Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Ένα ταξίδι στο όνειρο!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Ένα ταξίδι στο όνειρο!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014, με τον Άρη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Τα άστρα στις 6 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Το παιχνίδι αρχίζει! Από σήμερα αρχίζουν να μπαίνουν σε ενέργεια οι όψεις, που θα μας επηρεάσουν την εβδομάδα αυτή, αρχής γενομένης από το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται αύριο Πέμπτη, ωστόσο η επίδρασή του έχει ήδη ξεκινήσει!
 
Το συναίσθημα ενεργοποιείται, φουντώνει, μεγαλώνει, απλώνεται και ενισχύει την εσωτερική ομορφιά, που ο καθένας από μας έχει μέσα του! Τώρα νιώθουμε πιο έντονα την ανάγκη να σταθούμε κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε και όχι μόνο… Να συμπαρασταθούμε, να προσφέρουμε, να δώσουμε ό,τι μπορούμε στους άλλους…
 
Είναι μια όψη που θα ενισχύσει πολύ και τη φαντασία, θα δημιουργήσει εκείνα τα νοητικά ταξίδια, που θα μας κάνουν να χαθούμε στους δικούς μας κόσμους, στις δικές μας ακρογιαλιές και στα δικά μας ηλιοβασιλέματα…
 
Τις ημέρες αυτές η πνευματικότητα έχει εξέχουσα θέση στις ζωές μας και ίσως θα μας κάνει να ανακαλύψουμε κάποια άγνωστα κομμάτια του εαυτού μας, που κρύβουν όμως όλη τη δύναμη του… Αλλά και γενικότερα, οι συζητήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα, αλλά και η μελέτη πάνω σε άγνωστα μέχρι τώρα πράγματα σε μας, θα μας ανοίξουν νέους δρόμους και νέους ορίζοντες στο μυαλό και στην ψυχή μας!
 
Δημιουργεί μια τάση φυγής αυτή όψη και μια διάθεση να ζήσουμε το όνειρο, όπως και αν το εννοεί ο καθένας από μας… Ακολουθούμε την καρδιά μας και τις δικές της επιθυμίες, αυτές που μας φέρνουν κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, για να απλώσουμε το συναίσθημά μας πάνω στο δικό τους και να ταξιδέψουμε μαζί… Η επιθυμία αυτή θα λειτουργήσει ενωτικά, κορυφώνοντας και την ερωτική διάθεση, μιας και ο έρωτας τώρα αποκτά μια τάση πιο τελετουργική, πιο μυσταγωγική, εξυψώνεται και εξυψώνει… και ακολουθεί τη διαδρομή των αισθήσεων, αφού τα σώματα έχουν το δικό τους κώδικα για να αναγνωρίζονται!
 
Οι διαδρομές των ημερών πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγουν από το συνηθισμένο τους μονοπάτι, να βγουν έξω απ’ το μέτρο, έξω από τα συνηθισμένα τους όρια… Καλό είναι να προσέχουμε οτιδήποτε μπορεί να μας αποπροσανατολίσει από το οικείο και το γνώριμο ή να μας οδηγήσει σε άλλες διεξόδους… Προσέχουμε πολύ τι καταναλώνουμε, ιδιαίτερα όσον αφορά στο αλκοόλ!
 
Βεβαίως, ο έρωτας επιτρέπεται, γιατί πάντα το ταξίδι του είναι ξεχωριστό, μοναδικό, ανεπανάληπτο και ικανό να τροφοδοτήσει την καρδιά και το συναίσθημα με ό,τι ακριβώς έχουμε ανάγκη!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 6η μοίρα των ζωδίων, εισπράττετε τις ευεργεσίες της όψης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, που φαίνεται να μεταμορφώνεται τις μέρες αυτές! Περνά σε άλλη διάσταση και ξυπνά μνήμες, συναισθήματα, αισθήσεις, που θα δημιουργήσουν ένα ιδανικό σκηνικό μέσα από τα πρόσωπα που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας. Πρόσωπα παλιά ή καινούρια, πρόθυμα όμως να ακολουθήσουν τη διάθεσή σας να ζήσετε το δικό σας όνειρο!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Αυγούστου 2014.
Η Πανσέληνος του Αυγούστου και ο έρωτας. Ένα ελπιδοφόρο φεγγάρι. Απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 4 ως 10 Αυγούστου, μ' ένα τραγούδι.

Ευχές για τις πιο όμορφες ερωτικές εμπειρίες, που μπορείτε να ζήσετε! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα στις 6 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Τα άστρα στις 6 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-08-2014 00:00:00