blank
 
blank

Οι αστρολογικές όψεις αυτό το Σαββατοκύριακο: Ήλιος, Άρης, Σελήνη και Δίας σε ένα πλανητικό χορό…!

 
Οι αστρολογικές όψεις αυτό το Σαββατοκύριακο: Ήλιος, Άρης, Σελήνη και Δίας σε ένα πλανητικό χορό…!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές όψεις 30 Μαίου μέχρι 1 Ιουνίου 2014

Τα άστρα το τριήμερο και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή

Έφτασε η αγαπημένη στιγμή της εβδομάδας, το Σαββατοκύριακο, η οποία ανεξαρτήτως αστρολογικού περιεχομένου, μας φτιάχνει τη διάθεση με τη ψυχολογία μας να είναι στα καλύτερά της.
 
Ας ρίξουμε ωστόσο μια αναλυτική, αστρολογική ματιά στο τριήμερο που έρχεται.
 
Η Αφροδίτη, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο Ταύρο, είναι σα να ξαναγυρίζει στο σπίτι και μας ανταμοίβει για αυτό. Παρατηρούμε γύρω μας μια γενναιοδωρία, όχι μόνο σε υλικά αγαθά αλλά και σε αισθήματα, χαμόγελα, διαθέσεις. Ενα ψυχικό άνοιγμα, μια θετική ανάταση που μας βγάζει από τη μιζέρια του καιρού. Οπότε οι κινήσεις μας θα είναι ανάλογες, θα είμαστε πιο ανοιχτοί σε προκλήσεις και νέες γνωριμίες, αρκεί  να μην μας προκαλούν ένα ξεβόλεμα βεβαίως.
 
Παράλληλα, η Σελήνη στο Καρκίνο, όλο το Σαββατοκύριακο , φροντίζει για μια οικογενειακή και ήρεμη ατμόσφαιρα, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους δικούς μας, να περάσουμε ποιοτικές στιγμές μαζί τους και να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους. Τα αισθήματα και η διαίσθηση θα είναι έντονα, καθορίζοντας τις διαθέσεις μας και τη συμπεριφορά μας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στο Καρκίνο, στις 30 του μηνός, προσφέρει ευκαιρίες για κουβέντες συναισθηματικής φύσεως.
 
Ωστόσο, η ισχύουσα όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, δεν είναι και πολύ υποστηρικτική. Δε θέλουμε να μας τονίζουν τα λάθη μας, τις κοπάνες μας απο τις υποχρεώσεις και το τι συμβαίνει στη ζωή στο οποίο πρέπει να ανταποκριθούμε. 'Αλλωστε, είμαστε μαέστροι τις μέρες αυτές στο να εξαφανιζόμαστε εκεί όπου απαιτείται η παρουσία μας και, ίσως, η συνδρομή μας σε λύσεις προβλημάτων.
 
Η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Άρη, ομαλοποιεί την έντονη ενέργεια και τη μετατρέπει  σε ερωτική χημεία. Κυνηγάμε τον έρωτα, χωρίς να μας νοιάζει και πολύ το κόστος ή οι συνέπειες, γεγονός που υπόσχεται ένα άκρως ερωτικό Σαββατοκύριακο.
 
Το Σάββατο μια πολύ τυχερή όψη πραγματοποιείται, η σύνοδος της Σελήνης με το Δία, κατά την οποία θα πέσουμε σε ευτυχείς συγκυρίες, αισιοδοξία και προοπτική στα ερωτικά. Υπάρχει διάθεση στα ύψη που θα κρατήσει και τη Κυριακή, ενώ φαίνεται ότι ακόμη και οι πιο δύσπιστοι θα ανταποκριθούν στο θετικό κάλεσμα.
 
Οπότε για όσους λογαριάζουν να κάνουν τη πρώτη γνωριμία με σημαντικά πρόσωπα, ας γνωρίζουν πως έχουν έναν άσσο στο μανίκι τους και θα κερδίσουν εντυπώσεις. Επίσης, πολύ τυχεροί τις μέρες αυτές είναι οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς, οι οποίοι θα γευτούν μια πιο σφαιρική τύχη και ευτυχία, ειδικά αυτοί που σχετίζονται, λόγω δουλειάς, με αρκετό κόσμο. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στο Τα άστρα το τριήμερο 30 Μαΐου ως 1 Ιουνίου 2014, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Άρη: Η ενέργειά μας στα ύψη!
 
 
Τα άστρα το τριήμερο και προβλέψεις από το μέντιουμ Λαέρτη
Τα άστρα το τριήμερο και προβλέψεις από το μέντιουμ Σάντυ
Τα άστρα το τριήμερο και προβλέψεις από το μέντιουμ Κατίνα
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-05-2014 00:00:00