blank
 
blank

Τα άστρα την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου: Να θυμάσαι πως η χαρά είναι στιγμές… Αυτές απολαμβάνουμε την εβδομάδα που ακολουθεί!

 
Τα άστρα την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου: Να θυμάσαι πως η χαρά είναι στιγμές… Αυτές απολαμβάνουμε την εβδομάδα που ακολουθεί!
Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου 2015

Είναι μια εβδομάδα τόνωσης! Οι μέρες που ακολουθούν έχουν την επιρροή ευχάριστων πλανητικών σχηματισμών, που όχι μόνο δίνουν μια σημαντική ανάταση στον ψυχισμό σου, αλλά δημιουργούν και τις προϋποθέσεις θετικών εξελίξεων στις υποθέσεις σου!

Ήλιος σε εξάγωνο με Δία και Άρης σε εξάγωνο με Ουρανό

Ξεκινάμε με το εξάγωνο του Ηλίου με τον Δία που κορυφώνεται αύριο, ενώ ήδη η επιρροή του είναι ενεργή. Η όψη αυτή θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα στην ατμόσφαιρα, θα ευνοήσει πάρα πολύ την επικοινωνία, την κοινωνική ζωή, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμα και συμφωνίες, που μπορούν να δώσουν απρόσμενα καλά αποτελέσματα!
 
Σε αυτό το κλίμα συνηγορεί και η όψη του εξαγώνου μεταξύ του Άρη και του Ουρανού, που κορυφώνεται επίσης αύριο Τρίτη, κρατώντας τις διαθέσεις σε εγρήγορση. Παράλληλα, κινητοποιεί το μηχανισμό των εξελίξεων, που μπορούν να σε φέρουν απέναντι από ξαφνικές και απρόσμενες καταστάσεις, άκρως ενδιαφέρουσες. Ξαφνικά μηνύματα, ξαφνικές συναντήσεις που αλλάζουν ευχάριστα τη ροή στην καθημερινότητά σου, ενώ προωθούν τα ζητήματά που σε ενδιαφέρουν!

Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη που κορυφώνεται την Τετάρτη θα βελτιώσει την επικοινωνία, επαναφέροντας συχνά εκκρεμείς υποθέσεις από το παρελθόν, αλλά και σχέσεις που η απόσταση δεν έχει καταφέρει να τις βγάλει από την καρδιά σου!

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό, ορθόδρομος Ερμής και ανάδρομος Ποσειδώνας

Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό που κορυφώνεται την ημέρα της Πέμπτης, είναι υπεύθυνο για ξαφνικές και απροσδόκητες εξελίξεις, για νέες γνωριμίες που θα ταράξουν τα νερά της ερωτικής σου ζωής, ενώ παράλληλα σε βοηθά να προωθήσεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν!
 
Την ίδια μέρα ο Ερμής αποφασίζει πλέον να διακόψει την αναδρομή πορεία του και να επιστρέψει σε ορθόδρομη, ανοίγοντας το δρόμο για ουσιαστικές επικοινωνίες, επαφές, διαπραγματεύσεις, αλλά και τη διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων που άφησες στο προηγούμενο διάστημα, καθώς και την οριστικοποίηση των θεμάτων που σε απασχολούν.
 
Παράλληλα, ο Ποσειδώνας περνά σε αναδρομή πορεία, δημιουργώντας συχνά ένα ομιχλώδες τοπίο στην καθημερινότητά σου, καθώς και ένα έντονο παρασκήνιο, σε γεγονότα που μπορεί να συμβαίνουν κυριολεκτικά δίπλα σου, αλλά δεν μπορείς να τα αντιληφθείς!

Ήλιος σε σύνοδο με Άρη

Την Κυριακή έχουμε την σύνοδο του Ήλιου με τον Άρη, μια όψη που θα ενισχύσει την πρωτοβουλία, την αποφασιστικότητα και τη δύναμη. Φέρνει επίσης και μια διάθεση ανεξαρτησίας, που μπορεί να σε κάνει να μην υπολογίζεις τίποτα και κανέναν προκειμένου να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ, προκαλώντας συχνά στο περιβάλλον σου συγκρούσεις και εντάσεις.

Εκείνο που κρατάς είναι πως η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα ενός ευχάριστου διαλείμματος, ανασυγκρότησης, αισιοδοξίας, επικοινωνίας και διεκπεραίωσης των θεμάτων που μπορεί να σε απασχολούν! Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου 2015 από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια τον Ιούνιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 8 ως 14 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-06-2015 19:00:00