blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη. Ήλιος σύνοδος Δία. Ναι στα εύκολα, όχι στα πρόχειρα και τα βιαστικά!

 
Τα άστρα την Τετάρτη. Ήλιος σύνοδος Δία. Ναι στα εύκολα, όχι στα πρόχειρα και τα βιαστικά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος σύνοδος Δία τον Ιούνιο.

Λίγο πριν ο Δίας εγκαταλείψει οριστικά το ζώδιο των Διδύμων, έρχεται να… φωτίσει το πλανητικό σκηνικό, στέλνοντας τις ευεργεσίες του σε όλους εμάς, μέσα από ένα θεαματικό “αγκάλιασμα” με τον Ήλιο!
 
Ήλιο σε σύνοδο με Δία έχει την Τετάρτη 19 Ιουνίου το… μενού των όψεων και είναι μια μεγάλη ανάσα μέσα σε ένα τόσο ταραχώδες και δύσκολο κλίμα που επικρατεί! Το γεγονός ότι  η όψη λαμβάνει χώρα στο ζώδιο των Διδύμων, συνηγορεί περισσότερο σε μια επιφανειακή κατάσταση, που θα στραφεί στην δημιουργία των εντυπώσεων και που βεβαίως θα τις κερδίσει, παρά σε μια ουσιαστική βοήθεια επί της ουσίας.
 
Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες εκείνες, που θα δώσουν λύσεις! Τα ανοίγματα ή οι όποιες ευκαιρίες, δίνονται αφενός σε οικονομικό επίπεδο, περισσότερο με την μορφή εναλλακτικών λύσεων, που θα εξυπηρετήσουν ωστόσο σημαντικά του εμπλεκομένους, και αφετέρου στην επαγγελματική ζωή, που βρίσκει λύσεις έστω και προσωρινές, για να αποφύγει τα στριμώγματα και τις δυσκολίες που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό.
 
Το κλειδί εδώ είναι η οπτική γωνία, μέσα από την οποία ερχόμαστε σε επαφή με τις λύσεις που μας προσφέρονται. Μην ξεχνάτε πως… Δίας είναι αυτός, και είναι πολύ πιθανό να διογκώσει το κάθε τι, δίνοντας του μια μεγαλύτερη διάσταση απ’ ό,τι έχει στην πραγματικότητα!
 
Και βέβαια, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε από μια υπεραισιόδοξη διάθεση, αφού έχουμε την ανάγκη να νοιώσουμε και να πιστέψουμε πως όλα μπορεί να τακτοποιηθούν με ευκολία! Εδώ, θα πρέπει να λειτουργήσουμε με σύνεση και να ακολουθήσουμε την γνωστή παροιμία: Όπου ακούς πολλά κεράσια… κράτα και μικρό καλάθι! Γιατί πολλά μπορεί να προσφερθούν, εκείνο όμως που μετρά είναι το τι μένει στο τέλος!
 
Περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτή την όψη, στο άρθρο Ήλιος σύνοδος Δία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο σε σύνοδο με Δία

Δίδυμοι γεννημένοι στις 18, 19, 20 Ιουνίου, Ζυγοί, 20, 21, 22 Οκτωβρίου και Υδροχόοι 17, 18, 19 Φεβρουαρίου, έχετε ευκαιρίες που μπορεί, αν μην τι άλλο, να σας βγάλουν από μια πιθανή δύσκολη θέση και, γιατί όχι, να σας δώσουν την δυνατότητα μιας καλής εναλλακτικής λύσης ή μιας ευκαιρίας για επέκταση.
 
Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς των τελευταίων ημερών, μπορούν να βρουν εκείνες τις λύσεις που θα τους εξυπηρετήσουν επί της ουσίας, ακόμα και αν οι συνθήκες έχουν έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας:
 
 
Και μη ξεχνάς! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, μπες τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-06-2013 00:00:00