Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και τρίγωνο με Κρόνο και Άρη σε τετράγωνο με Δία: Σκηνικό πολλαπλών δυνατοτήτων!

 
Τα άστρα την Πέμπτη με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και τρίγωνο με Κρόνο και Άρη σε τετράγωνο με Δία: Σκηνικό πολλαπλών δυνατοτήτων!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Τα άστρα την Πέμπτη 31 Ιουλίου και αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Όλη η ομορφιά του πλανητικού σκηνικού τις ημέρες αυτές, είναι η πολυπλοκότητα που διαθέτει, μια και υπάρχουν πολλές όψεις που εκδηλώνουν την ενέργειά τους, οι οποίες μας εγγυώνται πως… σε καμία περίπτωση δεν θα βαρεθούμε!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό

Και μιλάμε αρχικά για την ανατρεπτική όψη του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού, η οποία κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής μαζί με δύο άλλες σημαντικές όψεις. Έρχεται να ανακατέψει για τα καλά την πλανητική τράπουλα και να δημιουργήσει αυτή την αίσθηση της απελευθέρωσης, την ανάγκη να πετάξουμε πολύ πιο ψηλά και, γιατί όχι, να αγγίξουμε το όνειρό μας! Βεβαίως αυτή η επιθυμία ή η τάση, μπορεί να εκδηλωθεί πολύ ξαφνικά, με έναν πολύ απρόβλεπτο τρόπο, έτσι που να αφήσει άναυδους αυτούς που βρίσκονται γύρω μας… Ωστόσο, η κυρίαρχη ανάγκη των ημερών είναι αυτή της αποδέσμευσης, χωρίς βεβαίως να υπολογίσουμε το κόστος των πράξεων μας!
 
Θα προκύψουν και οικονομικά ζητήματα, τα οποία επίσης μπορεί να εκδηλωθούν με έναν τρόπο μη αναμενόμενο. Ενδεχομένως μάλιστα, να προκαλέσουν δυσφορίες, πιέσεις, άγχος, μια και φαίνεται πως οι εξελίξεις τους δεν είναι αυτές που θα περιμέναμε ή θα θέλαμε!
 
Επίσης χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και στα ρίσκα, τα οποία μπορεί να αναλάβουμε το διάστημα αυτό, μια και δεν είναι σίγουρο ότι θα μας αποδώσουν αυτό, στο οποίο έχουμε στοχεύσει!
 
Ο έρωτας ακολουθεί απρόβλεπτες διαδρομές, μπορεί να φέρει ξαφνικές συναντήσεις, οι οποίες να λειτουργήσουν άκρως ανατρεπτικά για την ψυχολογία μας. Η όψη ευνοεί πολύ τους κεραυνοβόλους έρωτες, που προκύπτουν με την πρώτη ματιά, που από τη στιγμή το βλέμμα σου θα συναντηθεί με το βλέμμα του άλλου, ξέρεις πως η συνέχεια μεταξύ σας είναι δεδομένη!
 
Βεβαίως, θα φέρει και ξαφνικές ρήξεις, ξαφνικές εντάσεις, ίσως και ξαφνικούς χωρισμούς, που μπορεί να προκύψουν ακόμα και χωρίς λόγο, ικανοποιώντας την τάση αυτή που λέγαμε, της απελευθέρωσης και της αποδέσμευσης, οι οποίες αποτελούν ένα ισχυρό κίνητρο, που θα επηρεάσει τις συμπεριφορές και τις εξελίξεις!

Άρης σε τετράγωνο με Δία

Το όλο σκηνικό της έρχεται να ενισχύσει και άλλη μια όψη που σχηματίζεται την ημέρα της Παρασκευής. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Δία θα δημιουργήσει εκείνες τις συμπεριφορές, οι οποίες θα κάνουν οτιδήποτε, προκειμένου να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους… Επιπόλαια, χαλαρά, παρορμητικά, χωρίς σκέψη, χωρίς να σκεφτούμε τι συνέπειες… Το μόνο που έχει σημασία είναι η… καλοπέραση, ακόμα κι αν αυτή κρύβει και κάποιες υπερβολές μέσα της!
 
Τις ημέρες αυτές προσέχουμε πάρα πολύ ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα. Υπάρχει έντονη η τάση να ξοδέψουμε, να καταναλώσουμε, προκειμένου να ικανοποιήσουμε το συναίσθημά μας και τη διάθεση του να περάσουμε καλά. Παράλληλα, καλό είναι να προσέξουμε και να αποφύγουμε να δανείσουμε, αλλά και να δανειστούμε χρήματα, μια και δεν είναι σίγουρο ούτε ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε, ούτε ότι θα μας τα επιστρέψουν!
 
Μην εμπιστεύεστε καμία μορφή διαπραγμάτευσης τις μέρες αυτές. Ίσως έχει το στοιχείο του εντυπωσιασμού, ίσως το στοιχείο της υπερβολής, το σίγουρο είναι πως λίγο παρακάτω, μπορεί όλα αυτά για τα οποία συμφωνήσατε να χρειαστούν επανεξέταση. Καλό είναι να δώσετε χρόνο σε ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σας και φαίνεται σαν ευκαιρία!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο

Παράλληλα, την ημέρα της Παρασκευής έχουμε άλλη μια όψη, επίσης της Αφροδίτης, που ο ρόλος της την εβδομάδα αυτή είναι πρωταγωνιστικός… Τώρα, έρχεται να δημιουργήσει ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Κρόνο, για να δώσει τη δυνατότητα σε κάποιους να εδραιώσουν προσπάθειες, για τις οποίες έχουν εδώ και πολύ καιρό!
 
Θα ενισχύσει πολύ οικονομικά ζητήματα, αλλά κι εκκρεμότητες, που μπορεί να προέρχονται από το παρελθόν. Τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο να τακτοποιηθούν με έναν τέτοιο τρόπο, που θα φέρει μια μεγάλη ανακούφιση. Επίσης, θα διευκολύνει στην εξέλιξη καταστάσεων, που αφορούν σε θέματα συνεργασιών με οικονομικό όφελος.
 
Η όψη αυτή έρχεται και να ενώσει πρόσωπα, που μπορεί στο παρελθόν να είχαν απομακρυνθεί! Τώρα, τους δίνεται μια σημαντική δυνατότητα, αυτή της επανεξέτασης! Επίσης το διάστημα αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες σχέσεις, οι οποίες φαίνεται να έχουν και αρκετά σοβαρό χαρακτήρα ή ακόμα σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το πλανητικό σκηνικό των ημερών

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις ημέρες αυτές μπορεί να έχετε έντονες ανακατατάξεις στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Όχι απαραίτητα κακές, αλλά μπορεί να είναι έξω από τα συνηθισμένα, γι’ αυτό καλό είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Δώστε χρόνο πριν πάρετε αποφάσεις και, κυρίως, μην κάνετε βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου 2014.
Ο Αύγουστος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου, μ' ένα τραγούδι.

Ευχές για έντονες και άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα την Πέμπτη 31 Ιουλίου και αστρολογικές προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Τα άστρα την Πέμπτη 31 Ιουλίου και αστρολογικές προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Τα άστρα την Πέμπτη 31 Ιουλίου και αστρολογικές προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-07-2014 00:00:00