blank
 
blank

Τα άστρα τις επόμενες μέρες. Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο βάζει σε προτεραιότητα την υλική και συναισθηματική ασφάλεια.

 
Τα άστρα τις επόμενες μέρες. Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο βάζει σε προτεραιότητα την υλική και συναισθηματική ασφάλεια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο

Είναι η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς και πραγματοποιείται στις 10 Μαΐου και ώρα 3.28 π.μ., στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (στην 19.31 μοίρα), δίνοντας συνέχεια στην προηγούμενη έκλειψη, που έγινε στον ίδιο άξονα. Στην έκλειψη συμμετέχουν ο Ερμής σε όψη συνόδου με τα φώτα (Ήλιο-Σελήνη) και ο Άρης. Παράλληλα στην έκλειψη αυτή είναι ενεργό και το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα.
 
Η επίδραση της θα κρατήσει όλο το επόμενο εξάμηνο τουλάχιστον, αλλά και όποτε ενεργοποιείται από διέλευση η μοίρα της έκλειψης, και αφορά κυρίως σε οικονομικά ζητήματα, τον τρόπο απόκτησής τους, τα επαγγελματικά, την κινητή περιουσία, το συναίσθημα και τις επιθυμίες, και βεβαίως την ανάγκη για υλική και συναισθηματική ασφάλεια, που τώρα μπαίνει σε προτεραιότητα.
 
Οτιδήποτε θεωρούμε δεδομένο, οτιδήποτε λειτουργεί κάτω από το πρίσμα του ‘‘βολεύομαι’’, ακόμα και οτιδήποτε μας έδινε ένα είδος ασφάλειας ανατρέπεται, βγαίνει από τις ‘‘σταθερές’’ του, για να δώσει χώρο σε νέους τρόπους απόκτησης της πολυπόθητης ασφάλειάς μας…
 
Συχνά θα πυροδοτούνται καταστάσεις που θα δημιουργούν ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς όσο πιο αμετακίνητοι μένουμε στις θέσεις μας, όσο αρνούμαστε να δούμε το προφανές, όσο δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως το μόνο δεδομένο σε αυτήν τη ζωή είναι η αιώνια ρήση του Ηράκλειτου ‘‘Τα πάντα ρει’’ και όσο δεν επιτρέπουμε στο καινούργιο, το διαφορετικό να κάνει την είσοδό του στην και να φωτίσει τις δικές μας, ξεχωριστές αλήθειες, θα είμαστε μακριά από το μονοπάτι της προσωπικής μας αλλαγής.
 
Μεγάλη προσοχή στην έκλειψη αυτή χρειάζεται ο τομέας της επικοινωνίας, που συχνά θα διχάσει, θα παραπλανήσει, θα εξαπατήσει… Και μάλλον θα αποδειχτεί λίγος, για να στηρίξει όλη αυτήν την κατάσταση, αφού δεν αρκεί μόνο να ‘‘φαίνεσαι’’ αλλά και να ‘‘είσαι’’. Κι εδώ, τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας αποδεικνύονται ‘‘λίγοι’’ μια και οι δύο στις θέσεις που βρίσκονται, θέλουν αλλά… δεν αντέχουν να βοηθήσουν!
 
Το σίγουρο είναι ένα: Η αλλαγή είναι επιβεβλημένη! Δεν είναι όμως καθόλου σίγουρο για το ποιος θα τα καταφέρει…

Προβλέψεις ζωδίων με Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου

Εκείνοι που παίρνουν το μεγαλύτερο βάρος είναι ο πολύπαθης σταθερός σταυρός, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, και που είναι αυτοί που πιο δύσκολα από τις υπόλοιπες ομάδες προσαρμόζονται στην μετακίνηση και την αλλαγή… Αυτοί καλούνται να σύρουν πρώτοι τον χορό!
 
Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ιχθείς είναι από τους ευνοημένους αυτής της έκλειψης, μια και θα τους δοθούν ευκαιρίες που θα τους κάνουν αφενός πιο εύκολη την μετάβαση, αφετέρου θα έχουν τα κίνητρα και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να εξελιχθούν.
 
Αναλυτικές προβλέψεις για τις εκλείψεις του Μαίου και πως επηρεάζουν κάθε ζώδιο, για όσους δεν το έχετε ακόμη δει, στην τηλεοπτική εκπομπή του zougla.gr, με καλεσμένο τον Γιώργο Ματσάγγο, στο βίντεο που ακολουθεί.
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-05-2013 00:00:00