blank
 
blank

Σύνοδος Ηλίου-Δία: Τύχη, έμπνευση, δημιουργία, γενναιοδωρία και δυνατά συναισθήματα στον έρωτα!

 
Σύνοδος Ηλίου-Δία: Τύχη, έμπνευση, δημιουργία, γενναιοδωρία και δυνατά συναισθήματα στον έρωτα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία

Στις 19 Ιουνίου πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου–Δία στους Διδύμους, η οποία από αστρολογικής άποψης, θεωρείται από τις πιο τυχερές και “πολύφερνες” όψεις, λειτουργώντας σαν φωτεινή πινακίδα που μας βγάζει από το αδιέξοδο, ρίχνοντας στην αγκαλιά μας αυτό που θέλουμε, την ώρα που το θέλουμε! H σύνοδος θα κρατήσει μεν μια μέρα, η ισχύς της όμως, αρκεί να αλλάξει καταστάσεις προς το καλύτερο!
 
Τύχη, έμπνευση, δημιουργία, γενναιοδωρία και δυνατά συναισθήματα στον έρωτα, στρώνονται σαν πολύχρωμο, καλοκαιρινό χαλί στα πόδια μας, ενώ η αισιοδοξία αποτελεί τον αλάθητο οδηγό!
 
Τις μέρες αυτές, η τύχη είναι πιο… ανοιχτοχέρα και ξεδιπλώνει όλο της το μεγαλείο προς εμάς, ενώ οι ευκαιρίες είναι οι καλύτερες δυνατές που μπορεί να είναι για τον καθένα! Έλκουμε σα μαγνήτης μεμονωμένα κομμάτια των επιθυμιών μας, φτιάχνοντας το δικό μας παζλ, ενώ βλέπουμε αν πράγματι η πορεία ζωής μας, όπως την είχαμε φτιάξει στο μυαλό μας, είναι και αυτή που μας ταιριάζει τελικά.
 
Οι σχέσεις αντιμετωπίζονται σαν το πολυτιμότερο πετράδι του στέμματος, εμείς γινόμαστε γενναιόδωροι συναισθηματικά και πρακτικά, δίνοντας αξία ουσιαστική σε αυτόν που είναι δίπλα μας και μοιράζεται τη ζωή του μαζί μας.

Money makes the world go round

Επειδή υπάρχουν και οι πειρασμοί, στους οποίους ενδίδουμε μέσω… πιστωτικής ή μετρητών, οι τάσεις είναι θετικές, ενώ το χρήμα απλά μέσο να ομορφύνουμε τη ζωή μας, που τη στιγμή αυτή έχει υψηλές απαιτήσεις, διψά για διάκριση. Η υπεροχή μας συνοδεύει την προσπάθεια εντυπωσιασμού, που με τη σειρά της τονίζεται ανάλογα με τα… κατάλληλα αξεσουάρ, προς τέρψη οφθαλμών.
 
Παράλληλα, όσοι αναζητούν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες θα έχουν ευχάριστα νέα και θετικές εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να να ευεργετηθούν από υψηλά ισταμένους και άτομα με ισχύ, όσο κάποιοι άλλοι θα βρεθούν να περιφέρονται με έναν χαρτοφύλακα στο χέρι, ατενίζοντας το ρετιρέ από το ισόγειο. Και το πιο σπουδαίο: η επιτυχία σχεδόν δεδομένη.

Το ανοιχτό παράθυρο των αισθήσεων

Παρασυρμένοι από την ερωτική εύνοια που βιώνουμε, η οποία δεν θέλει και πολύ να καταλήξει σε μεθύσι αισθήσεων και σε απληστία σεξουαλική, θεωρούμε πως, αφού η ζωή τα δίνει όλα, πρέπει και εμείς να απλώσουμε το χέρι να τα αρπάξουμε.
 
Η σύνοδος του Δία με τον Ήλιο φέρνει εύκολα κοντά τις ζωές των ανθρώπων, αφού πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο εύκολο επικοινωνιακά και ανοιχτό σε νέες γνωριμίες. Φέρνει και κάτι άλλο όμως: τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ερωτευμένων! Για όσους επιθυμούν αληθινή και βαθιά σχέση, ο Δίας εδώ μπορεί να εγγυηθεί αγνότητα αισθημάτων και προοπτική ανάπτυξης της προσωπικότητας μέσα από τη σχέση.
 
Δεν είναι τυχαίο πως τα ζευγάρια που θα έρθουν κοντά τις μέρες αυτές θα νιώσουν μια έντονη αλλά βαθιά έλξη, όπως και τα ζευγάρια που έχουν ήδη σχέση θα περάσουν νύχτες διέγερσης, με την ιδέα να τολμήσουν ένα γάμο ή μια επισημοποίηση.
 
Το σπάνιο σε μία όψη σαν αυτή, είναι πως ο ένας επιθυμεί για τον άλλο το καλύτερο και όχι μόνο για τον εαυτό του, ενώ υπάρχει διάχυτη η όρεξη για κοινούς σκοπούς και στόχους που αξίζουν και ευεργετούν την ζωή του ζευγαριού. Γι’ αυτό λέμε πως υπάρχει μια γαλαντομία αισθημάτων, απαλλαγμένη από συναισθηματική μιζέρια.
 
Εκτός αυτού, ευνοούνται και οι ελεύθερες ή έστω όσες νιώθουν ελεύθερες, συναντώντας μια αντρική φιγούρα που είναι βγαλμένη από φωτορομάντζο: έναν Πυγμαλίωνα, έναν εραστή με ρόλο λίγο πατρικό, που περνάει πολλές ώρες καθοδηγώντας σας στη ζωή και παράλληλα ωθεί και προσπαθεί για την κοινωνική σας άνοδο!

Η ζαλάδα της επιτυχίας

Η τονωτική ένεση δυνατή, καθώς η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι πέραν του μετρήσιμου μεγέθους, ενώ δεν υπάρχει κάτι το οποίο φαντάζει ακατόρθωτο. Το πιο διεγερτικό κομμάτι όμως είναι όταν συνειδητοποιούμε πόσο πιο ικανοποιητικό είναι να αφήσουμε τα πράγματα απλά να οδηγηθούν σε εμάς.
 
Τίποτα δε μπορεί αυτές τις μέρες να χαλάσει τη διάθεσή μας, πέρα από τους περιορισμούς, για τους οποίους αδιαφορούμε πλήρως, αφού η αίσθηση της ελευθερίας και η ανάγκη έκφρασης είναι ασυγκράτητη, μαζί με μία υπέρμετρη αισιοδοξία.
 
Το αμάξι στο οποίο είμαστε επιβάτες δεν έχει φρένα, μόνο γκάζι και ταχύτητες. Και ακριβώς εκεί έγκειται ο κίνδυνος. Εύκολα μπορεί να χάσουμε το μέτρο, τον έλεγχο, να ξεφύγουμε από τα όριά μας, ανατρέποντας μαζικά τα σταθμά μέτρησης και τα μέτρα σύγκρισης, που μέχρι τώρα είχαμε.
 
Ο Δίας και ο Ήλιος μαζί, ξυπνάνε τις καλύτερες πτυχές του χαρακτήρα μας, τις αισιόδοξες και όμορφες, τις αγνές ακόμα, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιείται και ένας ανώτερος σκοπός, που κάνει τον άνθρωπο να αναζητά εμπειρίες στη ζωή, πηγαίνοντάς τον ακόμα και στην άκρη του ουρανού, αρκεί να το γυρέψει!
 
Τις μέρες αυτές, το σύμπαν ζητά από τον κάθε άνθρωπο να μπορέσει να μετρήσει τις δυνατότητες και τις ελλείψεις του, προχωρώντας έτσι πιο ανάλαφρα στη ζωή και βρίσκοντας με λιγότερο κόπο τη θέση που του αναλογεί. Γιατί είναι κάποιες όψεις, που πάντα θα μας θυμίζουν πως ακόμα και αν εμείς αρνούμαστε να εντοπίσουμε τις δυνατότητές μας, οι δυνατότητες ωστόσο δεν αρνούνται τη ζωή μας!
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στο άρθρο "Προβλέψεις για τη Σύνοδο Ήλιου με Δία"
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-06-2013 00:00:00