blank
 
blank

Ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Την τελευταία μέρα του 2012 ο πλανήτης της λογικής ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου. Παρόλο που η συγκεκριμένη θέση δεν είναι η καλύτερη για τον Ερμή, καθώς τον αναγκάζει να περιοριστεί στα απολύτως απαραίτητα και του στερεί την χαρά να «ελίσσεται» και να παίζει σε πολλά ταμπλό, πολλές φορές αποδεικνύεται εξαιρετικά αποτελεσματική. Αυτό συμβαίνει επειδή η Κρόνια φύση του Αιγόκερου τον κάνει πιο συγκεκριμένο και πρακτικό και μειώνει τον κίνδυνο μιας λανθασμένης τακτικής που μπορεί να αποδειχθεί ολέθρια. Έτσι το συγκεκριμένο διάστημα, θα εστιάσουμε την προσοχή μας στα απολύτως απαραίτητα και θα αφοσιωθούμε στην εξεύρεση της μιας και μοναδικής λύσης που φαίνεται η πιο κατάλληλη για ό,τι μας απασχολεί.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω και αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την συγκεκριμένη διέλευση είναι αυτά της γης και του νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς), ενώ οι Κριοί και οι Ζυγοί καλό θα είναι να μην είναι απόλυτοι πουθενά, ώστε να μπορέσουν να δουν την εναλλακτική λύση που θα λύσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν.

Κριός

Φίλε Κριέ, την τελευταία μέρα του χρόνου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να προσπαθήσεις να κατακτήσεις τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου που σχετίζονται με την καριέρα σου. Ο Ερμής θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές διαπραγματεύσεις και θα κάνει αισθητή την θετική του επίδραση είτε είσαι υπάλληλος, είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Ακόμα και αν κάποιες στιγμές νιώσεις έντονο ανταγωνισμό, καλό θα είναι να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου αλλά να συνεχίσεις αγνοώντας όσους προσπαθούν να σου δημιουργήσουν εμπόδια. Έτσι κι αλλιώς η νέα χρονιά έχει να σου προσφέρει μεγάλες επιτυχίες και δεν χρειάζεται να «χαραμίζεσαι» χωρίς λόγο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, στις 31 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου. Η συγκεκριμένη διέλευση αποτελεί μια πολύ θετική ένδειξη για τις μελλοντικές σου προσδοκίες, καθώς θα μπορέσεις να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Εάν σκέφτεσαι να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, να μάθεις μια ξένη γλώσσα ή να αποκτήσεις μια τεχνική κατάρτιση, αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Ο Ερμής μπορεί να σου φέρει επίσης ευχάριστες ειδήσεις που περιμένεις από το εξωτερικό ή από άτομα που βρίσκονται σε άλλη χώρα. Αν επιθυμείς να ταξιδέψεις, τώρα μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος, ενώ αν υπάρχουν γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, αυτό το διάστημα θα ολοκληρωθούν με επιτυχία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 31/12 θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε κάθε δυσκολία που πιθανόν αντιμετωπίζεις. Μέχρι και τις 18/1 θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν και να κάνεις τους κατάλληλους χειρισμούς ώστε να πάψουν να αποτελούν βραχνά. Η λογική του δικού σου κυβερνήτη, δεν θα σε βοηθήσει μόνο να απαλλαγείς από οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να βάλεις μια τάξη στα συναισθηματικά σου, αφού ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και διαπιστώσεις τι πραγματικά νιώθεις για τα άτομα που σε διεκδικούν συναισθηματικά. Αν μάλιστα, κάπου νιώθεις μπερδεμένος ανάμεσα στην αγάπη και το σεξ, τώρα θα καταφέρεις να τα διαχωρίσεις και να πάρεις τις πιο σωστές αποφάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Ερμή στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω και στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 31 Δεκεμβρίου, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα άτομα που θεωρείς σημαντικά στη ζωή σου και να διαμορφώσεις μια καλύτερη επικοινωνία μαζί τους. Μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να ανταλλάξεις μαζί τους ιδέες που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της σχέσης σας ή θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο πέρα από την φυσική έλξη, θα έχεις μια πολύ καλή επικοινωνία. Αν διατηρείς μια σχέση, ίσως αυτό το διάστημα σκεφτείς το ενδεχόμενο της συμβίωσης ή ακόμα και του γάμου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με την είσοδο του Ερμή στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από την τελευταία μέρα του 2012, θα αρχίσεις να δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στην υγεία σου αλλά και στις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σου. Έτσι, μέχρι και τις 18/1 θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους συναδέλφους σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου μαζί τους, γεγονός που θα συμβάλλει στην πρόοδο και την παραγωγικότητα γενικότερα. Όσον αφορά στην υγεία σου, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή, με την έναρξη της νέας χρονιάς να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις ρουτίνας, να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής ή ακόμα να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και την εμφάνισή σου. Ένα νέο στυλ θα τονώσει την ψυχολογία σου και θα σε ενθαρρύνει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ο δικός σου κυβερνήτης ο Ερμής περνάει από τις 31 Δεκεμβρίου στο συμβατό  ζώδιο του Αιγόκερω και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 18/1. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ερωτευτείς και κυρίως να δημιουργήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Πλέον, η λογική και η ουσιαστική επικοινωνία θα αποτελέσουν τα κλειδιά της επιτυχίας μιας αρμονικής σχέσης, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα θα σου παρέχει όλες τις εγγυήσεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα καλύψει όλα τα κενά που υπήρχαν μέχρι τώρα στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, στις 31 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που αντιπροσωπεύει το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, μέχρι και τις 18/1 το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσει περισσότερο και είναι πολύ πιθανό να αναβιώσουν συζητήσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, αφού νιώθεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την μεταβίβαση κάποιων περιουσιακών στοιχείων. Αν σκέφτεσαι στην πιθανότητα να εγκατασταθείς μόνιμα στο εξωτερικό, ή αντίθετα, να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις, καθώς οι αποφάσεις που παίρνεις αυτό το διάστημα είναι ώριμες και ο κίνδυνος να το μετανιώσεις είναι αισθητά μειωμένος. Τέλος, πολλοί Ζυγοί θα αποφασίσετε αυτό το διάστημα να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 31 Δεκεμβρίου, θα αποτελέσει μια θετική επιρροή για το ζώδιό σου, αφού θα αυξήσει το επικοινωνιακό σου ταλέντο και θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα με το συγγενικό σου περιβάλλον, αλλά και με τους γύρω σου γενικότερα. Μέχρι και τις 18/1 θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής, γεγονός που θα σε κάνει πιο αγαπητό και πιο δημοφιλή στον κοινωνικό σου περίγυρο. Η συγκεκριμένη διέλευση υπόσχεται να σου φέρει πολλές γνωριμίες, και αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ένα άτομο με το οποίο θα ταιριάξεις απόλυτα. Τα ταξίδια αυτό το διάστημα ευνοούνται ιδιαίτερα, και καλό θα είναι να μην χάσεις την ευκαιρία για μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις που θα σε φέρουν σε επαφή με την φύση και θα βελτιώσουν την διάθεσή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, στις 31 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 18/1. Το διάστημα αυτό τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές, και θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναλύσεις προσεκτικά τα έσοδα και τα έξοδά σου και να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που θα σου εξασφαλίσει μια πιο καλή διαβίωση ή ακόμα και την ταχύτερη αποπληρωμή ενός χρέους. Το γεγονός βέβαια ότι ο Ερμής κυβερνά και τον τομέα της καριέρας σου, μπορεί να σου φέρει μια επαγγελματική ευκαιρία την οποία θα πρέπει να εξετάσεις καλά, και να μην παραβλέψεις το γεγονός ότι τώρα μπορείς να διαπραγματευτείς την όποια προοπτική εμφανιστεί, με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο την τελευταία μέρα του 2012 και σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς ώριμα και υπεύθυνα τις επιλογές σου για την νέα χρονιά. Μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου λοιπόν, είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις τον απολογισμό σου και να βάλεις πλώρη για νέα επιτεύγματα. Πέρα όμως από τις επαγγελματικές επιτυχίες που δεν σταματούν ποτέ να σε απασχολούν, ο Ερμής θα σου προσδώσει μια αυξημένη γοητεία αλλά και ευχέρεια λόγου, η οποία θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις ένα άτομο που θα τραβήξει την προσοχή σου αυτό το διάστημα. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον και να τις ανακοινώσεις στον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 31 Δεκεμβρίου, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να αξιολογήσεις κάποια πρόσφατα γεγονότα και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου που θα σου εξασφαλίσουν – με το πέρασμα του χρόνου – μια καλύτερη διαβίωση. Οι εμπειρίες που έχεις αποκομίσει καθώς επίσης και η λογική σου που είναι αυξημένη αυτό το διάστημα, θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο επιλεκτικός στις συναναστροφές σου, να αποφύγεις παγίδες και λάθη και να χαράξεις την καλύτερη στρατηγική που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Σύντομα εξάλλου, ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου, που θα σημάνει και την αρχή ενός νέου κύκλου στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 31 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό η διάθεσή σου θα είναι περισσότερο φιλική και προσιτή, με αποτέλεσμα να συμμετάσχεις πιο εύκολα σε φιλικές συγκεντρώσεις αλλά και να γνωρίσεις νέα άτομα που θα διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο και δεν αποκλείεται να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κάποια οράματά σου. Το σπίτι σου θα «ανοίξει» για περισσότερο κόσμο και μαζί με τον σύντροφό σου θα δημιουργήσετε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα για τους φίλους σας. Πολλοί Ιχθείς είναι πιθανό να προετοιμάζετε τον γάμο σας, ή να γνωρίσετε το άτομο που γρήγορα θα σας κάνει να τον σκεφτείτε σοβαρά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2012 00:00:00