Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω: Τι θα επιλέξεις, τελικά; Συναίσθημα ή λογική;

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω: Τι θα επιλέξεις, τελικά; Συναίσθημα ή λογική;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 10 Ιουλίου, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Τα άστρα την Πέμπτη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Είναι από τα δύσκολα φεγγάρια αυτό που έρχεται να γεμίσει με το φως του τις ζωές μας… Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω γεγονός είναι πως δεν είναι και η πιο εύκολη ιστορία, τόσο για τον ψυχισμό μας όσο και για το συναίσθημά μας! Πραγματοποιείται την ημέρα του Σαββάτου, στην 20η μοίρα του Αιγόκερω και η ενέργεια της θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιουλίου, που έχουμε και την νέα Σελήνη του μήνα.
 
Στον κύκλο αυτό υπάρχει μια γενικότερη αναστάτωση σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία, μια και πολύ εύκολα η αντίθεση του συναισθήματος και της λογικής μπορεί να δημιουργήσουν έκρυθμες καταστάσεις. Οι συμπεριφορές πολύ εύκολα μπορεί να πάρουν φωτιά και να γίνουν ανεξέλεγκτες! Σε πρώτη γραμμή αντιπαραθέσεις, διαφωνίες, καβγάδες, παρεξηγήσεις, μια και ο εκνευρισμός που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, δεν επιτρέπει ούτε στους τόνους, ούτε στα πνεύματα να καταλαγιάσουν και να συζητήσουν ήρεμα.
 
Και βεβαίως πολύ πιθανόν ο καθένας από εμάς να ισχυρίζεται πως έχει δίκιο από τη δική του πλευρά και να μένει ανυποχώρητος στις θέσεις του, χωρίς να αφήνει περιθώρια ελιγμών, που θα βοηθήσουν στη θετική εξέλιξη των καταστάσεων!
 
Ό,τι αφορά στην επικοινωνία, τις συναλλαγές, τις συζητήσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τώρα. Όπως επίσης και οι μετακινήσεις απαιτούν προσοχή, αφού η νευρικότητα και ο παρορμητισμός είναι πολύ εύκολο να οδηγήσουν σε ατυχήματα! Προσοχή και στα ταξίδια! Καλό είναι να φροντίζουμε να τα οργανώνουμε με την μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια, προς αποφυγή καταστάσεων, που μπορεί να μη μας είναι και τόσο ευχάριστες!

Άρης σε τρίγωνο με Αφροδίτη

Ωστόσο, η Πανσέληνος, μέσα στην όλη δυσκολία που μπορεί να έχει, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό… Ένα ερωτικό μυστικό, που θα φέρει κοντά (με εκείνο το μαγικό τρόπο που μόνο το σύμπαν μπορεί να οργανώσει) τα πρόσωπα που για κάποιο λόγο πρέπει να συναντηθούν…
 
Άρης και Αφροδίτη σε μια ερωτική συγχορδία, θα γράψουν τα δικά τους, πολύ ιδιαίτερα σενάρια, δημιουργώντας μοναδικές καταστάσεις, μοναδικά συναισθήματα, από αυτά που κάνουν τις νύχτες μας πιο φωτεινές…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, προσέξτε πάρα πολύ τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών ίσως, γιατί φαίνεται πως πολύ εύκολα μπορεί να πυροδοτηθούν καταστάσεις, οι οποίες θα πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι μπορείτε να φαντασθείτε!
 
Κριοί και Ζυγοί που έχετε και εσείς τον Ήλιο σας κοντά στη 20η μοίρα, να ξέρετε πως είναι οι επαγγελματικές, αλλά και οικογενειακές υποθέσεις που ανακινούνται στην Πανσέληνο αυτή και σας φέρνουν αντιμέτωπους ίσως και με παρελθοντικά ζητήματα τα οποία επανέρχονται στο προσκήνιο για μια ακόμα φορά, μέσα σε έναν νέο κύκλο πίεσης. Καλό είναι να φροντίσετε να λειτουργήσετε με τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία και βεβαίως, να μην πάρετε σε καμία περίπτωση οι αποφάσεις, για τις οποίες δεν είστε έτοιμοι…
 
Για το τρίγωνο του Άρη με την Αφροδίτη θα μιλήσουμε αύριο αναλυτικά! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Ιουλίου 2014, με Πανσέληνο στον Αιγόκερω.
Αστρολογικές προβλέψεις 6-12 Ιουλίου: Η Πανσέληνος του Ιουλίου, οι ξαφνικοί έρωτες και οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά!!
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 7 ως 13 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.

Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Τα άστρα την Πέμπτη και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Τα άστρα την Πέμπτη και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Τα άστρα την Πέμπτη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-07-2014 00:00:00