blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε αντίθεση με Πλούτωνα: Το παιχνίδι αγριεύει!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε αντίθεση με Πλούτωνα: Το παιχνίδι αγριεύει!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 3 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε αντίθεση με Πλούτωνα

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Είναι η σκιά του Ηλίου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα που πλανιέται στην ατμόσφαιρα, επηρεάζοντας τις διαθέσεις, τις συμπεριφορές, αλλά και γενικότερα τις εξελίξεις, οι οποίες κινούνται σε ένα πολύ πιο έντονο χρώμα από τη συνήθως! Μπορεί η όψη να κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής, η ενέργειά της όμως βρίσκεται ήδη σε ισχύ. Αυτού του είδους οι όψεις κινούν τον μηχανισμό των εξελίξεων, προκειμένου να μας πάνε παρακάτω, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ακόμα και μέσα από δυσκολίες…
 
Επίσης, είναι το παρελθόν που μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά, βγάζοντας στο προσκήνιο θέματα, που αφορούν σε επαγγελματικές εκκρεμότητες ή προβλήματα, προκειμένου να τα ξεκαθαρίσει. Ίσως όμως ανακινήσει και οικογενειακά ζητήματα, όπου κι εδώ οι εξελίξεις δεν θα λείψουν, κυρίως σε ό,τι μας έχει ταλαιπωρήσει ή προβληματίσει το τελευταίο διάστημα ή εδώ και καιρό!
 
Το παιχνίδι των αποκαλύψεων θα παίξει το δικό του ρόλο, μια και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που αφενός δεν γνωρίζαμε, αφετέρου έχουν δημιουργήσει το δικό τους ιστό γύρω από τις προσωπικές μας ιστορίες, που δεν φαίνεται να λειτουργεί πάντα ευνοϊκά… Ίσως όμως αυτές να γίνουν και η αιτία σημαντικών αλλαγών!
 
Το επόμενο σενάριο αφορά στις σχέσεις και στις συμπεριφορές, όπου ίσως προκύψουν και κάποια οριστικά κλεισίματα κύκλων, σε καταστάσεις που νιώθουμε πως η συνέχειά τους δεν έχει τίποτε άλλο να μας δώσει.
 
Επίσης, και το παιχνίδι του ποιος είναι ο πιο ισχυρός, που θα διαδραματιστεί ανάμεσα στα πρόσωπα, δημιουργώντας κόντρες, εντάσεις, αντιπαραθέσεις, έρχεται να προσθέσει τη δική του πινελιά. Πολλές φορές θα δώσει την αφορμή του οριστικού σπασίματος των σχέσεων ή των συνεργασιών, μια και πολύ εύκολα οι αντιδράσεις μπορεί να πάρουν και ακραίο χαρακτήρα!
 
Και είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσουμε ή και να προκληθούμε τις ημέρες αυτές, εγείροντας συμπεριφορές ιδιαίτερα εριστικές. Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχουμε και πώς μιλάμε και πώς ανταποκρινόμαστε σε κάποιες ισχυρές προκλήσεις, που θα νιώσουμε έντονα τις δονήσεις τους!
 
Ο οικονομικός, είναι ένας τομέας που φαίνεται πως η όψη επηρεάζει ιδιαίτερα, γι’ αυτό και εδώ χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Μπορεί να υπάρξουν απώλειες χρημάτων, ωστόσο για κάποιους μπορεί η όψη αυτή να σημαίνει σημαντικά κέρδη!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το σίγουρο είναι πως θα βρεθούν μπροστά σε αρκετές ανακατατάξεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Γι’ αυτό καλό είναι να προσέξουν πολύ τις κινήσεις τους και να μη βιαστούν να πάρουν αποφάσεις, που μπορεί παρακάτω να τις μετανιώσουν!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Ιουνίου ως 6 Ιουλίου 2014.
Άστρα να πάνε και τον Ιούλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.
Τα παιχνίδια της Αφροδίτης και οι ερωτικές προβλέψεις μέχρι 15 Ιουλίου 2014.

Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Βίβιαν
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από το μέντιουμ Λαέρτη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-07-2014 00:00:00