blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο βάζει τις σχέσεις σε δοκιμασία.

 
Τα άστρα την Δευτέρα. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο βάζει τις σχέσεις σε δοκιμασία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η μικρή Αφροδίτη έστρεψε το πρόσωπό της αλλού… ήθελε να φύγει τρέχοντας…

“Δεν θέλω να σε δω, δεν θέλω!”

“Θα με δεις μικρή μου…” της απάντησε ο Κρόνος με την βαριά και επιτακτική του φωνή… “Γύρισε το κεφάλι σου! Ό,τι και να κάνεις, δεν μπορείς να με αποφύγεις!”

 

Μην παρασυρθείτε από την πλανεύτρα Σελήνη στους Ιχθείς! Σήμερα οι διαθέσεις θα έχουν την μεταβλητότητα του… ανέμου, και οι σχέσεις μπαίνουν για μια ακόμα φορά σε δοκιμασία…

Sponsored Links

Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στην αστρολογία

Η Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, και ο αυστηρός κριτής του ζωδιακού κάνει και πάλι την επίσκεψή του στις ζωές μας για να ελέγξει, να ‘‘τσεκάρει’’ και, τελικά, να ξεκαθαρίσει για μια ακόμη φορά το τοπίο των σχέσεων μας και όχι μόνο!

 

Οικονομικά ζητήματα ανοίγουν και λειτουργούν πιεστικά και απαιτητικά. Ό,τι έχουμε αφήσει πίσω σαν εκκρεμότητα ή απλά το έχουμε παραλείψει συνειδητά ή ασυνείδητα, έρχεται να μας… ζητήσει τον λόγο και να απαιτήσει λύσεις, εδώ και τώρα! Μην κάνετε πως δεν το βλέπετε και μην προσπαθήσετε να το μεταθέσετε, θα το βρείτε παρακάτω μπροστά σας και μάλιστα μεγεθυμένο! Και βεβαίως, το πρόβλημα που προκύπτει δεν είναι πρόσφατο, μα κάτι που κουβαλάμε εδώ και καιρό και για κάποιο λόγο του δίνουμε αναβολή, όμως τώρα εμφανίζεται μπροστά μας με την οριστική του μορφή…

 

Ο ευαίσθητος τομέας των σχέσεων πλήττεται κι αυτός επίσης από την όψη, περνώντας από τις συμπληγάδες του Κρόνου και φέρνοντας στην επιφάνεια όλα εκείνα, που στο παρελθόν μας έχουν για κάποιο λόγο ενοχλήσει, αλλά επίσης δεν τα έχουμε λάβει ουσιαστικά υπόψη μας. Καλό είναι, αν δεν είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολα ‘‘σενάρια’’ στην προσωπική μας ζωή, να αποφύγουμε συζητήσεις και εντάσεις, που το πιο πιθανό είναι να καταλήξουν σε ακραία… σκηνικά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Ο σταυρός των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, παίρνουν το μεγαλύτερο βάρος της όψης και μόνο η σύνεση, η αυτοσυγκράτηση και οι προσεκτικοί χειρισμοί μπορούν να τους βοηθήσουν.

 

Ζυγοί και Ταύροι, η Αφροδίτη είναι ο δικός σας κυβερνήτης. Συνεπώς, μια μεγαλύτερη προσοχή δεν βλάπτει, ιδιαίτερα απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και γενικότερα τους χειρισμούς και με τα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν.

 

Μέρα είναι και θα περάσει… Βεβαίως, η επιρροή της όψης κράτα και τις επόμενες ημέρες, όμως να σκεφτείτε πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο, που συνήθως τον μαθαίνουμε παρακάτω… Για λεπτομέρειες, δείτε την εκπομπή της διάσημης αστρολόγου συγγραφέα για τα ζώδια τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013.

 

Μην ξεχνάτε πως κάθε άτομο στην αστρολογία είναι μοναδικό! Διαβάστε λοιπόν τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας, ώστε να δείτε τις προσωπικές προβλέψεις σας. Για όποιο προσωπικό θέμα σας απασχολεί, οι αστρολόγοι μας σας δίνουν μια άμεση απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Καλή δύναμη σε όλους και καλή εβδομάδα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-02-2013 00:00:00