blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με Άρη σε αντίθεση με Ουρανό, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο κι Αφροδίτη στους Διδύμους: Ο ανηφορικός δρόμος των εξελίξεων!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με Άρη σε αντίθεση με Ουρανό, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο κι Αφροδίτη στους Διδύμους: Ο ανηφορικός δρόμος των εξελίξεων!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου 2014

Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου 2014 με προβλέψεις για τα ζώδια απο την αστρολόγο Βίβιαν

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά, η οποία έρχεται να ταράξει για τα καλά τα νερά της καθημερινότητάς μας… Το συνηθίσαμε πια, μια και οι πλανητικές όψεις που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι, δεν είναι ούτε εύκολες, ούτε από αυτές που μπορείς να τις προσπεράσεις χωρίς να τους δώσεις ιδιαίτερη σημασία, γιατί… έτσι κι αλλιώς θα σου δώσουν αυτές!

Άρης σε αντίθεση με Ουρανό και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Και είναι τόσο η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό που κορυφώνεται την ημέρα της Τετάρτης, ωστόσο χρωματίζει με την ισχυρή ενέργεια της ολόκληρη σχεδόν την εβδομάδα. Παράλληλα, δίνει το στίγμα της και στη Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα την ημέρα της Παρασκευής, ανοίγοντας ένα δύσκολο κύκλο που αφορά κατά βάση στα θέματα της οικογενειακής, αλλά και τις συναισθηματικής μας ζωής. Αυτοί οι τομείς φαίνεται πως θα περάσουν για μια ακόμα φορά από έντονες διεργασίες και ανακατατάξεις. Οι καταστάσεις που πυροδοτούνται τώρα, έχουν εκείνο το χρώμα του ξαφνικού, του απρόσμενου, του απροσδόκητου, που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανατρέψει ό,τι βρει μπροστά του… Όμως, μας δίνουν και τη δυνατότητα να ανοίξουμε ένα παράθυρο σε κείνη την πιο εσωτερική, την πιο πνευματική πλευρά του εαυτού μας, να αφουγκραστούμε τις πολύ βαθιές μας ανάγκες και επιθυμίες και να μπούμε πιο βαθιά σε έναν κόσμο, που το στίγμα του είναι σαφώς πιο εσωτερικό, πιο μοναχικό, αλλά σίγουρα και πιο ουσιαστικό!

Αφροδίτη στους Διδύμους

Ας ξεκινήσουμε όμως την εβδομάδα με κάτι πιο χαλαρό… Με την μετακίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18 Ιουλίου. Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου, αλλάζοντας τελείως το τοπίο σε ό,τι αφορά στη συναισθηματική μας ζωή, που περνά σε μια πιο ζωντανή, αλλά παράλληλα και πιο επικοινωνιακή φάση, έχοντας μια μεγαλύτερη δραστηριότητα στο διάστημα που θα ακολουθήσει. Ενισχύεται πολύ κοινωνική ζωή, οι επαφές, οι συζητήσεις, οι συναναστροφές, που τώρα αποκτούν ένα μεγαλύτερο βαθμό ευκολίας. Ταυτόχρονα όμως, αυτό που παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, είναι τα… λόγια, αυτά που λέγονται εύκολα, αλλά δύσκολα πραγματοποιούνται!
 
Άλλωστε, η Αφροδίτη εδώ έχει την τάση να μιλάει, να φλυαρεί ίσως και περισσότερο από το κανονικό, με αποτέλεσμα συχνά να λέει πράγματα, τα οποία μπορεί την ώρα που τα λέει να τα εννοεί, αλλά παρακάτω είναι πολύ δύσκολο να τα υποστηρίξει…

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Αυτό είναι ένα σενάριο, που φαίνεται πως θα παίξει πολύ το διάστημα που θα ακολουθήσει, δεδομένου ότι η πρώτη συνάντηση που έχει εδώ η Αφροδίτη, είναι το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, το οποίο κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής. Μια δύσκολη όψη, η οποία μιλάει για εξαπατήσεις, διαψεύσεις, ματαιώσεις που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής τις ημέρες που θα ακολουθήσουν…

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη

Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη θα συναντήσει και τον Άρη, εκεί κοντά στα μέσα του Ιουλίου, σε μια πολύ ευνοϊκή όψη τριγώνου, για να ανανεώσει σημαντικά τον τομέα της ερωτικής μας ζωής και να φέρει νέα ξεκινήματα, νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, νέους έρωτες, ενισχύοντας και το συναίσθημά μας και την καθημερινότητά μας που φαίνεται πως αποκτά πιο όμορφα χρώματα το διάστημα από αυτό!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στους Διδύμους

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, που φαίνεται πως θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν και την ψυχολογία τους και τις σχέσεις τους, αλλά πολύ περισσότερο την ερωτική του ζωή!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου 2014, με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.
Τα ζώδια, ο έρωτας και προβλέψεις για το καλοκαίρι 2014.
Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 18 Ιουλίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Να έχετε μια συναρπαστική ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου 2014 με προβλέψεις για τα ζώδια απο την αστρολόγο Σμαρώ
 
Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου 2014 με προβλέψεις για τα ζώδια απο την αστρολόγο Κατίνα
 
Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου 2014 με προβλέψεις για τα ζώδια απο την αστρολόγο Σουζάνα
 
Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου 2014 με προβλέψεις για τα ζώδια απο την αστρολόγο Λιλίκα
 
Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου 2014 με προβλέψεις για τα ζώδια απο την αστρολόγο Δικαία
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-06-2014 00:00:00