Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Σεπτεμβρίου 2015.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Σεπτεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 42
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 7 ως 13 Σεπτεμβρίου 2015, με την Νέα Σελήνη κι έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

Είναι η έκλειψη Ηλίου που χρωματίζει την εβδομάδα αυτή, με ισχυρές επιρροές και γεγονότα. Η ένωση των φώτων (Ηλίου- Σελήνης) δίνει την αφορμή για νέα ξεκινήματα, τα οποία ωστόσο στον κύκλο αυτόν θα έχουν πολλές εξελίξεις και επιπτώσεις στη συνέχεια! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και πάνω στον απλανή Denebola, ομολογουμένως δεν υπόσχεται την ομαλή ροή και εξέλιξη των καταστάσεων! Μιλά για αγωνιώδεις και αγχωτικές καταστάσεις, που δημιουργούν έντονα θέματα στις σχέσεις! Να θυμάσαι όμως πως αυτό είναι μόνο η αρχή… Γιατί όλα θα κριθούν στην πορεία, μέχρι τον επόμενο Μάρτιο του 2016, όταν Άρης, Αφροδίτη και Δίας θα ενεργοποιούν σταδιακά την μοίρα της έκλειψης!

Άρης και Αφροδίτη στον Λέοντα

Και επειδή ο κύκλος αυτός έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα, καθώς Άρης και Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα έχουν δώσει την υπόσχεση μιας ένωσης, το επόμενο διάστημα προβλέπεται ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τον τομέα αυτόν! Πριν βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα, να έχεις στο νου σου πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και πως μόνο ο χρόνος θα αποδείξει του λόγου το αληθές!

Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό και Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Η εβδομάδα αυτή επίσης κινείται κάτω από την ενέργεια του τριγώνου μεταξύ του Άρη και του Ουρανού, που συνοδεύει την έκλειψη σηματοδοτώντας νέους, ξαφνικούς έρωτες, που έρχονται να ανατρέψουν, να εκτινάξουν τα συναισθήματα, την αδρεναλίνη, την ένταση, και να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό περιβάλλον, γεμάτο έξαψη και πάθος!
 
Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται την Τετάρτης, έρχεται να κινητοποιήσει εκείνους τους δύσκολους μηχανισμούς του μυαλού που ενισχύουν την τάση να εμμένουμε στο Εγώ μας, χωρίς διάθεση συζήτησης ή διαλλακτικότητας. Αυτό επηρεάζει άμεσα τις συμπεριφορές, προκαλώντας στους ανθρώπους μια διάθεση να επιβληθούν, να επιβάλουν τις θέσεις και τις απόψεις τους, πυροδοτώντας την ατμόσφαιρα! Η όψη είναι υπεύθυνη και για αποκαλύψεις που τις περισσότερες φορές σε βρίσκουν απροετοίμαστο… Έρχονται ξαφνικά, μέσα από την παρόρμηση της στιγμής, είναι ικανές όμως να ανατρέψουν τα πάντα…
 
Είναι ένας δύσκολος κύκλος με πολλές προεκτάσεις, που ανήκει σε αυτούς που ξέρουν να κρατούν την ψυχραιμία τους και να χειρίζονται τα πράγματα με δεξιοτεχνία και ευελιξία! Σε αυτούς που δεν εστιάζουν στη δυσκολία, αλλά έχουν μάθει να βλέπουν την ευκαιρία που κρύβεται πίσω από αυτήν!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ποια είναι η βαθιά σου επιθυμία, το όνειρο που μπορεί να κυνηγάς εδώ και καιρό; Ο κύκλος αυτός σου προσφέρει την αμέριστη υποστήριξή του, για να το κάνεις πραγματικότητα! Τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις τις δημιουργικές σου ικανότητες με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο και να επωφεληθείς σημαντικά από αυτές, ενώ δεν αποκλείεται το άνοιγμα ενός νέου κύκλου στην προσωπική σου ζωή, μέσα από μια νέα σχέση, με πολύ θετικές προοπτικές! Όπως και να ‘χει, ο κύκλος αυτός σου δίνει νέες δυνατότητες, καινούργιες εξελίξεις. Αν οργανωθείς σωστά και δεν σταθείς μπροστά στην όποια δυσκολία εμφανιστεί, αλλά έχεις πίστη και πείσμα, μπορείς να καταφέρεις εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε κατεύθυνση την οποία επιλέγεις να στραφείς.
 
Είναι μια εποχή ανάπτυξης κι εξέλιξης. Η τύχη θα παίξει τον δικό της ρόλο, συντονίζοντας πράγματα, καταστάσεις και πρόσωπα, για να φέρει ένα πολύ συγκεκριμένο αποτέλεσμα: αυτό που επιθυμείς! Είναι η στιγμή που το τρένο σταματάει στο δικό σου σταθμό και καλεί σε άμεσα να επιβιβαστείς, για ένα ταξίδι που σκοπό του έχει να σε φέρει πιο κοντά σε οτιδήποτε στοχεύεις! Και κυρίως, έρχεται να διευρύνει την κοινωνική σου ζωή, να φέρει χαρά μέσα από νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι και αναζωπυρώνουν το ενδιαφέρον, αλλά και τη διάθεσή σου!
 
ΥΓ. Εσύ των τελευταίων ημερών με τον Κρόνο απέναντί σου, κλείνεις οριστικά θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Μετά από μια πολύμηνη πίεση και προβληματισμό, έχει έρθει η στιγμή να πάρεις οριστικές αποφάσεις και να προχωρήσεις παρακάτω!
 
Με τον Παρθένο το ταξίδι μοιάζει μαγικό, αλλά να θυμάσαι πως έχει πολλές εξελίξεις στη συνέχεια. Με τον Σκορπιό, ο κύκλος πολύ πιθανόν τώρα να έχει φτάσει στο τέλος του…
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έκλειψη μαζί με Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε χρήζουν πρωταγωνιστή αυτού του κύκλου! Και φυσικά, τώρα είναι η στιγμή που περίμενες για να ξεκινήσεις όλα όσα σχεδίαζες επιμελώς εδώ και καιρό και να τα κάνεις πραγματικότητα! Βεβαίως, αρχικά τα πράγματα μπορεί να μη λειτουργήσουν όπως τα έχεις φανταστεί. Ωστόσο, είτε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα έρχεται τώρα στη ζωή σου, είτε η βοήθεια ενός προσώπου που στέκεται κοντά σου και στηρίζει τα σχέδια σου, είτε μια ευκαιρία που εμφανίζεται μέσα από το φιλικό κύκλο, είτε ακόμα μια σημαντική γνωριμία που ανοίγει έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων στην ερωτική σου ζωή, αλλά και πολλές άλλες εξελίξεις θα διαδραματιστούν στο επόμενο διάστημα. Την περίοδο αυτή να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, γι’ αυτό καλό είναι να μην βιάζεσαι σε καμία περίπτωση να βγάζεις συμπεράσματα. Μην ξεχνάς πως πολλά πράγματα έχεις την τάση να τα βλέπεις με τη δική σου οπτική, η οποία ενδεχομένως το διάστημα αυτό να μην είναι ιδιαίτερα σαφής η ξεκάθαρη!
 
Το σίγουρο είναι πως η εποχή αυτή σηματοδοτεί μια νέα διαδρομή, ανάλογα και με το πώς ενεργοποιείται στον γενέθλιο χάρτη σου. Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις και να βάλεις τις βάσεις για πολύ σημαντικές εξελίξεις, που θα σε συνοδέψουν και παρακάτω! Φυσικά και μπορείς να ελπίζεις για το καλύτερο, ακόμα κι αν δεν δεις αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή!
 
ΥΓ. Άρης και Αφροδίτη στον Λέοντα, ενεργοποιούν και πάλι την ερωτική σου ζωή μέσα από μια σχέση, η οποία είτε προέρχεται από το παρελθόν, είτε είναι μια νέα γνωριμία. Τα χαρακτηριστικά της φαίνεται να έχουν έντονο παρασκηνιακό ή και… παράνομο χρώμα, ωστόσο εγείρουν πολύ δυνατές συναισθηματικές συγκινήσεις και πολύ πάθος! Εσύ του πρώτου δεκαημέρου, φρόντισε να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στις συναλλαγές, στις επικοινωνίες ή στα ανοίγματα που κάνεις, όπως και σε ποιους εμπιστεύεσαι το διάστημα αυτό. Υπάρχει ένα κλίμα σύγχυσης και ασάφειας, που μπορεί να σε βγάλει από την προκαθορισμένη σου ροή και να δημιουργήσει παρανοήσεις, παρεξηγήσεις ή ακόμα κι απώλειες!
 
Με τον Λέοντα το μεταξύ σας κινείται κάτω από τα χαμηλά φώτα του παρασκηνίου, ενώ με τον Αιγόκερω μπορεί να υπάρξει δυνατό στρεσάρισμα στη σχέση, αλλά και αποκαλύψεις, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια εποχή που έρχεται να σου δώσει τη διάθεση, αλλά και την ώθηση να ανοίξεις καινούργιες διαδρομές, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σου ζωή! Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, ίσως και να ασχοληθείς με πιο πνευματικά κι εσωτερικά θέματα ή απλά να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εκπαίδευσης, που θα σε βοηθήσει πολύ στη δουλειά σου! Το διάστημα αυτό ευνοούνται πάσης φύσεως ανοίγματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό και τώρα δίνουν σημαντικές προοπτικές επέκτασης! Βεβαίως, ανανεώνεται σημαντικά και η κοινωνική σου η ζωή, η διάθεσή σου να ανακαλύψεις νέες εμπειρίες, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και ίσως να κάνεις κι εκείνο το ταξίδι που σχεδίαζες καιρό, που θα σε ανανεώσει πλήρως!
 
Η ερωτική σου ζωή περνά σε μια νέα φάση και είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία νέα, σημαντική σχέση το διάστημα αυτό, ίσως με ένα πρόσωπο με το οποίο φαίνεται πως υπάρχει έντονη διαφορετικότητα στο μεταξύ σας. Όμως, αυτός θα είναι κι ο λόγος της έντονης έλξης που ασκεί ο ένας στον άλλον!
 
ΥΓ. Τα επαγγελματικά σου στον κύκλο αυτόν είναι πολύ πιθανό να σε προβληματίσουν (ιδιαίτερα εσένα του δεύτερου δεκαήμερου), μια και φαίνεται να υπάρχουν έντονες ανακατατάξεις, αναβολές ή ματαιώσεις των σχεδίων σου. Ωστόσο, πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα δώσε χρόνο, γιατί τα πράγματα σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως φαίνονται! Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξει μια ξαφνική λύση, που διευκολύνει ιδιαιτέρως την οικονομική σου κατάσταση και γενικότερα εξυπηρετεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τα σχέδιά σου!
 
Με τον Λέοντα υπάρχει πολύ μεγάλη ερωτική ένταση και πολύ πάθος στο μεταξύ σας, αλλά με τον Παρθένο ο κύκλος που ανοίγει τώρα, έχει πάρα πολλές εξελίξεις που προδιαγράφονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην έκλειψη αυτή, το πιο σημαντικό είναι η δική σου στάση και το πώς εσύ θα χειριστείς τις υποθέσεις της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής, αλλά και τα γεγονότα που προκύπτουν! Τίποτα δεν γίνεται εύκολα, όλα χρειάζονται το χρόνο τους για να αναπτυχθούν και να δώσουν αποτελέσματα. Είναι μια εποχή που ενεργοποιεί ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι και την ακίνητη περιουσία. Ενδεχομένως τώρα να είναι εφικτή μια μετακόμιση, μια αλλαγή σπιτιού που σχεδιάζεις από καιρό, ωστόσο θα πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη σημασία και να προσέξεις τις λεπτομέρειες…
 
Αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή ενεργοποιούνται γεγονότα. Ίσως και εδώ να υπάρξει μια αλλαγή, μια νέα εκκίνηση, η οποία ομολογουμένως μπορεί να μην είναι εύκολη, έχει όμως προδιαγραφές εξέλιξης! Ίσως τώρα να είναι και η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις μια δουλειά με έδρα το σπίτι σου. Μπορεί αρχικά να παρουσιαστούν δυσκολίες, όμως αν μεθοδεύσεις σωστά τις κινήσεις σου, έχεις πολλές πιθανότητες παρακάτω να απολαύσεις την επιτυχία που επιθυμείς!
 
ΥΓ. Άρης και Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, είναι υπεύθυνοι για ευχάριστες ειδήσεις, διεύρυνση ενδιαφερόντων, νέα πρόσωπα, καινούργιες γνωριμίες και ανανέωση της ερωτικής σου ζωής, με μια εντυπωσιακή νέα γνωριμία! Όμως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου μπορεί να βρεθείς μπροστά σε αναβολές ή ματαιώσεις των σχεδίων σου, καθώς και μια ένταση στην ερωτική σου ζωή, γι’ αυτό καλό είναι την περίοδο αυτή να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις τις συγκρούσεις!
 
Στη σχέση σου με τον Παρθένο καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες και στο πώς χειρίζεσαι το μεταξύ σας! Με τον Λέοντα ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις χρωματίζουν πολύ όμορφα τη σχέσης σας. Με τον Κριό μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!
 
ΖΥΓΟΣ
Η εποχή σε καλεί σε μια εσωτερική αναδιοργάνωση! Είναι η στιγμή που πρέπει να εστιάσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να αναζητήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες, την αλήθεια σου, και να σχεδιάσεις το πώς θα κατευθυνθείς προς αυτές. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις, που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις πιο ξεκάθαρα πλέον τις προθέσεις που μπορεί να έχουν κάποια πρόσωπα απέναντί σου και να κινηθείς αναλόγως φυσικά!
 
Εξελίξεις όμως μπορεί να έχεις και στην επαγγελματική σου ζωή. Ίσως και εδώ να υπάρξει ένα παρασκήνιο, γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην εκτίθεσαι και να μην μοιράζεσαι τα σχέδια και τις ιδέες σου, αν δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι απέναντι σου. Πάντως, να θυμάσαι όμως πως ό,τι και να γίνει έχεις μια σημαντική προστασία, που λέγεται Δίας… Δεν αποκλείεται επίσης στον κύκλο αυτό να υπάρξει μια νέα γνωριμία, η οποία έχει έντονα μυστικό ή παρασκηνιακό χαρακτήρα, πολύ δυνατό συναίσθημα και πολύ μεγάλη ερωτική ένταση!
 
ΥΓ. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, αλλά και ο Άρης, κινούμενοι στο ζώδιο του Λέοντα δίνουν πολύ θετικές προοπτικές στα σχέδιά σου, αλλά κυρίως στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα τις προσωπικές, που αποκαθίστανται και περνούν σε μια πολύ καλύτερη φάση. Δεν αποκλείεται ο κύκλος αυτός να φέρει στη ζωή σου μια νέα, εντυπωσιακή και συναρπαστική γνωριμία ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα.
 
Με τον Λέοντα αλλά και τον Κριό, οι εξελίξεις ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Με τον Παρθένο χρειάζεται προσοχή.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο κύκλος αυτός της Νέας Σελήνης και της έκλειψης, εγκαινιάζει μια νέα περίοδο στις εσωτερικές σου αναζητήσεις… Είναι λοιπόν μια εποχή που το ενδιαφέρον σου μπορεί να στραφεί σε ζητήματα πιο πνευματικά, πιο μεταφυσικά, ενώ οι επιθυμίες σου για μοίρασμα, για συντροφικότητα και πολύ περισσότερο για έρωτα, γίνονται πιο έντονες! Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα γνωριμία στη ζωή σου, που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ερωτική ένταση, η διεκδίκηση, το πάθος… Μια σχέση όχι εύκολη, η οποία όμως έχει πολύ δυνατά συναισθήματα και πολύ έντονες συγκινήσεις!
 
Στον κύκλο αυτό όμως, δεν αποκλείεται να προκύψουν και οικονομικά ανοίγματα ή διευκολύνσεις, που ομολογουμένως μπορεί να μη φαίνονται με την πρώτη ματιά. Όμως τώρα είναι η εποχή που μπορείς να βοηθηθείς επί της ουσίας στα θέματα που σε έχουν προβληματίσει, να διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους, όπως εφορίες, δάνεια, τράπεζες, διατροφές κλπ. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια αλλαγή στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών, που θα επηρεάσει άμεσα και εσένα! Ό,τι κι αν είναι, μπορεί να σε εξυπηρετήσει οικονομικά, προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδιά σου.
 
ΥΓ. Άρης και Αφροδίτη απέναντί σου, συνεχίζουν να εστιάζουν στις προσωπικές σου σχέσεις και να δημιουργούν εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Από την άλλη μεριά, η ερωτική σου ζωή φαίνεται να περνά από πολύ έντονες καταστάσεις, δυνατά συναισθήματα και ξαφνικές ανατροπές, μια και δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να αλλάξει τα δεδομένα σου και να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ερωτικό σκηνικό!
 
Με τον Λέοντα το παιχνίδι έχει πολλές ακόμα εξελίξεις. Αλλά και με τον Κριό τα πράγματα φαίνεται να λειτουργούν αναπάντεχα και συναρπαστικά!

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Το κύριο αστρολογικό γεγονός της περιόδου αυτής είναι η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, που το καλοκαίρι αυτό γενικότερα σου έχουν δώσει δυνατές συγκινήσεις, εξελίξεις και ανατροπές. Τώρα, το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό έρχεται να δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον σκηνικό και να σε φέρει μπροστά σε μια απρόσμενη συνάντηση, ενδεχομένως και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο φαίνεται να ανοίγει ένας νέος κύκλος στο μεταξύ σας, με πολύ δυνατά στοιχεία και συναισθήματα! Δεν αποκλείεται επίσης, μια νέα γνωριμία να τροφοδοτήσει και πάλι την ερωτική σου διάθεση και να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο, που ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη!
 
Παράλληλα όμως, μπορεί να δεις να ανοίγονται μπροστά σου καινούργιες διαδρομές με πολύ ξαφνικό τρόπο, οι οποίες σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες σου, στα σχέδια, τις ιδέες ή τις φιλοδοξίες σου! Να θυμάσαι πως είναι πολλά αυτά που συνηγορούν υπέρ σου, δεν έχεις παρά να τα εκμεταλλευτείς!
 
ΥΓ. Η έκλειψη που κορυφώνεται στο ζώδιο της Παρθένου την εβδομάδα αυτή, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στα επαγγελματικά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα στον τομέα αυτόν. Ίσως μια νέα δουλειά είναι τώρα στο προσκήνιο, η οποία ωστόσο μπορεί αρχικά να σε δυσκολέψει. Όμως να θυμάσαι πως οι θετικές εξελίξεις έρχονται παρακάτω. Επίσης, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα, να ασχοληθείς περισσότερο με την εμφάνισή σου και γενικά να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!
 
Με τον Λέοντα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές! Με τον Παρθένο μπορείς να ελπίζεις σε μια καλή συνεργασία!
 
ΛΕΩΝ
Άρης και Αφροδίτη συνεχίζουν τη διέλευσή τους από το ζώδιό σου, ενισχύοντας τα σχέδια, τις ιδέες σου και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου το διάστημα που ακολουθεί. Επίσης, υπόσχονται εντυπωσιακές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή! Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με μια ξαφνική συνάντηση που λειτουργεί ανατρεπτικά, καθώς μπορεί να αφορά ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο το μεταξύ σας δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τον κύκλο του! Μπορεί όμως να σε φέρει μπροστά σε μια νέα γνωριμία, που μετατρέπει τη ζωή σου σε ένα πεδίο συγκινήσεων, έντασης και συναισθηματικής έξαψης, ενώ πολλές φορές μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις πως η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό σου!
 
Άκρως ανανεωτικός ο κύκλος αυτός, όχι απαραίτητα εύκολος όμως… Άλλωστε, κι εσύ μπορεί συχνά να γίνεσαι έντονος, απόλυτος, διεκδικητικός, ίσως και εριστικός, εγείροντας θέματα στις σχέσεις σου και αρκετές αναστατώσεις! Το να κινηθείς σε πιο ήπιους και χαμηλούς τόνους, θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τα θέματα που προκύπτουν με μεγαλύτερη ευελιξία.
 
ΥΓ. Η έκλειψη αυτή ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στην οικονομική σου ζωή και φέρνει μια αναθεώρηση στις προτεραιότητες και στις αξίες σου! Καινούργιες οικονομικές ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις και να διευθετήσεις παλιές οικονομικές εκκρεμότητες.
 
Με τον Κριό υπάρχει πολύ μεγάλη ερωτική ένταση, πολύ πάθος και δυνατές συγκινήσεις! Με τον Παρθένο μπορείς να έχεις πολύ καλές οικονομικές διαπραγματεύσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί η περίοδος που θα ακολουθήσει να μην είναι τόσο εύκολη όσο θα ήθελες ή ήλπιζες, όμως οι εξελίξεις της μπορεί να σου δώσουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα! Είναι μία εποχή που ενεργοποιείται ο τομέας των επαγγελματικών σου ζητημάτων, των φιλοδοξιών, των στόχων και των οραμάτων που έχεις. Η έκλειψη φωτίζει αυτήν την περιοχή για σένα και επιβάλει να μην λειτουργήσεις σε καμία περίπτωση παρορμητικά, πάνω σε μια ένταση της στιγμής, αλλά και να μην πάρεις αποφάσεις, τις οποίες δεν έχεις οργανώσει ή δεν έχεις σκεφτεί καλά! Ό,τι γίνεται τώρα, χρειάζεται λεπτομερή και αναλυτικό σχεδιασμό, για να μπορέσει να έχει δυνατότητες υλοποίησης. Μπορεί να χρειαστεί να κοπιάσεις περισσότερο, να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο ή αρχικά να νομίζεις πως δεν είναι εφικτή η όποια αλλαγή σκέφτεσαι να υλοποιήσεις!
 
Να θυμάσαι πως όλα είναι θέμα σχεδιασμού και χρόνου… Αν επιμείνεις, να είσαι σίγουρος πως μπορείς να καταφέρεις πολύ σημαντικά επιτεύγματα στον κύκλο αυτόν, που θα σε ακολουθήσουν και οι παρακάτω! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σταθούν κοντά σου και θα στηρίξουν κάθε προσπάθεια ή ιδέα σου, προκειμένου να την εξελίξεις… Ωστόσο, εσύ του πρώτου δεκαημέρου χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε όποια κίνηση, άνοιγμα ή και ρίσκο αναλαμβάνεις στην περίοδο αυτή, γιατί ενδεχομένως οι καταστάσεις να έχουν ιδιαίτερα παραπλανητικό χαρακτήρα.
 
ΥΓ. Σημαντικοί συμπαραστάτες σου σε όλη την προσπάθειά σου η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, που έρχονται να ενισχύσουν τη διάθεσή σου, αλλά και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις επέκτασης σε όποιο τομέα σε ενδιαφέρει! Στην ερωτική σου ζωή ο κύκλος αυτός μπορεί να φέρει είτε την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν που φαίνεται το συναίσθημα είναι ακόμα πολύ δυνατό και για τους δύο σας, είτε μια νέα, εντυπωσιακή γνωριμία με ένα πρόσωπο που έχει έντονη διαφορετικότητα από εσένα, γεγονός που ανεβάζει πολύ το ερωτικό θερμόμετρο και τις συγκινήσεις!
 
Με τον Λέοντα το ερωτικό ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, ενώ ένας Κριός από το παρελθόν, σου χτυπά ξανά την πόρτα! Με τον Παρθένο ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο κύκλος αυτός της έκλειψης έρχεται να σου προσφέρει σημαντική υποστήριξη στα θέματα της καθημερινότητάς σου, στην επικοινωνία σου, σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να προωθήσεις, αλλά και σε ό,τι αφορά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, που περνά σε μια εξελικτική διαδικασία άκρως ενθαρρυντική και ευνοϊκή! Είναι η εποχή να ανοιχτείς και να διευρύνεις τον κύκλο των ενδιαφερόντων και των δραστηριοτήτων σου, να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες, να κάνεις καινούργια ανοίγματα, μέσα από τα οποία μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά! Οι καινούργιες προτάσεις έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ μπορεί να προκύψουν και αρκετές μετακινήσεις, επαγγελματικές ή αναψυχής!
 
Όπως και να έχει, είναι μια περίοδος δραστηριοποίησης και επέκτασης. Όμως, είναι σημαντικό είναι να είσαι συγκεκριμένος και οργανωμένος σε ό,τι στοχεύεις, και κυρίως να αποφεύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Για εσένα ωστόσο του δεύτερου δεκαήμερου, ο κύκλος αυτός μπορεί να έχει έντονες εξελίξεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, είναι μια εποχή που μπορεί να περάσει από αρκετές αναταράξεις!
 
ΥΓ. Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στον Λέοντα, λειτουργεί πολύ ενισχυτικά στα οικονομικά σου και σου δίνει τη δυνατότητα ενός ανοίγματος, που μπορεί να αυξήσει τα εισοδήματά σου! Την εβδομάδα αυτή μπορεί να έχεις μια ξαφνική οικονομική ενίσχυση, ένα άνοιγμα ή μια διευκόλυνση, που πραγματικά σε βοηθά να ανασάνεις! Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξει μια ανανέωση στην επαγγελματική σου ζωή και τα οικονομικά της δεδομένα, που προκύπτει με πολύ ξαφνικά τρόπο!
 
Με τον Παρθένο έχεις τη δυνατότητα μιας καλής συνεργασίας και… όχι μόνο! Με τον Σκορπιό, ιδιαίτερα για σένα των τελευταίων ημερών, κάτι οδεύει προς μια ολοκλήρωση!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έκλειψη αυτή έρχεται να φωτίσει ένα όνειρό σου, μια επιθυμία σου, κάτι που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό και το έχεις προσπαθήσει. Τώρα έχει έρθει η στιγμή να υλοποιηθεί, γεγονός που μπορεί να σε γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία! Και αυτό μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σου, όπου τώρα σου δίνεται η δυνατότητα μιας καινούργιας έναρξης, μια νέα πρότασης, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι φίλοι να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να προωθήσεις ή να εξελίξεις! Όμως, μπορεί να αφορά και την ερωτική σου ζωή, που φαίνεται να περνά σε μια άλλη φάση, να αναβαθμίζεται και να σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπό που σε ενδιαφέρει. Ίσως ακόμα να σου δοθεί η δυνατότητα μιας καινούργιας σχέσης, η οποία έχει πολύ αισιόδοξα και φωτεινά χαρακτηριστικά, αλλά και πολύ δυνατά συναισθήματα.
 
Να θυμάσαι όμως πως όλα αυτά ακολουθούν μια διαδρομή, που πολύ πιθανόν να μην είναι ορατή από την πρώτη στιγμή, ή ακόμα να υπάρξουν εμπόδια, που θα σε κάνουν να νοιώσεις πως τα σχέδιά σου αναβάλλονται ή και ματαιώνονται! Όμως, όλα θα κριθούν σε βάθος χρόνου… Γι’ αυτό πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα! Εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο παρά να είσαι συνεπής με τον εαυτό σου και όλα αυτά τα οποία πρεσβεύεις και στοχεύεις… Τα υπόλοιπα θα έλθουν μόνα τους!
 
ΥΓ. Άρης και Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, συνεχίζουν να ενεργοποιούν τα επαγγελματικά σου. Παρόλο που μπορεί να δημιουργείται ένα περιβάλλον έντασης, ωστόσο η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει ένα ξαφνικό άνοιγμα ή μια πρόταση την οποία συζητούσες και στο παρελθόν και τώρα επανέρχεται!
 
Με τον Παρθένο έχεις πάρα πολλά να μοιραστείς, να ανταλλάξεις, να επικοινωνήσεις, και γενικώς να αισθανθείς! Αλλά και με τον Λέοντα οι εξελίξεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη και έκλειψη απέναντι σου ανοίγει έναν κύκλο, που ασχολείται με τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης, αντιπαραθέσεων, ίσως και συγκρούσεων, συχνά δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές σου. Παράλληλα, κάνει ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα σε οτιδήποτε δεν είναι υγιές και δεν σε αντιπροσωπεύει! Να θυμάσαι πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο, που τώρα όμως είναι σαφής και ξεκάθαρος… Παράλληλα, μπορεί να είναι η αφετηρία μιας καινούργιας συνεργασίας, που ανοίγει ένα σημαντικό κύκλο εξελίξεων, ο οποίος θα φανεί ευκρινέστερα παρακάτω, δίνοντας σου και ουσιαστικά αποτελέσματα! Δεν αποκλείεται όμως και μια νέα γνωριμία, που ανοίγει ένα ολοκαίνουργο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, με πολύ δυνατά συναισθήματα, συγκινήσεις κι ερωτική ένταση!
 
Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Μπορεί να επανέλθουν ενδεχομένως και προβλήματα από το παρελθόν, που καλείσαι να διαχειριστείς και να επιλύσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να βγάλει στο προσκήνιο ερωτικές αντιπαραθέσεις και διεκδικήσεις, οι οποίες εκφράζονται με απόλυτο και ακραίο τρόπο τόσο από μεριάς σου, όσο και από το άλλο πρόσωπο.
 
ΥΓ. Εσύ του πρώτου δεκαημέρου φρόντισε να είσαι απόλυτα ρεαλιστής σε ό,τι στοχεύεις, γιατί υπάρχει μια τάση προβολής και μεγαλοποίησης των πραγμάτων, των συναισθημάτων και των καταστάσεων, γεγονός που μπορεί πολύ εύκολα να σου δημιουργήσει απογοητεύσεις αλλά και απώλειες!
 
Με τον Παρθένο χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στη διαχείριση του λόγου και των συναισθημάτων σου, αλλά και απόλυτα ρεαλιστής στις δεσμεύσεις σου απέναντί του! Αλλά και με τον Ζυγό είναι πιθανό να υπάρξει αρκετή ένταση, που προκύπτει μέσα από ερωτικές διεκδικήσεις!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-09-2015 00:12:00