blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 8 ως 14 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και οι θεσπέσιες όψεις του Δία: Τύχη και εγκράτεια!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 8 ως 14 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και οι θεσπέσιες όψεις του Δία: Τύχη και εγκράτεια!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 8 ως 14 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή η εβδομάδα εμφανίζεται αρκετά ελπιδοφόρα, μιας και οι πλανήτες αλλάζουν τα δεδομένα και διαφοροποιούν τη διάθεση, αλλά και τα συναισθήματά μας. Ωστόσο είναι σκόπιμο να «φυλάμε τα ρούχα μας», αφού στις 15 του μήνα κορυφώνεται για άλλη μια φορά το «επικίνδυνο» τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα.

Ερμής σε σύνοδο με Ήλιο και τρίγωνο με Δία

Ο Ερμής συναντά τον Ήλιο στις 8 Δεκεμβρίου μέσα από μια πολύ σημαντική πλανητική σύνοδο, που αναδεικνύει για άλλη μια φορά το ρόλο της καλής διάθεσης σε θέματα επικοινωνίας και συνεννόησης. Με αυτή την όψη θα μπορούσαν να υπάρξουν λύσεις σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μέσα από ένα σοβαρό διάλογο, ανάμεσα στους ανθρώπους, αλλά και στα κράτη.
 
Καθώς οι δύο πλανήτες θα βρίσκονται το ζώδιο του Τοξότη τονίζεται ακόμα περισσότερο η σημασία της συνόδου Ήλιου-Ερμή, αφού παραδοσιακά ο Τοξότης θεωρείται το ζώδιο των διεθνών σχέσεων. Η όψη αυτή θα λειτουργήσει θετικά, από τη στιγμή που υπάρχει η προθυμία για σωστές και δίκαιες λύσεις εκατέρωθεν, ενώ θα μπορούσε να προοιωνίζει για άλυτα προβλήματα και δύσκολες εξισώσεις, εφόσον κυριαρχήσουν η αδιαλλαξία, το πείσμα και η αρνητική συμπεριφορά. Τα αποτελέσματα της συνόδου, αλλά και του τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία στις 12/12 θα φανούν λίγο αργότερα, αφού ο Δεκέμβριος αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον με το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα που αποκορυφώνεται για άλλη μια φορά (την προτελευταία) στις 15 του μήνα.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη θα μετακομίσει στον Αιγόκερω από τις 10/12 μέχρι τις 3/1/2015 προσφέροντας την εύνοιά της σε οικονομικές αλλά και αισθηματικές υποθέσεις στα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς). Από τη νέα θέση της η Αφροδίτη, καθώς θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά ο αυστηρός Κρόνος, θα βοηθήσει στην επίλυση δύσκολων υποθέσεων που λίγο-πολύ ταλανίζουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Ωστόσο, καθώς η Αφροδίτη θα ενεργοποιήσει λίγο αργότερα για άλλη μια φορά το δύστροπο τετράγωνο ανάμεσα στον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα κορυφώσει με αυτό τον τρόπο τις δυσκολίες, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες αλλά και άκαιρες προσδοκίες.

Ήλιος σε τρίγωνο με Δία

Στις 14 του μήνα ο Ήλιος μέσα από τον Τοξότη εναρμονίζεται με τον Δία μέσα από τον Λέοντα και μας ωθεί σε διανοητικά ή πραγματικά ταξίδια. Όσοι δεν έχουν την ευχέρεια να μετακινηθούν ενόψει των εορτών, μπορούν να «ταξιδέψουν» με το μυαλό σε ειδυλλιακούς προορισμούς, φέρνοντας πιο κοντά τους τον τόπο των ονείρων τους. Μη ξεχνάμε πως η θετική σκέψη φέρνει και θετικά αποτελέσματα και το θαύμα των Χριστουγέννων βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Τα όνειρα πολλών λοιπόν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με το ρομαντικό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που σχηματίζεται επίσης στις 14 Δεκεμβρίου. Η ελπίδα που γεννιέται μέσα στο γιορτινό κλίμα των ημερών, θα φέρει την πραγματικότητα μέσα στο όνειρο, κάνοντας πολλές επιθυμίες να φαντάζουν εφικτές.
 
Εδώ, χρειάζεται και λίγη προσοχή στην προσγείωση, αφού ακολουθεί για μια άλλη φορά το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, η όψη που θεωρείται υπεύθυνη για πολλά από τα δεινά μας και που σχηματίζεται στις 15/12. Μια όψη, τα αποτελέσματα της οποίας θα εξετάσουμε στην επόμενη εκπομπή μας. Να θυμάσαι ότι οι πιο διάσημοι αστρολόγοι είναι εδώ για σένα 24ώρες το 24ωρο. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 για μια ερωτική πρόβλεψη! Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms.
 
Και πάμε τώρα να δούμε πώς θα επηρεάσουν οι πλανητικές όψεις τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 

Να έχετε ένα υπέροχο τριήμερο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-12-2014 00:50:00