blank
 
blank

Τα άστρα το Σαββατοκύριακο. Το ημιτετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό.

 
Τα άστρα το Σαββατοκύριακο. Το ημιτετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Ο μόνος τρόπος να ανακαλύψουμε τα όρια του δυνατού είναι να τα ξεπεράσουμε και να πάμε στην περιοχή του αδύνατου.” Arthur Clarke (Βρετανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας)

Sponsored Links

Τα άστρα την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 και το ημιτετράγωνο Ήλιου-Κρόνου.

Η δύσκολη πλευρά της ημέρας έχει να κάνει με την οπτική μας και το πώς έχουμε μάθει να βλέπουμε τα πράγματα, μια και συχνά θα βγουν μπροστά μας γεγονότα και καταστάσεις, που θα λειτουργήσουν προκλητικά απέναντι μας, έτσι ώστε να αναγκαστούμε να χάσουμε την αισιοδοξία μας και να δούμε την απαισιόδοξη πλευρά της ζωής… Αυτήν που μας βάζει μέσα στην αδυναμία και την λογική πως δεν μπορούμε να καταφέρουμε αυτά που έχουμε ονειρευτεί, μια και τα εμπόδια που υψώνονται μπροστά μας μοιάζουν αξεπέραστα… Κι αυτό είναι ένα ‘‘έξυπνο’’ κόλπο, που παίζει το μυαλό μας προκειμένου να μπει στα γνωστά μονοπάτια του απαισιόδοξου…

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό

Από την άλλη μεριά, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, λειτουργεί σαν ένας αντισταθμιστικός παράγοντας που θα κρατήσει τις ισορροπίες, τόσο του μυαλού όσο και των εξελίξεων, και που αν αξιοποιηθεί σωστά, μπορεί πραγματικά να μεγαλουργήσει! Και είναι η δυναμική του νου που δοκιμάζεται και θα βρει τις λύσεις στα δύσκολα, μέσα από ξαφνικές ιδέες και εμπνεύσεις, που θα αποδειχτούν σε πολλές περιπτώσεις σωτήριες και θα οδηγήσουν σε εντελώς ανατρεπτικές και αναπάντεχες λύσεις! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή!
Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι καλό θα είναι να μην απαντούν στις προκλήσεις, αλλά να αφήνουν τα πράγματα να κυλήσουν, μένοντας όσο περισσότερο ανεπηρέαστοι γίνεται!

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, σε τετράγωνο με τον Ουρανό

Την Κυριακή η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, περνά σε αυτό του Τοξότη και συναντά τον Ποσειδώνα, σε μια δύσκολη όψη τετραγώνου. Το πραγματικό μπλέκεται με το φανταστικό, με δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ των δύο, και είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε οτιδήποτε δείχνει να… γυαλίζει και να μας εξάπτει την φαντασία! Η διόγκωση ή η μεγαλοποίηση ακόμα και των πιο μικρών πραγμάτων φαντάζει στα μάτια μας ιδανική, τόσο που να αλλάζει ότι μπορεί να πιστεύαμε μέχρι σήμερα! Και να το ντύνει με χρώματα ιδανικά…
 
Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις, οι οποίες περνούν ένα… τεστ αλήθειας, μια και θα έχουν την τάση να δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που έχουν, με αποτέλεσμα στο επόμενο βήμα να ανακαλύψουμε πως τα πράγματα δεν ήταν όπως μας εμφανίστηκαν ή όπως τα φανταστήκαμε… Ιδανική βεβαίως η όψη στο να αφεθούμε και να ζήσουμε την μαγεία της στιγμής, αυτής που μπορεί να σε ταξιδέψει σε άλλους κόσμους, και να ζήσουμε το προσωπικό μας παραμύθι…. Αρκεί να μην περιμένουμε τίποτα για το μετά!
 
Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθείς των πρώτων ημερών, απολαύστε, ζήστε, φλερτάρετε, αλλά κρατήστε και αποστάσεις ασφαλείας… Είναι σίγουρο πως θα σας χρειαστούν!
 
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-12-2012 00:00:00