blank
 
blank

O Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Μια όψη, που ευνοεί τα οικονομικά θέματα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.

 
O Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Μια όψη, που ευνοεί τα οικονομικά θέματα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

O Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ευνοεί τα οικονομικά θέματα.

Στις 11 Οκτωβρίου, διαμορφώνεται το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, για πρώτη φορά μέσα από τα υδάτινα ζώδια του Σκορπιού και των Ιχθύων. Η όψη αυτή θεωρείται αρκετά θετική και πρόκειται να επιφέρει θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα – κυρίως στις κατώτερες κοινωνικές ομάδες, που ταλαιπωρούνται περισσότερο.

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ιδανικών, θα μας ευαισθητοποιήσει, θα μας κάνει πιο φιλάνθρωπους και θα μας ωθήσει να εργαστούμε περισσότερο για τα κοινωνικά ιδεώδη και την αποκατάσταση της αδικίας. Από την άλλη, ο Κρόνος πιο πρακτικός και οργανωτικός θα μας βοηθήσει να κάνουμε συστηματικές προσπάθειες για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο.
 
Η όψη αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013 και μέσα σ’ αυτό το διάστημα η ανθρωπότητα ολόκληρη θα αποκτήσει νέες αξίες και ιδανικά και θα γίνει πιο ρομαντική. Σε προσωπικό επίπεδο, τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) θα έχουν ιδιαίτερη τύχη.

Το τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 11 του μήνα, θα σου δείξει με ποιο τρόπο μπορείς να αυξήσεις τα υπάρχοντά σου και να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή κάποιες σκέψεις σου που κρατάς φυλαγμένες εδώ και καιρό. Φυσικά και θα πρέπει να διατηρήσεις την «μυστικότητα» και να μην αποκαλύψεις ούτε στα πιο οικεία σου πρόσωπα ακριβείς λεπτομέρειες των κινήσεών σου. Επίσης, ένας έρωτας από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει κάτω από την επιρροή αυτής της όψης και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος και επιφυλακτικός και να μην ανακοινώσεις τίποτα σε κανέναν μέχρι να βεβαιωθείς ότι αυτή τη φορά η «επανασύνδεση» είναι οριστική.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα στις 11 του μήνα, πρόκειται να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σου τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις φιλικές. Ο Κρόνος από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί την ανάγκη να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και να αποφασίσεις για την εξέλιξη κάποιων σχέσεων, έχοντας σαν γνώμονα όχι μόνο το συναίσθημα αλλά και τη λογική. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς και τις φιλοδοξίες σου και δεν αποκλείεται να αναβιώσουν όνειρα που έχεις αφήσει στην άκρη εδώ και χρόνια και που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου. Έτσι, αν η μέχρι τώρα πορεία σου δεν σε ικανοποιεί ιδιαίτερα, είναι πολύ πιθανό να πάρεις πρωτοβουλίες και να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα. Κάθε κίνηση πρέπει να γίνει προσεκτικά ώστε να σου αποφέρει σίγουρα κέρδη στο μέλλον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, ο Ποσειδώνας από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 11 του μήνα, και σε παροτρύνει να ρίξεις μια «φρέσκια» ματιά στον τομέα της εργασίας σου, έχοντας όμως τις εμπειρίες του παρελθόντος σαν κριτήριο για τις μελλοντικές σου κινήσεις. Αυτή την περίοδο οι αλλαγές θεωρούνται απαραίτητες, προκειμένου να βελτιώσεις τη θέση σου ή να εξασφαλίσεις την μονιμότητα και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να βρεις τρόπους ώστε να κάνεις την δουλειά σου πιο ευχάριστη και κατ’ επέκταση να γίνεις πιο παραγωγικός. Τυχόν λάθη αυτό το διάστημα, μπορεί θα αποδειχθούν εξαιρετικά επιζήμια γι’ αυτό δεν πρέπει τουλάχιστον να εγκαταλείψεις τις προσπάθειες. Να θυμάσαι ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που όλα κρίνονται και αμείβονται ανάλογα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, το τρίγωνο που διαμορφώνουν ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στις 11 του μήνα, έχει εξαιρετικά θετική επιρροή στο δικό σου ζώδιο, γι’ αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στο δρόμο σου, ή ακόμα και να ξεκινήσεις από μόνος σου τις προσπάθειες για την υλοποίηση των στόχων σου που αυτό το διάστημα, φαίνεται ότι είναι πολύ εύκολο να επιτευχθούν. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ή σκέφτεσαι να ξεκινήσεις τώρα μια ανεξάρτητη επιχείρηση, ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις, δεδομένου ότι και εμπειρίες έχεις αλλά και ιδέες που θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας σου. Εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σου ζωή και αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σοβαρά με την πάροδο του χρόνου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μια εγκυμοσύνη ή ένας γάμος θα αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή σου.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 11 του μήνα, μπορεί να μην σ’ ευνοήσει άμεσα – όπως άλλα ζώδια – ωστόσο θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς και να αξιολογήσεις κάποιες καταστάσεις προκειμένου να χαράξεις μια νέα πορεία στη ζωή σου. Θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένειά σου, ίσως σε προβληματίσουν σοβαρά και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές. Αν ζεις ακόμα με τους γονείς σου, ίσως αποφασίσεις να εγκαταλείψεις την οικογενειακή εστία κυρίως αν έχεις ήδη εξασφαλίσει μια εργασία που σου επιτρέπει κάτι τέτοιο. Δεν αποκλείεται ακόμα να προχωρήσεις στη δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Όφελος θα έχεις μέσα από κληρονομιές, λαχεία ή άλλα τυχερά παιγνίδια, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για την μεταβίβαση ενός περιουσιακού στοιχείου, που θα αποτελέσει σημαντικό βοήθημα στα έσοδά σου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, στις 11 Οκτωβρίου ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σίγουρα αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να διαφοροποιήσεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Οι επαφές με τους γύρω σου αλλά και με τα συγγενικά σου πρόσωπα θα βελτιωθούν, καθώς θα μπορείς να μεταδίδεις τις σκέψεις σου και να πείθεις, με μεγαλύτερη ευχέρεια. Έτσι θα διαπιστώσεις ότι πολλά άτομα, αλλάζουν τη στάση τους απέναντί σου, και είναι πρόθυμα να εξυπηρετήσουν οποιοδήποτε σκοπό σου. Ο σύντροφός σου ή άλλες στενές σχέσεις σου, σου ανοίγουν νέους δρόμους, που πιθανότατα ανταποκρίνονται περισσότερο στα ιδανικά που έχεις για τη ζωή και το μέλλον σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Παρθένων, η συγκεκριμένη όψη θα σου φέρει έναν έρωτα που θα σε καλύπτει απόλυτα τόσο συναισθηματικά όσο και ερωτικά αλλά και επικοινωνιακά.
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 11 του μήνα, ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, γι’ αυτό το ερχόμενο διάστημα, είναι κατάλληλο για να χαράξεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να μειώσεις τα έξοδά σου και να διεκδικήσεις κάποια χρήματα που θα αποτελέσουν τονωτικές ενέσεις και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο ασφαλής. Η διαισθητική φύση του Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να «μυριστείς» από ποιες πηγές μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου και να τις κυνηγήσεις με απόλυτη επιτυχία. Επίσης θα πρέπει να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που οι μετοχές σου στον κοινωνικό τομέα ανεβαίνουν κι έτσι μπορείς να «εκμεταλλευτείς» κάποιους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες, ειδικά αν ψάχνεις για μια νέα εργασία.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στις 11 του μήνα, φέρνει νέα ισορροπία στη σχέση σου με τον σύντροφό σου και παράλληλα σε παροτρύνει να σκεφτείς τις προοπτικές που μπορεί να έχει. Ακόμα και αν πρόκειται για μια σχέση που δημιουργήθηκε πρόσφατα, η ανάγκη σου για μία σοβαρή και μόνιμη δέσμευση, θα σε ωθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που όσο κι αν φαίνονται παρορμητικές, είναι αποφάσεις που έχουν παρθεί μετά από ώριμη σκέψη. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα καταλήξει σε έναν έρωτα με τον οποίο θα ταιριάξεις απίστευτα. Θετικές όμως είναι και οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου και μάλιστα αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια δική σου επιχείρηση ίσως είναι η πιο κατάλληλη περίοδος.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα στις 11 του μήνα, μπορεί να μην επιφυλάσσει στο ζώδιό σου θεαματικά γεγονότα, σίγουρα όμως θα βελτιώσει την ψυχοσύνθεσή σου και θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις τις εσωτερικές αξίες σου, και τις βαθύτερες επιθυμίες σου, να κάνεις ένα απολογισμό των πεπραγμένων σου και να προετοιμαστείς τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά για τις επόμενες κινήσεις σου. Η οικογένειά σου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου και ίσως θα πρέπει να δεχτείς τις συμβουλές της. Αν όμως διαπιστώσεις ότι οι απόψεις κάποιων ατόμων, σου δημιουργούν διφορούμενα συναισθήματα ή αντικρούονται με τα δικά σου θέλω, ίσως θα πρέπει να αποδεσμευτείς από κοντά τους και να τραβήξεις τον δρόμο σου όπως τον έχεις σχεδιάσει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο δικός σου κυβερνήτης ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 11 του μήνα, και εγγυάται να σε αποζημιώσει για όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Πλέον μπορείς να αισιοδοξείς αφού πέρα από τα οφέλη που θα λάβεις θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου γεμάτους προοπτικές και δυνατότητες που σου επιτρέπουν να κάνεις τα επαγγελματικά άλματα που επιδιώκεις. Οι φίλοι και οι ανώτεροί σου που σου προσφέρουν την υποστήριξή τους αλλά και κάποιες πολύτιμες πληροφορίες, θα αποτελέσουν θετικούς παράγοντες για την επιτυχία σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε διασκεδάσεις και να γνωρίσεις ένα άτομο που θα αποδειχθεί ο ιδανικός σύντροφος στο μέλλον. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Κρόνος, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 11 του μήνα, και σου δίνει την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και να χαράξεις μια στρατηγική που θα σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από αδιέξοδες καταστάσεις – κυρίως οικονομικές. Αν υπάρχουν χρέη που σε ταλαιπωρούν, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις σε ρυθμίσεις, αφού πρώτα εξασφαλίσεις ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Ίσως θα πρέπει να συζητήσεις εκ νέου και το θέμα του μισθού σου, αφού η συγκεκριμένη όψη ευνοεί την δίκαιη κατανομή. Έτσι, αν πράγματι ανήκεις στη κατηγορία των ατόμων που εργάζονται συστηματικά, η αύξηση των αποδοχών σου θα έρθει σαν φυσικό αποτέλεσμα των προσπαθειών σου. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι διατηρείτε μια κρυφή σχέση, θα πρέπει να προσέχετε να μην αποκαλυφθεί.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 11 του μήνα, και αυτή η όψη θα αποδειχθεί αρκετά θετική για το ζώδιό σου. Το επόμενο διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς την επιτυχία όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι η ρουτίνα θα βγει εντελώς από τη ζωή σου και θα δώσει τη θέση της σε μια πιο ενδιαφέρουσα ζωή γεμάτη συναρπαστικές περιπέτειες. Η διάθεσή σου να εξερευνάς και να ανακαλύπτεις κάθε φορά καινούργια θέματα που εξάπτουν το ενδιαφέρον σου θα σε ωθήσει να αποκτήσεις νέες γνώσεις που θα σε ωφελήσουν στο μέλλον. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή ακόμα και η διαμονή σου για κάποιο διάστημα σε μια άλλη χώρα θα διευρύνει τους ορίζοντες και τις προοπτικές σου. Ένας νέος έρωτας ή ένας γάμος είναι επίσης μέσα στις δυνατότητες αυτής της όψης.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-10-2012 00:00:00