Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και η έκλειψη Σελήνης, την εβδομάδα 6 ως 12 Οκτωβρίου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και η έκλειψη Σελήνης, την εβδομάδα 6 ως 12 Οκτωβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 6 ως 12 Οκτωβρίου

Άραγε είμαστε πραγματικά αυτό που δείχνουμε στους άλλους ή υποδυόμαστε συνεχώς ρόλους για να τους αρέσουμε; Και γνωρίζουμε πραγματικά τους ανθρώπους γύρω μας, ή μήπως ξέρουμε μόνο την εικόνα που επιλέγουν αυτοί να μας δείξουν; Και τελικά, μπορούμε να ξεφύγουμε απ’ όλες αυτές τις εικόνες και να βρούμε αυτό που στ’ αλήθεια είμαστε;
Sponsored Links

Έκλειψη Σελήνης και Ήλιος σε αντίθεση με Ουρανό

Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θέτει η εβδομάδα αυτή σε όλους μας, μια και η έκλειψη Σελήνης που σημαδεύει τον κύκλο αυτόν φωτίζει τον δύσκολο τομέα των σχέσεων και σε φέρνει αντιμέτωπο, όχι πλέον με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό σου! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό, που συνοδεύει την έκλειψη αυτή, έρχεται να ξεβολέψει, να σε σηκώσει από τον καναπέ σου και να σε κάνει να πάρεις θέση σε ό,τι συμβαίνει γύρω σου και κάνεις πως δεν το βλέπεις καιρό τώρα, επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά το μοντέλο μιας πραγματικότητας που δεν σε εκφράζει και νομίζεις πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να την αλλάξεις!
 
Το ερώτημα είναι: Θέλεις; Γιατί για μια ακόμα φορά μπορείς να καθίσεις και πάλι στον καναπέ σου, να πάρεις το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και να χαθείς σε κείνο το πλαστό κόσμο που δεν σε προβληματίζει, δε σου δημιουργεί διλήμματα, ερωτήματα, πόνο, χαρά, παρά σε κάνει να ζεις στο απόλυτο κενό… Ακριβώς σαν ένα σύμπαν χωρίς εποχές, χωρίς χρόνο, χωρίς υπάρξεις, χωρίς τίποτα! Ωστόσο, ακόμα και αν ακολουθήσεις αυτήν τη στάση της αδιαφορίας, μη νομίζεις πως δεν θα έρθει η ώρα η ώρα για να πληρώσεις το τίμημά της, γιατί, το καθετί σε τούτη τη γη έχει και ένα τίμημα, το οποίο θέλεις δεν θέλεις, θα το πληρώσεις!
 
Οι εκλείψεις λειτουργούν διορθωτικά στη ζωή σου, ακόμα και αν τα γεγονότα που φέρνουν, έχουν πολύ μεγάλη ένταση στον τομέα που ενεργοποιούν, καθώς την περίοδο αυτή χρειάζεται να δουλέψεις τα συγκεκριμένα θέματα, για να εξελιχθείς.
 
Εδώ, είναι οι σχέσεις σου που μπαίνουν στο μικροσκόπιο για μια ακόμα φορά. Όμως τώρα τα γεγονότα σε αναγκάζουν να δεις με μια μεγαλύτερη ειλικρίνεια τις καταστάσεις που διαμορφώνουν το σκηνικό της ζωή σου και να πάρεις μια επίσημη θέση απέναντι τους.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που συνοδεύει επίσης την έκλειψη αυτή, είναι η όψη που δεν θα διστάσει ακόμα και να σπάσει δεσμούς που δεν εκφράζουν πια! Ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι πανίσχυρη και θα τα βάλει με όλους και με όλα, προκειμένου να υπερασπιστεί την επιθυμία της και το όνειρό της…
 
Το επόμενο ερώτημα είναι: Εσύ, πόσο διατεθειμένος είσαι να πας κόντρα στο ρεύμα του ''Πρέπει'' και να ακολουθήσεις τις προσταγές του ''Επιθυμώ''; Να θυμάσαι πως είτε τη μια κατεύθυνση ακολουθήσεις είτε την άλλη, το τίμημα θα το πληρώσεις, απλά στη δεύτερη επιλογή το κόστος πάντα πολύ λιγότερο!
 
Να θυμάσαι επίσης πως στην έκλειψη αυτή έχεις πολύ ισχυρές βοήθειες, μια και ο μεγάλος σχηματισμός του χαρταετού που δημιουργείται σε αυτό το πλανητικό αποτύπωμα, είναι ο κινητήριος μοχλός των εξελίξεων! Θα τροφοδοτήσει με ελπίδα και θάρρος την ψυχή σου, θα ανοίξει νέες διαδρομές στο όνειρο, θα σου προσφέρει την ευκαιρία που χρειάζεσαι, φέρνοντας το τρένο των ευκαιριών ακριβώς έξω από τη δική σου πόρτα…
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στα ζώδια της Φωτιάς, είναι αυθεντικό, ειλικρινές, καθαρό, και σου προσφέρει απλόχερα τις ευεργεσίες του, έντιμα χωρίς παιχνίδια η παρασκήνιο, έτσι για να ξέρεις και τι πρέπει να κάνεις και που πρέπει να πας… Και σε εφοδιάζει με οτιδήποτε χρειαστείς στο καινούργια ταξίδι σου…
 
Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Δία, που κορυφώνεται την Παρασκευή, γίνεται και αυτό αρωγός στην προσπάθειά σου, ενισχύοντας και τη θέλησή σου, αλλά ανοίγοντας ακόμα μια πόρτα ευκαιριών, που θα σου φανεί χρήσιμη.
 
Ο Ερμής στην ανάδρομη πορεία του θα επαναφέρει για μια ακόμα φορά ζητήματά που σε προβλημάτισαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, για να σου δώσει τη δυνατότητα να τα επανεξετάσεις, ελαχιστοποιώντας το περιθώριο του λάθους στις αποφάσεις σου!
 
Η Αφροδίτη, συνεχίζοντας τις ανατρεπτικές της όψεις, κορυφώνει την αντίθεσή της με τον Ουρανό το Σάββατο, δίνοντας ακόμα μια ευκαιρία να ξεφύγεις από ό,τι προσδίδει γκρίζες αποχρώσεις στη ζωή σου!
 
Είναι μια εβδομάδα εντάσεων ή ευκαιριών! Όλα εξαρτώνται από τη δική σου οπτική, τη δική σου συνειδητότητα και την δική σου αποφασιστικότητα… Ίσως είναι και η ευκαιρία που περίμενες πολλά χρόνια τώρα, για να βρεις τον τρόπο να αλλάξεις… Γιατί για να αρχίσει το παιχνίδι, πρέπει πρώτα κάποιος να ανακατέψει την τράπουλα!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Καιρός να σκεφτείς και τον εαυτό σου!
Σε καμία περίπτωση μην αρνηθείς τη συμμετοχή σου σε όλα όσα διαδραματίζονται στο σκηνικό των σχέσεων σου την εβδομάδα αυτή! Ο κύκλος που ανοίγει τώρα, ομολογουμένως ένα πονοκέφαλο θα σου τον φέρει, μια και σε βάζει στη διαδικασία να πάρεις θέση απέναντι στα πρόσωπα, τις καταστάσεις, αλλά πολύ περισσότερο στον εαυτό σου, και να απαντήσεις στο θεμελιώδες ερώτημα: “Τι ακριβώς θέλω, για να είμαι ευτυχισμένος;” Σκέψου, επεξεργάσου και αποφάσισε σε ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς, γιατί τώρα βρίσκεσαι στο σταυροδρόμι των επιλογών και καλείσαι να διαλέξεις πια διαδρομή θα ακολουθήσεις… Είναι η συνέχεια του έργου της ζωής σου, που τώρα καλείσαι να το διαμορφώσεις σε ένα διαφορετικό σκηνικό και πολύ πιθανόν με άλλους πρωταγωνιστές! Σε αυτή σου την απόφαση να ξέρεις πως θα έχεις πολύ σημαντικές βοήθειες, αλλά και ευκαιρίες, που θα σε στηρίξουν και θα σου δώσουν δύναμη και αισιοδοξία για κάθε νέο τόλμημα σου! Οι φίλοι είναι κοντά σου, σου συμπαραστέκονται και σε βοηθούν, σε αυτή σου την επιλογή. Και δεν αποκλείεται η αφορμή όλων αυτών των εξελίξεων, να είναι ο έρωτας, μια και συνήθως είναι αυτός ο κινητήριος μοχλός των αποφάσεων και των κινήσεων…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Είναι μία μοναδική εποχή, που μπορεί να σου φαίνεται δύσκολη ή ζορισμένη, όμως αν δεις τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική, έχει έρθει η στιγμή να ζήσεις την επιθυμία και το όνειρό σου, αυτό που σου αξίζει, αυτό που πάντα ήθελες να είσαι: πραγματικός, αυθεντικός και ειλικρινής, κυρίως με τον εαυτό σου! Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Εγώ διαμορφώνω τις εξελίξεις ή οι εξελίξεις εμένα;
Είναι ένας κύκλος, που ομολογουμένως βγάζει από μέσα σου την μοναδική δύναμη του λιονταριού! Έχει έρθει η ώρα να αποδείξεις σε όλους το μεγαλείο που υπάρχει μέσα σου! Και βεβαίως, γίνεσαι πιο απόλυτος, πιο συγκεκριμένος και εστιασμένος στο Εγώ σου, μια και τώρα είναι αυτό που μετράει περισσότερο, αυτό που θέλεις εσύ και δεν το διαπραγματεύεσαι για κανέναν και για τίποτα! Και έτσι, πολύ συχνά μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με οποιονδήποτε προσπαθεί να σου επιβληθεί, γίνεσαι πιο κοφτός, αδιαπραγμάτευτος, ακόμα και αν χρειαστεί να έρθεις σε ρήξη με τα πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου! Είσαι έτοιμος για ανατροπές, σε οτιδήποτε δεν σου πηγαίνει ή οποιονδήποτε δεν αναγνωρίζει την αξία σου. Νιώθεις μια ασυγκράτητη δύναμη και ορμή μέσα σου, προκειμένου να διεκδικήσεις όλα αυτά που νιώθεις ότι σου ανήκουν και δημιουργείς εσύ ο ίδιος τις ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου! Παράλληλα, θα σου δώσει και όλες εκείνες τις βοήθειες που χρειάζεσαι, για να τις ολοκληρώσεις… Μία νέα επαγγελματική προοπτική, ένας καινούργιος έρωτας που ανθίζει, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά… δεν έχεις παρά να επιλέξεις!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ο κύκλος αυτός είναι άκρως επεκτατικός, με μοναδικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο σκηνικό, για να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά σου! Είναι στο χέρι σου να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς… Το σύμπαν ολόκληρο συνωμοτεί, για να τις πραγματοποιήσεις! Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εποχή των ουσιαστικών αλλαγών!
Είναι πολύ σημαντικό τώρα να δεις πίσω από το προφανές ή το αυτονόητο, γιατί τα πράγματα έχουν μια άλλη διάσταση, η οποία ενδεχομένως δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Οι αλλαγές που προοιωνίζει η περίοδος αυτή, εννοείται πως δεν γίνονται ούτε εύκολα ούτε ανεμπόδιστα… Χρειάζεται να αναλάβεις εσύ τα ηνία των πρωτοβουλιών, προκειμένου να διαμορφώσεις στις εξελίξεις προς όφελός σου… Μπορεί να νιώσεις πως κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά στα σχέδια σου, τις ιδέες σου, τις προθέσεις σου, δεν υλοποιούνται έτσι όπως τα έχεις σκεφτεί ή ακόμα να υπάρξουν εμπλοκές στα οικονομικά σου, που θα σε κρατήσουν πίσω σε σχέση με τους στόχους σου… Όμως, λίγο παρακάτω θα ανακαλύψεις πάρα πολλούς λόγους, για τους οποίους θα χαρείς πολύ, μια και οι ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου είναι ικανές να δημιουργήσουν ένα νέο κλίμα στη ζωή σου, σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, και να είναι αυτές που χρειάζεσαι για να χτίσεις τα όνειρά σου σε πιο υγιείς βάσεις! Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο το διάστημα αυτό και έρχεται να φωτίσει την ύπαρξή σου με την παρουσία του, μια και ένα πρόσωπο που έρχεται τώρα στη ζωή σου, αλλάζει τον τρόπο θεώρησης των πραγμάτων σου, αφού σου ανοίγει την πόρτα σε νέες διαδρομές, νέα συναισθήματα και νέα πάθη!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ό,τι και να γίνει, όσο δύσκολα κι αν σου φαίνονται τα πράγματα, δεν παύει να είναι μία εποχή εξαιρετικών ευκαιριών, που μπορεί να αλλάξουν πλήρως το σκηνικό τη ζωή σου… Μην σκέφτεσαι τίποτα και προχωρά σταθερά στην κατεύθυνση των ονείρων σου! Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα!
Γεγονός είναι πως οι ισορροπίες σου κλονίζονται εύκολα και όταν γίνεται αυτό, κλείνεσαι σε εκείνο το σκληρό καβούκι σου, που σε προστατεύει στις δυσκολίες και στον εαυτό σου! Τώρα είναι μια εποχή που θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω, μια και οι καταστάσεις που διαμορφώνονται, σκοπό έχουν να ξεκαθαρίσουν όλα τα… αγριόχορτα που έχουν φυτρώσει εδώ και καιρό στο λιβάδι σου και να δώσουν τη δυνατότητα σε νέους σπόρους, σε νέα λουλούδια να ανθίσουν, σε ένα πιο υγιές περιβάλλον. Είναι μια εποχή που θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για το σπίτι και για την οικογένεια. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό τις αποφάσεις να τις πάρουν άλλοι για εσένα, όπως για παράδειγμα ο σύντροφός σου, ο οποίος να προβάλλει μια τέτοια συμπεριφορά, που νιώθεις πως δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείς περαιτέρω… Ίσως και οι καταστάσεις που προκύπτουν στη δουλειά σου σε βρίσκουν απροετοίμαστο, όμως ξέρεις πολύ καλά πως έχεις κλείσει τα μάτια πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική, και τώρα έχει έρθει η ώρα να δεις καθαρά. Ό,τι γίνεται όμως, σε βοηθά να βάλεις τα δικά σου όρια και σου δίνει την ευκαιρία να τελειώνεις με καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν και δεν δίνουν χαρά στη ζωή σου… Όμως, από την άλλη μεριά οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν. Ιδιαίτερα τα εργασιακά σου ζητήματα, αλλά και τα θέματα της οικονομικής σου ζωής, μπαίνουν σε μια άλλη βάση. Ανοίγονται νέες πόρτες ευκαιριών, από όπου διαφαίνεται ένας πιο καθαρός ορίζοντας, που θα εξυπηρετήσει πάρα πολύ τις ανάγκες σου και θα σε βάλει σε μια περίοδο, που μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που έχεις σκεφτεί ή έχεις μεθοδεύσει. Όχι, δεν θα μείνεις παραπονεμένος! Γι’ αυτούς που χειρίζονται καλά το παιχνίδι της ζωής, πάντα υπάρχει αποζημίωση και σε κάποιες περιπτώσεις είναι και… πολύ καλή!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Τώρα είναι μια εποχή που θα πατήσεις γερά στα πόδια σου, θα καταλάβεις καλύτερα τις ανάγκες σου και θα διεκδικήσεις το καλύτερο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για σένα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το παρασκήνιο διαμορφώνει τις εξελίξεις…
Είναι σαν μια ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, όπου κάτω από σένα υπάρχει το κενό και πάνω από σένα ο ουρανός… Το αλεξίπτωτό σου μπορεί να σε κατεβάσει στη γη με ασφάλεια, αρκεί να μη σε πιάσει πανικός! Κάπως έτσι είναι η εικόνα του κύκλου που ανοίγει τώρα και δεν είναι εύκολο να χειριστείς τις εξελίξεις. Οι περισσότερες από αυτές διαδραματίζονται ερήμην σου, στο παρασκήνιο, χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι, χωρίς να μπορείς να πάρεις θέση, γι’ αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να αφεθείς, αφού το κοσμικό σχέδιο δουλεύει για σένα… Βεβαίως, οι συνεργασίες σου στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανό να περάσουν από ένα είδος κρίσης, μια και γίνεσαι ιδιαίτερα απαιτητικός απέναντί τους. Όμως, και οι συνεργάτες σου προβάλλουν τις δικές τους απαιτήσεις και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν συγκρούσεις μεταξύ σας, που δεν είναι εύκολες. Από την άλλη μεριά, ενδεχομένως και να κινηθούν με έναν πιο ύπουλο τρόπο απέναντί σου κι αυτό να σε βρει απροετοίμαστο. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι θα καταλάβεις με όποιους τελικά έχεις να κάνεις και το κατά πόσο αξίζουν να παραμένουν στη ζωή σου. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, αν έχεις μια σχέση η οποία μέχρι τώρα κινείται παρασκηνιακά ή παράνομα, είναι παρά πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να υπάρξουν έντονες εξελίξεις που την αφορούν. Ωστόσο, ό,τι γίνεται τώρα, ακόμα κι αν σε ζορίζει, θα σε κάνει να καταλάβεις πάρα πολλά και για τον εαυτό σου, αλλά και για το άλλο πρόσωπο. Όσο για τους αδέσμευτους Σκόρπιους, ενδεχομένως να τους χτυπήσει την πόρτα μια σχέση, η οποία θα έχει μυστικό χαρακτήρα και πολύ δυνατά συναισθήματα, με πάθος! Από την άλλη μεριά, το διάστημα αυτό έρχεται να σου δώσει πολύ σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, με πολύ καλές οικονομικές προεκτάσεις, που σίγουρα θα δικαιώσουν και τη φήμη σου και τη δουλειά που μέχρι τώρα έχεις κάνει!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ακόμα και αν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου ταλαιπωρηθούν ή σε ταλαιπωρήσουν, ό,τι αξίζει είναι κι αυτό που θα μείνει και που θα σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Οικονομικές ανησυχίες, αλλά και ευκαιρίες!
Γεγονός είναι πως το διάστημα αυτό οι προτεραιότητές σου αλλάζουν. Φαίνεται πως στρέφεσαι περισσότερο σε υλικά ζητήματα, μια και αυτά έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν εξελίξεις που θα σε πιέσουν. Όμως, μέσα από την πίεση αυτή, εσύ θα βρεις εκείνες τις λύσεις που θα σε εξυπηρετήσουν, ακόμα και σε προβλήματα που μπορεί να κουβαλάς εδώ και καιρό και δεν έχεις καταφέρει να τα λύσεις! Άλλωστε, τις περισσότερες φορές όταν βουτάς στα βαθιά, ακόμα και αν δεν ξέρεις κολύμπι, μαθαίνεις από ανάγκη! Έτσι γίνεται και τώρα, το ζήτημα είναι πως εσύ θα βγεις κερδισμένος, και όχι μόνο από αυτό! Στα επαγγελματικά σου φαίνεται να εστιάζεται η εύνοια της περιόδου και να σου ανοίγει την πόρτα σε εκείνες τις επαγγελματικές ευκαιρίες, που σκοπό έχουν να σε αναβαθμίσουν, να σε προάγουν σε κάτι πολύ καλύτερο και να τροφοδοτήσουν με πολύ καλή διάθεση την ψυχολογία σου, ενεργοποιώντας εκείνους τους μηχανισμούς της εξέλιξης, που θα σε βοηθήσει πάρα πολύ από δω και πέρα να ισορροπήσεις ό,τι δεν σου άρεσε μέχρι τώρα στα εργασιακά σου ζητήματα. Ο έρωτας αποκτά στη ζωή σου μια άλλη διάσταση, μια και τα συναισθήματά σου είναι έντονα και έλκουν εκείνες τις καταστάσεις πάθους, στιγματίζοντας την περίοδο αυτή με πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες και ατελείωτες νύχτες, γεμάτες αισθησιασμό!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ό,τι κι αν σε προβληματίζει την περίοδο αυτή, θα το λύσεις αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και περνώντας στη δράση. Παράλληλα θα διορθώσεις και ό,τι μέχρι τώρα θεωρούσες ''κακώς κείμενο'' στη ζωή σου και, πολύ περισσότερο, στη δουλειά σου. Οι ευκαιρίες που ανοίγονται τώρα είναι εξαιρετικά σημαντικές για την προώθησή σου, μην τις χάσεις! Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το κλίμα βελτιώνεται αισθητά!
Τα όνειρά σου, οι επιθυμίες σου, τα σχέδιά σου βάζουν πλώρη για τις δικές τους θάλασσες… και ο άνεμος, ούριος τα βοηθά στο ταξίδι τους… Ανοίγεις πανιά για τα μέρη που κάνουν την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά και την τρέφουν με εκείνα τα συναισθήματά της χαράς και της αισιοδοξίας… Είναι η εποχή σου, η εποχή που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις όλα αυτά που τόσο καιρό μεθοδεύεις, σκέπτεσαι, οραματίζεσαι! Κοντά σου θα βρίσκονται πάντα οι πολύτιμοι φίλοι σου, αυτοί που θα σε στηρίξουν σε ό,τι και αν χρειαστείς! Ο έρωτας ανακατεύει τα χαρτιά της ζωής σου και παίρνει περίοπτη θέση στο παιχνίδι. Φέρνει κοντά σου πρόσωπα, που σκοπό έχουν να σε συγκινήσουν βαθιά και να σου δημιουργήσουν μοναδικά συναισθήματα, ικανά να αναμορφώσουν το σκηνικό στην ερωτική σου ζωή… Ίσως όχι εύκολα, μια και τα συναισθήματα που δημιουργούνται τώρα, δεν σου δίνουν καμία σιγουριά για το τι θέλεις να κάνεις. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις την στάση σου, αλλά και γενικότερα την όποια σχέση υπάρχει στη ζωή σου. Και βεβαίως δεν αποκλείεται ένα τρίτο πρόσωπο να σε βάλει σ’ αυτή τη διαδικασία και ίσως να είναι αυτό που θα κερδίσει τελικά το παιχνίδι… Μια και ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σου έχει πολυπλοκότητα και βάθος…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η περίοδος αυτή έρχεται να σου δώσει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, που αφορούν τις διαπραγματεύσεις σου. Ίσως τώρα πετύχεις πολύ σημαντικές συμφωνίες στην επαγγελματική σου ζωή, που μπορούν να σου προσφέρουν μακροπρόθεσμα ευνοϊκές προοπτικές!  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Σχέσεις και συνεργασίες σε ανακατατάξεις, αλλά και νέοι έρωτες!
Όχι, δεν είναι ήρεμα τα νερά στην καθημερινότητά σου, όμως μπορούν να σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι, για να καταλήξεις στον προορισμό σου. Στον κύκλο αυτό καλείσαι να διαχειριστείς σύνθετες ενέργειες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μια και η κυρία απαίτηση, τόσο από το σύντροφό σου όσο και από τους συνεργάτες σου, είναι η ικανοποίηση των δικών τους αιτημάτων… Έχει έρθει ο καιρός να θέσεις τα όριά σου και να απαιτήσεις ό,τι νιώθεις πως χρειάζεται να έχεις, ακόμα και αν χρειαστεί να συγκρουστείς μαζί τους. Η ''μάχη'' είναι δύσκολη, σκληρή και πολλές φορές είναι πιθανό να βρεθείς σε αδιέξοδο, όμως εσύ είσαι πολύ δυνατός και δεν σκοπεύεις να κάνεις πίσω για κανένα λόγο… Αν ανήκεις στους Ζυγούς που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, ο κύκλος αυτός το σίγουρο είναι ότι θα σε προβληματίσει αρκετά, και μπορεί να σου φέρει σημαντικές ανακατατάξεις, και στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή. Βέβαια, πολύ πιθανά να σου φέρει και έναν έρωτα, έναν έρωτα γεμάτο πάθος, γεμάτο συναίσθημα, όχι εύκολο, αλλά σίγουρα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η περίοδος αυτή σου προσφέρει πολύ σημαντικές ευκαιρίες και μέσα από την επικοινωνία σου, με σημαντικές συζητήσεις, σημαντικές διαπραγματεύσεις, ίσως και σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να αφορούν στην επαγγελματική σου ζωή. Όμως, και μια ευκαιρία μπορεί να προέλθει μέσα από το φιλικό σου κύκλο… ο έρωτας που λέγαμε, για παράδειγμα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χωρίς συμβιβασμούς, μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις!
Η διάθεσή σου είναι πιο εριστική, πιο προκλητική, πιο ασυμβίβαστη στον κύκλο αυτόν! Συχνά θα προκαλέσεις… θύελλες, προκειμένου να κάνεις το δικό σου, μια και το συναίσθημά σου είναι ανένταχτο και ασυμβίβαστο απέναντι σε όλα τα γεγονότα που διαμορφώνονται στο σκηνικό της ζωή σου. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις σου, δεν θα διστάσεις να ασκήσεις τις κατάλληλες πιέσεις, που χρειάζονται προκειμένου να γίνει το δικό σου! Η ερωτική σου ζωή σε πλήρη δράση και ίσως να υπάρξουν οι πειρασμοί εκείνοι, που θα σου δημιουργήσουν διλήμματα… Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Υδροχόους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο που εμφανίζεται τώρα στο προσκήνιο, να σε γεμίσει συναισθήματα και ερωτηματικά…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Διανύεις μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς και τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου, είτε με τη μορφή μιας νέας συνεργασίας, είτε με μία νέα πρόταση που σου ανοίγει πολύ σημαντικές διαδρομές, είτε μέσα από μια σημαντική συμφωνία, που επιτυγχάνεται και την οποία ενδεχομένως μεθοδεύεις εδώ και πολύ καιρό, ίσως μέσα από ένα καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή. Όπως και να έχει, οι ευκαιρίες όχι μόνο δεν θα λείψουν, αλλά έρχονται για να ανασκευάσουν σημαντικούς τομείς, που μέχρι τώρα ήταν ελλιπείς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Για ό,τι σου συμβαίνει, υπεύθυνος είσαι ο ίδιος!
Πολύ συχνά μπορεί να νιώθεις πως δεν ξέρεις τι θέλεις, μια και η αναστάτωση που υπάρχει μέσα σου δεν σε αφήνει να εστιάσεις και να επικεντρωθείς στα θέματά σου. Μπορεί να σου βγάλει μια πιο επιθετική συμπεριφορά, δημιουργώντας αρκετή ένταση στο περιβάλλον σου και δημιουργώντας αρκετές ανακατατάξεις στην καθημερινότητά σου, στις σχέσεις σου και ιδιαίτερα στην εργασιακή σου ζωή. Φαίνεται πως τώρα γίνεται πιο δύσκολη οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι δυσκολεύουν, ενδεχομένως να υπάρξουν και οι αποκαλύψεις ενός παρασκηνίου, που συμβαίνει εδώ και καιρό πίσω από την πλάτη σου και διαμορφώνει τα γεγονότα και τις εξελίξεις μάλλον όχι υπέρ σου… Βεβαίως ούτε και έτσι θα κάνεις πίσω στα αιτήματά σου, αλλά μάλλον ούτε και οι άλλοι, κι αυτό θα δημιουργήσει ένα χάσμα στην επαγγελματική σου ζωή και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις… Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ερωτική ιστορία που ανθίζει δίπλα σου, στο εργασιακό σου περιβάλλον, στην καθημερινότητά σου, και ομολογουμένως γεννά πολύ έντονα συναισθήματα… Από αυτά που μπορούν να σε παρασύρουν σε περίεργες διαδρομές, όπου το μόνο που αναζητάς είναι η ύπαρξη του άλλου στη ζωή σου, τη ματιά του, την ανάσα του, το άγγιγμά του!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η εποχή αυτή μπορεί να σου φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην οικογενειακή σου ζωή, καθώς και βοήθειες, ανοίγματα ή ακόμα και εξυπηρετήσεις σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Ίσως πάρεις χρήματα που δεν περίμενες, ίσως ακόμα υπάρξει μια αναβάθμιση στη δουλειά σου οικονομικού περιεχομένου, όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι θα εξυπηρετηθείς σε σημαντικά και θα ανασάνεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι το τέλος ή η αρχή;
Το πρακτικό μέρος της ζωής σου που βγαίνει στο προσκήνιο σε τούτο τον κύκλο και σε φέρνει αντιμέτωπο με επιλογές και με κινήσεις του παρελθόντος σου, ανακινώντας οικονομικά θέματα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Όμως τώρα έχει έρθει η ώρα να πάρεις μια πιο ξεκάθαρη θέση απέναντι τους και να προσπαθήσεις να τα επιλύσεις, μια και η ανάγκη αυτή εμφανίζεται πιο επιτακτικά! Θα προβληματιστείς είναι σίγουρο, και πολύ πιθανόν να υπάρξουν μεταβολές και στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, από τα οποία επηρεάζεσαι άμεσα και εσύ. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να κλείσεις έναν οικονομικό κύκλο συνεργασίας, που δεν εξυπηρετεί άλλο τις ανάγκες σου, στο διάστημα που θα ακολουθήσει. Στην ερωτική σου ζωή, μια σχέση πάθους ενδεχομένως να ταράξει τα ήρεμα νερά και να σε γεμίσει πολύ δυνατά συναισθήματα, τα οποία ενδεχομένως να μην μπορείς να διαχειριστείς. Ίσως ακόμα να θελήσεις να αφήσεις πίσω σου μια σχέση, στην οποία νιώθεις πως δεν μπορείς να ανταποκριθείς άλλο και θέλεις να προχωρήσεις χωρίς αυτήν. Όπως και να έχει, η συναισθηματική φόρτιση δεν θα σου λείψει και συχνά δεν θα σε βοηθήσει ούτε να δεις τα πράγματα από μια αντικειμενική οπτική, αλλά ούτε και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις και να μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις, που μπορεί παρακάτω να τις μετανιώσεις… Έτσι κι αλλιώς, ό,τι γίνεται τώρα, δεν φαίνεται να είναι οριστικό.
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η περίοδος αυτή μπορεί να σου δώσει πολύ σημαντικές διευκλύνσεις σε εκκρεμότητες που αφορούν στα οικογενειακά σου ζητήματα ή ακόμα και τη σχέση με το μόνιμο σύντροφό σου. Παράλληλα, μυστικές συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις ευνοούνται και μπορεί να σου δώσουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Ίσως επίσης, ένα παρασκήνιο που λειτουργεί τώρα πίσω από την πλάτη σου, να διαμορφώνει πολύ θετικές εξελίξεις για σένα. Ακόμα, μπορεί να υπάρξει και μία νέα επαγγελματική ευκαιρία που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ριζικές ανακατατάξεις, αλλά και ευκαιρίες!
Όχι, δεν είναι ένας εύκολος κύκλος για σένα, είναι ένας κύκλος όμως, που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της ζωή σου, τόσο σε ό,τι αφορά το σπίτι, την οικογένεια ή και τον μόνιμο σύντροφό σου, όσο και τις σχέσεις σου στην επαγγελματική σου ζωή, που μπορεί εδώ και καιρό να σε δυσαρεστούν. Όμως τώρα, έχει έρθει η στιγμή να βάλεις τα πράγματα και τα πρόσωπα στην πραγματική τους διάσταση και να πάρεις οριστική θέση απέναντί τους. Έτσι κι αλλιώς, τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν, δεν θα σε αφήσουν να μην αντιληφθείς όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και θα θελήσεις ίσως να κάνεις μια πιο ριζική εκκαθάριση, σε οτιδήποτε δεν σου πηγαίνει ή δεν σε εκφράζει! Αν ανήκεις στους Αιγόκερους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, ενδεχομένως να υπάρξει μία απόσταση στο μεταξύ σας το διάστημα αυτό, προκειμένου να επανεξετάσετε αν τελικά η σχέση αυτή έχει υγιείς βάσεις ή όχι. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα πρόσωπο μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο, που θα σου ξυπνήσει πολύ έντονα συναισθήματα και διεκδικήσεις το διάστημα που θα ακολουθήσει. Είναι πολύ πιθανό να ζήσεις έναν έρωτα, με πολύ έντονα συναισθήματα και πολύ πάθος!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Μπορείς να βγεις πάρα πολύ ωφελημένος σε ότι αφορά στα οικονομικά σου. Ενδεχομένως να σε βοηθήσει ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου ή κάποιες μεθοδικές, μυστικές κινήσεις που κάνεις τώρα, να σου βγουν σε καλό παρακάτω. Ίσως ακόμα να υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο διαμορφώνει τις εξελίξεις υπέρ σου και σε διευκολύνει. Και δεν αποκλείεται επίσης το διάστημα που θα ακολουθήσει, να υπάρξει μία νέα επαγγελματική ευκαιρία με καλές οικονομικές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-10-2014 20:26:00