blank
 
blank

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 23 έως 29/10/2017.

 
Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 23 έως 29/10/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 23 έως 29 Οκτωβρίου 2017, από την Ταρωμάντη Νάντια Ρήγα.

Sponsored Links

Αστρολογικό Ταρώ της εβδομάδας 23 έως 29 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση. Σε σκέψεις θα σε βάλουν τα απρόβλεπτα γεγονότα που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα. Συνάντηση θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, οι μεταξύ σας συζητήσεις ίσως να σου αλλάξουν γνώμη σχετικά με το αν θέλεις να επανασυνδεθείς ή όχι. Καλό θα είναι να αποφύγεις να δώσεις άμεση απάντηση, για την ώρα κράτα διπλωματική στάση.

Νέα γνωριμία. Είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς ένα εντυπωσιακό και ελκυστικό πρόσωπο,  θα ενθουσιαστείς, ωστόσο δεν αποκλείεται η καρδιά σου να διχαστεί. Αυτό το άτομο θα το γνωρίσεις, θα αποκτήσετε επαφές,  όμως στο αρχικό στάδιο θα υπάρξουν δυσκολίες και μπερδέματα που θα δημιουργήσουν διλλήματα.

Σχέση- γάμος. Μέσα στην εβδομάδα στις συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι υπάρξουν υπεκφυγές και μισόλογα, θα περάσεις από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Σου δίνω τη συμβουλή να μην αγχωθείς  και να μην βιαστείς να κρίνεις, ναι μεν θα υπάρξουν εντάσεις, όμως στην πορεία θα καταφέρετε να διαπιστώσετε και να ξεκαθαρίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Ετοιμάσου για  ευχάριστες ανατροπές,  τα γεγονότα θα σε βγάλουν από την απογοήτευση και την αμφιβολία. Εσύ και το πρώην ταίρι σου θα συναντηθείτε αρχές του εξαημέρου, από την πρώτη στιγμή της συνομιλία σας θα αφήσετε στην άκρη τις εγωιστικές εντάσεις, θα εστιάσετε στην μεταξύ σας έλξη και χημεία. Το ραντεβού θα κλείσει με επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία. Σε απρόσμενη στιγμή θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς. Το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις από την αρχή θα σε κάνει να νιώσεις μια ανεξήγητη έλξη, δεν θα παίρνεις τα μάτια σου απ πάνω του. Η πρώτη σας συνομιλία θα κλείσει με υπόσχεση για συνάντηση, η πρώτη σας συνάντηση θα κλείσει με αρχή σταθερής σχέσης.

Σχέση- Γάμος. Τερματίζουν οι θυμοί και οι εντάσεις, εσύ και το ταίρι σου θα συνειδητοποιήσετε πως εφόσον υπάρχει έλξη και πάθος μεταξύ σας άρα γιατί να αναλώνεστε σε ασήμαντα κονταροχτυπήματα. Οι εβδομάδα σου θα είναι συμφιλιωτική, από κοινού θα πάρετε αποφάσεις για μελλοντικά ζητήματα, κάποιοι από εσάς θα κάνετε το βήμα να συγκατοικήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση.  Εξοπλίσου με υπομονή, προσπάθησε να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις ανυπομονησίας. Μη βιαστείς και πιέσεις, όλα θέλουν τον χρόνο τους,  λάου λάου γίνεται η αγουρίδα μέλι.  Η πίεση δεν θα σου βγει σε καλό, δες τα πράγματα με χαλαρότητα, οι εξελίξεις θα είναι θετικές αλλά σταδιακές.

Νέα γνωριμία. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που απ την αρχή θα κινήσει το ενδιαφέρον σου ωστόσο μη βιαστείς να καταλήξεις. Θα υπάρξουν προσωπικές επαφές μεταξύ σας όμως σιγά σιγά θα σου εκδηλωθεί. Η κατάσταση θα απαιτεί χρόνο, κρατά στάση χαλαρή και θα δεις πως η μεταξύ σας ατμόσφαιρα βήμα βήμα θα γίνεται ιδιαιτέρως θερμή.

Σχέση –Γάμος. Αναποδιές θα σου φέρει η πίεση και η κατά μέτωπο επίθεση. Σου δίνω τη συμβουλή μέσα στην εβδομάδα να αποφύγεις τις πιεστικές ενέργειες και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Αντιμετώπισε το ταίρι σου με υπομονή, τα νεύρα και οι εντάσεις θα σου φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Το πρόσωπο που αγαπάς σε σκέπτεται και θα βρει τρόπο να στο δείξει. Στο τέλος του επταήμερου θα γίνει συνάντηση μεταξύ σας, τα αισθήματα είναι αμοιβαία, υπάρχει αγάπη μεταξύ σας, θερμές εξομολογήσεις θα ανοίξουν πορεία σταθερού και μακροχρόνου δεσμού.

Νέα γνωριμία . Αν είσαι χωρίς σχέση και επιθυμείς ένα σταθερό ταίρι δίπλα σου, τότε ετοιμάσου καταφθάνει αυτό που ψάχνεις. Από τυχαίο γεγονός θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, αυτό το άτομο αργά ή γρήγορα θα γίνει ο άνθρωπος σου. Θα ερωτευτείς, θα αγαπήσεις, προμηνύεται αρχή στεριωμένου δεσμού.

Σχέση – Γάμος. Μεγάλη χαρά θα βρει εσένα και το ταίρι σου, αν είστε πολλά χρόνια μαζί ετοιμάσου για δεσμευτικό γεγονός. Ο δεσμός σας  φτάνει στην ολοκλήρωση του, έρχονται επισημοποιήσεις. Φεύγουν εμπόδια, τερματίζουν οι κακοτυχιές,  καταφθάνει ευτυχισμένο γεγονός που είναι πολύ πιθανό να έχει ως κατάληξη τον γάμο.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα δε θα σε αφήσουν να διάγραψες το παρελθόν σου, ένα πρόσωπο απ τα παλιά θα σου αποδείξει πως δεν έσβησαν τα αισθήματα του για σένα. Απρόοπτες εξομολογήσεις θα αναθερμάνουν την αγάπη σας διαπιστώνοντας πως έλξη σας είναι ακόμα ζωντανή, ξεκάνατε δεύτερη αρχή.

Νέα γνωριμία. Εντελώς τυχαία θα συνομιλήσεις με ένα καινούργιο άτομο που σε συμβουλεύω να μην το αφήσεις να σου φύγει. Όμορφη εμφάνιση,  ευγενική και οικεία συμπεριφορά, αμέσως θα κερδίσει την καρδιά σου. Από την αρχή που θα  ξεκινήσετε την κουβέντα σας θα φανερωθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον, κατάληξη θα είναι ο σταθερός δεσμός.

Σχέση- γάμος. Ειλικρινείς συζητήσεις θα έχεις με το ταίρι σου, έρχονται ξεκαθαρίσματα. Ένα βάρος φεύγει από τη σχέση σου, απαλλάσσεσαι απ αμφιβολίες, τώρα θα καταφέρεις να εμπιστευτείς. Αν βασική σου επιθυμία είναι η δέσμευση, ετοιμάσου ανοίγεται προοπτική που θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Τα τυχαία και τα απρόοπτα που θα συμβούν θα σε βοηθήσουν να ξαναβρεθείς και πάλι στη ζωή του προσώπου που αγαπάς. Τα συμβάντα θα δώσουν αφορμή συνάντησης, αν χειριστείς την κατάσταση με αμεσότητα και με ειλικρίνεια τότε η επανένωση θα είναι σίγουρη και θα συμβεί με γρήγορη ταχύτητα.

Νέα γνωριμία. Γοητευτικό θα είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο που τυχαία θα γνωρίσεις. Από την αρχή που θα μιλήσετε θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσετε επαφές και προσωπικές συναντήσεις. Δείξε το ενδιαφέρον σου, οι εξελίξεις θα σε ενθουσιάσουν.

Σχέση- Γάμος. Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα που θα σε βοηθήσουν να γίνει πράξη μια μεγάλη σου επιθυμία. Οι εξελίξεις θα σου ανοίξουν δίοδο δέσμευσης ή επισημοποίησης, η συμβουλή μου είναι να μην αναλωθείς σε περιττές σκέψεις, ότι προκύψει θα είναι απολύτως θετικό, άσε στην άκρη τις αμφιβολίες.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Όλα θα μπουν στη σωστή τους θέση, θα επανασυνδεθείς αρκεί να προσπαθήσεις να μιλήσεις με σαφήνεια, αν η στάση σου απαιτεί αποκρυπτογράφηση τότε θα φέρεις καθυστερήσεις. Μιλά ξεκάθαρα και ανοιχτά, το πρώην ταίρι σου θα κατανοήσει και θα παραδεχτεί, ο χωρισμός σας θα λάβει τέλος.

Νέα γνωριμία. Αν περιμένεις το καινούργιο πρόσωπο που να είναι ταιριαστό στον χαρακτήρα σου, μην απογοητεύεσαι σου φανερώνω πως καταφθάνει. Η τύχη θα σε βοηθήσει, μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με άτομο που θα αξίζει την εμπιστοσύνη σου, θα συμπληρώνει τον χαρακτήρα σου και θα έχει βλέψεις για παρόν και μέλλον.

Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου τώρα θα μιλήσετε και θα ξεκαθαρίσετε, ίσως να ακουστούν συγγνώμες. Βγάλε την γενναιόδωρη πλευρά του χαρακτήρα σου δεν θα απογοητευτείς, η συγκαταβατικότητα σου θα εκτιμηθεί από το πρόσωπο που αγαπάς, θα ξαναβρείτε την ισορροπία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Θα σου τηλεφωνήσει το πρώην ταίρι σου, τη θέλει την επανασύνδεση και θα στο πει ξεκάθαρα. Στη συνάντηση σας θα ακουστούν λόγια που θα λύσουν τις  μπερδεμένες καταστάσεις. Φεύγει από πάνω σου η μελαγχολία και η αβεβαιότητα, το ραντεβού που θα έχετε θα αποτελέσει αφετηρία δεύτερης αρχής.

Νέα γνωριμία. Καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να διαγράψεις τα παλιά και να ξεκινήσεις νέα αρχή με εντελώς καινούργια και διαφορετικά δεδομένα. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σε φλερτάρει, δε θα έχεις κανέναν λόγο να αρνηθείς την πρόταση για προσωπικό ραντεβού.Σχέση –Γάμος. Αποκαλυπτική θα είναι η στάση που θα κρατήσει το ταίρι σου.   Έρχονται ανατρεπτικά γεγονότα, μέσα στη σχέση σου θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις που θα δημιουργήσουν άνοιγμα για δεσμευτικές υποσχέσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς και να εκφραστείς με ειλικρίνεια, αν υπάρχει κάτι που από καιρό το θέλεις τώρα θα είναι η σωστή ώρα να το φανερώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση. Θα επανορθώσει το πρώην ταίρι σου και μάλιστα με μια πράξη αποφασιστική, προϊόν ώριμης σκέψης και όχι επιπόλαιου παρορμητισμού. Έχει σκεφτεί πολύ καλά τι θέλει από σένα, τα αισθήματα του είναι συνειδητοποιημένα, θα σου μιλήσει με σαφήνεια, θα σου ζητήσει επανασύνδεση με ξεκάθαρο τρόπο.

Νέα γνωριμία. Το γοητευτικό παρουσιαστικό, η ευγενική συμπεριφορά, το θερμό οικείο χαμόγελο, όλα αυτά θα σε κάνουν να το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία νέας αρχής, η τύχη θα σου στείλει άτομο ικανό να σε κάνει να ξεχάσεις ότι πικρό έζησες ως τώρα.

Σχέση – Γάμος. Αν η προηγούμενη σου εβδομάδα έκλεισε με καβγά, η τωρινή θα ξεκινήσει με συμφιλίωση. Θα εκπλαγείς από την ξαφνική συγγνώμη που θα σου ζητήσει το ταίρι σου, ένα συμβάν που για σένα θα μείνει άγνωστο θα γίνει η αίτια για να καταλάβει σε ποιο σημείο έπραξε λάθος και πως πρέπει να ενεργήσει για να διορθώσει την κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Μοιραία θα είναι τα γεγονότα που θα σε ενώσουν με τον πρόσωπο που σκέπτεσαι. Δεν θα προκύψει οριστικός χωρισμός με το πρώην ταίρι σου, θα τα βρείτε μεταξύ σας, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις πως αυτό το άτομο ήρθε στη ζωή σου για να παραμείνει σταθερά στο πλάι σου.

Νέα γνωριμία. Αναζωογονητική θα είναι η νέα γνωριμία που θα κάνεις, θα σε βγάλει από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη. Δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα σου πιάσει την κουβέντα, θα υπάρξουν επαφές που θα σε αναστατώσουν. Μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη, είναι καιρός να κάνεις το βήμα της νέας αρχής.

Σχέση- Γάμος. Κάτι που αναμένετε εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι καταφθάνει, έρχεται πληροφορία ή κατάληξη που θα σας ενθουσιάσει, θα νιώσετε αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Τερματίζουν οι διαφωνίες, λήγει το στάδιο της αβεβαιότητας, τώρα θα νιώσετε σίγουροι και έτοιμοι να προχωρήσετε σε δεσμευτικές πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΥΝΑΜΗ

Επανασύνδεση. Η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο της καρδιάς σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει συνάντηση μεταξύ σας, ο τρόπος που θα προσεγγίσεις το όλο ζήτημα θα ενθαρρύνει το ταίρι σου να περάσει σε εξομολογήσεις, αυτά που θα ακούσεις θα είναι λόγια απολύτως ειλικρινά.

Νέα γνωριμία . Η στάση που θα κρατήσεις στο καινούργιο άτομο που θα σε πλησιάσει δε θα είναι επιφυλακτική. Ενδοιασμοί και αναστολές μπαίνουν πλέον στην άκρη,  αυτή τη φορά δε θα παρασυρθείς απ προηγούμενες αποτυχίες. Δείξε εμπιστοσύνη, το γοητευτικό πρόσωπο που θα σε φλερτάρει δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σχέση – Γάμος.  Αποφασιστικός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείς τις καταστάσεις, θα καταφέρεις να κανείς το ταίρι σας να αφήσει στην άκρη τους εγωισμούς και να κινηθεί διαλλακτικά. Δεν αποκλείεται να σου παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του, θα αναγνωρίσει που έσφαλε και που είχες απόλυτο δίκιο.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση. Δυναμική στάση θα κρατήσεις στο πρώην ταίρι σου. Ναι μεν θα σε ικανοποιήσει η πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις, ωστόσο θα είσαι σε θέση να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό, θα κινηθείς λογικά και ώριμα. Αντισταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά θα καταφέρεις να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Νέα γνωριμία. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου τη στιγμή που ένα ιδιαιτέρως εμφανίσιμο πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα σου δείξει το ενδιαφέρον του. Με δυναμικό τρόπο θα αντισταθείς στις ανασφάλειες σου, τολμηρή θα είναι η στάση σου, αυτό το άτομο θα καταφέρεις να το περάσεις οριστικά στη ζωή σου.

Σχέση – Γάμος. Γκρίνιες, πισωγυρίσματα και αναποφασιστικότητα λαμβάνουν τέλος, τώρα θα πάρεις την απόφαση να ενεργήσεις κάθετα και χωρίς ενδοιασμούς. Θα βρεις τη δύναμη να εναντιωθείς στα εσωτερικά συναισθηματικά σου συμπλέγματα, η στάση σου θα γίνει ξεκάθαρη, θα διεκδικήσεις και θα επιτύχεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-10-2017 13:00:00