blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς: Στην αναζήτηση του Ονείρου!

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς: Στην αναζήτηση του Ονείρου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 18 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, ο Ηλιος εισήλθε στους Ιχθείς, συναντώντας μια ολάκερη συμπαντική κομπανία. Ποσειδώνας, Ερμής και Άρης είναι ήδη εκεί, στο βασίλειο του Νερού, υποκινώντας σε αποσιώπηση συναισθημάτων, ενώ πολλοί θα αποδειχτούν μεγαλειώδη ταλέντα στην υποκριτική και τις καμουφλαρισμένες κινήσεις.

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Ο Ήλιος θα έρθει πολύ κοντά με τον Ποσειδώνα στις 20 Φεβρουαρίου, ανταλάσσοντας ενέργειες και χαρακτηριστικά, ενώ ο συνδυασμός ευθύνεται για τις κρίσεις ταυτότητος, που επηρεάζουν βαθιά και μυστικά τις ζωές μας. H επίδραση της όψης αυτής θα διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
 
Καταρχήν, αγαπημένο μας παιχνίδι θα γίνει το να θέλουμε να κρυφτούμε από οποιαδήποτε ανοιχτή έκφραση συναισθημάτων, ενώ περιορίζουμε στο ελάχιστο τις φανφαρόνικες ερωτικές εξομολογήσεις, από το φόβο μήπως τα πράγματα πάνε περισσότερο στραβά απ’ ό,τι φοβόμαστε. Οι παράνομοι έρωτες θα έχουν την τιμητική τους, αφού όλο το σκηνικό είναι αξιοπρόσεκτα στημμένο για μυστικές κινήσεις, συνομωσίες και ραντεβού στα τυφλά και στα… κρυφά.
 
Παρόλα αυτά, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δε συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από το να είμαστε βασιλιάδες και μοναδικά θαυμαστά δημιουργήματα στη καρδιά του άλλου. Το πιο πιθανό είναι να νιώθουμε πως κανείς δε μας καταλαβαίνει, πως και η πιο καλοπροαίρετη κουβέντα παρεξηγείται και με το πιο μικρό σπρώξιμο, η πτώση από το θρόνο (της καρδιάς του άλλου) είναι απειλητικά υπαρκτή.
 
Δεν είναι σπάνιο να καταφύγουμε σε ψέματα, ώστε να σώσουμε αυτό που αγαπάμε από τον κίνδυνο να το χάσουμε. Ειδικά η υποκρισία ή αλλιώς η τάση μας να υποδυόμαστε ρόλους, με σκοπό να κάνουμε τον εραστή ή την ερωμένη να μεινει κοντά μας, παρατείνοντας τον πόθο μας και το όνειρό μας, είναι το μυστικό μας όπλο.

Ζώδια που επηρεάζονται από τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα

Τα ζώδια που θα αισθανούν πιο έντονα τον συναισθηματικό κυκεώνα και ενδεχομένως το κυνήγι της ουτοπίας της ερωτικής, είναι οι Ιχθείς, οι οποίοι θα εκτιμήσουν τις πνευματικές του ικανότητες και θα τις εφαρμόσουν στην αγάπη, με θεαματικά αποτελέσματα. Θα βιώσουν δηλαδή κάτι σαν πνευματική αφύπνιση. Οι Λέοντες θα επιστρατεύσουν όλη τους την καπατσοσύνη και διπλωματία να φτάσουν στο σκοποό τους, ενώ οι Δίδυμοι θα μάθουν πως μία θυσία γι’ αυτόν που την αξίζει, επιτυγχάνεται με μια γερή δόση συναισθήματος και όχι με τον ορθολογισμό.
 
Το μάθημα από την πολυαστρία στους Ιχθείς είναι να αφήσουμε τη Δύναμη του Νερού να ρέει, φέρνοντας τις όποιες αλλαγές στη ζωή μας και πρωτίστως στον εσωτερικό μας κόσμο, χωρίς την ανάγκη να πρέπει να δράσουμε, αλλάζοντας τον ρου.
 
Μην ξεχνάτε πως κάθε άτομο στην αστρολογία είναι μοναδικό! Διαβάστε λοιπόν τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας, ώστε να δείτε τις προσωπικές προβλέψεις σας. Για όποιο προσωπικό θέμα σας απασχολεί, οι αστρολόγοι μας σας δίνουν μια άμεση απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-02-2013 00:00:00