blank
 
blank

Τα παιχνίδια της Αφροδίτης και οι ερωτικές προβλέψεις μέχρι 15 Ιουλίου 2014.

 
Τα παιχνίδια της Αφροδίτης και οι ερωτικές προβλέψεις μέχρι 15 Ιουλίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου

Οι αστρολογικές όψεις του δεκαπενθήμερου και προβλέψεις από το μέντιουμ Σμαρώ

Με ενεργή την αντίθεση μεταξύ Άρη και Ουρανού κάνει ποδαρικό ο καυτός μήνας Ιούλιος, ανεβάζοντας την έξαψη στον έρωτα, τις εσωτερικές αντιθέσεις και την παραζάλη της κόντρας. Γεγονός είναι πως οι απρόοπτοι χωρισμοί θα είναι αρκετοί, μαζί με τις διαπιστώσεις πως οι αταίριαστες ερωτικές περιπέτειες, είναι οι πιο εκρηκτικές, αλλά και έναν τσαμπουκά, ενάντια σε κάθε έναν που ασκεί κριτική.

Put the blame on Venus

Η Αφροδίτη στους Διδύμους λειτουργεί πολύπλευρα και άστατα. Έχει μια τάση να φλερτάρει, να αναζητά διαρκώς το καινούργιο, το ενδιαφέρον, το πιο συναρπαστικό, ώστε να πνίξει τη βαρεμάρα της.
 
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που προηγήθηκε, μας έβγαλε έξω από τη συνήθη ροή του έρωτα και της καθημερινότητας. Κάποιοι έζησαν μια ιδιαίτερη σχέση, στην οποία προσέφεραν περισσότερα απ’ όσα θα ήθελαν και έγιναν χαλί να τους πατήσει ο άλλος. Κάποιοι άλλοι, δεν είδαν ίσως προοπτική στην ήδη υπάρχουσα, ενώ μερικοί κυνηγούν ακόμα εφήμερες καταστάσεις, σαν μοναδική απόδραση από την βασανιστική καθημερινότητα.
 
Συνεχίζουμε να ζούμε μέσα σε ερωτικό ντελίριο, μεταξύ των άλλων, όταν στις 4 Ιουλίου, ο Ήλιος σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μια σκληρή επιφάνεια, όσο μέσα μας θα γίνεται σύγκρουση για την επικράτηση της πιο δυνατής μας πλευράς. Οι απόπειρες χειρισμού του άλλου, με τρόπο υπόγειο και καλυμμένο, ο ισχυρός μαγνητισμός που εκπέμπεται και τον εκμεταλλευόμαστε προς όφελός μας, η βίαιη σεξουαλική έκφραση και η επιστροφή των ταμπού σε κάποια σπίτια, πίσω από σφραγισμένες πόρτες, είναι μερικά από αυτά που θα βιώσουμε με την όψη αυτή.
 
Ο Άρης συνεχίζει να βολτάρει στο Ζυγό, δημιουργώντας εξαρτήσεις από τις σχέσεις, τονίζοντας πως ακόμα και αν δεν έχουν ουσία ύπαρξης, ας παραμένουν εκεί, ακόμα και για λόγους διακόσμησης και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη: Όταν οι εραστές συναντώνται

Στις 13 Ιουλίου, πάθος και έρωτας εναρμονίζονται μέσα από ένα τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από τους Διδύμους και του Άρη από το Ζυγό. Η έλξη δυνατή, η χημεία στον αέρα έντονη και η διάθεση καθαρά ερωτική. Η διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα, δεν περιορίζεται όμως μόνο στο σεξουαλικό επίπεδο, αλλά υπάρχουν και τρυφερά συναισθήματα, μαζί με μια γλύκα και ζέστη στη συμπεριφορά και τη καρδιά. Αυτός είναι άλλωστε και ο πιο ουσιώδης επίλογος του δεκαπενθημέρου.
 
Το δεκαπενθήμερο ολοκληρώνεται, με τη Σελήνη από τον Υδροχόο να τριγωνίζει την Αφροδίτη, δίνοντας μια εναρμόνιση σε σκέψη και συναίσθημα, παίζοντας με την εύθραυστη συναισθηματική μας ισορροπία, επιτρέποντας μας να ονειρευτούμε, να μαγευτούμε και να αναμένουμε…
 
Στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας ακολουθούν οι αναλυτικές προβλέψεις Ιουλίου για το ζώδιό σας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για προσωπική πρόβλεψη, πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα, με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
 
Οι αστρολογικές όψεις του δεκαπενθήμερου και προβλέψεις από το μέντιουμ Σάντυ
 
Οι αστρολογικές όψεις του δεκαπενθήμερου και προβλέψεις από το μέντιουμ Λαέρτη
 
Οι αστρολογικές όψεις του δεκαπενθήμερου και προβλέψεις από το μέντιουμ Βίβιαν
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2014 00:00:00