Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Η σύγκρουση του παλιού με το καινούργιο, ανοίγει φωτεινούς κι αισιόδοξους δρόμους!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Η σύγκρουση του παλιού με το καινούργιο, ανοίγει φωτεινούς κι αισιόδοξους δρόμους!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 25 ως 31 Αυγούστου 2014 με Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Η εβδομάδα που ξεκινά με την Νέα Σελήνη του μηνός, που γίνεται στις 4:12 μ.μ. στην 2.18 μοίρα της Παρθένου και θα μας επηρεάζει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, που έχουμε την Πανσέληνο στους Ιχθείς.
 
Εκρηκτικό το πλανητικό κοκτέιλ, έρχεται να πυροδοτήσει οτιδήποτε αφορά στην καθημερινότητά σου, τους ρυθμούς σου, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείς, ανταλλάσσεις, δίνεις, παίρνεις, μιλάς, επικοινωνείς… Όλα μπαίνουν στο στόχαστρο και κινούνται σε ένα κλίμα πολύ μεγάλης αστάθειας. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα, στην αντίθεσή του με Ήλιο και Σελήνη, δεν θα σε αφήσει να δεις με ευκολία ένα καθαρό τοπίο γύρω σου. Πολλές φορές θα λειτουργήσει παραπλανητικά, με μια διάθεση να σε βγάλει έξω από την διαδρομή σου, από τον προγραμματισμό σου, και συχνά θα σε απογοητεύσει, λόγω αναβολής, ματαίωσης ή διάψευσης των σχεδίων ή των επιθυμιών σου.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Κρόνο

Οι σχέσεις και συνεργασίες στο στόχαστρο του πλανητικού σκηνικού, μια και η Αφροδίτη, σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό, αλλά παράλληλα και σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, έρχεται να ανοίξει με πολύ ξαφνικό τρόπο θέματα, που μπορεί να προϋπήρχαν, να υποβόσκαν, σε μια πιο αδιόρατη μορφή ή κατάσταση. Όμως τώρα, φτάνει και μια μόνο ασήμαντη αφορμή, για να γίνει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και οι εμπλοκές που θα δημιουργηθούν τώρα, σίγουρα θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις και συνέπειες.
 
Η διάθεση να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε πιέζει, οτιδήποτε λειτουργεί αρνητικά για την ψυχολογία σου, θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου, τους ορίζοντες σου, να αποδεσμευτείς και να πετάξεις, θα σε φέρει σε σύγκρουση με οτιδήποτε θεωρείται σταθερό στη ζωή σου, οτιδήποτε είναι δεδομένο ή κατεστημένο στη καθημερινότητά σου.
 
Όμως τώρα οι ανατροπές γίνονται πολύ πιο εύκολα. Οι ρήξεις συχνά θα πάρουν πολύ μεγαλύτερη ένταση απ’ ότι μπορείς να φανταστείς, μια και τώρα θα βρεθείς μπροστά στο δίλημμα μένω ή φεύγω… Και η επιλογή του “φεύγω” μάλλον θα είναι πολύ πιο εύκολη!

Άρης σε σύνοδο με Κρόνο

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο θα λειτουργήσει σαν σπίθα σε ένα περιβάλλον ήδη ηλεκτρισμένο, και με το παραμικρό μπορεί να ανάψει μια ανεξέλεγκτη φωτιά, που θα κάψει οτιδήποτε βρεθεί τριγύρω της!
 
Το μήνυμα της νέας αυτής της Σελήνης είναι πολύ συγκεκριμένο: H σύγκρουση με το παλιό, είναι δεδομένη και αναπόφευκτη! Είναι όμως η μόνη λύση, που μπορεί να ανοίξει έναν καινούργιο, φωτεινό και αισιόδοξο ορίζοντα…
Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη
Την άμεση επιρροή αυτού του νέου κύκλου δέχονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Παρθένοι, Ιχθείς, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που χρειάζεται να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στις σχέσεις τους. Το παρασκήνιο πλέκει τους δικούς του ιστούς, με τους οποίους φαίνεται να έρχονται αντιμέτωποι. Συχνά δεν θα μπορούν να διαχειριστούν ούτε την επικοινωνία τους, ούτε να βρουν τις ισορροπίες που χρειάζονται για να λειτουργήσουν. Γι’ αυτό καλό είναι να αφεθούν στη ροή των εξελίξεων χωρίς να πάρουν θέση και να παρατηρήσουν τα γεγονότα, αποφεύγοντας δεσμεύσεις, συμφωνίες και λόγια, ίντριγκες ή κουτσομπολιά, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα τα βρουν μπροστά τους.
 
Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκονται τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζωτικά δεκαήμερα αυτά. Σίγουρα οι αλλαγές που μεθοδεύονται τώρα στη ζωές τους, δεν είναι ούτε εύκολες ούτε απλές, είναι όμως καθοριστικές για την εξέλιξή τους!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 25 ως 31 Αυγούστου 2014.
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη: Οι σχέσεις δοκιμάζονται…
Αστρολογικές προβλέψεις από 21 ως 31 Αυγούστου 2014. Το ερωτικό καλοκαίρι σε παράταση και… πέναλτι! Aπό τον Γιώργο Ματσάγγο.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μάκρη
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-08-2014 18:00:00