blank
 
blank

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου στον Κριό μας φέρνει αντιμέτωπους με τον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας.

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου στον Κριό μας φέρνει αντιμέτωπους με τον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Νέα Σελήνη στον Κριό

“Προχωράμε μπροστά” είναι το βασικό μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Κριού την Τετάρτη 10 του μηνός και ώρα 12.:35μμ. Όλη αυτή η συσσωρευμένη ενέργεια στο πύρινο αυτό ζώδιο, μοιάζει σαν ένας… πυρηνικός αντιδραστήρας, που θα ωθήσει πολλούς στην ανάληψη δράσης και την παραγωγή έργου, μια και είναι το μόνο που μπορεί να γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες! Αυτή τη στιγμή είναι απλώς… χάσιμο χρόνου το να μπούμε σε κατάσταση αναμονής. Αυτό που μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά, είναι το γεγονός πως αν δεν υπάρχουν στον ορίζοντα διέξοδοι ή ευκαιρίες στα όποια ζητήματα μας απασχολούν, οφείλουμε να δημιουργήσουμε εκ νέου τις προϋποθέσεις, που θα συμβάλουν στη όποια εξέλιξη!

 
Βεβαίως, αυτό δεν είναι μια εύκολη ιστορία, που με το πάτημα ενός κουμπιού θα γίνουν όλα με μαγικό τρόπο, μα ένας δύσκολος και συχνά χρονοβόρος αγώνας, που περνά μέσα από τους σκοπέλους μιας σκληρής καθημερινότητας και στην διαδρομή θα υπάρξουν εντάσεις, αναβολές, αλλά και κούραση… Μα η διαδρομή αυτή είναι πλέον μονόδρομος!
 
Και πώς αλλιώς μπορεί να είναι, μια και τίποτα δεν γίνεται χωρίς να ρίξουμε στον βωμό της θυσίας κάτι άλλο, κάτι που πιθανόν να αναγκαστούμε να στερηθούμε, προκειμένου να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις σε άλλα ζητήματα, πιο σημαντικά!
 
Η επικοινωνία δεν θα είναι εκείνη που θα βοηθήσει ή θα στηρίξει την όποια πράξη και μάλιστα, συχνά μπορεί να λειτουργεί και σαν εμπόδιο. Η έλλειψη κατανόησης και βοήθειας θα μας κάνει να νοιώσουμε μόνοι στο ‘‘παιχνίδι’’, μα από την άλλη μεριά είναι αυτό το γεγονός που θα μας κάνει να μετρήσουμε τις δικές μας δυνάμεις και να στηριχτούμε στα δικά μας πόδια… Δεκανίκια και βοήθειες, τέλος!
 
Κατ’ ουσία, στη φάση αυτή ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον ίδιο μας τον εαυτό και την όποια αλήθεια έχουμε φυλαγμένη στην καρδιά… Το μυστικό είναι να ακολουθήσουμε τον δικό της δρόμο, αυτή θα φωτίσει την διαδρομή και τα βήματά μας και είναι αύτη που θα οπλίσει με δύναμη το ‘‘Εγώ’’, για να ακολουθήσει την δική του μοναχική πορεία… Οτιδήποτε ‘‘συγκαλυμμένο’’ ή ψεύτικο θα αποπροσανατολίσει και θα οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και αποτελέσματα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη

Οι ευνοημένοι της Νέας Σελήνης είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, που δημιουργούν προϋποθέσεις ανάπτυξης τόσο στην επαγγελτική όσο και στην προσωπική τους ζωή!
 
Αλλά και οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι είναι από αυτούς που θα βγουν ωφελημένοι από τον κύκλο αυτό, εισπράττοντας πρακτικά τα οφέλη του.
 
Δύσκολα περνούν οι Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, μια και θα έχουν να αντιμετωπίσουν ζητήματα, που θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να δώσουν ουσιαστικές λύσεις, που θα τους στηρίξουν και θα τους βοηθήσουν ουσιαστικά.
 
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.
 
Αναλυτικά για το τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στα 12 ζώδια θα πούμε αύριο. Μέχρι τότε, να είστε όλοι καλά!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-04-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι