blank
 
blank

Η ερωτική πλανητική ενημέρωση, για το β’ δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου.

 
Η ερωτική πλανητική ενημέρωση, για το β’ δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ήλιος στους ρομαντικούς Ιχθείς

Μπήκαμε στο δεύτερο κομμάτι του Φεβρουαρίου, όπου μετά από μια Πανσέληνο, η οποία απαίτησε αναθεώρηση των αξιών μας και των συνηθειών, αλλά και έναν ανάδρομο Ερμή, προσπαθούμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεχίσουμε τη μάχη του έρωτα, με απώτερο σκοπό να την κερδίσουμε φυσικά. Με την προϋπόθεση, να έχουμε τα άστρα συμμάχους.
 
Ήδη λοιπόν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και συγκεκριμένα απο τις 18 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος έχει εισέλθει στους Ιχθείς, δίνοντας μια νότα έντονα συναισθηματική στα ερωτικά μας. Η τρυφερότητα εκφράζεται πολύ ευκολότερα τώρα, η δημιουργία, ο ρομαντισμός, ο έρωτας για τον έρωτα, όλα αυτά και άλλα πολλά αφήνονται ελεύθερα μέσα μας, δημιουργώντας τις υψηλότερες και πιο ευγενικές νότες συναισθηματισμού.
 
Οι εραστές εξυμνούν τον έρωτα για χάρη… του έρωτα πρώτα και μετά τον εραστή τους. Έντονη και η τάση για απομόνωση από το πλήθος, το φευγιό από τους πολλούς και η αναζήτηση ενός κρυφού και ιερού καταφυγίου συνάντησης, με σκοπό τη διατήρηση της αγνότητας του έρωτα.

Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Η ιερή συνομωσία του έρωτα

Στις 23 Φεβρουαρίου, συντελείται άλλη μία ερωτική, πλανητική συγκυρία, αυτή της συνόδου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Εκεί ο άνθρωπος θα αναζητήσει το τέλειο έρωτα, τον απόλυτο ρομαντισμό και την αιώνια πίστη, προσπαθώντας στη σύγχρονη εποχή να αναβιώσει κάτι τόσο πρωτόγονο και τόσο αυθεντικό. Θα ζήσουμε στιγμές με τον άλλον και μέσα από τον άλλον και αυτό ακριβώς είναι το μεγαλείο μιας τέτοιας συνόδου.
 
Ο ιδεαλισμός συναντά την υπερβολή στο όνειρο, ο εραστής μυθοποιείται και τοποθετείται στο θρόνο της καρδιάς. Άλλωστε, ο έρωτας ζει μέσα από το όνειρο και τον πόνο. Το φευγιό από τη καθημερινότητα. Αυτό που διεγείρει, είναι η ατελείωτη προοπτική που δίνει μία σχέση στη ζωή μας, μεταβάλλοντας την, ξεπερνώντας προσδοκίες και απογειώνοντας την.
 
Στις 25 Φεβρουαρίου, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα έρχεται να μας θυμίσει πως στον έρωτα χωράνε ίντριγκες, ζήλειες, απειλές και βρώμικα παιχνίδια. Πλούτωνας και Σελήνη στον Αιγόκερω, οι διαπραγματεύσεις θα είναι σκληρές και ανυποχώρητες, ενώ δύσκολα θα εγκαταλείψει ο καθένας τις θέσεις του για χάρη του έρωτα. Παράλληλα, τα λόγια εύκολα μένουν σημάδια στη καρδιά, αφού είναι η φύση του ζωδίου να μην αφήνει τίποτα να περάσει, χωρίς την απαραίτητη βαρύτητα και σημασία.

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου: Έρωτας με πρόγραμμα

Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω εξαγωνίζει τον Κρόνο από τον Σκορπιό. Δύσκολος συνδυασμός από ζώδιο, θετική όμως όψη, που ευνοεί σοβαρούς σκοπούς και μεθοδευμένες κινήσεις στον έρωτα.
 
Καλός ο συναισθηματισμός, αλλά και το οργανωμένο σχέδιο ποτέ δεν έχασε την αξία του. Ευκαιρία για τους απανταχού ερωτευμένους να βάλουν στα σκαριά μελλοντικά σχέδια, να δουν τη σχέση μέσα από ένα άλλο πρίσμα, αυτό της μονιμότητας, και να κάνουν το τόλμημα μετά από ώριμη σκέψη, να πάνε ένα βήμα μπρος τη σχέση τους.

Τρίγωνο Ήλιου-Δία: Όταν οι θεοί αγαπάνε τους ανθρώπους

Στις 28 Φεβρουαρίου ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον ευεργέτη και βοηθό των ανθρώπων Δία και φέρνει αισιοδοξία, καλή τύχη και προοπτικές. Οι σχέσεις αντιμετωπίζονται σαν ένα άνοιγμα προς το μέλλον και όχι σαν περιορισμός. Οι γνωριμίες των δύο εκείνων ημερών χαρακτηρίζονται από θετική διάθεση, όρεξη για συνέχεια και κατάργηση των εμποδίων. Υπάρχει πίστη στη τύχη, στην εύνοια, τη γενναιοδωρία των αισθημάτων, όρεξη να ζήσουμε και να απολαύσουμε τον έρωτα στο μέγιστο.
 
Το δεκαπενθήμερο κλείνει με το τρίγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Άρη από τον Ζυγό, όπου διευκολύνεται το συναίσθημα και ο ακραίος ερωτισμός, ενώ με τη πρώτη ευκαιρία, γινόμαστε ιππότες προς υπεράσπιση αυτών που αγαπάμε. Και αυτό είναι άλλωστε και το νόημα: τα ευγενή αισθήματα που ο έρωτας γεννά!

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Καλά να περνάτε!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-02-2014 00:00:00