥΓ. Η διάθεσή σου άκρως ερωτική και έλκει τις εμπειρίες εκείνες, που να εκτυλίσσονται κάτω από… χαμηλά φώτα, ενεργοποιώντας έντονα το παιχνίδι των αισθήσεων και χαρίζοντάς σου κάποιες πολύ ερωτικές και αισθησιακές στιγμές. Με τον Ιχθύ για παράδειγμα, φαίνεται πως η χημεία που αναπτύσσεται μεταξύ σας έχει έντονα ερωτικό χρώμα. Αλλά και με τον Κριό το παιχνίδι τώρα αρχίζει! Τι σου επιφυλάσσουν τα ευνοϊκά τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο; Μάθε από τώρα τις εξελίξεις στα ερωτικά σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείς πλέον να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο! Όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία πορεία, που μπορεί να μην είναι απαραίτητα πιο ομαλή, στα σίγουρα όμως είναι περισσότερο ενδιαφέρουσα! Έχει πολύ περισσότερες εξελίξεις, με ένα συνολικότερα θετικό χαρακτήρα απέναντι σου! Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή συνεχίζει ακόμα να δυσκολεύει κάποιους τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα της οικογένειας ή και με τον σύντροφό σου. Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις είτε μια ασυνεννοησία, είτε θέματα που μπορεί να σε προβληματίσουν αρκετά ή ακόμα και πρόσωπα, που αντιτίθενται στα σχέδιά σου στην επαγγελματική σου ζωή.
 
Από την άλλη μεριά, η διάθεσή σου είναι πολύ καλύτερη και μπορείς να διαχειριστείς με μια μεγαλύτερη ευελιξία ό,τι προκύπτει. Παράλληλα, σε εντυπωσιακούς ρυθμούς κινούνται τα επεκτατικά σχέδιά σου. Μπαίνουν σε μια άλλη τροχιά, διευκολύνοντας τις εξελίξεις, και αρχίζεις να βλέπεις ένα φως στην άκρη του τούνελ, που επιτρέπει την υλοποίησή τους!
 
Και βέβαια, η ερωτική σου ζωή αρχίζει να κινείται σε ένα πολύ πιο ενδιαφέρον κλίμα. Έχεις τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις τις σχέσεις που για ένα διάστημα μπορεί να έμειναν στο περιθώριο, ενώ είναι πολύ πιθανό να σου φέρει μια γνωριμία η περίοδος αυτή, που φαίνεται πως έχει πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον!
 
ΥΓ. Καλό είναι να προσέξεις τις υποσχέσεις που σου δίνονται την εβδομάδα αυτή, καθώς και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι παρακάτω θα μπορέσεις να τις τηρήσεις ή ότι οι άλλοι θα είναι συνεπείς σε αυτά που σου λένε… Από την άλλη, ξαφνικές συναντήσεις ή ξαφνικά μηνύματα μπορεί να ανατρέψουν πολύ ευχάριστα τα δεδομένα σου…
 
Με τον Κριό, αυτό που τώρα ξεκινά έχει πολύ ένταση, δυναμική κι ενδιαφέρον… Τι σου επιφυλάσσουν τα ευνοϊκά τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο; Μάθε από τώρα τις εξελίξεις στα ερωτικά σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλό είναι να μην αφήσεις το συναίσθημά σου, που την περίοδο αυτή κινείται σε έντονα φορτισμένα επίπεδα, να σε επηρεάσει και στα επαγγελματικά σου θέματα, γιατί τα πράγματα μπορεί να μπερδευτούν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζεσαι! Το δύσκολο κομμάτι της εβδομάδας αυτής, αφορά μία εμπλοκή που μπορεί να υπάρξει στις σχέσεις σου στο εργασιακό περιβάλλον ή και γενικότερα με θέματα που άπτονται της εργασιακής σου ζωής. Δεν αποκλείονται ακόμα και οι συγκρούσεις με κάποια πρόσωπα, που φαίνεται πως θα προσπαθήσουν να ασκήσουν μια μορφή εξουσίας επάνω σου!
 
Παράλληλα, σε ότι αφορά τα σχέδια ή και τα όνειρά σου γενικότερα, φαίνεται πως τα πράγματα κινούνται περισσότερο σε μια πιο υποθετική μορφή, παρά σε κάτι ορατό ή χειροπιαστό… Όμως, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οι ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις πιο εύκολα κάποια θέματα που αφορούν την καριέρα σου και την εξέλιξή σου, να κάνεις ένα βήμα παραπέρα και να ανοίξεις καινούργιες διαδρομές στην επαγγελματική σου ζωή!
 
ΥΓ. Στα ερωτικά σου όλα μοιάζουν να κινούνται σε ένα… αδιευκρίνιστο κλίμα. Δεν σου είναι εύκολο να καταλάβεις ούτε τα δικά σου συναισθήματα, αλλά ούτε και των προσώπων που βρίσκονται δίπλα σου… Πάντως, οι εμπειρίες που θα ζήσεις τώρα έχουν έντονα ερωτικό χρώμα, που απογειώνει τις αισθήσεις σου! Με τον Ιχθύ, το ερωτικό ταξίδι έχει πολύ… ομίχλη στον ορίζοντα! Τι σου επιφυλάσσουν τα ευνοϊκά τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο; Μάθε από τώρα τις εξελίξεις στα ερωτικά σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί η διάθεση σου να είναι… ταξιδιάρικη και το συναίσθημά σου να πλέει στους απύθμενους ωκεανούς των αισθήσεων και των ερώτων σου, όμως η πραγματικότητα σε καλεί να την αντιμετωπίσεις… Από την άλλη μεριά, η καθημερινότητά σου αποκτά πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς, οι εξελίξεις διαδέχονται η μια την άλλη, με αποτέλεσμα να… τρέχεις και να μη φτάνεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη δουλειά σου. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις κινούνται σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και σου δίνουν τη δυνατότητα της εξέλιξης με όποιο τρόπο εσύ επιθυμείς…
 
Η εβδομάδα αυτή ανοίγει ένα πολύ δυνατό χαρτί και σου προσφέρει ίσως μια σημαντική ευκαιρία στα εργασιακά σου… Κάτι φαίνεται να αλλάζει, κάτι σου δίνει μια σημαντική ώθηση να πας παραπέρα τα όνειρά σου και τα σχέδιά σου, γεγονός που σε ικανοποιεί βαθιά! Μην το σκεφτείς και μη φοβηθείς να κυνηγήσεις οτιδήποτε θέλεις να κατακτήσεις… Τώρα μπορείς να έρθεις πολύ πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο στόχο σου!
 
Και μπορεί τα επαγγελματικά σου να κινούνται σε πολύ γρήγορους και έντονους ρυθμούς, όμως στη συναισθηματική σου ζωή τα πράγματα δυσκολεύουν. Δημιουργείται ένα περιβάλλον έντονης ασάφειας, που συχνά μπορεί να σε φέρει και σε σύγκρουση ή αντιπαράθεση με το σύντροφό σου ή με ένα πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου και έχει ερωτικές διαθέσεις απέναντί σου… Καλό είναι να αποφύγεις τις ακραίες θέσεις, καθώς δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν σε τίποτα!
 
ΥΓ. Κράτησε την καλή σου διάθεση και ακολούθησε περισσότερο το συναίσθημά σου. Αυτό θα σε βγάλει από κάθε δυσκολία, αρκεί να εκφράσεις αυτό που πραγματικά νιώθεις στο άλλο πρόσωπο με αγάπη και τρυφερότητα! Με τον Ιχθύ το συναίσθημα εκτοξεύεται, ενώ με τον Κριό μπορεί να υπάρξει ένα δυναμικό ξεκίνημα, που σε ενθουσιάζει! Τι σου επιφυλάσσουν τα ευνοϊκά τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο; Μάθε από τώρα τις εξελίξεις στα ερωτικά σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Είναι οι αδυναμίες σου, που σε κάνουν, είτε να μην μπορείς να εκφράσεις αυτό που νιώθεις, είτε σου δημιουργούν εκείνα τα διλήμματα, που σε καθιστούν ανίσχυρο να τα διαχειριστείς την εβδομάδα αυτή. Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις συγκρούσεις, που δεν είναι εύκολες, γιατί τα πρόσωπα με τα οποία έρχεσαι σε αντιπαράθεση ίσως είναι σημαντικά και ισχυρά, ασκώντας σου έντονη επιρροή και προβληματισμό… Πριν όμως βγάλεις τα συμπεράσματά σου, άσε το χρόνο και τις εξελίξεις να σε οδηγήσουν, γιατί μπορεί τα πράγματα να πάρουν άλλη τροπή και τελικά να εξελιχθούν με θετικό τρόπο απέναντι σου…
 
Θετικά πάντως φαίνεται να εξελίσσονται τα οικονομικά σου. Σου δίνουν μια σημαντική ανάσα ή την ευκαιρία να βελτιώσεις τα κακώς κείμενα σε σχέση με το στο εισόδημά σου ή τις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις! Και καλό είναι να φροντίσεις να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται τώρα, γιατί το σίγουρο είναι πως η περίοδος αυτή θα φέρει ευνοϊκές εξελίξεις και θα σου δώσει καινούργια ανοίγματα, που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις ακόμα καλύτερα τα θέματά που σε ενδιαφέρουν!
 
ΥΓ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ερωτική σου ζωή, μια και μπορεί να σου φέρει απρόσμενες συναντήσεις, που μπορούν αλλάξουν όχι μόνο την καθημερινότητά σου, αλλά και την ψυχολογία σου. Οι συναντήσεις αυτές μπορεί να αφορούν πρόσωπα από το παρελθόν σου, με τα οποία ο κύκλος του μεταξύ σας δεν έχει ακόμα κλείσει οριστικά, αλλά και νέες γνωριμίες, που εγείρουν δυνατές συγκινήσεις και συναισθήματα! Τι σου επιφυλάσσουν τα ευνοϊκά τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο; Μάθε από τώρα τις εξελίξεις στα ερωτικά σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη  Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Το παρασκήνιο συνεχίζει να δημιουργεί τις δικές του εξελίξεις, οι οποίες όμως την εβδομάδα αυτή έχουν ιδιαίτερα θετικό χαρακτήρα απέναντί σου και να σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά σε ένα σχέδιο σου, μια επιθυμία σου ή ακόμα και στην επίλυση οικονομικών θεμάτων, που σε έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα! Ωστόσο, είναι η δική σου ψυχολογία που φαίνεται να μην μπορεί να ξεκαθαρίσει πολλά από τα δεδομένα που έχεις μπροστά σου. Μια έντονη ασάφεια χαρακτηρίζει την οπτική σου, αλλά πολύ περισσότερο την επικοινωνία σου το διάστημα αυτό, και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις, τόσο με φιλικά σου πρόσωπα όσο και με τον σύντροφό σου.
 
Από την άλλη, ένα επαγγελματικό ζήτημα που ενδεχομένως προέρχεται από το παρελθόν, εμφανίζεται στο προσκήνιο και σου προσφέρει την ευκαιρία να προωθήσεις και να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.
 
Όμως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής. Είτε μια σχέση που κινείται στο παρασκήνιο επανέρχεται δυναμικά, διεκδικώντας εκ νέου μια θέση στην καρδιά σου, είτε ένα πρόσωπο που εισβάλλει με θεαματικό τρόπο στη ζωή σου, δημιουργεί έντονη εσωτερική αναστάτωση και πολύ δυνατά συναισθήματα, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή, προσφέρεται για ερωτικές εμπειρίες, ερωτικά παιχνίδια που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου και την ερωτική σου ζωή γενικότερα. Διαμορφώνεται ένα πολύ ιδιαίτερο κλίμα, με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού και του συναισθήματος! Με έναν Ιχθύ το κλίμα μεταξύ σας έχει απογειωτικό χαρακτήρα. Με έναν Κριό κινείστε σε πιο… σκοτεινές διαδρομές, αλλά με πολύ μεγάλη ερωτική ένταση! Τι σου επιφυλάσσουν τα ευνοϊκά τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο; Μάθε από τώρα τις εξελίξεις στα ερωτικά σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ας το δούμε το πράγμα λίγο διαφορετικά… Μήπως αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορεί να αντέξεις και αυτό το γεγονός σε ζορίζει ασφυκτικά την εβδομάδα αυτή; Τις ημέρες που ακολουθούν, μια σύγκρουση με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον, μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης στην καθημερινότητά σου και μια φορτισμένη ψυχολογία, που δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα το τοπίο των εξελίξεων ή να κρατήσεις τις ισορροπίες!
 
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να κρατήσει τις αποστάσεις και να αποφύγεις συζητήσεις που δεν διευκολύνουν τις σχέσεις σου και βεβαίως, δεν σου δίνουν το αποτέλεσμα που θέλεις… Να θυμάσαι πως οι χαμηλοί τόνοι μπορεί να αποβούν σωτήριοι!
 
Πάντως, οι εξελίξεις της εβδομάδας εστιάζουν και στα οικονομικά σου, που μπορεί να σου δώσουν ένα σημαντικό άνοιγμα ή μια ευκαιρία να δρομολογήσεις, να διευθετήσεις ή να διαχειριστείς θέματα, που σε έχουν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Τώρα, κάποια πρόσωπα ή κάποιες καταστάσεις φαίνεται να εξυπηρετούν σημαντικά τη ρευστότητά σου, αλλά και τα οικονομικά που αφορούν τρίτα πρόσωπα (εφορίες δάνεια, διατροφές κλπ). Και πολύ πιθανόν να πετύχεις κάτι σημαντικό, κάτι που θα φέρει καινούργια δεδομένα ή πεδία διαπραγμάτευσης, που θα σε ευνοήσουν ιδιαίτερα.
 
Εξελίξεις φαίνεται να παρουσιάζει όμως και η ερωτική σου ζωή, που κινείται σε ένα έντονο κλίμα! Είναι κυρίως η δική σου διάθεση που έλκει πρόσωπα, καταστάσεις, συναισθήματα και σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις κάποιες εμπειρίες, που απογειώνουν την σεξουαλικότητά σου!
 
ΥΓ. Πρόσεξε λίγο περισσότερο στον εργασιακό χώρο, γιατί είναι πολύ πιθανό ένα θέμα που σε προβλημάτισε και προκάλεσε εντάσεις το προηγούμενο διάστημα, να δημιουργήσει εκ νέου μια αναστάτωση στις σχέσεις σου με συνεργάτες και συναδέλφους!
 
Με τον Κριό ο κύκλος που ανοίγει τώρα μεταξύ σας, έχει έντονα ερωτικό χρώμα…Τι σου επιφυλάσσουν τα ευνοϊκά τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο; Μάθε από τώρα τις εξελίξεις στα ερωτικά σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις μια διάθεση τελειομανίας και την τάση να ασκείς έλεγχο σε όλους και σε όλα, ενώ πολλές φορές απαιτείς να γίνονται τα πράγματα ακριβώς όπως θέλεις εσύ! Και πολύ πιθανόν αυτή σου η διάθεση να σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποια πρόσωπα στην καθημερινότητά σου, δημιουργώντας ένα κλίμα διαφωνιών και αντιπαραθέσεων, που μπορεί προσωρινά να κάνει πιο δύσκολες τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου!
 
Όμως, από την άλλη μεριά, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου προσφέρει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, που εξυπηρετούν τα σχέδιά σου και ανοίγουν νέους ορίζοντες στην επαγγελματική σου ζωή, ίσως και σε σχέση με κάτι που μεθοδεύεις εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες προτάσεις, νέα δεδομένα, που ενεργοποιούν εκ νέου το ενδιαφέρον σου!
 
Λύσεις όμως, μπορεί να υπάρξουν και σε οικογενειακά ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν. Ανοίγεται ένας νέος κύκλος συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων και τα πράγματα οδεύουν προς μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση ή επίλυση!
 
Γενικότερα ωστόσο, το κλίμα δημιουργεί μία μεγαλύτερη υπερδιέγερση στην καθημερινότητά σου και σε βάζει στη διαδικασία να κυνηγήσεις, να μεθοδεύσεις και να προωθήσεις τα θέματά που σε ενδιαφέρουν, ενώ δεν αποκλείεται να σου δώσει πολύ ενθαρρυντικές εξελίξεις!
 
ΥΓ. Μπορεί οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή να μην είναι αυτές που περιμένεις, μια και υπάρχει ένα έντονο κλίμα ασυνεννοησίας με το σύντροφό σου, όμως δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να σου δώσει τη δυνατότητα κάποιων αρκετά αισιόδοξων γνωριμιών! Με έναν Ιχθύ μπορεί να μην είναι εύκολο να συνεννοηθείς, είναι πιο εύκολο ωστόσο να νιώσεις! Αλλά και με τον Κριό ο κύκλος που ανοίγει τώρα φαίνεται να έχει έντονα ερωτικό ενδιαφέρον! Τι σου επιφυλάσσουν τα ευνοϊκά τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο; Μάθε από τώρα τις εξελίξεις στα ερωτικά σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η περίοδος αυτή έρχεται να σου δώσει μια πολύ σημαντική ανάσα και να επαναφέρει τους ρυθμούς σου, την καθημερινότητά σου και την ψυχολογία σου σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση! Βεβαίως, θα προκύπτουν συχνά γεγονότα, που θα συνεχίζουν να σε πιέζουν. Ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή, οι συγκρούσεις δεν θα πάψουν να υπάρχουν και να σου δημιουργούν αρκετό στρεσάρισμα στην καθημερινότητά σου και στην ψυχολογία σου!
 
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με κάποιον συνεργάτη σου, ενδεχομένως και με ένα πρόσωπο που έχει ανώτερη θέση από σένα, που με κάποιο τρόπο θα θελήσει να σου επιβάλει την άποψή του! Είναι σημαντικό να μην προκαλέσεις τις καταστάσεις περισσότερο και να μη φορτίσεις με μεγαλύτερη ένταση το μεταξύ σας, γιατί μπορεί να οδηγηθείς ακόμα και σε ρήξεις, για τις οποίες ενδεχομένως να μην είσαι προετοιμασμένος!
 
Όμως, πριν βιαστείς να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα, να ξέρεις πως οι εξελίξεις έρχονται να ενισχύσουν την ψυχολογία σου, τα σχέδιά σου, αλλά και τις σχέσεις σου, που φαίνεται αφενός να έχουν μια μεγαλύτερη κινητικότητα την εβδομάδα αυτή, αφετέρου να σου δίνουν τη δυνατότητα θετικών εξελίξεων, θετικών επαφών και επικοινωνιών, που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά στα σχέδιά σου, αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάς. Στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία, ίσως και με ένα πρόσωπο που η διαφορά ηλικίας μεταξύ σας δεν θα σας εμποδίσει να έρθετε κοντά!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου επιφυλάσσει κάποιες ξαφνικές εκπλήξεις, συναντήσεις ή μηνύματα ίσως και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, όμως μεταξύ σας εξακολουθούν να υπάρχουν δυνατά συναισθήματα! Με τον Κριό, ο κύκλος που ανοίγει τώρα είναι η αρχή για ένα πολύ ανανεωτικό ερωτικό παιχνίδι! Τι σου επιφυλάσσουν τα ευνοϊκά τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο; Μάθε από τώρα τις εξελίξεις στα ερωτικά σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Οι σχέσεις μπαίνουν σε πρώτη προτεραιότητα από δω και πέρα και μάλιστα σε ένα κλίμα που κινείται μεταξύ ζεστού και κρύου, που από τη μια ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη, από την άλλη δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις εξέλιξης σε συνεργασίες για τις οποίες έχει δουλέψει πολύ στο παρελθόν. Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει μια σύγχυση ή απροσδιοριστία και ένταση στο εργασιακό περιβάλλον, με τους συναδέλφους ή με τους συνεργάτες σου. Μια συζήτηση ή μια διαπραγμάτευση, μπορεί όχι μόνο να μη σου δώσει το αποτέλεσμα που ενδεχομένως περιμένεις, αλλά να δημιουργήσει και αρκετή ένταση, με ανατροπές που ούτε καν υποψιάζεσαι. Καλό είναι να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, να τις αφήσεις για λίγο παρακάτω που τα πράγματα θα λειτουργούν με έναν πιο ευνοϊκό τρόπο για σένα!
 
Από την άλλη, η ερωτική σου ζωή φαίνεται να παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και να σου δίνει τη δυνατότητα, μέσα από αληθινή και ουσιαστική επικοινωνία, να αποκαταστήσεις μια σχέση με ένα πρόσωπο, που ενδεχομένως το μεταξύ σας έχει παρουσιάσει μια έντονη δυσαρμονία το τελευταίο διάστημα. Η δυνατότητα να μιλήσετε σε μια πιο ουσιαστική βάση, θα σας προσφέρει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να επιλύσετε τα θέματα που σας έχουν απασχολήσει με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο! Δεν αποκλείεται βεβαίως και μια νέα γνωριμία που έρχεται τώρα στη ζωή σου, να έχει τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση…
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να έχει απρόβλεπτες εξελίξεις, συναντήσεις, μηνύματα ή επικοινωνίες με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, γεγονός που αναπτερώνει ιδιαίτερα την ψυχολογία σου. Πάντως, με τον Κριό το παιχνίδι μεταξύ σας έχει πάντα πολύ ενδιαφέρον και πολύ έντονη έλξη! Τι σου επιφυλάσσουν τα ευνοϊκά τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο; Μάθε από τώρα τις εξελίξεις στα ερωτικά σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τώρα, μπορείς να ζητήσεις τη… βοήθεια του κοινού! Άκρως ευνοϊκή η περίοδος αυτή για να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει ή οτιδήποτε θέλεις να εξελίξεις, γιατί θα γίνει πολύ πιο εύκολα και ουσιαστικά κατανοητό από τα κατάλληλα πρόσωπα, που μπορούν να σε βοηθήσουν! Η καθημερινότητά σου αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μια και οι εξελίξεις ή ακόμα και τα πρόσωπα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή, έχουν πιο θετική διάθεση απέναντί σου και κατανοούν πολύ καλύτερα αυτά που τους λες! Και βέβαια, η περίοδος είναι κατάλληλη για να διαπραγματευτείς ακόμα και σοβαρά ζητήματα που σε απασχολούν!
 
Εκείνο που φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο, ωστόσο χωρίς να μπορείς άμεσα να βρεις τη λύση που αναζητάς, είναι τα οικονομικά σου ζητήματα, που ακόμα κινούνται σε έναν πιο ασταθή και ασαφή ρυθμό και να σε προβληματίζουν. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να ενεργοποιήσει εκ νέου θέματα που σε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, τα οποία επανέρχονται με έναν πιο έντονο τρόπο και απαιτούν από εσένα άμεση επίλυση! Φρόντισε να αποφύγεις ανοίγματα, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις που αφορούν οικονομικά θέματα, γιατί ενδεχομένως να μην έχεις το αποτέλεσμα που αναμένεις ή και να σου δημιουργήσουν επιπρόσθετες εμπλοκές.
 
Επίσης ένας τομέας που φαίνεται να έχει αρκετές εξελίξεις, είναι αυτός της ερωτικής σου ζωής, που κινείται σε ένα αρκετά έντονο κλίμα. Πολύ πιθανόν να ανοίξει και ένας κύκλος με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, που φαίνεται πως οι τίτλοι τέλους στο μεταξύ σας δεν έχουν ακόμα πέσει οριστικά… Επίσης, δεν αποκλείεται και κάποιες νέες γνωριμίες να λειτουργήσουν ανανεωτικά για την ψυχολογία σου και να στήσουν ένα πολύ όμορφο ερωτικό παιχνίδι, που φρεσκάρει την καθημερινότητά σου…
 
ΥΓ. Είναι πολύ πιθανό η εβδομάδα αυτή να επιφυλάσσει και αρκετές εκπλήξεις, ξαφνικές συναντήσεις, ξαφνικά μηνύματα, που ανατρέπουν πολύ ευχάριστα την ροή της καθημερινότητας, χαρίζοντάς σου χαμόγελα αισιοδοξίας… Με τον Κριό πάντως έχεις πολλά να πεις και ακόμα περισσότερα να ζήσεις, ενώ με τον Δίδυμο μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες συνέπειες! Τι σου επιφυλάσσουν τα ευνοϊκά τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο; Μάθε από τώρα τις εξελίξεις στα ερωτικά σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-02-2015 13:20:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι