blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα. Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Λέμε ναι στην ελπίδα, ναι στον Έρωτα!

 
Τα άστρα την Δευτέρα. Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Λέμε ναι στην ελπίδα, ναι στον Έρωτα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013 με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Θεαματικά μας υποδέχεται η εβδομάδα, με μια Νέα Σελήνη να κάνει την εμφάνισή της στους ουρανούς στη 16η μοίρα του Καρκίνου, στις 10:14 το πρωί. Η επίδραση της θα κρατήσει μέχρι την επόμενη Πανσέληνο στις 22 Ιουλίου.
 
Ένα φεγγάρι που έχει να κάνει με τις ισορροπίες, που όλοι αναζητάμε και που θα τις βρούμε… που αλλού; Μέσα μας και σε όλα αυτά που ονειρευόμαστε και ελπίζουμε, όλα αυτά που θέλουμε να φτάσουμε…
 
Για ελπίδα λοιπόν μιλά ό νέος αυτός κύκλος του φεγγαριού, που θα τροφοδοτήσει σημαντικά το συναίσθημα και θα δημιουργήσει την ανάγκη αυτή του να νοιώσουμε πως ανήκουμε κάπου. Εδώ, καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι καταβολές και οι ρίζες μας, εκεί που ο καθένας από εμάς… πατάει για να στηριχτεί!
 
Η Νέα αυτή Σελήνη ανοίγει έναν νέο κύκλο προσδοκιών, σχεδίων και φιλοδοξιών, μια και οι στόχοι πια είναι περισσότερο εμφανείς και ορατοί και θα υπάρξουν πολλές προσπάθειες για την πραγμάτωση τους. Οι ομάδες διευρύνονται, μεγαλώνουν και παίζουν ενεργό ρόλο στα πράγματα, διεκδικώντας μέσα από συλλογικές φωνές αυτό που νοιώθουν πως τους ανήκει.
 
Η ένωση γίνεται δύναμη και θα δείξει το πρόσωπό της και την ισχύ της. Και βεβαίως η επικοινωνία είναι το δυνατό σημείο, που ενεργοποιεί όλες τις κινήσεις και εμφανίζει πολλά παρελθοντικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο, μια και ο κύκλος τους δεν έχει ακόμα κλείσει… τόσο σε ό,τι αφορά πρόσωπα όσο και καταστάσεις.
 
Ωστόσο η προσοχή σε ό,τι εμφανίζεται τώρα είναι επιβεβλημένη, είτε έχει να κάνει με αυτά που ακούμε, είτε και με αυτά που διαβάζουμε, μια και θα υπάρξει ένα είδος παραπλάνησης ή ψευδών ειδήσεων και καταστάσεων, που θα λειτουργήσουν με σκοπό να αποπροσανατολίσουν ή να παραπλανήσουν, προκειμένου να επιβάλουν το δικό τους.

Ο Κρόνος σε ορθή πορεία

Ο Κρόνος περνά πλέον σε ορθή πορεία, επαναφέροντας ζητήματα επαφών, επικοινωνίας, τάξης, εξουσίας, που στο προηγούμενο διάστημα είχαν περάσει σε αδράνεια.
 
Το στίγμα του δίνει και ο Έρωτας! Μεγαλειώδης και επιβλητικός, θα γράψει τα δικά του σενάρια μέσα από νέες ιστορίες, που θα φέρει στο επόμενο διάστημα, έντονες, παθιασμένες και άκρως διεγερτικές, από αυτές που θα ξυπνήσουν τις κοιμισμένες μέχρι τώρα αισθήσεις και θα φουντώσουν την ερωτική διάθεση και την ένταση…

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, ανοίγουν έναν σημαντικό κύκλο εξελίξεων, τόσο στη επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή.
 
Αλλά και Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, εισπράττουν μια γενναία δόση εύνοιας, προκειμένου να ολοκληρώσουν αυτά που θεωρούν σημαντικά.
 
Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, περπατούν στο κόκκινο χαλί που έχει στρώσει για αυτούς ο… θεός Έρωτας, μέσα από ιδιαίτερες και μοναδικές συγκινήσεις, που θα βιώσουν μέσα στο επόμενο διάστημα! Μια και αυτή τη φορά οι Ουρανοί δεν αφήνουν σχεδόν κανέναν παραπονεμένο!
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στη συνέχεια, το αφιέρωμα του Γιώργου Ματσάγγου και πως θα μας επηρεάσει γενικότερα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τι δεν πρέπει να κάνετε με τον ανάδρομο Ερμή.
 
 
 
Καλή εβδομάδα σε όλους!!!
 
Και μη ξεχνάς! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, μπες τώρα στο Myastro Facebook App.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-07-2013 00:00:00