blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 22 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ουρανός-Πλούτωνας και έκλειψη Ηλίου: Η αρχή του τέλους της κρίσης;

 
Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 22 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ουρανός-Πλούτωνας και έκλειψη Ηλίου: Η αρχή του τέλους της κρίσης;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 22 Μαρτίου 2015

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 22 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Η δύσκολη περίοδος που ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα, συνεχίζεται για ένα σχετικά ικανό χρονικό διάστημα, αφού τώρα μπαίνουμε στην περίοδο των εκλείψεων της άνοιξης, ενώ έχουμε και την τελευταία (ευτυχώς) κορύφωση του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, που μας ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, μια σειρά από περίεργες «συμπτώσεις», όπως η έκλειψη στην τελευταία μοίρα του τελευταίου ζωδίου του ζωδιακού μαζί με το τελευταίο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, μας επιτρέπει να κάνουμε συνειρμούς και να ελπίζουμε πλέον ότι κάπου εδώ μπαίνουμε χρονικά στην αρχή του τέλους των δεινών!

Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που σχηματίζεται στις 16/3 αναμένεται να προκαλέσει σύγχυση στην επικοινωνία και προβλήματα στις μετακινήσεις. Συνιστά να μην δίνουμε σημασία στις φήμες, που θα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτες.

Ουρανός-Πλούτωνας και οικονομική κρίση

Και ερχόμαστε στην σκληρή όψη τετραγώνου του Ουρανού με τον Πλούτωνα, μια γωνία που ξεκίνησε το 2012 και επηρεάζει την ανθρωπότητα, έως τις 17 Μαρτίου. Στις 17 Μαρτίου λοιπόν σχηματίζεται το έβδομο από τα επτά(!) τετράγωνα, σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους των δεινών.
 
Αξίζει εδώ να θυμηθούμε ότι η οικονομική κρίση ξεκίνησε με την είσοδο του Πλούτωνα στον Αιγόκερω το 2008 (να θυμηθούμε την υπόθεση Lehman Brothers) ενώ η είσοδος του Ουρανού στον Κριό και τα τετράγωνα που σχημάτισαν μεταξύ τους, από το 2012 επιτάχυναν τις εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις δυο από τις τέσσερις φορές που η Ελλάδα κήρυξε πτώχευση (το 1843 και το 1932), ο Ουρανός βρισκόταν στον Κριό, ενώ η παγκόσμια οικονομική ύφεση του 1929 με αποκορύφωμα το κραχ του Οκτωβρίου έγινε με Κρόνο στον Τοξότη.
 
Αν και το τετράγωνο αυτό αμβλύνεται σταδιακά, όλα δείχνουν ότι μέσα στο 2015 ένα πολύ σημαντικό παγκόσμιο γεγονός μάλλον θα επισκιάσει την κρίση στην Ελλάδα.
 
Το βασικό «μήνυμα» που θέλει να μας δώσει αυτή η όψη είναι, πως διανύουμε μια εποχή που χρειάζεται να ξεκαθαρίσουν σχέσεις και καταστάσεις, που μας ταλαιπωρούσαν. Η όψη αυτή συνδέεται ως επί το πλείστον με αλλαγές στο σύστημα, ενώ ευθύνεται και για σεισμούς, γεωλογικά φαινόμενα και ακραίες καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για γεγονότα που βιώσαμε τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στα τελευταία χρόνια και αναμένεται να μας απασχολήσουν και πάλι.
 
Το έβδομο λοιπόν και τελευταίο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα πραγματοποιείται στις 17 Μαρτίου και σηματοδοτεί την αρχή του τέλους τέλος της κρίσης που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια, παρόλο που η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα δεν θα είναι περίπατος.

Αφροδίτη στον Ταύρο

Στις 17 Μαρτίου επίσης, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ταύρο, από όπου μέχρι τις 11 Απριλίου θα ευνοήσει σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες).

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Μια ήσσονος σημασίας όψη, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 18/3, μπορεί να κρύβει παγίδες και κρίνεται σκόπιμο να αποφευχθούν σημαντικές συμφωνίες και μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις στη διάρκεια της επιρροής της.

Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη, η πρώτη της χρονιάς, γίνεται στην 29η μοίρα των Ιχθύων στις 20 Μαρτίου. Στο φαινόμενο συμμετέχει με άτυπη όψη τριγώνου ο Κρόνος, που σώζει την κατάσταση. Στη διάρκεια της επιρροής της έκλειψης αναμένονται γεωλογικές αναταραχές και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ενώ δεν θα λείψουν και ακούσματα για αναφλέξεις σε εμπόλεμες περιοχές του πλανήτη αλλά και τρομοκρατικές ενέργειες. Προσοχή χρειάζεται στη θάλασσα, στο υγρό στοιχείο γενικότερα, και στη χρήση φαρμάκων. Μάλιστα, καθώς το φαινόμενο γίνεται σε πολύ κλειστή σύνοδο με τον απλανή αστέρα Sheat είναι πολύ πιθανό σε παγκόσμιο επίπεδο να υπάρξουν ειδήσεις για ναυάγια ή γενικότερα προβλήματα που έχουν σχέση με τη θάλασσα και την ναυσιπλοΐα.
 
Πρόκειται για ολική έκλειψη Ηλίου, η οποία στη χώρα μας θα γίνει ορατή ως μερική. Το μέγιστο της έκλειψης στην Αθήνα θα σημειωθεί στις 11:44 π.μ. ώρα Ελλάδος. Η έκλειψη θα είναι ορατή ως μερική σε όλη την Ευρώπη, στην ΒΑ Ασία, στη ΒΔ Αφρική, και στην ευαίσθητη Μέση Ανατολή. Η έκλειψη θα γίνει ορατή ως ολική στα νησιά Φερόε του Αρκτικού, στη Γροιλανδία και στο θαλάσσιο τμήμα ανάμεσα στην Νορβηγία, τη Σκωτία και την Ισλανδία. Αυτές είναι οι χώρες που επηρεάζονται άμεσα από το φαινόμενο. Σημειολογικά, η έκλειψη αυτή στην τελευταία μοίρα του τελευταίου ζωδίου, δείχνει το τέλος μιας άγριας εποχής!
 
Τα ζώδια που επηρεάζονται από την έκλειψη είναι εκείνα του μεταβλητού σταυρού (Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες), και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 20 Μαρτίου, στις 22 Ιουνίου, στις 22 Σεπτεμβρίου και στις 21 Δεκεμβρίου.

Ήλιος στον Κριό

Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό από τις 21/3 σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία και την αρχή της Άνοιξης. Μια Άνοιξη, που φέτος φαίνεται ότι θα δικαιολογήσει το όνομά της πραγματικά και μεταφορικά.

Ερμής σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στις 22, φέρνει νέες αποκαλύψεις, ενώ συνεχίζει να βγάζει οικονομικά σκάνδαλα στην επιφάνεια.
 
Για να μάθεις πως θα σε επηρεάσουν προσωπικά οι όψεις της ανατρεπτικής αυτής εβδομάδας, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Ας δούμε πως θα επηρεάσουν όλες αυτές οι πολύ σημαντικές πλανητικές όψεις και φυσικά η πρώτη έκλειψη της χρονιάς τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 22 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-03-2015 13:32:00